Gość: natt IP: *.pgi.waw.pl 14.10.02, 10:11 Nawet oswieconej. Kto wg. was powinien zostac polskim krolem? No bo tak fajno tu opowiadacie, ze monarchia cacy, ale duzo zalezaloby od monarchy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n0str0m0 nieprawda! IP: 202.108.191.* 14.10.02, 11:24 wierze, ze czasy triumwiratow sie nie skonczyly moja swieta trojca to edward gierek z balcerowiczem i kaczorem donaldem oni wszyscy tak wiele zrobili dobrego dla polski a gierek to na dodatek byl smieszny... nostromo p.s. stanowczo protestuje przeciwko kandydaturze 7 oraz galby, tylko ja jestem prawdziwym napoleonem... a moze jakis triumwiracik, panowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt wasze odpowiedzi dyskredytuja w moich oczach... IP: *.pgi.waw.pl 14.10.02, 11:32 ... idee monarchii. Zebyscie przynajmniej jakis najprostszy programik polityczny podali. Wiecie, cos w stylu: chcemy zeby wszystcy nyli bogaci a nie biedni, szczesliwi a nie nieszczesliwi, zdrowi a nie chorzy, syci a nie glodni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 natt, nie badz taki ciemny, to juz bylo... IP: 202.108.191.* 14.10.02, 11:38 proletariusze wszystkich krajow laczcie sie wszystko co nasze polsce oddamy 1000 szkol na tysiaclecie szoste miejsce na swiecie w eksporcie siarki pierwsze za chinami w produkcji lokomotyw parowych... a leczenie nawet nie za darmo a zupelnie przymusowe!!! polak potrafi!!! nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Dyktator IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.02, 11:35 który byłby w stanie przeprowadzić skutecznie zamach stanu bez rozlewu krwi, byłby tak zręcznym dyplomatą, że zapomiegłby natychmiastowym bombardowaniom NATO ("w obronie demokracji") i potrafiłby wziąć całe towarzystwo za mordę i doprowadzić do rozkwitu gospodarki (coś a' la Pinochet tylko bez szwadronów śmierci). Taki dyktator miałby pełne prawo do tego, żeby się koronowac na króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Dyktator IP: 213.216.66.* 14.10.02, 11:41 Gość portalu: Biały napisał(a): > który byłby w stanie przeprowadzić skutecznie zamach stanu bez rozlewu krwi, > byłby tak zręcznym dyplomatą, że zapomiegłby natychmiastowym bombardowaniom > NATO ("w obronie demokracji") i potrafiłby wziąć całe towarzystwo za mordę i > doprowadzić do rozkwitu gospodarki (coś a' la Pinochet tylko bez szwadronów > śmierci). > > Taki dyktator miałby pełne prawo do tego, żeby się koronowac na króla Polski. ten tekst wyżej to o mnie jest. chyba jednak nie moglbym sobie odmowic drobnej przyjemnosci wyrżniecia kilkunastu tysiecy postsovieckich aparatczyków, bardziej aktywnych biurew ala de doque, pejsatych dywersantow i zwyklych postepowców. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 brawo 7, lepsze niz moje wczasy na syberii/nt IP: 202.108.191.* 14.10.02, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt Re: Dyktator IP: *.pgi.waw.pl 14.10.02, 12:09 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Biały napisał(a): > > > który byłby w stanie przeprowadzić skutecznie zamach stanu bez rozlewu krw > i, > > byłby tak zręcznym dyplomatą, że zapomiegłby natychmiastowym bombardowanio > m > > NATO ("w obronie demokracji") i potrafiłby wziąć całe towarzystwo za mordę > i > > doprowadzić do rozkwitu gospodarki (coś a' la Pinochet tylko bez szwadronó > w > > śmierci). > > > > Taki dyktator miałby pełne prawo do tego, żeby się koronowac na króla Pols > ki. > > ten tekst wyżej to o mnie jest. chyba jednak nie moglbym sobie odmowic drobnej > przyjemnosci wyrżniecia kilkunastu tysiecy postsovieckich aparatczyków, > bardziej aktywnych biurew ala de doque, pejsatych dywersantow i zwyklych > postepowców. > > 5040 siedem, jakie dajesz gwarancje, ze nie zaliczysz mnie do kategorii przez siebie wymienionych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Dyrektor IP: 213.216.66.* 14.10.02, 12:29 Gość portalu: natt napisał(a): > siedem, jakie dajesz gwarancje, ze nie zaliczysz mnie do kategorii przez siebie > > wymienionych? biohazard 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: do zwolennikow monarchii! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.02, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
wild do zwolennikow monarchii w ciągłej elekcji? 14.10.02, 20:19 Gość portalu: natt napisał(a): > ale duzo zalezaloby od monarchy. a co zależałoby od tego monarchy? to że będe smażył placki w mojej kuchni umytymi czy brudnymi rękoma? _____________________________________________________________________________ "Moje poglądy polityczne coraz bardziej skłaniają się ku Anarchii (w rozumieniu filozoficznym, w którym oznacza ona zniesienie wszelkiej kontroli, nie zaś mężczyzn z bokobrodami podkładających bomby) - lub ku Monarchii »niekonstytucyjnej«. Aresztowałbym każdego, kto używa słowa »Państwo« (w jakimkolwiek innym znaczeniu niż nieożywione królestwo Anglii i jego mieszkańcy: rzecz pozbawiona władzy, praw i rozumu); a po daniu mu szansy odwołania swoich słów, gdyby okazał się uparty, straciłbym go!" Tak pisał Tolkien do syna Michaela w 1943 roku. ______________________________________________________________________________ gdy przyjmie sie słowo "państwo" za jeszcze jeden synonim słowa "kradzież" "haracz" "grabież" wszystko bedzie bardziej oświecone! i zrozumiałe... nic by nie zależało?... co by zależało? nic by nie zależało... www.libertarianizm.pl/kult.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: do zwolennikow monarchii! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:32 Czyżby chodziło o koronację córki Kwasniewskich? Jezeli zostanie ochrzczona a matka Wrzawianka spod Stalowej Woli będzie uczęszczać na niedzielne msze-jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Nie interesuje mnie nic poniżej cesarstwa. 14.10.02, 21:47 Oczekuję propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrent A powyżej ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:49 jaceq napisał: > Oczekuję propozycji. ------------- To może reaktywować Środkowoafrykańskie z opcją konsumowania podwładnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: A powyżej ? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:09 Bogassa to jest ten odpowiednik! Zjadanie mózgów przeciwników to dbry pomysł! Np Chruszczow zjada mózg Kenedego! To jest wspaniały czas dla komunizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A powyżej ? 14.10.02, 22:22 Gość portalu: skrent napisał(a): "A powyżej ? " Co powyżej? Posada Pana Boga mnie nie interesuje chwilowo, z powodu braku kwalifikacji, w tym wszystkich wymaganych języków. O wyższości papiestwa nad cesarstwem to jak o wyższości św. Bożego N. nad Wielkanocnymi. No, ostatecznie... Za to celibat miałby przesr..ne, gdybyście się zdecydowali. Polski patron - zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 ___z Koniem czy bez Konia?___ IP: *.proxy.aol.com 14.10.02, 23:07 Czy blaznowie musieliby nosic muszki, czy tez bylby to przywilej blaznow? A co z szambelanami? Jekie byloby zajecie szambelanow? Czy w przypadku decyzji na rzecz cesarstwa z Koniem dosiadalbys go z grzbietow arystokracji czy tez dam dworu? ITD., ITP. pozostale Wielkie Pytania .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś