35.a 24.09.08, 23:55 Czy ktoś chciałby szybko nauczyć mnie hipertekstowego języka znaczników (ang. HyperText Markup Language)? Dla potrzeb CV chcę znać, i dla siebie. Podobno prościutki. Jeszcze nie znam. Tytuły, wskazówki, skąd co jak. Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari-anne Re: A teraz serio 25.09.08, 10:31 w necie masz darmowe kursy magiczne słowo GOOGLE Odpowiedz Link
35.a Re: A teraz serio 25.09.08, 10:46 Dlaczego zareagowałaś stereotypowo? Ja potrzebuję przecież kontaktu z człowiekiem, nie widać? Byłemu facetowi (oczytany programista, pozdrawiam, Kochanie, mniemam, że podczytujesz dałam spokój. Jego nie zapytam i nie do niego kierowane były słowa. Jemu obiecałam, że pójdę w cug. Ale oczywiście ze znajomością HTML`a. A on, ta Szklana Góra z której się nieboga zsuwam patrzy z oddalenia i śmieje się, gdy tańczę. A mnie to wali. No widzisz, Marianno symbolu Francji, google przydatne. Przecież nie zamierzam pić. Seksualne upojenie mi wystarczy. Aurelio, dziecko, skrócę Cię o głowę za podanie forum bipolar. Zaobserwujemy tam wkrótce desant. Kop w du. Czarku, pozdrawiam, zgadywanek i pociągania tu i ówdzie nie kontynuuję, nie jesteś sam. Komuś mogłoby być przykro. [to znaczy nie jestem w stanie przewidzieć, co zrobię. moja krótka depa to jednak był jupi pms] Kocham Was. Odpowiedz Link
mari-anne Re: A teraz serio 25.09.08, 11:32 zareagowałam stereotypowo bo jestem stereotypowa widać widać, ale co ja mogę? Odpowiedz Link