Dodaj do ulubionych

Wałęsa nie zamierza i nie wyklucza byc prezydentem

03.02.05, 21:55
Wałesa nie zamierza startowac na prezydenta i nie wyklucza, ze zastartuje.
Wildstein jego zdaniem dobrze zrobil, ale zrobil glupio.

info.onet.pl/1047975,11,item.html
wink
Obserwuj wątek
    • owca_czarna Re: Wałęsa nie zamierza i nie wyklucza byc prezyd 03.02.05, 23:21
      W roku 1995 radiowa Trójka przyznała Wałęsie, za powiedzenie: "Lepiej nie
      będzie, może śmieszniej" "Srebne Usta". Chyba już dosyć w tej śmieszności w
      Polsce. "Nie chcem, ale muszem" też prestało mnie bawić.

Następny proszęsmile))

czarna-owca
      • patience Ja mam do niego słabość:)))) 03.02.05, 23:25
        Aż sie rozrzewniłam, jak to przeczytałam w Onecie. Wałęsa to jest king, zawsze
        myśli po swojemu, mowi po swojemu i robi po swojemu. Na pewno nie jest
        przeciętniakiem. Lubie gosmile)))
        • owca_czarna Re: Ja mam do niego słabość:)))) 03.02.05, 23:41
          patience napisała:

> Aż sie rozrzewniłam, jak to przeczytałam w Onecie. Wałęsa to jest king, zawsze
          > myśli po swojemu, mowi po swojemu i robi po swojemu. Na pewno nie jest
          > przeciętniakiem. Lubie gosmile)))

Patience, ja wiem, że " Nie można mieć pretensji do Słońca, że kręci sie wokół
          Ziemi" (to "Srebrne Usta" 1993 r smile)))))), ale on mnie po prostu drażni. Chyba
          już jestem, jak to powiedziała gini, stara owca.

czarna_owca
          • drf [...] 04.02.05, 00:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • patience A Bronek pogodzil Natolin z Pulawami 04.02.05, 00:21
              Paradowska pisze w Polityce, ze Roman Giertych to znakomity polityk... Jednak
              strach przed teczkami bez trudu ich godzi.

polityka.onet.pl/artykul.html?DB=162&ITEM=1092101
              • drf : A Bronek pogodzil Natolin z Pulawami 1955 04.02.05, 00:44
                histeria komunizmu zwykla sie powtarzac raz jako tragedia a po drugie farsa...

alianci ...wspolny interes...obopolne korzysci
                .....uklad o nieagresji...

50 LAT TEMU...4.02.1955-4.02.2005
                histeria zwykla sie powtarzac .....a Kuron byl w 1955 w ZMP...

wazna data 5.03.1953
                • patience Re: : A Bronek pogodzil Natolin z Pulawami 1955 04.02.05, 01:08
                  a wiedzialam doktorze ze sie pan wqrwi ta powtorka z rozrywkiwink
                  Zachowalam sobie kopie tej uroczej strony, jak to neostalinowcy puszczaja fotki
                  neonazisty jako najlepszego polityka w Polsce, a wszysto ze strachu przed
                  Bronkiemsmile)) "Polityka" pod patronatem Moczara, nareszcie karty na stole leza a
                  nie pod stolemsmile)))))))))))))))))))))))
                  • patience PS. az sie boje o te daty pytac... 04.02.05, 01:11
                    tak sie zastanawiam czy pytac czy lepiej nie. hihi
                  • owca_czarna Re: : A Bronek pogodzil Natolin z Pulawami 1955 04.02.05, 01:23

Wiesz już, że Bronek obiecał zalożenie Danielowi Olbrchskiemu sprawy sądowej
                    za znislawienie publiczne. Dzisiaj w programie Lisa się starli, cholera, ja za
                    póżno włączyłam telewizornię. Prawie na koniec sad( Na podsumowanie Olbrychski
                    powiedział tak, że cyt. "Ojciec Rydzyk i Andrzej Lepper razem wzięci nie zrobili
                    tyle zła" co lista Wildsteina. Bedzie jutro kolejne tsunami w sieci.

czarna_owca
                    • patience Re: : A Bronek pogodzil Natolin z Pulawami 1955 04.02.05, 01:26
                      owca_czarna napisała:

>
                      > Wiesz już, że Bronek obiecał zalożenie Danielowi Olbrchskiemu sprawy sądowej
                      > za znislawienie publiczne. Dzisiaj w programie Lisa się starli, cholera, ja za
                      > póżno włączyłam telewizornię. Prawie na koniec sad( Na podsumowanie Olbrychski
                      > powiedział tak, że cyt. "Ojciec Rydzyk i Andrzej Lepper razem wzięci nie
                      zrobil
                      > i
                      > tyle zła" co lista Wildsteina. Bedzie jutro kolejne tsunami w sieci.
                      >
                      >
                      > czarna_owca

Bohun jeden. Zastanawialam sie czy nie zrobic kolejnej strony www, tym razem
                      ze zbieraniem podpisow poparcia dla Bronka, ale ddalam spokoj bo jak dlugo by
                      taka strona pozyla w internecie? Pol godziny?
                      • drf New Deal P00krągł0st0ł0wy....... 04.02.05, 01:41
                        bronek da sobie rade a my moniturujemy ...stare procesy systemowe nie
                        funkcjonuja w nowej sytuacji ...

..........................
                        Ojciec Rydzyk + Andrzej Lepper=Bronek W ???
                        • patience Re: New Deal P00krągł0st0ł0wy....... 04.02.05, 01:48
                          > Ojciec Rydzyk + Andrzej Lepper=Bronek W ???

Tego nie wiem. na razie obserwuje.
                          • kropekuk A Towarzysz Wrzodak? GDZIE tow.Wrzodak? 04.02.05, 02:12

• owca_czarna Olbrychski contra Wildstein 05.02.05, 12:39
                      owca_czarna napisała:

>
                      > Wiesz już, że Bronek obiecał zalożenie Danielowi Olbrchskiemu sprawy sądowej
                      > za znislawienie publiczne. Dzisiaj w programie Lisa się starli, cholera, ja za
                      > póżno włączyłam telewizornię. Prawie na koniec sad( Na podsumowanie Olbrychski
                      > powiedział tak, że cyt. "Ojciec Rydzyk i Andrzej Lepper razem wzięci nie zrobil
                      > i
                      > tyle zła" co lista Wildsteina. Bedzie jutro kolejne tsunami w sieci.
                      >
                      >
                      > czarna_owca

A tu, aby nie być gołosłowną link do "Sporu Olbrychski - Wildstein cd. Kto na
                      kogo donosił" . .

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2530805.html
                      czarna_owca

• owca_czarna Re: tytanik mysli 04.02.05, 00:25
              > urban ma kopie leszka z wosku w redakcji NIE

Ciekawe czy odwrotnie też jest, Czy kopia Urbana stoi w pałacyku Wałęsów? smile)

czarna_owca
              • drf tytani mysli polskiej z wosku!!!!!! 04.02.05, 00:51
                to swietny© pomysl

urban walesa i wielu innych ...tez

sensacja
                • kropekuk Galeria Figur Woskowych.... 04.02.05, 01:10

• patience Re: Galeria Figur Woskowych.... 04.02.05, 01:30
                    Ty kropku zamiast nad tym gabinetem figur wojskowych siedziec, to posiedz
                    nad "Polityka" - tym artykulem Paradowskiej co podalam wczesniej linka, a
                    cytaty z wszypolskich sa gotowe. Jakis artykul by sie przydal w prasie
                    zagranicznej, bo Bronka zjedza zywcem. Ten kolo norwesju co juz sie raz
                    wyluszczal na temat polski, moze by znowu zechcial cos o neonazi jako
                    przykladzie najlepszego polskiego polityka? To by byl konkret.
                    • kropekuk Moze sam napisze - dzisiaj nie mam dnia na 04.02.05, 01:37
                      przeglad "Polityki". Za linka - dzieki, zapamietany.
                      Nb. Czytanie Jasi to dla mnie OD ZAWSZE byly tortury...
                      • patience Re: Moze sam napisze - dzisiaj nie mam dnia na 04.02.05, 01:47
                        No ale to jest po prostu szczegolnie piekne. Ty tego nie lapiesz jako
                        nietytejszy, ale "Polityka" sie do dzisiaj chwali ze w 68 byli przeciwko
                        moczarowcom. A ty Paradowska moczarowca na najlepszego polityka w Polsce...
                        Romus to wodz Wszypolakow. Paradowska - byla bojowniczka przeciwko antysemitom.
                        A tak naprawde, to jak widac... Az 2 fotki Romusiowi strzelili, jedna jako
                        patron strony z Rankingiem Polityki na najlepszych polskich politykow, a druga,
                        jak romus duma sobie nad bytem wszechrzeczy. Tak sie przerazili ze beda
                        promowac Giertycha zeby giertychy zloily dupe spoleczenstwu obywatelskiemu,
                        ktoremu sie jawnosci informacji zachciewa. Klasyka, nie? Waimar. I calkiem
                        serio mowie, ze potrzebny jest tekst za granica. Tu w Polsce sa nozyce. Drzazgi
                        pojda. Jedyne czego moga sie przerazic toi komentarzy w prasie zagranicznej.
                        • drf europa zareaguje niebawem badz pewna... 04.02.05, 02:04
                          musimy ustalic mape terenu niezaleznej od wladz sieci informacyjnej
                          spoleczenstwa cywilnego

a takze zreby i fundamenty SYSTEMU MATRIX ?
                          • kropekuk Wlasnie.Sam sobie wyobrazalem, jakby wygladala 04.02.05, 02:09
                            "konspira" w dobie internetu...
                          • patience Re: europa zareaguje niebawem badz pewna... 04.02.05, 02:12
                            Jestem za! Imitacja jest co prawda zawsze gorsza od oryginału, ale jednakowo
                            nie do wytrzymania, jak to, co wyprawiali w 68. Wiesz dlaczego "Polityka"
                            stawia Giertychowi pomnik? Bo Wildstein jest Zydem... Oni licza na Mlodziez
                            Wszypolska, krew z ich krwi i moczar z moczara. Giertych zapowiedzial ze gra o
                            wladze, tatus startuje na prezydenta, a "Polityka" im bedzie robic za darmo
                            kampanie wyborcza. Obawiam sie zreszta, ze Gazeta Wyborcza moze sie do tego
                            przylaczyc...
                        • kropekuk Giertychy sie nie boja -kryja sie za Kilroya-Silka 04.02.05, 02:07

• jenisiej Kilroy was here n/t 05.02.05, 02:41
                            • kropekuk Kilroy jest SKONCZONY. I Bogu za to dzieki... 05.02.05, 02:43

• jenisiej Hehe. Czas pokaże;) 05.02.05, 02:54
                                www.kilroywashere.org/001-Pages/01-0KilroyLegends.html

Pozdrawiamsmile
                                • kropekuk Ba, to nie ten - to nasza nedzna podroba... 05.02.05, 03:27
                                  O, ten d.u.p.e.k wlasnie:
                                  www.kilroymep.co.uk/
                                  PS: Ladna stronka, dzieki
                        • kropekuk O spoleczenstwie obywatelskim w tym samym 04.02.05, 02:11
                          czasie pomyslalo mi sie to samo - telepatia?
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20224730&a=20225300
                          • patience Re: Raczej dobre rozeznanie sytuacji;) 04.02.05, 02:17
                            Spoleczenstwo obywatelskie to Eskimosi, ktorzy do tej pory dostawali w dupe.
                            Ale w dobie internetu to jednak inaczej wyglada. Zmienil sie stosunek sil, a
                            bitwa o wiolnosc przeplywu informacji zdecydowanie wygrana przez Eskimosow. Sa
                            realne szanse zeby im skopac dupe i odeslac tam, gdzie powinni byc: w mrocznej
                            przeszlosci.
                            • gienia.gienia Bolek !!! Bolek !!! Bolek !!! 04.02.05, 07:26
                              Co on tam wziął ? Marne 13.100,00 zł .
                              • kropekuk Mozesz cos od nowego i WLASNEGO wymyslec, 04.02.05, 08:28
                                zachrypnieta papugo?
            • jenisiej Re: [...] 05.02.05, 03:10
              Ło rany! Lekarza nam wycięli! Jak sobie to sanatorium psychiatryczne bez
              Doktora poradzi?
              sad

Doktorze, czy chce Pan o tym porozmawiać?
              wink

Ściskam dłońwink
              • drf [...] 05.02.05, 03:22
                cwicze autocenzure...wink jeni

odzwyczailem sie

wink
                • patience Re: [...] 05.02.05, 03:31
                  że co!!? samowycinka? Doktorze, sam sie pan do kosza wyrzucil!???
                  • ada08 Re: [...] 05.02.05, 13:01
                    patience napisała:

> że co!!? samowycinka? Doktorze, sam sie pan do kosza wyrzucil!???
                    >

Gogolem drf poleciał smile
                    a.
                    • jenisiej Masochistyczne praktyki dra F;) 05.02.05, 14:44
                      ada08 napisała:

> patience napisała:
                      >
                      > > że co!!? samowycinka? Doktorze, sam sie pan do kosza wyrzucil!???
                      >
                      > Gogolem drf poleciał smile

Sam się wychlastał?
                      wink

Całuskismile
                      • patience Re: Masochistyczne praktyki dra F;) 05.02.05, 16:31
                        jenisiej napisał:

> ada08 napisała:
                        >
                        > > patience napisała:
                        > >
                        > > > że co!!? samowycinka? Doktorze, sam sie pan do kosza wyrzucil!???
                        > >
                        > > Gogolem drf poleciał smile
                        >
                        > Sam się wychlastał?
                        > wink
                        >
                        > Praktykowanie ascezy i umartwiania się? wink

Caluskismile
                        • drf [...] 14.02.05, 22:19
                          patience napisała:

> jenisiej napisał:
                          >
                          > > ada08 napisała:
                          > >
                          > > > patience napisała:
                          > > >
                          > > > > że co!!? samowycinka? Doktorze, sam sie pan do kosza wyrzucil
                          > !???
                          > > >
                          > > > Gogolem drf poleciał smile
                          > >
                          > > Sam się wychlastał?
                          > > wink
                          > >
                          > > Praktykowanie ascezy i umartwiania się? wink
                          >
                          > Caluskismile
                          >
                          >

autolustracje bez zezwolenia cwiczymy ...
                          ps lechu czyta twoje mysli ?
                          Caluskismile
                          • patience Re: [...] 14.02.05, 22:30
                            Nie potrafie sobie przypomniec kiedy zalozono to forum o moderacji, ale w
                            trakcie bitwy o cenzure jaka sie odbyla na fom, po raz pierwszy swiadomie
                            pomyslalam o Walesie. Ze to jest antywodz. I wlasciwie dzisiaj w pewnym sensie
                            znowu przeskoczyl przez plot...
                            • drf Re: [...] 14.02.05, 23:41
                              ja tez myslalem o mozliwosciach jakie zawiera na swiecie mit elektryka minus
                              wladza sowiecka = solidarnosc ,... kapital polityczny ? wg oceny przeciwnikow
                              to polityczny bankrut,ale fronty sie szybko zmieniaja...ciekawe... ,czeka nas wiele
                              interesujacych niespodzianek ...
                              ..................................................................

Dobre Obyczaje
                              • patience Re: [DOBRY CAMP TO WLASNY CAMP] 14.02.05, 23:54
                                Szukajacy dziury w calym hipokryci mogliby nas oskarzyc o relatywizm moralny,
                                ale przeciez czymze sa wzgledy moralne gdy w perspektywie fragi...?

Z poruszanym tematem wiaze sie jeszcze jedna istotna kwestia, o ktorej warto
                                wspomniec. Otoz campowanie jest nierozerwalnie zwiazane z bronia o nazwie
                                Arctic Warfare (dla mnemotechnikow - 4-6). Nierozerwalnie - do tego stopnia, ze
                                czesc graczy myli sam fakt posiadania awp z campowaniem. Dzieki temu
                                utozsamieniu mozemy w praktycznie dowolny sposob jezdzic po kazdym, kto zabil
                                nas z tej nieuczciwej (a jakze) broni - nawet jezeli to my bylismy zaczajeni z
                                kalachem za skrzynka a frajer gonil za nami po calej mapie. Jesli strzelal z
                                awp to camper. Jesli camper to frag byl nieuczciwy (bo camperski). Jesli frag
                                byl nieuczciwy, to my jestesmy lepsi... i w ten prosty sposob posiadacze awp
                                chociaz wygrywaja, to przegrywaja (za nasza sprawa, oczywiscie) walke o
                                Szacunek. smile

Ten watek:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19740537&a=19740537
                                • drf POLITYKA: GRA COMPUTEROWA? 15.02.05, 00:34
                                  klaudia.ehost.pl/tolo/
                                  Z tych Dreadow. Dziwny jest ten swiat...
                                  Wszystko to zasluga Chanowych lagow podczas OPQL#2 - potrzebny nam byl czwarty
                                  do ligi, zwlaszcza po tym, jak po paru przegranych 3/4 meczach przeszlismy do
                                  play-offow wink maQee mial genialny pomysl i pretekst do oszukania mojej
                                  ksenofobii. Wykazujac sie upgradem godnym Dark Archona strzelil z Mind Control
                                  kaptujac go pamietnego dnia 2002.01.06.
                                  Dread to wielka figura, jak nie przymierzajac Gagarin... Byc moze moje
                                  informacje sa niepelne, ale z tego co wiem zaczal grac pod koniec 1996r., byl
                                  poprzednio czlonkiem Brotherhood of Herb (ktorego poczatki rowniez gina w
                                  mrokach dziejow), potem Death Dealers, odpowiedzialnym za taktyke. Jest
                                  organizatorem niezliczonych lig klanow, wielkim spolecznikiem i sedzia zawsze
                                  sprawiedliwym. Posiada Potezne zasoby wiedzy tajemnej o DECLach, systemach
                                  eliminacji, proxowaniu, say_teamach i innych rzeczach, ktorych pojac nie sposob.
                                  Jest autorem przeogromnie wielkiego mnostwa artykulow na serwisach wszelakich,
                                  tworca leguraminow i stron. Guru gur. Jezeli on nie potrafi doprowadzic naszego
                                  klanu do ostatecznego zwyciestwa w lidze, to znaczy, ze nikt nie potrafi.
                                  Pelni u nas funkcje guru teamplayowego, eksperta ligowego, trenera, czarownika,
                                  szeregowego usuwatora i trudno powiedziec kogo jeszcze. Doswiadczenszego gracza
                                  muzyka raczej nigdy nie przyjmiemy, bo na swiecie jest ich juz mniej coraz,
                                  jesli w ogole. Podejscia do gry nie wspomne.
                                  .......................................................

lien vs. Predator 2, Alien vs. Predator 2: Primal Hunt, Arcanum, Cezar II, Cezar
                                  III, Counter-Strike, Cesarz: Narodziny Państwa Środka, Faraon, Homeworld,
                                  Homeworld Raider Retreat, Gabriel Knight 3, Hulk, Half-Life, Kleopatra,
                                  Kleopatra: Królowa Nilu, Leisure Suits Larry 1-5, Larry 6, Nascar Racing 2,
                                  Nascar Racing 2002, Nascar Racing 2003, Posejdon: Bóg Atlantydy, Zeus, Throne of
                                  Darkness, Woodruff, SWAT 2, SWAT 3, Tribes 2, The Thing, Bloodrayne, Mace
                                  Griffin Bounty Hunter, Die Hard Nakatomi Plaza, Empire Earth, Empire Earth:
                                  Sztuka Podboju, No One Lives Forever 2, Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia.

swat.sierra.com/
                                  www.cgs.com.pl/gry/solucje.html
    • patience lwprezydent 15.02.05, 05:10
      Lech Wałęsa, złożony 40-stopniową gorączką, dyskutuje w internecie z
      czytelnikami swego listu, w którym oskarżył Radio Maryja o nikczemność
      ...
      - Cieszy poparcie, bo już sobie myślę: "Co ja znowu narobiłem"! Jest dwunasta,
      a ja jeszcze nie zjadłem śniadania - mówi były prezydent. - Do tego jestem
      chory. Leżę w łóżku z grypą, mam 40 stopni gorączki. Powinienem spać. Ale tego,
      co podają w Radiu Maryja, już ścierpieć nie mogę, więc walczę.
      Poranne wystąpienie prezydenta na forum sprawiło, że na jego adres internetowy
      napłynęło tysiące maili. Skrzynka się zapchała.
      - No nie! Czegoś takiego nie miałem - skarżył się chory w porze obiadowej.
      - A często Pan tak intensywnie mailuje?
      - Oczywiście! Ze mnie jest aktywny internauta! Znam się na komputerach, nikt mi
      w tym nie pomaga. Piszę na laptopie.
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2552856.html

.................
      Znaleziono: 12

[1] Re: Spowiedź agenta SB przed Bogdanem Borusewicze
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:29:14.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20479611&a=20528767

[2] Re: Major Bąbel miał rację. Rozmowa z Bogdanem Bo
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 12:52:37.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20306848&a=20523602

[3] Kto był kim
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:31:45.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20528824&a=20528841

[4] Re: Major Bąbel miał rację. Rozmowa z Bogdanem Bo
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:26:54.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20306848&a=20528710

[5] Kto był kim
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:31:01.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20528824&a=20528824

[6] Powiadamiam
      autor: lwprezydent data: 2005-02-13 17:11:16.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20555077&a=20555132

[7] Jasna Góra: górale dziękują za zdrowie Papieża
      autor: lwprezydent data: 2005-02-13 17:08:46.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20555077&a=20555077

[8] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
      autor: lwprezydent data: 2005-02-14 09:57:53.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20572772

[9] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
      autor: lwprezydent data: 2005-02-14 11:07:50.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20575090

[10] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
      autor: lwprezydent data: 2005-02-14 10:37:48.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20574020

[11] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
      autor: lwprezydent data: 2005-02-14 14:47:29.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20583806

[12] Re: Spowiedź agenta SB przed Bogdanem Borusewicze
      autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:29:58.0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20479611&a=20528791
      • terran Re: lwprezydent:Ze mnie jest aktywny internauta... 15.02.05, 14:33
        patience napisała:

