Dodaj do ulubionych

gorąca linia

IP: *.tgory.pik-net.pl 12.09.02, 08:26
mina tow. Pokurcza-Myllera, po tym jak pani Włazidupska przeczytała wyniki
sądy [40 tys na nie 20 tys na tak], została przez realizatorów programu
wycięta, jednak dało się zauważyć na licu Słoneczka Bieszczad zmianę wyrazu
twarzy z Uśmiechniętego Cwaniaczka Bazarowego na Zakłopotanego Wodza Narodu.

Wiktoria!!!

5040
Obserwuj wątek
    • limaczek Re: gorąca linia 12.09.02, 08:41
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> mina tow. Pokurcza-Myllera, po tym jak pani Włazidupska przeczytała wyniki
      > sądy [40 tys na nie 20 tys na tak], została przez realizatorów programu
      > wycięta, jednak dało się zauważyć na licu Słoneczka Bieszczad zmianę wyrazu
      > twarzy z Uśmiechniętego Cwaniaczka Bazarowego na Zakłopotanego Wodza Narodu.
      >
      > Wiktoria!!!
      >
      > 5040

to dzwonil mobilny i zdyscyplinowany elektorat ciemnogrodzian ktorzy w domowych
      pieleszach przezywaja swoja kleske. proeuropujski i euroswiatly narod jest
      ponad takie rozrywki dla plebsu, bo wie, ze narod i tak kocha p. millera.

~<@>~
    • Gość: kunce Re: gorąca linia IP: *.chello.pl 12.09.02, 09:11
      sama także przyczyniłam się do zatroskania Naszego Pana Premiera wysyłając SMS-
      a o treści psującej mu humor
      • Gość: siedem Re: gorąca linia IP: *.tgory.pik-net.pl 12.09.02, 11:25
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> sama także przyczyniłam się do zatroskania Naszego Pana Premiera wysyłając
        SMS-
        > a o treści psującej mu humor

zuch dziewczyna!
        5040
    • Gość: Rewolucjonista Re: A uśmiech mu nie schodził z gęby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 09:28
      Uważam że to było okropne. Miller sprawiał wrażenie upośledzonego, cały czas
      się uśmiechał i uśmiechał. Walił taaaaaaaakie pierdoły i uśmiechał się. Raz
      przekonywał że finanse państwa są w dobrym stanie i mamy pieniądze na
      przepchnięcie podwyżek przed wybory, a za chwile że nie będzie robił
      prywatyzacji na siłe chociaż jest pieniążków mało w budżecie. Z tego samego
      powodu musimy wprowadzić winietki aby jak najwięcej zainwestować w
      infrastrukturę drogową bo budżet nie jest w stanie finansować budowy. Ja sie
      pytam jak to w końcu jest z tym budżetem dobrze czy źle. A najgorsze jest to że
      on cały czas się szczerzy! Naprawde sprawia wrażenie upośledzonego.
      • Gość: Śmiewca Zapomniał,,jak robi się wynik i nikt mu nie pomógł IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 11:14
        Dobrym i powszechnie znanym obyczajem jest posadzenie przy telefonach
        podwładnych, zwolenników i fanów, by pikali, aż powstaną odciski, zlekceważył
        sobie, koledzy go olali, nie ma zwlenników i fanów a podwładni w myśl nowych
        wytycznych pobiegli na roraty? Nie pojmuję?
        • Gość: siedem to nie tak IP: *.tgory.pik-net.pl 12.09.02, 11:28
          Gość portalu: Śmiewca napisał(a):

> Dobrym i powszechnie znanym obyczajem jest posadzenie przy telefonach
          > podwładnych, zwolenników i fanów, by pikali, aż powstaną odciski, zlekceważył
          > sobie, koledzy go olali, nie ma zwlenników i fanów a podwładni w myśl nowych
          > wytycznych pobiegli na roraty? Nie pojmuję?

zasze "rasowali" wyniki w tym programie. rozłam eseldowski nabiera czerwonych
          rumieńców. prawdopodobnie z tym wynikiem zrobili mu psikusa...

5040
          • Gość: Rewolucjonista Re: to nie tak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:31
            Gość portalu: siedem napisał(a):
            > zasze "rasowali" wyniki w tym programie. rozłam eseldowski nabiera czerwonych
            > rumieńców. prawdopodobnie z tym wynikiem zrobili mu psikusa...

A może społeczeństwo szybciej wciskało klawisze niż wszyscy pomocnicy Millera,
            bez których byłoby 43000 do 0?
            • Gość: siedem koszałek opałek IP: *.tgory.pik-net.pl 12.09.02, 11:37
              Gość portalu: Rewolucjonista napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
              > > zasze "rasowali" wyniki w tym programie. rozłam eseldowski nabiera czerwon
              > ych
              > > rumieńców. prawdopodobnie z tym wynikiem zrobili mu psikusa...
              >
              > A może społeczeństwo szybciej wciskało klawisze niż wszyscy pomocnicy
              Millera,
              > bez których byłoby 43000 do 0?

założył ci obśmiech-wątek. durny kalafior nie wie jeszcze jak sie robi oazy i
              karioki [do ślimaka wysyłam].
              do tematu:
              nedza jaka panuje w schyłkowym okresie pejsosocjału [polska 1998-2002] wymiotła
              resztki sympatyków LSD. to tez moze być jakies wytłymaczenie

5040

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka