pauline.kaczanow 18.12.05, 02:36 Takie "fajne" miasto ze slizgawka. Jednak zdecydowanie ladniejsza jest Haga. Kto byl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abprall Re: Amsterdam 18.12.05, 02:43 amsterdam pamietam z "europortu".. niektórzy gadają to taki , niderlandzki gdansk...gowno prawda..przepiękny.. wysiadając z taxówki , przytrzymałem się sie górnej ramy.. ta wariatka sekretarka...zatrzasnęła w tym momencie drzwi...prawiem , stracił swoje arystoktratyczne palce.. szczęściem , była plucha i śpiesznie ochłodziłem w kałuży napuchniające palce.... potem whiskacz złagodził mi ból..... --------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Re: Amsterdam 18.12.05, 02:52 Amsterdam nigdy do konca nie byl...prawdziwy....Ech...slizgawka i glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Amsterdam 18.12.05, 02:55 jest melody pt. "amsterdam"...ale już nie pamiętam jak "leci"... kiedyś to grałem ,i mam zakodowane,że była to fajna pop-lubo jazz-melody.. ----------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Amsterdam 18.12.05, 14:46 "europort" to taka wystawa lubo targi morskie , takie jak w hamburgu "schiff und maschinen" w oslo "norshipping" w gdansku oliwie "baltexpo" etc... ---- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś