Dodaj do ulubionych

wyjątkowo szutnięty wątek!

IP: issrv:* / 192.168.0.* 14.04.03, 15:07
M- monotematyczny meteor melodramatyczny przewidywalność bum bumów tunguskich
trudna do ustalenia modyfikacja w toku a tak przy okazji mam prośbę oddawać
mi zaraz ten nożyk do papieru zarekwirowny w tym jak mu tam teLaViVie?

O-obserwator przemieszczania się obiektów zwanych ostrością krawędzi? znowu
kurde awaria systemu? absolutnie ..to błąd a tak przy okazji to mam
prośbę..odddawać mi pilnik do paznokci zarekwirowany w ty samym jak mu tam co
powyżej..co? przetopiony na czołg? to dawać kawałek tego czołgu!

S-supernowa sterowana subiektywnie cel i obecny status to pilnik do paznokci
i nożyk do papieru !błąd! awaria kurde systemu...a tak przy okazji oddawać tą
puszkę zwędzonych makreli!!co wtopiona w czołg? to dawać dwie gąsienice!

A-aplikowanie kropli do krwioobiegu pozakoszerności..hmm? błąd! szurnięcie
wzorowe..a tak już zupełnie na spokojnym marginesie to oddawać scyzoryk
wieloczynnościowy z zapalniczką średniopłomienną zatrzymany w celach trudnych
do ustalenia...co? wchłonięty przez czołg?..no nie to chyba niemożliwe!

D-dostawa czyli dawać mi ten cały czołg! czekam! adres znacie!!

perli
Obserwuj wątek
    • prawdziwy.tebe Re: wyjątkowo szutnięty wątek! 14.04.03, 15:10

A ja myslalem, ze to przez dwa 'S' sie pisze, a nie jedno!?
      • Gość: jacek#jw Re: wyjątkowo szutnięty wątek! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 15:17
        prawdziwy.tebe napisał:

>
        > A ja myslalem, ze to przez dwa 'S' sie pisze, a nie jedno!?

To mosad szutnięty po klawiaturze i tak mają się układać przyciski!
      • Gość: perli szurnięcie! IP: issrv:* / 192.168.0.* 14.04.03, 15:20
        prawdziwy.tebe napisał:

>
        > A ja myslalem, ze to przez dwa 'S' sie pisze, a nie jedno!?
        >

kurde nie ssyczy! kiedy awaria w toku!
        proszę to zapamietać!

pozdrawiam
        perli
        • Gość: perli dziękuję! IP: rumia:* / 192.168.10.* 15.04.03, 14:26
          za czołg! czasowa reakcja rewelacyjna!
          (cienie do powiek powiedzmy to sobie szczerze też ostre!przyczołgały się tym
          pancernym pterodaktylem)
          tylko tak zupełnie na spokojnie spytam kto parkował ten czołg? no kto ?
          dwa boki budynków w gruzach! ostrzelane filcowe firanki trzeciego!
          sąsiedzi wnieśli pozew do sądu! to nie autonomia pitagorajska..acha to był
          błąd! awaria systemu? a co mnie to obchodzi kiedy grozi mi nagminna nagonka o
          odszkodowanie za zgruzowanie!!
          Proszę ..a właściwie żądam dawać tu jakiegoś prawnika!
          a nawet dwóch!

dziękuję!

perli
          • Gość: jacek#jw PERLI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 10:34
            P - powtarzający podmiot perlisty pełen pojęć - trudnych do ustalenia

E - eksperymentalny eksperyment enterujący ekstremalnym ewentualnie
            ekstrapolujące entery

R - rozmaryn pustynny? nisskopiennik pospolity..hmmm awaria systemu!

L - literalne laboratorium lewitujące luną lekko lśniącą lunatyczną! ... hmmmm
            lapsus systemu!

I – ingerencja intelowska into idelistyczną inteligencję identyfikowaną
            iluzjonistycznym imagiem impresji informatycznej instynktownie integrująca
            interwały intuicji iracko irańskiej Izraela iskrzącym idealizmem Islamu

INTRUZ
            • d_nutka Re: PERLI 18.04.03, 11:13
              Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> P - powtarzający podmiot perlisty pełen pojęć - trudnych do ustalenia
              >
              > E - eksperymentalny eksperyment enterujący ekstremalnym ewentualnie
              > ekstrapolujące entery
              >
              > R - rozmaryn pustynny? nisskopiennik pospolity..hmmm awaria systemu!
              >
              > L - literalne laboratorium lewitujące luną lekko lśniącą lunatyczną! ...
              hmmmm
              >
              > lapsus systemu!
              >
              > I – ingerencja intelowska into idelistyczną inteligencję identyfikowaną
              > iluzjonistycznym imagiem impresji informatycznej instynktownie integrująca
              > interwały intuicji iracko irańskiej Izraela iskrzącym idealizmem Islamu
              >
              >
              > INTRUZ

Jacku

TO CAŁA PERLI!
              No, niedosadziłam!
              Perli to wszystkie per_literki
              • Gość: perli Re: PERLI IP: 213.199.198.* 19.04.03, 11:50
                d_nutka napisała:

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
                >
                > > P - powtarzający podmiot perlisty pełen pojęć - trudnych do ustalenia
                > >
                > > E - eksperymentalny eksperyment enterujący ekstremalnym ewentualnie
                > > ekstrapolujące entery
                > >
                > > R - rozmaryn pustynny? nisskopiennik pospolity..hmmm awaria systemu!
                > >
                > > L - literalne laboratorium lewitujące luną lekko lśniącą lunatyczną! ...
                > hmmmm
                > >
                > > lapsus systemu!
                > >
                > > I – ingerencja intelowska into idelistyczną inteligencję identyfikow
                > aną
                > > iluzjonistycznym imagiem impresji informatycznej instynktownie integrująca
                >
                > > interwały intuicji iracko irańskiej Izraela iskrzącym idealizmem Islamu
                > >
                > >
                > > INTRUZ
                >
                > Jacku
                >
                > TO CAŁA PERLI!
                > No, niedosadziłam!
                > Perli to wszystkie per_literki

Jackusmile)
                iskry natchnienia troszkę rozkruszyły ulotność zapisu

literki smile
                mozna budować i niszczyć światy, lepiej budować!

pozdrawiam
                perli

prawnik! dziękuję ! z bukietem cha....no jak jej tam...łwy! inteligientny i z
                poczuciem humoru...hmm zapatrzyłam się na ten bukiet...hmmm a On na mnie...tak
                się zapatrzył, że do sądu czołgiem wjechał! awaria sercowego systemu!
                absolutnie!sąd był niewysoki a teraz jest jeszcze niższy..błąd!wcale go nie ma!
                aplikatory aktualne zeszszokowane! sędzina ześ...zesiwiała zupełnie! swoją
                nerwowość maślanką mrągowską gasi...i jesteśmy sejmnitami! kiedy wybory?jaki
                błąd? !pytam się zupełnie spokojnie kiedy wybory do sejmu? no to my tym
                czołgiem tam wjedziemy z hasłem programowym -gąsienice niszczycielki kłamliwych
                guzików do głosowania!-aa..awaria systemu! wkrótce nastąpi kiedy sejm będzie
                naszzzz!!
                • Gość: jacek#jw Re: PERLI IP: *.toya.net.pl 19.04.03, 15:11
                  Gość portalu: perli napisał(a):

> Jackusmile)
                  > iskry natchnienia troszkę rozkruszyły ulotność zapisu

Tylko jeden mistrz być może, choć każdy jest mistrzem swojego czegoś tam.

> literki smile
                  > mozna budować i niszczyć światy, lepiej budować!

To zbyt daleko idąca teza. Wiadomo to, co z tego budowania wyjdzie?

> pozdrawiam
                  > perli

Świątecznie / Jacek
                  • Gość: perli jestem szurnięta! IP: rumia:* / 192.168.10.* 26.04.03, 13:15
                    absolutnie! oto teraz teza tak trafna i tradycyjnie tragikomiczna!
                    ałć! kto? no pytam się najzupełniej normalnie (pytając się jestem programowo
                    nastawiona na nurkowanie w normaliźmie ale niestety stan ten trwa krótko!)kto
                    rzucił we mnie ajgorowym kubkiem? no kto? to niemożliwe ! trudno mi w to
                    uwierzyć! michnikus trzeci! zaraz lecę po prawnika! (jest w ambasadzie bo czołg
                    okazał się nałogowym ropopijcą! straszne ! siedzę sobie właśnie w nim i
                    oglądam "czerwoną krwinkę", która prawdę nareszcie wydusiła ze siebie!jednym
                    słowem wszyscy winni są niewinni a Gladiatorowi łodbiło!)

jutro jedziemy do sejmu wypełnić ankietę- posłowie jeśli jesteście szurnięci to
                    spadajcie łagodnie i godnie głoście swoje partyjne parytety!- jeśli tylko
                    młodzieżowa Sambowo- Lawirująca Daktyloskopia nie buchnie nam czołgu!

absolutnie! błąd systemu już czas zakopać klawiaturę!!

perli
                    • prawdziwy.tebe To nie wystarczy 26.04.03, 13:30

Bana nie bedzie. Ale staraj sie dalej.
                      • Gość: perli to wystarczy! IP: rumia:* / 192.168.10.* 26.04.03, 13:40
                        prawdziwy.tebe napisał:

>
                        > Bana nie bedzie. Ale staraj sie dalej.

absolutnie! banek będzie!
                        już mi się nie chce!szurnięcie wkrótce szumieć zacznie jak silnik !
                        rozumiesz!? delete już zakopany!
                        aktualny pozdrawiacz!

perli

• prawdziwy.tebe Re: to wystarczy! 29.04.03, 09:10

Jak Prawdziwy Tebe mowi, ze nie bedzie, to nie bedzie. I prosze nie straszyc
                          czolgami, bo serwerownia (ta prawdziwa), jest w bunkrze dobrze ukryta i czolgi
                          nam niestraszne.
                      • Gość: Ban Ban Bedzie... IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.03, 21:58
                        Jestem
                        • prawdziwy.tebe No ale TY nie jestes 29.04.03, 09:12

prawdziwy, przeciez.
                    • d_nutka Re: jestem szurnięta! 26.04.03, 13:55
                      Perli

A ten czołg to podrasowany "Rudy"?
                      Bo jeśli tak, to klawiatury jeszcze nie zakopuj.
                      Bo jak ta młodzieżówka ją buchnie to i Szarik po śladach nie dojdzie gdzie ten
                      kubek ajgorowy trafił.

ale 'blefy rywinowe' są coraz bardziej szurniete!
                      do tego wątku jednak się nie umywają!

pozdrawiam rumjankę
                      to już prawie po sąsiedzku
                      d_nutka

• Gość: perli gdzie jest generał? IP: 213.199.198.* 28.04.03, 13:17
                        no gdzie?tak najspokojniej się pytam i mam nadzieję,iż w miarę normalnie!
                        generalnie chodzi oczywiście o prawnika ale generał czy prawnik to doprawdy
                        mało ważne!no nie ma Go i już!został buch...no...doprawdy nie pamętam co też po
                        tym jak mu tam ..buch było?jedną sylabą został ..nięty!młodzieżowy młotek
                        sambowy oraz osiemnaście tępych sierpów buchnęło prawnika ze tego naszego
                        anonimowego ropopijcy!jest teraz przesłuchiwany!pomylili Go z Krychą Jandą czy
                        co?przesłuchując śpiewają ,- co prawda niezbyt głośno- wyklęta powstań gruszko
                        ze ziemi!-doprawdy brak klawiszy aby to opisać!absolutnie!pierwszego maja
                        zacznę kanonadę, czyli zmasowany zaporowy ogień na stanowiska sambowników!
                        kaliber ostrzegawczy- ogrodowe okrągłe stoliczki wiklinowe!ponieważ nadal
                        jestem szurnięta i zakopałam kilka nettkinów temu delete to nie mogę niestety
                        tego szurniętego posta unicestwić!
                        Tebuś do dzieła!!!

perli

jutro zacznę po ogidońsku!ostrzegam!
                        zaakir mkaa bos'haa!
                        • Gość: _/\_drf w jemenie tez nie bici w ciemienie ... IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.03, 19:51
                          Re: gdzie jest generał?
                          • Gość: *©*©* ... IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.03, 19:52
                            www.yementimes.com/forum/viewtopic.php?p=188#188
                            • Gość: jacek#jw Re: ... IP: *.toya.net.pl 28.04.03, 20:50
                              hmmm! awaria systemu?
                        • d_nutka Re: gdzie jest generał? 29.04.03, 05:34
                          perli

przepraszam, że nie uczyniłam tego wcześniej, czyli wtedy kiedy mnie o to
                          poproszono.

teraz spełniam prośbę i za moim pośrednictwem przesyłam pozdrowienia od Tyu.

i też pozdrawiam
                          d_nutka
    • Gość: Krzys52 Niewatpliwie :)) IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 06:11
      >
      > D-dostawa czyli dawać mi ten cały czołg! czekam! adres znacie!!
      >
      > perli
      ..
      ::::
      Ma sie rozumiec zaloga siedzi w srodku oraz w pelnej gotowosci bojowej...smile)
      ..
      .
      K.P.
      • Gość: perli złoto dla zuchwałych! IP: 213.17.252.* 02.05.03, 13:31
        czyli wielowątkowość jednego posła!
        och sorry to awaria absolutnie!zupełnie mną szurnęło!
        chodzi oczywiście o posta!

to się w wykrzyknikach nie mieści!jak na tym portalu traktuje się nicki!o
        proszę Drogi Tebe oto dowód!sardynka na moim czole!czyli guz!wielobarwność jego
        karnacji jest doskonale widoczna!michnikus trzeci rzucił we mnie kubkiem!oto on
        to stalowe kubasisko znaczy się!z napisem -aj lawju ajgora!- a mniejszym
        druczkiem- na portalu ajgory nigdy nie bedziesz chory- a mini maczkiem- za
        gabaryty guzów redakcja nie odpowiada- tak!to straszne doprawdy!w streszczeniu
        mojej kon..kon .fuzji dzisiaj niestety w pełnie nie wyrażę, bo mam czasową
        awarię klimatyzacji!jeden z tępych sierpów myślał, że to tranzystor wolna
        europa i ją skutecznie storpedował łokciem! nie ma czym łoo..łoodychać!

Prawnik rozbroił sambowników poczuciem humoru!tak ich rozbrajał, że w wyniku
        awarii wszystkich systemów systematycznie spustoszyli wszystkie lokale w
        promieniu paru kilometrów od czołgowej wieżyczki !zajidiszował do ambasady po
        świeżą koszerną sałatę!i kto!?pytam się najzupełniej spokojnie kto przysłał nam
        te dwie złote sztabki?dwie!!!słownie sylabizuję dw..w..w..ie!no to kto zapłaci
        za to tankowanie?ten czołg bez przerwy tankuje!nic więcej nie robi tylko
        tankuje!na swoim końcie ma już 86 mandatów za jazdę po zygzaku w terenie
        nieoświetlonym!molierem malowane harpagony!tyle dzisiaj powiem, bo na powieść
        nie mam czasu!

perli

• Gość: jacek#jw Zagadka czołgowa? IP: *.toya.net.pl 03.05.03, 13:51
          Sprzedam czołg WZT -Wóz zaopatrzenia technicznego na podwoziu czołgu T34 -
          silnik po kapitalnym remoncie stan idealny ( osprzęt - wciągarka ) Cały po
          cenie złomu
          cytat z
          wierza.siec2000.pl/VNLHG/sprzed.html

Po spotkaniu z adwokatem diabła łowca androidów poczuł szósty zmysł i zatęsknił
          za człowiekiem z marmuru, który również jako człowiek bez przeszłości zniknął
          niczym punkt.
          • Gość: perli znaki zapytania kupię... IP: *.rato.net / 192.168.1.* 06.05.03, 13:28
            Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Sprzedam czołg WZT -Wóz zaopatrzenia technicznego na podwoziu czołgu T34 -
            > silnik po kapitalnym remoncie stan idealny ( osprzęt - wciągarka ) Cały po
            > cenie złomu
            > cytat z
            > wierza.siec2000.pl/VNLHG/sprzed.html

a sprzedam wykrzykniki. Absolutnie. Prawnik okazał się geniuszem. Tak to
            prawda, że przedstawiciel narodu ubranego (U Aggasiegosmile jest bardo pomysłowy i
            kreatywny. Wymyslił taką oto rzecz.
            Od tej chwili czołg będzie łodzią dla posłowych rozbitków. Niechaj się stanie.
            No??? Ładnie proszę. Dziękuję.
            Tratwa nazywa się bardzo ładnie a mianowicie- "Pod papuciami". Jest tam szeroko
            niklowany bar i ...nic więcej. Drogie posłanki i posłowie jeśli nie do sejmu to
            gdzie??? No właśnie??? Gdzie???
            Oferujemy dla samowybrony 67 podatkową balcerówkę zwaną również w niektórych
            regionach skolonizowanych przez wielkie stopy procentowe- płonącą wątrobą
            dla skwaśniałych lebiod dramaturgicznych ziobrówkę zdecydowanie beztrawiastą
            dla pisków i skrzypów trawkę z wyżej wymienionej ziobrówki wiązaną w
            trzynastopasmowe snopki cytrynowymi sznureczkami
            dla wszystkich innych inne atrakcje oczywiście bezalkoholowe
            można swobodnie szarpać się, turlać a nawet (jeśli zajdzie taka potrzeba)
            rzucać się papuciami.
            Zapraszamy.
            Płatne tylko plastikowymi kartami do głosowania.

> Po spotkaniu z adwokatem diabła łowca androidów poczuł szósty zmysł i
            zatęsknił
            >
            > za człowiekiem z marmuru, który również jako człowiek bez przeszłości zniknął
            > niczym punkt.

A co to tęskić nie wolno???
            perli
            • d_nutka Re: znaki zapytania kupię... 06.05.03, 20:48
              ..."a sprzedam wykrzykniki"

ile?
              a może powinno być za ile?
              a w jakiej walucie?
              a czy można na tym zarobić?
              zarabia ten co kupuje czy ten co sprzedaje?
              a może pośrednik?
              czy starczy tych znaczków?

d_nutka?
              a może intruz?
              a może licho jakie?
              a może podszywacz?
              a
              a co by tu jeszcze?
            • Gość: jacek#jw znaki zapytania sprzedam, a kupię wykrzykniki. IP: *.toya.net.pl 06.05.03, 23:43

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
              >
              > > Sprzedam czołg WZT -Wóz zaopatrzenia technicznego na podwoziu czołgu T34 -
              > > silnik po kapitalnym remoncie stan idealny ( osprzęt - wciągarka ) Cały po
              >
              > > cenie złomu
              > > cytat z
              > > wierza.siec2000.pl/VNLHG/sprzed.html
              >
              > a sprzedam wykrzykniki. Absolutnie. Prawnik okazał się geniuszem. Tak to
              > prawda, że przedstawiciel narodu ubranego (U Aggasiegosmile jest bardo pomysłowy
              i
              >
              > kreatywny. Wymyslił taką oto rzecz.
              > Od tej chwili czołg będzie łodzią dla posłowych rozbitków. Niechaj się
              stanie.
              > No??? Ładnie proszę. Dziękuję.
              > Tratwa nazywa się bardzo ładnie a mianowicie- "Pod papuciami". Jest tam
              szeroko
              >
              > niklowany bar i ...nic więcej. Drogie posłanki i posłowie jeśli nie do sejmu
              to
              >
              > gdzie??? No właśnie??? Gdzie???
              > Oferujemy dla samowybrony 67 podatkową balcerówkę zwaną również w niektórych
              > regionach skolonizowanych przez wielkie stopy procentowe- płonącą wątrobą
              > dla skwaśniałych lebiod dramaturgicznych ziobrówkę zdecydowanie beztrawiastą
              > dla pisków i skrzypów trawkę z wyżej wymienionej ziobrówki wiązaną w
              > trzynastopasmowe snopki cytrynowymi sznureczkami
              > dla wszystkich innych inne atrakcje oczywiście bezalkoholowe
              > można swobodnie szarpać się, turlać a nawet (jeśli zajdzie taka potrzeba)
              > rzucać się papuciami.
              > Zapraszamy.
              > Płatne tylko plastikowymi kartami do głosowania.
              >
              >
              > > Po spotkaniu z adwokatem diabła łowca androidów poczuł szósty zmysł i
              > zatęsknił
              > >
              > > za człowiekiem z marmuru, który również jako człowiek bez przeszłości znik
              > nął
              > > niczym punkt.
              >
              > A co to tęskić nie wolno???
              > perli

A wolno!!!!!!!!!!!

A stwierdzać fakty nie wolno???

PS
              Zamarzyłem o tej tratwie pod papuciami pełnej posłów, co to ma niklowany bar.

Pozdr / Jacek
            • pere-lee Znaki zapytania mnożą się... Perli do rąk własnych 07.05.03, 15:59

>Po spotkaniu z adwokatem diabła łowca androidów poczuł szósty zmysł i zatęsknił
              >za człowiekiem z marmuru, który również jako człowiek bez przeszłości zniknął
              >niczym punkt.

>A co to tęskić nie wolno???

A za kim to tak tęsknisz, Perli?
              Czyżby to było TO???

>A wszystko to ...zaczęło się staczać po równi pochyłej w momencie kiedy...
              >Tyu przestał aktualnie pisać i wyszperiwarka nie wyszukuje nicka Tyu tak
              >często jak ja bym tego chciała!
              >Muszę jej wierzyć, chociaż z trzeciej strony myślę, że ona kłamie!

Mam lepszy pomysł: NAPISZ do niego! Adres: tyu@gazeta.pl - i już!
              I NIECH ON wyszpera to ze swojej poczty! A wyszpera...
              wink

Pozdrawiamy Ciebie i Danutkę i... wystarczy.
              wink

Pere Lee
              • Gość: perli port lotniczy 2003! IP: *.rato.net / 192.168.1.* 11.05.03, 16:57
                odkupię na kilka nettkinów dwanaście znaków wykrzyknikowych, gdyż są mi
                najzupełniej niepotrzebne ale jednak przyzwyczaiłam się do nich i już!
                co to się działo!wielkokalibrowe i nawarońskie działo!to się w srednikach nie
                mieści!wszystkie latające protezy roziskrzone wylądowały na tratwie! kaliszówka
                kroplami lała się oraz litrami!skwaśniałe papuciowe pąpony szarpały pąpony
                roziskrzonych protez!czołg pękał w gąsinicach!a lepperiardyzm i pękalizm!cóż za
                synteza!idealna!syntetyczna i niestety niewybuchowa ale latająca!ponad
                sejmowymi salkami sobie latamy...latamy...i pozdrawiamy , i szukamy miejsca na
                bezkolizyjne wylądowanie pośród unijnych,- pozbawionych już oddechu oraz
                wydechu- gwiaździstymi balonikami!

uwaga awaria!

perli
                • Gość: jacek#jw SHIRE! SHIRE! IP: *.toya.net.pl 11.05.03, 20:02

> uwaga awaria!
                  >
                  > perli

Gandalf organizuje nową wyprawę! Chce zniszczyć pierścień unijny. Co na to jego
                  władcy?

Pozdr / Jacek
                  • Gość: perli lewa ręka ciemności! IP: *.rato.net / 192.168.1.* 15.05.03, 17:22
                    W lebiolandii krainie miodem, maślanką i milsmileerkami płynącej nastał czas
                    czerwcowych nocy. Skwar wspinał się po niegładkich schodach drzew a drzewa nie
                    odrywając nóg od gładkiej tafli mchu, myślały o latach kiedy gąbki zieleni były
                    skąpane w słońcu. Teraz czasy były ciężkie i mroczne a ciężar mroczności
                    osiągnął stadium sennej gęstości. Tak grząskiej czerni nie pamiętały nawet
                    najstarsze klany niziołków. Ten czerwiec niósł jednak nadzieje na kilka
                    euriadianów słoneczności. Wszyskto zależało jednak od pierścieni taktycznych.
                    Moc ich taktyczności była ogromna. Karczma stała w niewidocznym zakątku lasu.
                    Grzebienie paproci rozczesywały cienistość mgieł. Urnik specjalnie wybrał to
                    miejsce już dawno temu. Ciemność nie była tutaj taka soczysta. Jakby uciekała
                    przed gwarem tysięcy stóp. Przed karczmą stanął niziołek i wpatrywał się w
                    drzwi, jakby nie mógł odczytać ich kształtu i obecności. Po chwili mruknął coś
                    w mrok i wszedł do środka. Oprócz Urnika nikogo nie było. Podszedł do niego i
                    zamówił maślankę.
                    -Najpierw musisz zareferendzić-
                    -Tak, tak zapomniałem, przepraszam to przez ten skwar. Maślaniło by się tylko
                    i maślaniło.
                    Podszedł do kominka na którym rozgwieźdił się niewielki ogień i wrzucił do
                    niego pierścień.
                    Już miał odejść kiedy usłyszał-
                    -Te nizioł chono tu-
                    W iskrości ognia ukazała się lewa ręka ciemności, na której leżał wrzucony
                    przed chwilą pierścień.
                    -NIE! tak?
                    -No tak a co?
                    -Nie uważasz, ze to głupie tkwić dalej w tej zaściankowej czerwcowej nocy ?
                    kiedy TAK! oferuje ci dzienność, co prawda w sciśle określonym natężeniu i
                    koncentracji świetlistej sferyczności ale to będzie zjednoczenie wszystkich
                    jasności jakie kiedykolwiek istniały w Eklezji!!!.
                    -No dobrze ale co mi po tej jasności?. No co? skoro potem maślanki nie będę już
                    mógł pić bo jest nienormalna, nieetyczna i nasiąknieta niezdrowym
                    ciemnogrodztwem ?
                    -E nizioł kto Ci naopowiadał takich bzdur? Maślanka będzie, tylko zweryfikuje
                    się troszkę jej maślanizm i to wszystko!nie słuchaj tej krzyczącej, pachnącej
                    sianem propagandy!Kultura naszej maślanki oraz jej maślany wdzięk zapisze się
                    maślanymi łykami w historii zjednoczonej Eklezji!!!
                    Masz tu ten pierścień i szybko wrzucaj ten drugi. I zaraz wspólnie napijemy się
                    maślanki i zakąsimy milsmileerkami.
                    -No dobrze ...a może niedobrze...sam już nie wiem.
                    Ale gorączka ...a Ty rączka jednak dobrze gadasz!Wrzucam... już.

Szybko podszedł do barku.

-Pięć milsmileerków i maślane morze w dużym przeźroczystym pokalu!

perli

• Gość: jacek#jw Re: lewa ręka ciemności! IP: *.toya.net.pl 19.05.03, 18:56
                      Czerwiec, gorąco, na niebie ukazał się mroczny znak. Ludy ełrolandii ogarnął
                      strach. Co to będzie, co się stanie! Czy maślanka będzie w dalszym ciągu
                      maślanką? Czy jasność będzie dozwolona? Czy mgła będzie w dalszym ciągu
                      cienista? Te i wiele innych pytań wzmagają niepewność.
                • pere-lee portal letniczy 2003 11.05.03, 20:30
                  Gość portalu: perli napisała:

> latamy...latamy...i pozdrawiamy , i szukamy miejsca na bezkolizyjne
                  > wylądowanie

Za pozdrowienia dzięki - w imieniu i w ogóle... cobykolwiek nie miało to
                  znaczyć albo nie znaczyć.
                  A jak już wylądujesz bez kolizji, czego Ci w imieniu... tudzież własnym życzę,
                  to może pozwolisz poczęstować się koktajlem herbaciano-mineralno-cukrowo-
                  androidowym?
                  Konsekwentna sekwencja injekcji ingrediencji zapewniona!
                  To jak będzie?
                  wink
                  Pere Lee

• Gość: perli wybacz wysoka izbo! IP: *.rato.net / 192.168.1.* 13.05.03, 14:37
                    pere-lee napisał:

> Gość portalu: perli napisała:
                    >
                    > > latamy...latamy...i pozdrawiamy , i szukamy miejsca na bezkolizyjne
                    > > wylądowanie

tak to prawda wylądowaliśmy ale to była katastrofa!absolutnie!zaryliśmy się
                    absolutnie awaryjnie!tak po prostu pancernym nosem w błękitne balonikowe zaspy!
                    aż gwiazdki wokół tanku tańczyć zaczęły!i tańczą do tej pory!straszne!to się w
                    wielokropkach nie mieści!nie mieści!i tak pechowo, iż w lożę dla
                    ministerialnych tornistrów żeśmy zaryli!oczywiście pustą, gdyż było to w
                    trakcie przerwy przeznaczonej na bliższe poznanie nowych unijnych elaboratów!
                    teraz przepraszamy!wybacz wysoka izbo!zaraz się wyrylimy!zapraszamy na
                    jakubówkę!no kto?pytam się całkowicie spokojnie (chociaż z nerw wychodzę) kto
                    rzucił we mnie galaretką truskawkową?no nie, pani minister to niemożliwe!
                    pomyliła pani wątki!proszę udać się do kumuny, która wraca z wykrzyknikiem i
                    tam rzucać!no gdzie? pytam się już niespokojnie, bo z nerw całkowicie wyszłam-
                    gdzie pani idzie?to ajgorowe windy dla nicków!no ostatecznie może pani
                    skorzystać z tej dla nicków lewicyzujących, nie...tłoku nie będzie!niech pani
                    pomyśli o danym wątku i już!tylko przoszę niczego nie naciskać zwłaszcza tego
                    właśnie guziczka!nie nacisk...

no i stało się!straszne!poproszę o korepetytora!natychmiast potrzebne
                    korepetycje dotyczące samoobsługi ajgorowych wind!i poszukiwacz zaginionych
                    lebiod!dziękuję!

>
                    > Za pozdrowienia dzięki - w imieniu i w ogóle... cobykolwiek nie miało to
                    > znaczyć albo nie znaczyć.
                    > A jak już wylądujesz bez kolizji, czego Ci w imieniu... tudzież własnym
                    życzę,
                    > to może pozwolisz poczęstować się koktajlem herbaciano-mineralno-cukrowo-
                    > androidowym?
                    > Konsekwentna sekwencja injekcji ingrediencji zapewniona!
                    > To jak będzie?
                    > wink
                    > Pere Lee
                    >

tak teraz po tym wątpliwej jakości lądowaniu taki koktajl jest jak marzenie!
                    a czy można zamiast cukru zaprosić dwie łyżeczki miodu?
                    srebrne
                    z przegubami
                    wykutymi w burzowych atolach

pozdrawiam
                    perlismile

o czymś zapomniałam...mam nadzieję, iż do jutra sobie przypomnę

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka