wild 19.04.03, 01:09 ktos ogladal ten film? film.onet.pl/7045,film.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:17 No tak, jak w scenariuszu jest nazwisko Philip K. Dick ,to można się spodziewać , że ten film jest "chory" . Ja go osobiście nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:21 imperatore napisał: > No tak, jak w scenariuszu jest nazwisko Philip K. Dick ,to można się > spodziewać , że ten film jest "chory" . Ja go osobiście nie widziałem. scenariusz moze jest i chory nanotekknologia i bioologiczne bomby atomowe Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:22 wild napisał: > imperatore napisał: > > > No tak, jak w scenariuszu jest nazwisko Philip K. Dick ,to można się > > spodziewać , że ten film jest "chory" . Ja go osobiście nie widziałem. > > scenariusz moze jest i chory nanotekknologia i bioologiczne bomby atomowe Czyli nie myliłem się Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:24 imperatore napisał: > wild napisał: > > > imperatore napisał: > > > > > No tak, jak w scenariuszu jest nazwisko Philip K. Dick ,to można się > > > spodziewać , że ten film jest "chory" . Ja go osobiście nie widział > em. > > > > scenariusz moze jest i chory nanotekknologia i bioologiczne bomby > atomowe > > Czyli nie myliłem się zdrowy naukowy terror? Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:25 Ty Wild widziałeś ten film? Z "chorych" filmów polecam Requiem dla snu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [:-:] [...] IP: *.cm-upc.chello.se 19.04.03, 01:28 requiem.dla.snu.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:29 imperatore napisał: > Ty Wild widziałeś ten film? Z "chorych" filmów polecam Requiem dla snu. Impostor tak irytujacy film ale w sensie poznawczym gdzie - jest granica absurdu w nauce mass-destruction no to Requiem oblookam Mozart LSD3? Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:32 wild napisał: > no to Requiem oblookam Mozart LSD3? Mniej więcej. Dobry film, a nie papka hollywoodzka. Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:34 imperatore napisał: > wild napisał: > > no to Requiem oblookam Mozart LSD3? > > Mniej więcej. Dobry film, a nie papka hollywoodzka. > ale wbrew ciagotkom Filipa w Impostorze tylko troszke jest dragów! ) Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:37 wild napisał: > ale wbrew ciagotkom Filipa w Impostorze tylko troszke jest dragów! ) A był on kiedyś nie naćpany, jak pisał? . Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:39 film.onet.pl/F,7045,1,4,galeria.html rola Agenta i zaduma! zastanawialem sie co bym zrobil na jego miejscu przychodziło mi na mysl tylko hasło "no future" :> Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Impostor 19.04.03, 01:42 Poczekajmy na Matrix'a 2. Zobaczymy co bracia Wachowscy wymyślili... Odpowiedz Link Zgłoś
wild Re: Impostor 19.04.03, 01:43 imperatore napisał: > Poczekajmy na Matrix'a 2. Zobaczymy co bracia Wachowscy wymyślili... trejlera nie widziales? lypa... robi sie cyrkowisko a nie lemowskie grzęzawisko Odpowiedz Link Zgłoś