v.ci 03.11.05, 17:17 Wiem to z pewnego źródła , ktore chce pozostać anonimowe ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Rokita opuści wkrótce PO 03.11.05, 17:21 No coz, sadze, ze nie on jeden. Ale byloby dobrze, gdyby to anonimowe zrodlo wyjasnilo szczegoly dyskusji na temat sluzb specjalnych wewnatrz PO. A szczegolnie kto najbardziej chcial przejac kontrole nad resortami silowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Rokita opuści wkrótce PO 03.11.05, 17:28 ja Ci mogę powiedzieć - Rokita. To żadna tajemnica. Miał już we wstępnych rozmowach koalicyjnych zapewnione stanowisko vicepremiera i MSWiA. Lepiej pytaj co potem odbiło Kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci do Dachsa 03.11.05, 17:33 Kto jest autorem tego chwytliwego , ale jakże niesłusznego hasełka pojawiającego się w Twoich postach ? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: do Dachsa 03.11.05, 17:36 czy go już pierwsze śledztwo w ramach IV RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: do Dachsa 06.11.05, 00:23 Śledztwo ? Ja nie z PiSu ani POlucji też nie mam Pytam tylko . Taki "śliczny" cytat ... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: do Dachsa 06.11.05, 09:45 v.ci napisał: > Pytam tylko . Taki "śliczny" cytat . To nie cytat, to aksjomat. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Rokitę opuściła władza nad własnymi kłamstwami 03.11.05, 17:44 Sam Rokita powiedział dziennikarzom, że tekst w "GW" nie jest żadnym manifestem, tylko wyraża jego opinię, iż "bracia Kaczyńscy zrobili coś złego dla Polski". Podkreślił, że Polska czekała i czeka na wspólny rząd PiS i PO, który "odmieni oblicze polskiej rzeczywistości". "Każdy uczciwy człowiek w Polsce wie także, że Platforma Obywatelska świadomymi decyzjami Jarosława Kaczyńskiego została wypchnięta z tego rządu. I każdy uczciwy człowiek w Polsce także dzisiaj wie, że wspieranie słabego, idącego w kryzys i nieporadnego rządu mniejszościowego Kazimierza Marcinkiewicza byłoby całkowicie bez sensu" - ocenił Rokita. Na uwagę, że ta wypowiedź brzmi inaczej, niż jego artykuł w "GW", Rokita odpowiedział, że brzmi "dokładanie tak samo". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no to cytuj i udowadniaj intencje 03.11.05, 17:55 nowy śledczy IV RP? A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Rokita opuści wkrótce PO 05.11.05, 23:40 v.ci napisał: > Wiem to z pewnego źródła , ktore chce pozostać anonimowe ... To pewne źródło to Radio Erywań ? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci do Wikula 06.11.05, 00:25 Tak twierdzi pewien ex-poseł z Mazowsza . Info okrężną drogą dotarło do mnie . Ale oczywiście w tym dziwnym kraju wszystko zdarzyć się może . Także i to , że ex nie ma racji . Odpowiedz Link Zgłoś