perli czesc jest tekst 15.03.05, 17:08 Panie Profesorze, jak Pan znajdzie czas to proszę powiedzieć mi na kogo głosować mam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: czesc jest tekst 15.03.05, 17:15 perli napisała: > Panie Profesorze, jak Pan znajdzie czas to proszę powiedzieć mi na kogo > głosować mam. > > > > > > Pan Profesor z pewnością wie,że tylko PeDe A. P.S. Na jakiś czas muszę się zamelinować,ąż Pan Profesor ochłonie > > Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: czesc jest tekst 15.03.05, 17:19 znowu podpadłeś. Nieładnie ! Całkiem brzydko, melinuj się szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Hasza:) 15.03.05, 17:42 Cześć Hasz, na wino masz?) pozdrawiam serdecznie hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: :))))) 16.03.05, 08:46 Rozszyfrować? Czysta Prawie Polska Partia Jasniejszej Przyszłości. Może też być: Czasem Poboli Potem Przestanie Jesli Pomoże. Albo: Chłopsko-robotnicza Polska Partia Przemalowanych Jak Picasso Czy nawet: Czekaj Przegrany Polaku Pomocy Jeuropejskich Przekrętasów. A naprawdę jest to takie proste! Polska wygląda teraz jak spruty ze złudzeń worek z obietnicami - z którego wystają na wszystkie strony szydła kłamstw politycznych ( prezydent z notatka Rywina, spotkania z Kulczykiem, strach przed narodem), przekretów prywatyzacyjnych - (milionowe wziątki, firmy Dochnala wysyłające listy wytypowanych polityków do korupcji - Gierej, Miller, Walendziak i Kaczmarek wg radia Zet) , afer z kupowaniem ustaw i handlem politycznym bezpieczenstwem gospodarczym i politycznym kraju (afera Orlenu i awantura iracka), niespełnionych obietnic wyborczych (ostatnio pomylił sie maj z pazdziernikiem jak niegdys obochodzono latami swieto padziernikowe w listopadzie. Pomuśl kto jest "umaczany" a kto chce drąży i dąży do wyjaśnienia. Kto badał ciagle czy nie złamano jakiegoś prawa przy dochodzeniu do prawdy by ją zamieść pod dywan a kto zadawał niewygodne pytania. Kto ucieka do swoich w tym czasie, gdy powinien wytłumaczyc sie przed narodem a nie przed komisją. Clinton stawał i interes panstwa nie ucierpiał, Nixon stawał. Prezydent Francji stawał. Prestiż tych krajów w oczach świata wzrósł - bo nie może byc władzy demokratycznej całkowicie niekontrolowanej przez 5 lat! To oczywiste np. na wypadek choroby psychicznej lub zdrady panstwa. Czy ktos kto nie jest zerem ma prawo jako poseł przebywac na kontrakcie pólrocznym w USA. Pamietasz na jakie pytanie nazwał pytajacego "ZEREM"? Skojarz to z listem gonczym i oczekiwana ekstradycją. Kto w komisjach jest obroncą zamiast prokuratorem. Popatrz na przynaleznośc partyjna i masz gotową odpowiedz. Miłych snów wyborczych # Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________Na dziś znów cześć. ---> 16.03.05, 11:13 Argument z Białorusią, która np ze stanem dróg przegoniła Polske został sprytnie przez Pacjentę zamieniony na Albanię. Nie wierzą, zeby mieli gorsze drogi! Albo gorsza Konstytucję od Europejskiej nazywanej różnie dla niepoznaki w róznych krajach a dla Polaków źle przetłumaczonej. Bedzie cyrk z prostowaniem jak ze smiercia za Niceę. Pożal się Boże z taką argumentacją. Posłuchaj nagrania z RM co mówi Komisarz Unii na ten temat Badermann, ożeniony z Polka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perli dziewiąte wywrota 16.03.05, 15:31 myślę o założeniu całkowicie wywrotowej partyjki. Nie wiem tylko, czy Polański się zgodzi. Wiesz jak jest. Powie cześć i każe kamerę cyfrową mi zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Haszator kontra Oregonator ! 17.03.05, 19:18 śmigaj słowami. Polański przywiezie dziewięć kaset z Harrisonami Fordami przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Haszator kontra Oregonator ! 17.03.05, 20:55 Wykrakałaś w wątku sas5 o Czenobylu z Apokalipsy. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
perli pianista i jego zadyszka 17.03.05, 21:55 czyli lulka lawiruje lapidarnie z lewolwelem trzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: pianista i jego zadyszka 17.03.05, 22:12 entliczek perliczek malowany palniczek na kogo popadnie tego hasz dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: pianista i jego zadyszka 17.03.05, 22:46 jeszcze się waham ! Szukam rymu do kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: pianista i jego zadyszka 17.03.05, 22:51 do kwacha pasuje kiełbacha a do hasza natasza Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Z litości nie poszukam rymu do lulka --> 18.03.05, 13:46 bo do Natasza pasuje (w L.pojed 1 przypadek) tylko Sasza więc nie odmieniaj bez pozowlenia Hasza. Jak się pisze po francu(z)ku? marsz do naukiiiiiiiiiiiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
perli blady : wieczny lulkowca 18.03.05, 22:37 stokrotne dzięki. Nie zakołkuj sobie ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: pianista i jego zadyszka 18.03.05, 13:13 perli napisała: Jeszcze się waham ! Szukam rymu do kwacha. Jeszcze się lękam! Jeszcze się pękam. Jeszcze się chacham! Na widok Urbacha. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A ndrzej Czyż...ewski i Andrzej Cel...inski 18.03.05, 13:39 Kwach Kuna Zagiel Bela Czyż... Cela... zmieni właściela? Nie utrzymywałem z nimi żadnych kontaktów! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Weekend?A co to jest? 18.03.05, 21:26 Pytam ,bo ja tylko niedziele mam wolne. A. Odpowiedz Link Zgłoś
perli gorzkie groty 19.03.05, 08:25 soplami skrobią stopy tylko w wolne soboty ------> czesc ! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 słone groty 19.03.05, 09:27 solnymi stalaktytami gwieżdzi sklepienie zaostrzonymi gwiazdami odwrócona komnata z madejowym łożem gdzie z groty tajemnej labiryntu narodzin podążam w life-end ukryty w mroku jaskini za kapliczką Wieliczki wlokąc wymięte arrasy wspomnień o czekojadowym smoku i utraconym Wawelu _________________ Jak oceniasz mój oldboyski debiut Perli? Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Haszu... 20.03.05, 04:01 ...jestem do bólu tolerancyjny, ale czytając kolejną próbkę Twojej "tfurczości" zaczynam się bać, że ktoś (np. kolejny rząd, który oczywiście momentalnie zaczniesz kontestować, bo to łatwe) oskarży Cię o zbrodnię przeciw ludzkości. I będzie miał rację, a nikt Cię nie będzie w stanie obronić. Więc daruj nam grzesznym tę lekturę, proszę... ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Haszu...------------Odpowiedz dla H_Z95 20.03.05, 11:34 Nie kontestowałem rządu Olszewskiego więc nie pieprz głupstw! Popierasz zwyrodnienie nowego systemu jako beneficjent, nie przyczyniwszy się do obalenia starego. Nie znasz mechanizmów nowego bo nie znałeś starego. Znam Was na wylot! Nie przedstawisz, zadnego kontrargumentu bo masz nawyk używania gotowca myslowego, podanego Ci na tacy przez idola do uwierzenia. Za argument wystarcza Wam okazywanie lekceważenia poparte niewybrednymi uwagami o autorze polemicznym pytań. Na żadne nie odpowiedziałeś! Pogarda to nie argument. Tak zalatwiacie w pracy starszych tworząc sitwy udawanych mędrców, wykorzystując nie czyste i klarowne zasady ale szmendackie. Zrozumiałem, ze nie róznisz sie od tych przeszkolonych w zwalnianiu fachowców pozbytych skrupułów, na rzecz posłusznych wypełniaczy druków sprawozdań nowych włascicieli Polski. Pisałem Ci, że w przyjeto do dzialu 10 a mnie zwolniono ze względu na wiek. 7 nowych ani studiów 0 wiedzy - ja zasuwałem a oni z plecami oglądali filmy. Trzech szefów z kierownikami i dyrektorem posłużyli się kłamstwem i intryga. Pełno teraz takich ekspertów jak Ty, nadętych i umiejących opluć mądrzejszego, bardziej honorowego i kulturalniejszego tym Twoim "tfu...rczości"!!!!!!!!!! Ale nie umiejącego jak Ty odpowiedzieć na argumenty - wysmiewałeś tylko jakiś klaster zamiast ustosunkować się do faktów. Taki jak Ty ekspert pytał mie czy jest więcej wina czerwonego w białym - testował starszych specjalistów z aktualnymi osiągnięciami - i wiesz - okaząło się, ze nie znał rozwiązania i do dziś pomimo tłumaczenia wierzy w swoja nieomylnośc i w to złe rozwiązanie. Niczym Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Odpowiedź dla hasza 23.03.05, 18:32 hasz0 napisał: > Nie kontestowałem rządu Olszewskiego więc nie pieprz głupstw! Nie zapominajmy o Gierku... > Popierasz zwyrodnienie nowego systemu jako beneficjent, nie przyczyniwszy się > do obalenia starego. Gdzie popieram to zwyrodnienie? Znowu coś Ci padło na mózg. > Nie znasz mechanizmów nowego bo nie znałeś starego. Ty czytasz swoje posty przed naciśnięciem "wyślij"? Radziłbym. > Znam Was na wylot! Pozwolisz, że lekceważąco się uśmiechnę > Nie przedstawisz, zadnego kontrargumentu bo masz nawyk używania gotowca > myslowego, podanego Ci na tacy przez idola do uwierzenia. Ty masz nawyki bełkotania i też Ci z tym dobrze. > Za argument wystarcza Wam okazywanie lekceważenia poparte niewybrednymi > uwagami o autorze polemicznym pytań. Na żadne nie odpowiedziałeś! Ja mam Cię uczyć??? Przecież czego Jaś się nie nauczył... itd. > Zrozumiałem, ze nie róznisz sie od tych przeszkolonych w zwalnianiu fachowców > pozbytych skrupułów, na rzecz posłusznych wypełniaczy druków sprawozdań > nowych włascicieli Polski. Nie wiem dlaczego, ale rozumiem tych, którzy Cię zwolnili. Też nie mógłbym znieść Twoich mądrości. Sam jesteś sobie winien, więc po co wietrzyć spiski? > Pisałem Ci, że w przyjeto do dzialu 10 a mnie zwolniono ze względu na wiek. > 7 nowych ani studiów 0 wiedzy - ja zasuwałem a oni z plecami oglądali filmy. Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Do mnie masz pretensje? Poza tym "wiek" pewnie był tylko pretekstem, patrz wyżej. > Pełno teraz takich ekspertów jak Ty, nadętych i umiejących opluć > mądrzejszego, bardziej honorowego i kulturalniejszego Buuuaahahahaha... Dobre > Ale nie umiejącego jak Ty odpowiedzieć na argumenty - wysmiewałeś tylko jakiś > klaster zamiast ustosunkować się do faktów. Przy rzeczonym klastrze okazało się, że nie masz pojęcia o informatyce. Rozumiem Twój żal. > Taki jak Ty ekspert pytał mie czy jest więcej wina czerwonego w białym > - testował starszych specjalistów z aktualnymi osiągnięciami - i wiesz - > okaząło się, ze nie znał rozwiązania i do dziś pomimo tłumaczenia wierzy w > swoja nieomylnośc i w to złe rozwiązanie. Bełkot. ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Odpowiedź dla hasza 23.03.05, 21:00 Brawo! Własnie o takich ja tu się zaprezentowałeś - pisałem. Nic dodac nic ująć. Mam kolegę, który za 3 m-ce konczy 61 lat zgadnij co taki jak Ty z nim zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 biedny beserwiser Hasz 25.03.05, 07:31 hasz0 napisał: > Nie kontestowałem rządu Olszewskiego więc nie pieprz głupstw! Olszewiko-macierewicze to idole Hasza. Na ich przekrety on jest slepy. > Znam Was na wylot! > Nie przedstawisz, zadnego kontrargumentu bo masz nawyk używania gotowca > myslowego, podanego Ci na tacy przez idola do uwierzenia. Problemem Hasza jest nieodroznianie dowodow od myslenia zyczeniowego. To, ze jedna pani powiedziala dzugiej pani jest niewatpliwie faktem. Ale Haszowi wydaje sie, ze swiadzy to o prawdzie tego co powiedziala. Podobnie funkcjonowal Mielczanowski gdy byl prokuratorem w PRL'u. Przegrywal wszystkie procesy bo ilosc "faktow" nie zamieniala sie w jakosc dowodow. Podobnie funkcjonuje Hasz. Ostatnio gdy przedstawilem Haszowi dowody on nazwal to wodolejstwem. Tak wyglada szacunek Hasza do dyskutanta. Rece opadaja. Takiego beserwisera mozna jedynie ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Haszu... 22.03.05, 11:30 hazet_95 napisał: Więc daruj nam NAM? ocho, ilu was jest? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Re: Haszu... 23.03.05, 18:33 7em napisał: > NAM? ocho, ilu was jest? > 5040 Nie wiesz??? STADO ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: słone groty 22.03.05, 10:44 jestem i czytam. Nawet wtedy, kiedy znikasz. Prześlij poezji tomik mi od razu. Nie zapomnij o dedykacji -dla perli czesc- i hasznij autograf też. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Damy u jubilera. 22.03.05, 11:19 www.fotografia-przyrodnicza.art.pl/galeria.php?autor=489&zdjecie=526 Z dedykacją dla Perli i Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: słone groty 22.03.05, 20:48 perli napisała: > jestem i czytam. Nawet wtedy, kiedy znikasz. Prześlij poezji tomik mi od razu. Nie zapomnij o dedykacji -dla perli czesc- i hasznij autograf też. poeta to ma dobrze samo mu sie perli A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______absurdy ekonomii = sukces elit + nędza ludu 23.03.05, 13:51 H_Z95 nie dyskutuje o obowiązkowej rezerwie bankowej. Bo BIG BG Eureco jak wyznała Gronkiewicz został z niej zwolniony. Czyli rezerwa wyniosła =0%. Ponawiam więc pytanie to samo wysmiane przez H_Z95 pytanie, na które Olg3 odpowiedział przy stopie 10% - to ile bedzie H_Z95 przy stopie 0%? I po co laik miałby sobie sam policzyć ile może bank wygenerować na zakup PZU? Czepi sie taki buc niby wyniośle słownictwa branżowego a na proste pytanie laika nie odpowie bo trzeba by zjawisko i wzor zrozumiec a on tylko terminy wykuł na blachę... No i wystarcza takiemu zamiast Komisji Sejmowej, prokuratury, biegłych i ekspertów od faktur na 1.000.000.000,00 zł z datą wyprzedzającą o 1 dzień (10-go zamiast 9-go jak na faksie) oświadczenie "swego IDOLA Balcerowicza" ze zapłata była prawidłowa!!!!!! A jakże przeciez nadzorował tez prawidłowo FOZZ. Nadzorował przekształcenie kredytów podczas słynnej transformacji by stracili jedni a zyskali inni. Nawet kilkugodzinne przekroczenie prawa ( dozwolonego 60%) idolowi nie przeszkadza! Rządy bez mandatu, wbrew wyborcom, układ ustawiony pod nomenklaturę rodem z PZPR, central resortowych, oprawców z SB, WSI, przeciw ludziom z III i IV szeregu Solidarności, których Kiszczak pozostawił na marginesie polityki poza okrągłym stołem a ofiarował cele Zagórnych albo grzebanie po smietnikach. Budujac drugą "S" w 1989 od góry złamano prawdziwą solidarność Polaków i zastapiono jej hasła karykaturą antyhaseł. Wszczepiana młodym w wyścigu szczurów Patriotyzm, solidarnośc, jawność, odwoływanie sie do społeczenstwa w najważniejszych kwestiach gospodarczych czy zdrowia. Bezkompromisowość, władzę oparta na dialogu zastapiono podwójnym standartem, symbolami i posągowymi mitami sukcesów transformacji. Tabu to 60% głodnych dzieci w Polsce - hańba!! Belka to karykatura manadatu demokracji!!!! 20% urzędowo bezrobocia a faktycznie 30% Ja np. nie jestem ujety w statystyce! Deficyt jawności to ukrywana prawda ludziach zwyczajnych, nazywana teoria spiskowa a drobna grupa sukcesu balujaca w hotelowych apartemanetach lub telewizyjnych balach to - sukces Polskich przemian! I o to chodzi H_Z95!!! # ma wg niego milczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Słownictwo Pawła Wronskiego - kopia H_Z95 23.03.05, 14:19 Dziś usłyszałem w TOKFM poprawność Pawła Wronskiego. "Oszołom" Faltzman w 1991 biegał po całej Warszawie i krzyczał, że odkrył największą aferę - FOZZ. Kazdy traktował go jak oszołoma. Dziś okazało się coś jednak było na rzeczy. Ale i tu najlepszy rodzynek sprzedawania Polaczkom "prawdy" we własciwym opakowaniu: - pożniej nabawił się nerwicy, choroby serca i zmarł " w efekcie sprawy FOZZu". To i ja tak umiem: Zaraz potem "w związku ze sprawa FOZZu" miał wypadek nowy szef NIKu W. Panko. Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Już spieszę haszu odpowiadać... 23.03.05, 18:21 hasz0 napisał: > H_Z95 nie dyskutuje o obowiązkowej rezerwie bankowej. Bredzisz coś jak zwykle. Nie mam o czym z Tobą dyskutować, bo mylisz pojęcia. I co gorsza, usiłujesz "uczyć". Strzeż nas Boże od takich nauczycieli... > Czyli rezerwa wyniosła =0%. > Ponawiam więc pytanie to samo wysmiane przez H_Z95 pytanie, na które Olg3 > odpowiedział przy stopie 10% - to ile bedzie H_Z95 przy stopie 0%? Ja to wiem doskonale. > I po co laik miałby sobie sam policzyć ile może bank wygenerować > na zakup PZU? Po raz kolejny pie..sz. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Pojęcie kreacji pieniądza ma sens jedynie w ujęciu makro. Ty usiłujesz to zrobić w ujęciu mikro, i wychodzi z tego to, co zwykle. Czyli bełkot intelektualny. > Czepi sie taki buc niby wyniośle słownictwa branżowego a na proste pytanie > laika nie odpowie bo trzeba by zjawisko i wzor zrozumiec a on tylko terminy > wykuł na blachę... Buc? Nieźle, nieźle... Czy mi się tylko wydaje, czy może rzeczywiście co parę dni czytam na forum kolejny Twój żałosny apel o nieobrażanie? Dla mnie zawsze byłeś hipokrytą, czego kolejny dowód dajesz powyżej. > No i wystarcza takiemu zamiast Komisji Sejmowej, prokuratury, biegłych > i ekspertów od faktur na 1.000.000.000,00 zł z datą wyprzedzającą o 1 dzień > (10-go zamiast 9-go jak na faksie) oświadczenie "swego IDOLA Balcerowicza" > ze zapłata była prawidłowa!!!!!! Bełkot. > A jakże przeciez nadzorował tez prawidłowo FOZZ. > Nadzorował przekształcenie kredytów podczas słynnej transformacji by stracili > jedni a zyskali inni. Bełkot. > Nawet kilkugodzinne przekroczenie prawa ( dozwolonego 60%) idolowi nie > przeszkadza! To już nawet nie bełkot, tylko bredzenie chorego z nienawiści. > Rządy bez mandatu, wbrew wyborcom, układ ustawiony pod nomenklaturę rodem z > PZPR, central resortowych, oprawców z SB, WSI, przeciw ludziom z III i IV > szeregu Solidarności, których Kiszczak pozostawił na marginesie polityki poza > okrągłym stołem a ofiarował cele Zagórnych albo grzebanie po smietnikach. A to a propos czego? > Budujac drugą "S" w 1989 od góry złamano prawdziwą solidarność Polaków i > zastapiono jej hasła karykaturą antyhaseł. Wszczepiana młodym w wyścigu > szczurów Bełkot. > Patriotyzm, solidarnośc, jawność, odwoływanie sie do społeczenstwa w > najważniejszych kwestiach gospodarczych czy zdrowia. > Bezkompromisowość, władzę oparta na dialogu zastapiono podwójnym standartem, > symbolami i posągowymi mitami sukcesów transformacji. Bełkot. > Tabu to 60% głodnych dzieci w Polsce - hańba!! Kampania wyborcza się zbliża, więc spodziewam się na dniach gwałtownego wzrostu liczby głodnych dzieci w Polsce. Ty jesteś alter ego Leppera. Te same hasła... > Belka to karykatura manadatu demokracji!!!! Śmiała teza. Dlaczego? > 20% urzędowo bezrobocia a faktycznie 30% Ja np. nie jestem ujety w statystyce! A dlaczego nie np. 50%? Statystyki bezrobocia spadłyby na łeb, gdyby wprowadzono czeski (bodaj) model przeciwdziałania bezrobociu. Czyli koniec z zasiłkami i promowanie aktywnego poszukiwania pracy. > Deficyt jawności to ukrywana prawda ludziach zwyczajnych, nazywana teoria > spiskowa a drobna grupa sukcesu balujaca w hotelowych apartemanetach lub > telewizyjnych balach to - sukces Polskich przemian! Bełkot. > I o to chodzi H_Z95!!! Mi chodzi jedynie o nierobienie ludziom wody z mózgu. > # ma wg niego milczeć... Uzasadnienie jw. ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: czesc mam Was dość/ :)))))))))))))))))) 24.03.05, 11:55 W raju możesz oczekiwać braku tego wszystkiego czego masz tu dość, na ziemi zbierasz doświadczenia )))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: cześć 24.03.05, 11:55 życze Wam wszystkim radości wesołości i słodkości kartki.onet.pl/2027,kartki.html czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: czesc Rychu!/nt 25.03.05, 07:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW=CDnRQJQQ2lnh1n4MPWyvXpt5QdwTyG2mTnxjrn8kjXnsqQTWy7c4!-136140141?f=13&w=21673452&a=22063862 Podaje link do mojej odpowiedzi w niniejszym watku, w ktorym jeszcze sie nie udzielalem. Starasz sie sprawic wrazenie, ze jestes prorokiem, czy jedynie myla Ci sie jak zwykle watki? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: czesc Rychu! jest txt 25.03.05, 07:58 > Nie kontestowałem rządu Olszewskiego więc nie pieprz głupstw! Olszewiko-macierewicze to idole Hasza. Na ich przekrety on jest slepy. itd. w stylu Rycha7... Odpowiedz ta - przez Ciebie wyrwana z kontekstu - zaprzeczała zarzutowi H_Z że ja kytykuję wszystkie rządy i nigdy nie pochwalę pozytywnych dokonań. Ręce opadają gdy Ty stosujesz takie metody i w dodatku chcesz byc sędzią w swojej sprawie. Ty to chociaż przekręcasz sens i kontekst wypowiedzi dyskutanta jw. ale sa gorsi - nie odpowiadają na żaden zarzut ani pytanie - za to nie szczedzą butnych i aroganckich inwektyw. Wymienisz te przekręty Olszewskiego i Macierewicza - czy tez jak inni - jesteś ponad to i wygasisz Hasza? Odpowiedz Link Zgłoś