> Lech Wałęsa, złożony 40-stopniową gorączką, dyskutuje w internecie z
        > czytelnikami swego listu, w którym oskarżył Radio Maryja o nikczemność
        > ...
        > - Cieszy poparcie, bo już sobie myślę: "Co ja znowu narobiłem"! Jest dwunasta,
        > a ja jeszcze nie zjadłem śniadania - mówi były prezydent. - Do tego jestem
        > chory. Leżę w łóżku z grypą, mam 40 stopni gorączki. Powinienem spać. Ale tego,
        >
        > co podają w Radiu Maryja, już ścierpieć nie mogę, więc walczę.
        > Poranne wystąpienie prezydenta na forum sprawiło, że na jego adres internetowy
        > napłynęło tysiące maili. Skrzynka się zapchała.
        > - No nie! Czegoś takiego nie miałem - skarżył się chory w porze obiadowej.
        > - A często Pan tak intensywnie mailuje?
        > - Oczywiście! Ze mnie jest aktywny internauta! Znam się na komputerach, nikt mi
        >
        > w tym nie pomaga. Piszę na laptopie.
        > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2552856.html
        >
        > .................
        > Znaleziono: 12
        >
        >
        > [1] Re: Spowiedź agenta SB przed Bogdanem Borusewicze
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:29:14.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20479611&a=20528767
        >
        >
        > [2] Re: Major Bąbel miał rację. Rozmowa z Bogdanem Bo
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 12:52:37.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20306848&a=20523602
        >
        > [3] Kto był kim
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:31:45.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20528824&a=20528841
        >
        > [4] Re: Major Bąbel miał rację. Rozmowa z Bogdanem Bo
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:26:54.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20306848&a=20528710
        >
        >
        > [5] Kto był kim
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:31:01.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=20528824&a=20528824
        >
        > [6] Powiadamiam
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-13 17:11:16.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20555077&a=20555132
        >
        >
        > [7] Jasna Góra: górale dziękują za zdrowie Papieża
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-13 17:08:46.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20555077&a=20555077
        >
        >
        > [8] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-14 09:57:53.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20572772
        >
        > [9] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-14 11:07:50.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20575090
        >
        >
        > [10] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-14 10:37:48.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20574020
        >
        > [11] Re: List otwarty Lecha Wałęsy
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-14 14:47:29.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=20569004&a=20583806
        >
        >
        > [12] Re: Spowiedź agenta SB przed Bogdanem Borusewicze
        > autor: lwprezydent data: 2005-02-12 16:29:58.0
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20479611&a=20528791
        >
        >

.............................................................

znalazlem instytut lecha...

www.ilw.org.pl/english/gallery.html
        blw@ilw.org.pl

Lech Walesa Bureau
        ul. Dlugi Targ 24
        80-828 Gdansk, Poland

phone
        +48 (58) 305-66-02
        fax
        +48 (58) 305-66-08

www.ilw.org.pl/index1.html
        www.airport.gdansk.pl/newserv/pl/strgl.php
        • patience nik lwprezydent rzeczywiscie gesto w internecie 15.02.05, 18:52
          www.google.pl/search?q=lwprezydent&hl=pl&lr=&rls=RNWE,RNWE:2005-
          06,RNWE:en&filter=0

wink
          Miasta popierajace Walese na Onecie (cale drzewko na moj nos dojdzie do 2000
          postow)
          info.onet.pl/1,15,11,9564647,28606147,1465298,0,forum.html
          • drf Wielka lustracja nadchodzi....;) 15.02.05, 19:36
            wiadomosci.wp.pl/OID,5953396,kat,1342,wid,6641296,opinie.html
            Wirtualna Polska

www.google.se/search?q=lwprezydent+&num=100&hl=sv&lr=&filter=0

...........................
            dzielnie walczy,i zabiera glos na forum..
            widac kroki wstepne do kampanii wyborczej...ale chyba jeszcze nie przeskoczyl 3%....

wink
            • patience Re: Wielka lustracja nadchodzi....;) 15.02.05, 19:58
              Do Was nic nie dociera (2) Lech Wałęsa <lwprezydent@wp.pl> (2005.02.08 10:42)

Największymi donosicielami i agentami byli ludzie z PZPR-u ,[ ponad 3 mil
              członów w 1989 r ]. to oni typowali aktywnych przeciwników komunizmu , to na
              ich wnioski przesłuchiwała i prześladowała SB , tylko że im nie wolno było
              zakładać teczek i robić TW i innej dokumentacji .Na ich donosy SB zakładało
              teczki i zrobiło ten pasztet . Oczywiście paru ludzi w tych teczkach
              zastraszonych popełniło świństwa i trzeba to sprawdzić , ale to byli walczący
              przeciwnicy komunizmu maltretowani przez Komunizm i kolesiów z partii .Wy też
              chcecie im dokonać a może zastanówcie się jak zabrać się za prawdziwych
              łajdaków ,znacznie większych ,ale ze strony komunistycznej , czy SB-eckiej .
              Wam chodzi nie o sprawiedliwość ,ale o to by było luźniej po stronie
              wolnościowej ; komuch są poza waszymi możliwościami . To jest ohydne . Zobacz
              wątek

..................................

On w tej chwili podbija elektorat na nowo. Wystarczy popatrzec z jakim
              entuzjazmem ludzie sie wpisuja do watkow w ktorych cokolwiek napisze... To jest
              cos, odpowiedziec na post prezydenta, a on na dokladke jeszcze to czyta i
              reaguje... Teraz co prawda nie bardzo, bo chyba mu entuzjasci zapchali
              wszystkie mozliwe skrzynki oprocz scisle tajnych, ale z dawniejszych postow
              widac ze odpowiadal. Wyobrazasz sobie jeszcze pol roku temu, zeby sie
              gdziekolwiek pokazal post pod tytulem "Tu wpisywac miasta popierajace Walese" ?
              A teraz wszedzie pelno... Zameldowal na forum jakie majle poparcia dostal i
              zapanowal entuzjazm. Mysle ze internet to potega, a ludnosc dostaje powoli
              szalu, raz, ze sa szczesliwi za Radio Maryja, dwa, ze sa szczesliwi ze
              prezydent na ich forum pisze. Dowartosciowuje juzerow swoja obecnoscia w
              panstwie, gdzie rzeczywistosc skrzeczy... W tym sensie, ze raptem poczuli, ze
              ich poglady maja sens i sa sluchani. On to samo robil w Solidarnosci. To
              czarodziej. Starcil, jak zaczal uprawiac polityke w obrebie elit. Jego sila
              jest umiejetnosc bezposredniego kontaktu z ludzmi, a nie gra w elitach. W tym
              sensie jest "antywodzem"
              • wielka_lustracja Czas na sianokosy, czas głowy żąć 15.02.05, 20:18
                Wielka inkwizycja, wielka emigracja, wielka lustracja. Czas wielkich zmian.
                • patience Re: Czas na sianokosy, czas głowy żąć 15.02.05, 20:21
                  > Wielka inkwizycja, wielka emigracja, wielka lustracja. Czas wielkich zmian.

Yeesstem za.
                  Walesa wracaj z Sulejowka!
                  Popiera cie Wroclaw.

PS. hihi ale jaja, nie? Tego to sie wszypolaki nie spodziewaly. I za to kocham
                  Walesesmile))))))))))))))00
                  • wielka_lustracja Psychole z Torunia do szpitala 15.02.05, 20:27
                    Dość już uczenia Polaków fałszywej historii. To nie Giertych był bohaterem
                    narodowym.
                    • drf ELeCTIonWorLd 15.02.05, 20:47
                      www.electionworld.org/poland.htm
                      President: 8 october 2000 (61.1 %) %
                      Aleksander Kwaśniewski - Sojusz Lewicy Demokratycznej 53.9
                      Andrzej Olechowski 17.3
                      Marian Krzaklewski - Akcja Wyborcza Solidarność 15.6
                      Jarosław Kalinowski - Polskie Stronnictwo Ludowe 6.0
                      Andrzej Lepper 3.1
                      Janusz Korwin-Mikke - UPR 1.4
                      Lech Wałêsa 1.0
                      Jan £opuszański 0.8
                      Dariusz Grabowski 0.5
                      Piotr Ikonowicz 0.2
                      Tadeusz Wilecki 0.2
                      Bogdan Pawłowski 0.1
                      Source: PAP
                      .................................

Freedom House rated the country on political rights with a 1 and on civil rights
                      with a 2, both on a scale of 1 to 7 (in which 1 is the most free). Freedom House
                      considers Poland to be a free country.
                      • patience Re: ELeCTIonWorLd - nowa notka w blogu:)/nt 15.02.05, 20:56

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka