balzer 25.11.02, 20:58 No i macie swojego idola Rydzyka. Przekrety, malwersacje, niepłacenie podatkow, pranie brudnych pieniedzy, przemyt samochodow do Polski (kradzionych ?), oszustwa celne na granicy itd. Brawo, brawo. Prawdziwy autorytet moralny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_sorciere Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka 25.11.02, 21:03 balzer napisał: > No i macie swojego idola Rydzyka. Przekrety, malwersacje, niepłacenie > podatkow, > pranie brudnych pieniedzy, przemyt samochodow do Polski (kradzionych ?), > oszustwa celne na granicy itd. > Brawo, brawo. Prawdziwy autorytet moralny. Balzer ja nie jestem wielbicielka Rydzyka ale skoro maja to czarne na bialym to dlaczego facet jeszcze nie siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 25.11.02, 21:13 _sorciere napisała: > Balzer ja nie jestem wielbicielka Rydzyka ale skoro maja to czarne na bialym > to dlaczego facet jeszcze nie siedzi? Gdyż w Polsce wymiar sprawiedliwości odznacza się wyraźną opieszałością w badaniu nieprawidłowości dotyczących hierarchów kościelnych (choćby nawet dotyczyły one zwykłego wikariusza). Od razu określa się takie działania kampanią przeciwko Kościołowi i sprawy "cichną" w niewyjaśnionych okolicznościach. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.ipt.aol.com 25.11.02, 21:28 Polski wymiar sprawiedliwosci jest opieszaly i przekupny. Widac to zreszta nie tylko w traktowaniu kleru jak swietych krow ale rowniez w traktowaniu spolecznej gangreny jaka jest korupcja. Jakie wladze, takie i sadownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 21:28 a powiedz mi w takim razie, czemu cale sld i przydupasy jeszcze nie siedza w kryminale?? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Rydzyk - wyszedł Balzer:) z worka ślepy! 25.11.02, 21:27 Balzer,nie rozśmieszaj mnie!!!)))))))) No i co pokazali? GÓWNO! Wielkie GÓWNO!!! Taka sama zasada jak o Kaczorach,tfu,na Twoją telewizję. Wydurnili się jak zawsze. Coś ktoś,ale nie wiem,jakieś samochody do Polski, ale nie wiem z czym,po co. Baby złotówki wymieniały w kantorach,hahaha! Kurierki,hahaha! Żadnej nie złapali? Nie rób jaj! Znaleźli jakiegoś "zawiedzionego" redemptorystę(a może papierki jakie mają?),który nawołuję,aby Tadzio już odszedł? Daj spokój! Prokuratorka,osoba publiczna nie pozwala się sfilmować? A co to kurwa za tajemnieca jej facjaty? To tak dla dodania dreszczyku emocji?hahaha! Jedna wielkie jaja,a ja myślałem,że przynajmnie dowiem się ile dzieci ma,albo przynajmniej z iloma pedałami żyje,eee tam! Sensacja,bo ludzie sami pieniądze przynosili? Może dla komunistów tak,bo oni zawsze musieli kraść,albo wydrzeć siłą,a tu staruszki przynosiły po ileś tam złoty! Świadectwa udziałowe przynieśli,ich sprawa,ich własność. Helikopter przyleciał? Ale sensacja! Szkoda słów,żenada! Nie podniecaj się Balzerku)! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest111 Re: Rydzyk - wyszedł Balzer:) z worka ślepy! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.02, 21:32 bykk napisał: > Balzer,nie rozśmieszaj mnie!!!)))))))) > No i co pokazali? GÓWNO! Wielkie GÓWNO!!! To Ty sie nie podniecaj, a kto 10 lat nie płaci podatków, kto przemyca setki tysięcy marek bez pozwolenia. Pierwszy lepszy "Kowalski" za takie coś by z 10 lat dostał bez apelacji i taki domiar, że i jego wnuki by się nie pozbierały. Ten Rydzyk to malwersant i kombinator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Rydzyk - wyszedł Balzer:) z worka ślepy! IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 21:48 a ja znowu: skoro rydzyk winny, czemu jeszcze nie siedzi?? a po drugie: pzpr/sld rznie polske od 50 lat na tysiace razy wieksza kase i jakos to cie nie boli?? wybiorcze spojzenie na sprawy materie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.11.02, 21:42 Podniecony kampanią medialną (m . in. Rzepa pisala - biedna Rzepa, chyba sie stacza) sprobowalem coś obejrzeć w tej telewizorni, ktorej nie ogladam od ponad roku i czuję się w związku z tym jak nowo narodzony. Po 10 minutach z niesmakiem wylaczylem to gooowno. Dla mnie jest jasne, ze w TVP pracują kompletni kretyni i absolutne sprzedawczyki. Niech zresztą się sprzedają - ich sprawa - ale niech dobre programy robią. Niestety to dla nich nie do wykonania. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
_janusz.s Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! 25.11.02, 21:56 Gość portalu: AdamM napisał: > Podniecony kampanią medialną (m . in. Rzepa pisala - biedna Rzepa, chyba sie > stacza) sprobowalem coś obejrzeć w tej telewizorni, ktorej nie ogladam od ponad > > roku i czuję się w związku z tym jak nowo narodzony. Po 10 minutach z > niesmakiem wylaczylem to gooowno. Dla mnie jest jasne, ze w TVP pracują > kompletni kretyni i absolutne sprzedawczyki. Niech zresztą się sprzedają - ich > sprawa - ale niech dobre programy robią. Niestety to dla nich nie do wykonania. > > > PZDR =============== Adasiu M. Czy nie zauważyłeś, że również sie komuś sprzedałeś? Jeśli propagujesz na tym Forum praworządność, to powinieneś postępowaniem ojca dyrektora być zniesmaczony. Chyba, że praworządność traktujesz wybiórczo. To może jednak tylko źle o Tobie świadczyć. Zauważyłeś może (w ciągu tych 10 minut),że w filmie nie było nagonki na religię. Pokazano za to dużo o nieczystych interesach. Szkoda, że nie obejżałeś całego filmu. Dla dobra sprawy warto się było poświęcić. Można spekulować na temat wypowiedzi innych osób, jednak polemika z wypowiedziami samego Rydzyka odpada. Sfilmowano Rydzyka jak wypróbowywał helikopter z zamiarem zakupu (1 milion$) i powiedział (zawiedzony nieco), że ten helikopter wyciaga tyle co jego mercedes. Wcześniej zeznawał w prokuraturze, że zarabia zgodnie z regułą Redemptorystów. Podatków nie płaci. Dla mnie to żałosny mafioso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM pare slow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.11.02, 22:04 Nie moge poważnie traktowac materialu z samymi niewiadomymi. Nie chodzi mi o religie, tylko o kretynizm ludzi z TVP. Poniewaz mam nawyk zawodowy dosc scislej, naukowej analizy spraw wiec tam sa same niewiadome: 1. Status prawny RM? 2. Sposob rozliczania przychodow? 3. Kto ma prawo kontrolowac RM? 4. Skoro sa nieprawidlowosci to co robią prokuratury? 5. Co za problem ze smiglowcem - RMF FM też ma swoj helikopter - Cieszę się, ze RM moze sobie na to pozwolić. I na koniec. W zyciu jest m. in. jedna dobra zasada. Prywatne pieniadze rzecz swieta. I z łapami won! Jeśli ludzie mu placą i go popierają w ten sposob - ich sprawa. Dla mnie problemem jest co sie dzieje z moimi podatkami, nie zas z pieniedzmi Rydzyka. On moich pieniedzy nie bierze, poza tym podoba mi sie jego sukces bo lubie sukces i skutecznosc, a nienawidze SLD. Ot i tyle. TVP to dno i niech zginą w czelusciach historii. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: pare slow IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:08 podoba mi się to, że są jeszcze ludzie tak postrzegający świat jak Ty. tęp jaśnieoświeconych kmiotów ile sił!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: pare slow 26.11.02, 20:51 Gość portalu: AdamM napisał: > Nie moge poważnie traktowac materialu z samymi niewiadomymi. Nie chodzi mi o > religie, tylko o kretynizm ludzi z TVP. Z tym, przynajmniej częściowo, muszę się zgodzić. Poniewaz mam nawyk zawodowy dosc scislej, naukowej analizy spraw wiec tam sa same niewiadome: Ale argument. Rozumując Twoim tokiem: Ponieważ mocno powątpiewam w Twe talenty analityczne, więc niewiadome stają się tym samym "wiadome". > 1. Status prawny RM? Raczej znany, wszystkim z wyj. pewnej pani z UKS. > 2. Sposob rozliczania przychodow? Coś takiego w Rydzykowni nie ma miejsca. > 3. Kto ma prawo kontrolowac RM? Słuszne pytanie i prosta odpowiedź. Uprawnione instytucje, od US i ZUS po KRRiTV. A i kościelne pewnie też; episkopat, prowincja. Ale czy ktoś się odważy? > 4. Skoro sa nieprawidlowosci to co robią prokuratury? Czegoś się boją, co świadczy o słabości państwa. > 5. Co za problem ze smiglowcem - RMF FM też ma swoj helikopter - Cieszę się, ze RM moze sobie na to pozwolić. I może niekierowane pociski ewangelizacyjne do niego? kal. 76 mm? > I na koniec. W zyciu jest m. in. jedna dobra zasada. Prywatne pieniadze rzecz > swieta. I z łapami won! Słusznie. Ale podatki od tych pieniędzy - to już rzecz publiczna. Nie widzę odrobiny powodu, dla którego ja miałbym płacić więcej po to, by ktoś miał płacić mniej. >Jeśli ludzie mu placą i go popierają w ten sposob - > ich sprawa. Dla mnie problemem jest co sie dzieje z moimi podatkami, nie zas z > pieniedzmi Rydzyka. Mnie natomiast interesuje co się dzieje z pieniędzmi, na jakie Rydzyk okantował budżet. O tę kasę rośnie deficyt budżetowy i to m.in. ja (Ty zresztą też, o czym zdajesz się nie wiedzieć) muszę to łatać, płacąc większe podatki. > On moich pieniedzy nie bierze, To Ci się tylko tak wydaje. A może zapłaciłbyś przy okazji i za mnie podatki? > nienawidze SLD. Ot i tyle. TVP to dno i > niech zginą w czelusciach historii. I na tym wydaje sę polegać Twój problem. Nienawidzisz sld, pewien kanciarz też, więc - automatycznie ten kanciarz staje się Twym bratem. Polecam tekst Kaczmarskiego o nienawiści ("modlitwa", bodajże). > PZDR Niemniej. Znamy się zresztą (chyba?) z forum GP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:05 zalosny mafioso... no comments dla mnie zalosni to sa wszyscy "dbajacy" o ten kraj... od tow. red. michnika zaczynajac, przez nastepnego jasnieoswieconego tow. red. urbana, a na sld jako takim konczac nie dopatrzyles sie praworzadny obywatelu nic gorszacego w zachowaniu powyzszych?? gratuluje katarakty na mozgu i slepiach... Odpowiedz Link Zgłoś
_janusz.s Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! 25.11.02, 22:21 Gość portalu: rotfl napisał: > zalosny mafioso... no comments > dla mnie zalosni to sa wszyscy "dbajacy" o ten kraj... > od tow. red. michnika zaczynajac, przez nastepnego jasnieoswieconego tow. red. > urbana, a na sld jako takim konczac > nie dopatrzyles sie praworzadny obywatelu nic gorszacego w zachowaniu > powyzszych?? gratuluje katarakty na mozgu i slepiach... ================= Przyjrzyj sie swojej katarakcie. Rozumiem, ze gdybyś ustosunkował sie do całej wypowiedzi... Przeczytałeś tylko ostatnie zdanie - czy to ta katarakta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:27 akurat przeczytalem cala wypowiedz, jednak podsumowanie zawrales w ostatnim zdaniu. a ja odpisalem na podsumowanie. wiec z katarakta nie ja mam problem Odpowiedz Link Zgłoś
_janusz.s Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! 25.11.02, 22:34 Gość portalu: rotfl napisał: > akurat przeczytalem cala wypowiedz, jednak podsumowanie zawrales w ostatnim > zdaniu. > a ja odpisalem na podsumowanie. > wiec z katarakta nie ja mam problem ================= rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:42 _janusz.s napisał: > Gość portalu: rotfl napisał: > > > akurat przeczytalem cala wypowiedz, jednak podsumowanie zawrales w ostatni > m > > zdaniu. > > a ja odpisalem na podsumowanie. > > wiec z katarakta nie ja mam problem > ================= > rotfl czegos nie rozumiesz? cos moze wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
_janusz.s Re: bykku - ująłeś problem jak zwykle genialnie!! 25.11.02, 22:44 Gość portalu: rotfl napisał: > _janusz.s napisał: > > > Gość portalu: rotfl napisał: > > > > > akurat przeczytalem cala wypowiedz, jednak podsumowanie zawrales w os > tatni > > m > > > zdaniu. > > > a ja odpisalem na podsumowanie. > > > wiec z katarakta nie ja mam problem > > ================= > > rotfl > > czegos nie rozumiesz? cos moze wytlumaczyc? ================ Nie, dziekuję. Właśnie napisałem Ci, że tarzam sie ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Nie Ty jeden. 26.11.02, 20:28 _janusz.s napisał: > Nie, dziekuję. Właśnie napisałem Ci, że tarzam sie ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas No wlasnie! IP: *.asapsoftware.com 25.11.02, 22:19 bykk napisał: > Balzer,nie rozśmieszaj mnie!!!)))))))) > No i co pokazali? GÓWNO! Wielkie GÓWNO!!! > Taka sama zasada jak o Kaczorach,tfu,na Twoją telewizję. > Wydurnili się jak zawsze. Coś ktoś,ale nie wiem,jakieś samochody do Polski, > ale nie wiem z czym,po co. Baby złotówki wymieniały w kantorach,hahaha! > Kurierki,hahaha! Żadnej nie złapali? > Nie rób jaj! Znaleźli jakiegoś "zawiedzionego" redemptorystę(a może papierki > jakie mają?),który nawołuję,aby Tadzio już odszedł? > Daj spokój! Prokuratorka,osoba publiczna nie pozwala się sfilmować? > A co to kurwa za tajemnieca jej facjaty? > To tak dla dodania dreszczyku emocji?hahaha! > Jedna wielkie jaja,a ja myślałem,że przynajmnie dowiem się ile dzieci ma,albo > przynajmniej z iloma pedałami żyje,eee tam! > Sensacja,bo ludzie sami pieniądze przynosili? Może dla komunistów tak,bo oni > zawsze musieli kraść,albo wydrzeć siłą,a tu staruszki przynosiły po ileś tam > złoty! Świadectwa udziałowe przynieśli,ich sprawa,ich własność. > Helikopter przyleciał? Ale sensacja! > Szkoda słów,żenada! Nie podniecaj się Balzerku)! > pozdrawiam > hej! Bardzo dobrze. Dziwi tylko histeryczna reakcja roznych starych i nowych "Diennikow", naszych (przepraszam za slowo) "parlamentarzystow", a w koncu samego ojca dyrektora. Skoro nic nowego ani interesujacego nie pokazano, to o co ten halas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 21:32 BYKK ! Jesteś bardziej głupi niż ustawa przewiduje. Aż przykro czytac takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Fajną zrobili Rydzykowi reklamę ! 25.11.02, 22:09 Nie jestem i nie będe gorliwcem religijnym, nie lubię Radia Maryja, ale to co pokazała TVP-SLD to najgorsza propaganda stanu wojennego. Zrobili facetowi najlepszą reklamę. Notowania LPR skoczą o 10 punktów procentowych. 20% mają już jak w banku. Czy te debile z TVP nie mogą zrozumieć, że w ten sposób tylko przysparzają zwolenników Rydzykowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Fajną zrobili Rydzykowi reklamę ! IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:12 jak widac po realizacji i emisji filmidla, nie rozumieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 25.11.02, 22:21 parafrazujac twoj wywod, to podsune ci taki pomysl: za rogiem, na moim bloku jest napisane "cipa", podejdz i poglaszcz, moze ci stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perim Tylko JPII IP: *.waw.cdp.pl, / *.orasoft.net.pl 25.11.02, 22:35 balzer napisał: > No i macie swojego idola Rydzyka. Przekrety, malwersacje, niepłacenie > podatkow, > pranie brudnych pieniedzy, przemyt samochodow do Polski (kradzionych ?), > oszustwa celne na granicy itd. > Brawo, brawo. Prawdziwy autorytet moralny. Jedynym autorytetem jaki nam pozostal to JPII - stworca nieba i ziemi, bog wszechmogoacy, ktorego synem jest Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: proxy / *.lublin.mm.pl 26.11.02, 01:25 Co to znaczy - wlasnosc prywatna - lapy precz? prywatnej wlasnosci wolno przeprowadzac malwersacje, nie rozliczac sie z fiskusem, szerzyc tresci niezgodne z prawem?? To raz. Teraz dwa - przekrety przekretami, byly i beda wieksze, ale zatrwazajace jest to jakie lobby ma RM w prawie wszystkich instytucjach publicznych, z Sejmem RP na czele (zenujacy list poslów jeszcze sprzed emisji). I jeszcze jedno - fanatyzm religijny rzeszy "maryjowców" skupiajacy sie wokol osby Ojca Dyrektora to jak dla mnie najzwyklejsza sekta (wszak Kosciól z prymasem na czele sie do nich nie przyznaje). I to sekta najprezniej dzialajaca w Polsce - naprawde przykro patrzec na tych biedakow, którym Rydzyk wypral mózgi. I jeszcze chce szkole budowac... Na koniec tylko dodam, ze film byl fatalnie zrealizowana propagandowa szmira - bravo tvp! Dopiero co wyskoczyli z filmem o kaczorach, niedawno w czasie wyborów o leszku m. (przesuniety) i teraz jeszcze to! Moze i dobrze, ze zacznie sie o tym mowic, ale nazwa telewizja publiczna do czegos powinna zobowiazywac. U nas nie zobowiazuje do niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Tocza piane wielbiciele Rydzyka :-) 26.11.02, 01:43 Oj tocza, ale na niewiele Wam sie to zda. Zamiast trzymac sie ludzi prawicy popierajacych kapitalizm i gospodarke wolnorynkowa, Wy wolicie narodowego socjalicte podpierajacego sie Papieżem, Wyszynskim i Wszyskimi Swietymi. Przejrzyjcie na oczy - Wasz idol to zwykły oszust i kanciarz, ktory dorobił sie na nielegalnych transakcjach. Pytacie czemu jeszcze w takim razie nie siedzi w wiezieniu. Po pierwsze jest duchownym, a duchowni w Polsce to osoby uprzywilejowane. Po drugie z taka kasa, Rydzyk bez problemu posmarował gdzie trzeba i wykupił sie łapówka. Czy Wprost, Newsweek, TVN też sa SLDowskie bo zle mówia o Waszym bożyszcze ? Pewnie episkopat też jest SLDowski i wszyscy ktorzy osmiela sie myslec inaczej niż wszechwiedzacy Rydzyk. Jesli tak myslicie, to gratuluje - zostaliscie zindoktrynowani. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer i jeszcze jedno 26.11.02, 02:07 Najlepszym dowodem na prawdziwosc materiałow zawartych w filmie jest to, że Rydzyk ze strachu do ostatniej chwili próbował uniemożliwic jego emisje. www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1170847.html To nie jest walka jakiegos durnego SLD z jakims durnym Radiem Maryja. To walka wszystkich ludzi ceniacych wolnosc i niezależnosc przeciwko narastajacemu w Polsce oszołomstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Pusta czaszka wroga Rydzyka Balzera ! 26.11.02, 06:51 Czemu tak się rzucasz ? Rydzyk cię molestował ? To brudna polityka ! Co innego krytyka w innych gazetach ( rzepa, wprost ), co innego w TVP. TVP wykonuje ściśle polecenia SLD. A ludzie nie lubią coraz bardziej SLD. Tak więc pomysł, żeby TVP pokazał film o Rydzyku to tępota umysłowa. Teraz Rydzyk będzie miał jeszcze więcej zwolenników, LPR też ! A ty sprawiasz mi synku wrażenie nastolatka o bardzo małym rozumku, skoro tego nie pojmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 czy balzer jest nastolatkiem? IP: 202.108.191.* 26.11.02, 07:40 tego nie wiem, lecz znaczenia to nie ma natomiast wiem, ze ma obsesje antykoscielna i lapie sie chlop za kazdy tekst ktory autorytet kosciola moze podminowac w tym nie rozni sie od krzysiow i snajperow tego forum proby naklonienia tvp do podniesienia poprzeczki by rownala sie bbc? "haha", oraz jeszcze jedno "ha" nie po to ona tam jest... natomiast nieodpowiedziane pytanie "dlaczego o. rydzyk probowal prewencyjnie zastopowac emisje?" ma tylko jedna odpowiedz: a dlaczego nie? telewizja pokazala co mozna zrobic z czlowiekiem ot takim herbertem... co ma to wspolnego z prawda? tyle tylko, ze udowadnia pezetpeerowskie fundamenta publicznej organizacji pytanie kto za to placi (bo pieniadze sa tez z reklam) jest niestosowne dopuki istnieje abonament czy taki balzer chcialby emisji programu sugerujacego, ze sam jest pedofilem? nie sadze, szczegolnie wtedy gdyby nim nie byl oszczerstwa i kalumnie nie sa przyjemne nawet po umyciu zostaje niesmak z tym, ze znow temu kto chcial emisji program sie podobal temu kto go nie chcial wywolal oburzenie a ci co zdania nie mieli a pamietaja stan wojenny to zdanie wlasnie sobie wyrobili nostromo p.s. zreszta to nie tylko telewizja, strony konfliktu sie tylko wyostrzyly, prawda panie michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Czy Nostromo jest emerytem słuchajacym RM ? 26.11.02, 18:28 Takie samo logiczne pytanie i na takim samym poziomie. Jeżeli "obsesja" nazywasz walke z kretactwem i oszustwami, swiadczy to najlepiej, że codzienne słuchanie Rydzyka nie wychodzi Ci raczej na dobre. Dlaczego Rydzyk nie chciał doposcic do emisji filmu nie znajac nawet jego tresci ? - Bo wiedział doskonale, że ludzie którzy mieli z nim stycznosc nie beda kłamac, bał sie że powiedza prawde. I tak najważniejsze zatajono czyli współprace z tajnymi służbami podczas pobytu w Niemczech. Życze kolejnych miłych godzin z uchem przy głosniku radia i żeby Ci tylko pieniedzy na datki starczyło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Balzer ! Rydzyk agentem Stasi, czy KGB ? 26.11.02, 20:00 A może kosmitą z Marsa ? A może to talib z Klewek ? Nabijałeś się z bredni Leppera o talibach pod Olsztynem, a sam produkujesz jeszcze większe ! Lecz się na nogi, bo na głowe już za późno !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Balzer ! Rydzyk agentem Stasi, czy KGB ? 26.11.02, 20:26 A jak myslisz skad Rydzyk tak szybko wzbogacił sie w Niemczech, powszechnie wiadomo, że współpracował z Ruskimi to żadna tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Rydzyk agentem KGB ! Rewelacja Balzera ! 26.11.02, 20:59 Przesadziłeś trochę ! To jest zwyczajne pomówienie ! Masz stary manię prześladowczą na punkcie Rydzyka. Robisz z niego super-szpiega na miarę Richarda Sorge ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong rydzyjkowcu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 21:06 wyjasnij mi prosta sprawe, czemu roznych ksiezy wywalaja z Rosji za ponoc agresywne szerzenie katolicyzmu a rydzyk bez problemow dostal od nich miejsce w eterze na jeszcze bardziej agresywne szerzenie wiary ? czemu Watykan nie potrafi tego co Rydzyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Jesteś nienormalny ! 26.11.02, 21:16 Wkrótce z Balzerem odkryjecie, ze Rydzyk jest synem Stalina ! PS ; nie lubię tej rozgłośni, ale jeszcze bardziej nie lubię perfidnego szmacenia ludzi. Dzisiaj Rydzyk, jutro może to być Kaczyński, czy inny niewygodny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ty zas bez argumentow /nt IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Pogieło Cie Bebokk 26.11.02, 21:19 bebokk napisał: > Wkrótce z Balzerem odkryjecie, ze Rydzyk jest synem Stalina ! > > PS ; nie lubię tej rozgłośni, ale jeszcze bardziej nie lubię perfidnego > szmacenia ludzi. > Dzisiaj Rydzyk, jutro może to być Kaczyński, czy inny niewygodny ! Kaczynski jest normalnym politykiem, nikt go nie ruszy. Nie porownuj go do tego smiecia Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Nikt nie ruszy Kaczyńskiego zdaniem Balzera ! 26.11.02, 21:23 Facet ! Ty jesteś albo ślepy, albo kompletny kretyn ! A reportaż z Pineiro ? Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Bebokk dalej bładzi w swych rozważaniach 26.11.02, 21:34 No i co ? Nie ma już Kaczynskiego, znikł, przepadł ze sceny politycznej ? Został prezydentem stolicy z 70% poparciem. Pomysl zanim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Kaczyński jest następny w kolejce ! 26.11.02, 21:37 Już cynicznie robią z niego oszołoma, zabierają fundusze na metro. Jeszcze zobaczysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer To już jest mania przesladowcza 26.11.02, 21:59 A potem kto ? Może Wałesa ? Cała prawice wykosza ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: czy n0str0m0 jest nastolatkiem? 26.11.02, 21:07 Gość portalu: n0str0m0 napisał: > tego nie wiem, lecz znaczenia to nie ma ja mam podobnie. > natomiast wiem, ze ma obsesje antykoscielna > i lapie sie chlop za kazdy tekst > ktory autorytet kosciola moze podminowac Nie może, tylko podminowuje. I nie tekst, tylko fakt, jaki ten tekst opisuje. Rzecz nielicho podminowaną da się otóż podminować jeszcze bardziej. > w tym nie rozni sie od krzysiow i snajperow tego forum Podobnie jak nostromo jest kalką bykków i nowo'torów > proby naklonienia tvp do podniesienia poprzeczki by rownala sie bbc? Ja nie miałbym nic przeciwko temu. Niekoniecznie "tylko" do bbc. > > natomiast nieodpowiedziane pytanie > "dlaczego o. rydzyk probowal prewencyjnie zastopowac emisje?" > ma tylko jedna odpowiedz:> a dlaczego nie? Ma też bardziej oczywistą: Czegoś się bał. > telewizja pokazala co mozna zrobic z czlowiekiem > ot takim herbertem... Ciekawym, co? > co ma to wspolnego z prawda? Zapewne - nic. > tyle tylko, ze udowadnia pezetpeerowskie fundamenta publicznej organizacji Telewizja została wynaleziona zapewne w kazamatach KC, przez Minca i Siwaka. To przez to PGPW ma do dziś problemy. > pytanie kto za to placi > (bo pieniadze sa tez z reklam) > jest niestosowne > dopuki istnieje abonament DopÓki istnieje - i nie będzie absolutnej jednomyślności płacących abonament - pozostanie (pytanie) takim. Ja chętnie zapłacę conieco z dalszy ciąg sprawy Rydzyka. > czy taki balzer chcialby emisji programu > sugerujacego, ze sam jest pedofilem? > nie sadze, szczegolnie wtedy gdyby nim nie byl Nie wiem, jak balzer (nawet "taki", cokolwiek forumowicz nostromo miał na myśli), ale ja - na myśl o kasie z zasądzonego odszkodowania - może i bym się cieszył. Ale może nie w Polsce, gdzie odszkodowania są na wysokości miesięcznych dochodów. > oszczerstwa i kalumnie nie sa przyjemne > nawet po umyciu zostaje niesmak Niesmak przed "oszczerstwami" i "kalumniami" też był spory. > z tym, ze znow temu kto chcial emisji program sie podobal Ja chciałem, ale niezbyt mi się podobał. Zrobiłbym to lepiej. > temu kto go nie chcial wywolal oburzenie Też jest to bardziej złożone. > a ci co zdania nie mieli a pamietaja stan wojenny to zdanie wlasnie sobie wyrobili Zer0 związku. > p.s. zreszta to nie tylko telewizja, strony konfliktu sie tylko wyostrzyly, Jakiego konfliktu? Sprawa jest prosta: alleluja i do pierdla, z sądem po drodze. > prawda panie michnik? A bo ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do jaceq'a IP: 202.108.191.* 27.11.02, 08:38 dziekuje za nuzaco dluga i srednio trafiona wypowiedz jedynym konkretnym zarzutem jest moja nieznajomosc ortografii za co serdecznie przepraszam nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Radio Gugu, radio gaga 26.11.02, 07:48 Józef contra Maryja za pomocą TV "publicznej". Chłopaki się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem nostromo ma racje IP: 213.216.66.* 26.11.02, 07:55 konflikt sie zaostrza. jak dotad nie sluchalem tak teraz zaprogramuje sobie RM po numerem 1. patrzac jakie łajno atakuje i jak bulgocze przy tym zaczynam Ojca R darzyc cieplym uczuciem. ... a zaostrza sie dlatemu ze czerwonym lod pod nogami peka. ostatnia szansa Mumia sie oddala bo rydzyk koscia w gardle stoi. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: nostromo ma racje,tak Bazerku,tak 26.11.02, 10:41 Witam. Nostro ma rację. Balzer,ja nie jestem słuchaczem RM,nie należę do Rodziny RM,nie jestem obrońcą o.Rydzyka,ale jestem przeciw robieniu ludziom wody z mózgu!!! Oczywizda,że jeśli Rydzyk miał płacić podatek,a nie zapłacił,to powinien beczeć,myślę jednak,że stać go było na prawników,którzy "odpowiednio" mu doradzili! Nie sugeruj też,że samochody były kradzione! Przewoził ktoś pieniądze przez granicę? Może,nikt ich nie złapał. Forsę "moskiewską" też przewozili i co? Umorzono! Dlaczego,wiesz? Pokazywanie Rydzyka na tle helikoptera,to wyższa szkoła jazdy SB! Kamery,wypowiedzi,ale co nie kupił? Nie ma forsy Rydzyk na helikopter? Może wcale nie chciał go kupować,tylko... Widziałeś jak pokazali Rydzyka w Częstochowie podczas spotkania z Rodziną RM? Jeśli sobie przypominam,to na tych spotkaniach były dzięsiątki(pielgrzymki setki)tysięcy ludzi! Co TVPsld pokazała? Po kilkunastu ludzi przy transparentach,a Rydzyk mówi do nich! Człowieku,toż to manipulacja jak za starych "dobrych" czasów!!! Była taka swego czasu zasada "wicie,rozumicie towarzysze,przyjdzie dużo,a pokazać trzeba mało,przyjdzie mało,a pokazać trzeba dużo",tak robiła wiecznie TVP,wiem,żeś nie gówniarz,więc pamiętasz! Złodzieja należy ukarać,jeśli nim jest,ale oszustów z TVPsld trzeba wydupcyć na zbity pysk!!! Ciekaw jestem,czy ci "świetni" dziennikarze dotrą do budżetu tego gniota!? Jeszcze jedno. Ks.Boniecki wielki naczelny redaktor,wielkiego wielce poeszechnego tygodnika we wywiadzie dla GW zachwyca się filmem,jest oczarowany i takie tam pierdoły, a dzisiaj w gościu "Zetki" na pytanie Olejnik,czy ten film się powinien ukazać,po namyśle powiedział NIE! Rozumiecie cosik z tego? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Nie ma Bykku 26.11.02, 18:20 Bykku, mowisz że jestes przeciwko robieniu ludziom wody z mozgu. A co niby innego robi sam Rydzyk. Przecież to mistrz manipulacji informacja. Nigdy nie podaje wszystkich faktow, tylko te ktore moga mu sie przysłużyc. Nawet jesli mowi prawde, to nigdy nie w całosci. Biore poprawke na to, że program pokazała SLDowska telewizja. Dobrze wiem, na mszy w Czestochowie było wiele tysiecy osob, ale czy to ma znaczenie. Bardzo żal mi tych ludzi ponieważ Rydzyk nimi manipuluje. Wielokrotnie słuchałem RM i wiem że jeżeli ktos sie omieli miec odmienne zdanie od wszechwiedzacego Rydzyka jest natychmiast rozłaczany. Normalna cenzura. Czy o to walczylismy obalajac komune ? O takich Rydzykow-kretaczy ? Już nawet nie pamietam kiedy byłem nastolatkiem, jak to sugeruje Nostromo. Wiem tylko że w naszym kraju coraz bardziej zaczyna sie szerzyc oszołomstwo, ograniczajace swobode zwykłym ludziom. Dlatego jestem przeciwko SLDowskiej lewicy jak i LPRowskiej prawicy. Nie lubie skrajnosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Nie rób sobie jaj ! 26.11.02, 20:05 Jesteś przeciwko SLD, a popierasz ich propagandę w stylu stanu wojennego ? Jeżeli jesteś szczery, to żal mi ciebie. Głupota niestety w twoim przypadku nie boli. Uświadom sobie, że to klasyczny temat zastępczy ! Zabrakło chleba, przerąbało sę wybory, to wyciągnęło się Rydzyka z szafy i dawaj ! Misia Balzera o małym rozumku już złapali ! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Nie rozsmieszaj mnie 26.11.02, 20:24 SLD nie ma tu nic do rzeczy, Newsweek i Wprost też pisały o Rydzyku podobne materiały i co to też spisek SLD ? Rydzyk jest zagrożeniem dla wolnego życia w Polsce i trzeba go było udupic. Nastepny w kolejce jest Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Balzer chce udupić Millera ! 26.11.02, 21:00 Jak to zrobisz ? Zlecisz to TVP, czy "Nie" ? A może sam go udupisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer A chce 26.11.02, 21:08 Jak i spora czesc Polakow. Ale on sam sie udupi, bez niczyjej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Re: A chce 26.11.02, 21:19 Udupisz Millera, a potem przyjdzie po nim "czarny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: A chce 26.11.02, 21:22 Mam nadzieje, że ani "czerwony" ani "czarny" tylko "odpowiedzialny fachowiec". Najchetniej widziałbym jakiegos liberała. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Na jakim ty świecie żyjesz ? 26.11.02, 21:32 Dana PZPR, przemalowana na SLD walczy z rozbitą Solidarnością. Teraz trzeba dowalić Rydzykowi, bo trzeba odwrócić uwage od niewesołej sytuacji gospodarczej. Liberałowie są marginesem. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Na jakim ty świecie żyjesz ? 26.11.02, 21:39 bebokk napisał: > Dana PZPR, przemalowana na SLD walczy z rozbitą Solidarnością. > Teraz trzeba dowalić Rydzykowi, bo trzeba odwrócić uwage od niewesołej sytuacji > > gospodarczej. > Liberałowie są marginesem. Widze, nie jestem slepy. Ale to jest zwykły burdel i trzeba to zmienic. Rydzyk jest faszysta i ani SLD ani d. Solidarnosc go nie toleruja. Oszołomy z LPR to żadna Solidarnosc dla scisłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: nostromo ma racje IP: 213.77.14.* 26.11.02, 10:44 Gość portalu: siedem napisał: > konflikt sie zaostrza. jak dotad nie sluchalem tak teraz zaprogramuje sobie RM > po numerem 1. patrzac jakie łajno atakuje i jak bulgocze przy tym zaczynam Ojca > > R darzyc cieplym uczuciem. > > 5040 Najlepsze programy są w niedzielę po 21.30 i w tygodniu też po 21.30 (można odpuścić sobie pon. i wtorek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uświadomiony Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.am.poznan.pl 26.11.02, 12:33 Niejaki Blong zazdrości nam Idola, który jest przestępcą , itp.... Tylko tak się dziwnie składa, ze ten przestepca za nic jeszcze nie został skazany !! Blong myli film , fabułę z rzeczywistoscią !! Takie stany jakie występują u Blonga z medycznego punktu widzenia okresla się rozdwojeniem jaźni., lub chorobą schizofreniczną . Trzeba mu polecić dobrego psychiatrę ! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ wyszło szydło z... FIDYKA 26.11.02, 15:29 balzer napisał: > No i macie swojego idola Rydzyka. Przekrety, malwersacje, niepłacenie > podatkow, > pranie brudnych pieniedzy, przemyt samochodow do Polski (kradzionych ?), > oszustwa celne na granicy itd. > Brawo, brawo. Prawdziwy autorytet moralny. Przede wszystkim to mamy pana Morawskiego, który zrobił film dla pana Andrzeja Fidyka, który to z kolei strzelił sobie ostrego samobója emitując ten... i tu mam problemy z określeniem tego, co widzieliśmy wczoraj. To nie jest film dokumentalny. Fakt, że ktoś sklei kilka kawałków taśmy, nie świadczy jescze o niczy. Andrzej Fidyk miał ostatnio problemy ze swoim programem "Czas na dokument" - polegały one na tym, że poszukiwał formuły, nowej formuły przedstawiania tematów. Jesli mam sądzić po wczorajszej projekcji filmu o Ryszyku, że ją znalazł, to jest to straszne. Mamy wielką tradycję formy polskiego dokumentu, i Fidyk na nią zwymiotował właśnie wczoraj, co mnie szczególnie dziwi, jako że pamiętam jego oratorium wygłoszone przed wakacjami w Szkole Filmowej w Łodzi. A orato to było rozwinięciem motta polskich dokumentalistów, szlachetnego motta, powiedzianego wszkaże zinfantylizowanym stylem, który powinien nas, słuchaczy wtedy zaniepokoić. Dziwne, bo Fidyk ma w swoim dorobku dobre filmy. Zagrożenie posady w telewizji spowodowało to, co widzieliśmy wczoraj. Ohydny donos, a nie film dokumentalny! On zaakceptował ten donos i wyemitował. Horror! Tyle można wnioskować z tego, co obajrzałam. Absolutnie nie to, co mój "przedmówca" zacytowany - napisał. To chciano powiedzieć, ale forma w jakiej to zrobiono przydusiła treść, nikt donosu nie bierze serio. Z tą nadzieją pozdrawiam serdecznie Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: wyszło szydło z... FIDYKA 26.11.02, 21:50 miriamfirst_ napisała: > Przede wszystkim to mamy pana Morawskiego, który zrobił film dla pana Andrzeja > Fidyka, który to z kolei strzelił sobie ostrego samobója emitując ten...(...) I tu zgoda. Jestem przekonany, że taki film był potrzebny. Ale nie w taki sposób sklecony. To, czego nie potrafiłem wysłowić, zwięźle i zrozumiale ujęłaś, ukłony. To są argumenty, nie bzdety o "propagandzie stanu wojennego AD2002" pisane przez tych, którzy w 1981 "na księdz Zorro wołali". > Mamy wielką tradycję formy polskiego dokumentu, i Fidyk na nią zwymiotował właśnie wczoraj, co mnie > szczególnie dziwi, Dziwi, bo i Fidyk m.in. tę tradycję tworzył. > Zagrożenie posady w telewizji spowodowało to, co > widzieliśmy wczoraj. Ohydny donos, a nie film dokumentalny! Sądzisz, że to to (zagrożenie)? Jeśli tak jest, to pora wyrzucać tvsety na śmietnik. Jeśli nie Fidyk - to kto będzie olewał takie zagrożenia? Nieistniejący underground? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsae Zydzi go ukrecili? IP: *.101.hostpool.rsmi.com 26.11.02, 16:56 czyzby zydzi go ukrecili tak jak w usa o pedofilie. jak tylko zaczeli bombardowac palestyne we wszystkich mediach w usa nakrecono sprafe pedofilii wsrod ksiezy. czyzby w polsce cos zydzi planowali i dlatego chca odwrocic uwage? ja tym skurwielom nie ufam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjusz Re: Zydzi go ukrecili? IP: proxy / 155.139.68.* 26.11.02, 20:12 Wracaj do czyszczenia kibli i uwazaj , bo ci wstrzymaja czek w piatek. Cos z tym starym krajem nie tak. Czy to niedobory pokarmowe, klimat, czarnobylskie promieniownie? Takiej bandy moronow, ktorej "bohaterem" jest obecnie "Ojciec Dyrektor" , to trudno gdzies znalezc w cywilizowanym swiecie.I potem tylko te narzekania - wszystko przez Zydow. NIEPRAWDA ! Jak mowili Rzymianie "rzeczy same mowia za siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka 26.11.02, 21:39 bolszewia widac zaczyna walic w kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Rydzyk - wyszło szydło z worka IP: *.biuro.kom / 10.104.3.* 26.11.02, 22:00 Szanowni Państwo! Powiedzmy sobie wprost- Rydzyk jest po prostu świętą krową. Najzabawniejsze było to, ze w filmie tym nie miał odwagi pokazać swojej twarzy prokurator, a szef miejscowego urządu Kontroli Skarbowej tłumaczył się bardzo mętnie. Wiem o tym,że są tacy - przepraszam za określenie- "księża". Świętej- już niestety- pamięci Ksiądz Profesor Józef Tischner powiedział kiedyś, że Kosciołowi nic nie zaszkodzi jak kiepski ksiądz. Nic dodać- nic ująć. Szkoda, że jakoś mało hierarchów o tym myśli. Szkoda- proszę spojrzeć na sprawę arcybiskupa Petza- a w szerszym kontekście na sprawę molestowania przez księzy w USA i zachowanie Watykanu- najłagodniej mówiąc- powściagliwe. I jak tu się dziwić, że polski katolicyzm jest taki jaki jest- czyli miałki. Myślę, że Panu Bogu niezbyt to się podoba. Pozdrawiam Zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do balzera IP: 202.108.191.* 27.11.02, 08:07 witaj jestem strukturalnie zyczliwy - wiec zyczliwie odpowiadam skrajnosci z kazdej strony sa nieprzyjemne zgoda, zgoda... ale pod dyskusje rydzyk jaka skrajnoscia jest malo mi wiadomo sld - wiadomo mi bardzo dobrze ale sld to absolutnie nie wszystko... byla pzpr jest tylko widocznym czubkiem gory lodowej jest w polsce podzial polityczny idacy glebiej niz sdl-rydzyk i podzial ten pewnie zauwazac i bez mojej pomocy terminologie sie lamia - bo slowa to tylko slowa nowomowa zawlaszczyla termin "prawica" i kto dzis NIE chce pelnej bankruckiej "prywatyzacji" oraz utraty narodowosci - ten dostaje latke "lewicy" wedlug tego podzialu rydzyk jest "lewica" jednak trudno bez smiechu nazwac ksiedza lewakiem wiec przyszyto mu "faszyste" walka polityczna wchodzi w faze "walki na ostre" bo w czasie gdy "prawica" kreci lody rozwalajac co tylko moze i slac walizki z forsa do szwajcarii zwyklym ludziom zaczyna w brzuchach piszczec... i stad sie bierze zmasowany atak na wszystkich tych "co nie z nami" a metody sa dokladna spuscizna postkomunistyczna w czym zdziwienia nie ma telewizja jest postkomunistyczna wlasnie a drugie skrzypce graja jej wprosty, newsweeki i inne gazety ludzi umoczonych antypolsko od lat jesli o. rydzyk uzywa podobnych metod to ma do nich takie samo prawo jak wszystkie inne media ktorych jakos nikt o faszyzm nie oskarza wybor wiarygodnygo zrodla informacji zalezy od odbiorcy nikt tego wyboru nie ma prawa forsowac wkladajac knebel przeciwnikom politycznym (demokracja, pamietasz?) mala uwaga na marginesie ja tvp nie ogladam - nie musisz sluchac radia maryja i ty pozdrawiam ponad podzialami nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Balzera 27.11.02, 12:32 Witam. Balzer,jeszcze raz Ci przypominam,nie jestem słuchaczem RM!!! Mnie osobiście Rydzyk nie zmanipuluje,tak samo jak TVPsld,NIE,Trybuna,GW, czy ND. Jeśli kogoś wyłączają z anteny RM,to niech tam nie dzwoni,proste. Pamiętam jak powstało radio TOK-FM. Na początku słuchałem jak najęty. Dzwoniłem kilkanaście razy,wszystko na żywo,nic nie wycinali,tematy różniste, gorąco często było,to było super radio. Co się stało? Wywalili niewygodnych dziennikarzy,jak się dzwoniło,to najpierw wypytywała jakaś kobita,czy jesteś za,czy przeciw,potem mieli już czarną listę numerów,imion,których nie wpuszczali na antenę! Radio pada,ostatnie drgawki,tematy durne. Przestałem prawie słuchać,czasem tylko słucham przypadkowo,nie dzwonię od dawna,bo i tak mnie nie wpuszczą)! Wiesz może kto jest właścicielem tego radia?) Mnie cały czas tylko i wyłącznie chodzi o tych szmaciarzy z TVPsld!!! Za naszą kasę się bawią,za naszą!!! Powinni dziennikarze np.z GW dobrać się do TVP,jak tacy mądrzy,i ogłosić ile kosztował ten film,kto ile zarobił na tym,czy były jakieś nagrody za to itp.! pozdrawiam hej! a w dzisiejszej prasie podane jest o tym jakie sprawozdanie finansowe powinni składać redemptoryści,nie Rydzyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś