Gość: jeja IP: 194.251.142.* 03.04.03, 14:51 ..zawiązało się w polsce w sprawie wojny z irakiem. PRAWICOWE OSZOŁOMY MÓWIĄ TYM SAMYM GŁOSEM CO POSTKOMUNISTYCZNY MOTŁOCH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7em bardzo porzadni ludzie 03.04.03, 14:53 galba czy sceptyk stoja murem za zydokomunistycznym łajnem: stolzmany i ska 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Dziękuję, ale... IP: 213.17.161.* 03.04.03, 15:01 ... ani oni za mną ani tym bardziej ja za nimi nie stoję. Przypadkowe acz zadziwiające konstelacje są po obu stronach frontu. G. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: dziwne przymierze.. 03.04.03, 14:54 Gość portalu: jeja napisał(a): > ..zawiązało się w polsce w sprawie wojny z irakiem. Wygląda na to, że od zawsze było zawiązane. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie tylko.. 03.04.03, 14:59 Nie wspominając juz o Janie Pawle II, do owego "dziwnego przymierza" dołączył dzisiaj o. Stanisław Musiał jezuita. Ten sam, którego skrajna prawica okrzyknęła nieomal agentem żydowskim. Ten sam, który często publikował teksty w "Gazecie Wyborczej". Można przeczytac jego artykuł w dzisiejszej "Rzeczypospolitej". Na forum jest zreszta poświęcony temu temat z odpowiednim linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
7em wojna nie ma juz charakteru lokalnego 03.04.03, 15:01 swiat ogarnia chaos. poczytaj sobie chocby newsy z czech. unabomber plus dwoje spalonych mlodych ludzi\\\\ 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoooza Re: dziwne przymierze.. IP: *.apcc.com 03.04.03, 15:06 to kim Ty jesteś? Skoro nie oszołomem ani motłochem? Wyć się chce, jak się czyta te wszystkie pozbawione argumentacji, nasączone złymi emocjami oraz antysemityzmem , wypowiedzi. Nie jestem ani z lewa, ani z prawa, ani nie mam zydowskiego pochodzenia. I jakos mimo wszystko jestem, choc nie za wojna, to na pewno za obaleniem Saddama. Zal mi, ze to sie nie stalo na pocz. lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś