Gość: MACIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dre. Re: Myjnie samochodowe IP: 217.11.134.* 26.09.02, 11:50 Najlepsza auto- myjnia jest na Grochowskiej obok PZO, kulturalna i profesjonalna obsługa do tego kawka w poczekalni ciężko znaleźć drugą taką myjnie w Wawie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fizuu Re: Myjnie samochodowe 18.02.17, 13:24 Jak dla mnie najlepsza Myjnia ręczna na Mokotowie i w sumie w całej Warszawie to Allandmax w galerii Panorama. Dobry dojazd, można umówić sie na konkretną godzine no i przede wszstkim dobrze myją samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
marynazmlyna Re: Myjnie samochodowe 18.02.17, 17:23 No prosze,prawdy nie mozna napisac bo usuwaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Myjnie samochodowe IP: 195.117.144.* 28.11.02, 10:25 Jestem bardzo zadowolona z auto myjni Carmana (Al. Jerozolimskie koło MAKRO) - niskie ceny, Feu Vert Janki. Jeżeli chodzi o ręczne myjnie to polecam myjnię z Galerii Mokotów oraz z Leclerca przy MAKRO (zapach gratis). Na wakacje świetne są myjnie "Słonik" - tu jednak myjesz auto samodzielnie ale już od 5 PLN (wszystkie środki w cenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Michal Re: Myjnie samochodowe IP: *.spray.net.pl 19.02.03, 12:41 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Jestem bardzo zadowolona z auto myjni Carmana (Al. Jerozolimskie > koło MAKRO) - niskie ceny, Potwierdzam, CARMAN jest OK. Tez tam sie przenioslem z myciem autka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Myjnie samochodowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 15:28 Polecam wspaniałą myjnię na ul.Szyszkowej vis a vis Media Markt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIUS Myjnie samochodowe IP: 217.96.79.* 09.05.03, 10:47 UNIKAJCIE MYJNI AUTOMATYCZNYCH, KAZDA RECZNA LEPSZA OD NAJLEPSZEJ AUTOMATYCZNEJ. A JESLI CHCECIE PROWONAC KTORA LEPSZA STUKNIJCIE SAMOCHOD I DAJCIE DO NAPRAWY LAKIERNICZEJ. ZOBACZYCIE CO ZNACZY MYC NA AUTOMATYCZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIUS Re: Myjnie samochodowe IP: 217.96.79.* 09.05.03, 10:48 UNIKAJCIE MYJNI AUTOMATYCZNYCH, KAZDA RECZNA LEPSZA OD NAJLEPSZEJ AUTOMATYCZNEJ. A JESLI CHCECIE PROWONAC KTORA LEPSZA STUKNIJCIE SAMOCHOD I DAJCIE DO NAPRAWY LAKIERNICZEJ. ZOBACZYCIE CO ZNACZY MYC NA AUTOMATYCZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Myjnie samochodowe IP: *.k.mcnet.pl 22.08.03, 13:14 zapomnieliscie dodac,ze myjnie ROBO WASH znajduja sie nie tylko przy dw.gdanskim,sa rowniez na Modlinskiej, Wysockiego i Czarnomorskiej.Sa bardzo OK!!!!, polecam. Moze ździebko drozsze, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś