Dodaj do ulubionych

Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską

IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.04.03, 10:45
Ze zdumieniem obserwowałem Leppera w linii specjalnej. Redaktor Czajkowska
została sprowadzona do parteru i straciła kompletnie swoje pazury, które tak
ostro wyciągała szczególnie wobec polityków prawicy. A może to czysty
oportunizm, wszak Lepper jak tak dalej pójdzie będzie premierem i nie warto
go za ostro traktować ? To charakterystyczne dla towarzystwa w TVP. A w kraju
dalej orkiestra gra, elity się bawią a Titanic tonie. A głodny lud za
opłotkami gromadzii się z widłami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fred Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską IP: *.gen.twtelecom.net 24.04.03, 11:00
      No, lud sie tez bawil przez jakis czas, trzeba
      powiedziec. Przypominam sobie moje zaskoczenie po
      przyjezdzie do Polski jakies 8 lat temu. Przecietnych
      ludzi stac bylo na wyjazdy na Riwiery, kupowali masowo
      dobre zachodnie samochody, budowali dwupietrowe "domki
      jednorodzinne", pili najlepsze zachodnie
      alkohole...Zlotowka stala sie najsilniejszym pieniadzem
      swiata, ktorego banki nie chcialy sprzedawac za byle
      marke lub franka... Nie mozna wiec powiedziec, zeby
      decydenci nie podzielili sie z ludem groszem panstwowym.
      Hulali jedni i drudzy. Lud przyzwyczail sie szybko do
      dobrego i zada aby dobro to trwalo nadal. Nie ma mowy
      zeby ktos chcial zaplacic teraz za narodowe zycie ponad
      stan jeszcze kilka lat temu.
      • indris 'List z tamtego świata' 24.04.03, 11:22
        Fred napisał: "Przecietnych ludzi stac bylo na wyjazdy na Riwiery, kupowali
        masowo dobre zachodnie samochody, budowali dwupietrowe "domki jednorodzinne",
        pili najlepsze zachodnie alkohole..."
        A to wszystko miało być w Polsce osiem lat temu. I prawie że jest to prawda,
        ale z jednym zastrzeżeniem: otóż mogło to dotyczyć kręgów ludzi wśród których
        Fred się obracał. Byc może trwa to do dzisiaj. Taki Jan Parys zarabiał np 14
        000 zł/mies, a podobnych jemu trochę się w III RP uzbiera. Nie zmienia to
        jednak faktu, że WIĘKSZOŚĆ Polaków żyła i żyje w biedzie. A bogata mniejszość
        nawet sobie tego nie wyobraża. A ich mentalność przypomina słynną anegdotę o
        Marii Antoninie, która usłyszawszy, że lud się burzy z braku chleba
        powiedziała: "To czemu nie jedzą ciastek ?"
      • Gość: Piotr.. Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.04.03, 11:25
        Zgodnie z zastosowaną wykładnią zasadniczym powodem kryzysu w Polsce jest
        rozbuchana konsumpcja w latach poprzednich . Tego typu interpretacja stosowana
        była za nieboszczki komuny - naród żyje ponad stan. A więc prowadzona polityka
        gospodarcza nie ma wpływu na sytuację kraju jeno lud za dużo żre. To chyba zbyt
        proste.
        • Gość: Widzacy. Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską IP: *.12.14.vie.surfer.at 24.04.03, 14:01
          Gość portalu: Piotr.. napisał(a):

> Zgodnie z zastosowaną wykładnią zasadniczym powodem kryzysu w Polsce jest
          > rozbuchana konsumpcja w latach poprzednich . Tego typu interpretacja
          stosowana
          > była za nieboszczki komuny - naród żyje ponad stan. A więc prowadzona
          polityka
          >
          > gospodarcza nie ma wpływu na sytuację kraju jeno lud za dużo żre. To chyba
          zbyt
          >
          >
          proste.
          >Nie takie proste.Nie,ze lud za duzo zre,jak napisales,tylko ,ze za duzo pije.
    • Gość: Perła Czajkowska jest IP: 212.160.135.* 24.04.03, 11:14

> Ze zdumieniem obserwowałem Leppera w linii specjalnej. Redaktor Czajkowska
      > została sprowadzona do parteru i straciła kompletnie swoje pazury, które tak
      > ostro wyciągała szczególnie wobec polityków prawicy. A może to czysty
      > oportunizm, wszak Lepper jak tak dalej pójdzie będzie premierem i nie warto
      > go za ostro traktować ? To charakterystyczne dla towarzystwa w TVP. A w kraju
      > dalej orkiestra gra, elity się bawią a Titanic tonie. A głodny lud za
      > opłotkami gromadzii się z widłami.

mam odmienną opinię względem programu tego. Red. Czajkowska zachowywała się po
      chamsku po prostu. Lepper przy niej wypadł jako kulturalny człek właśnie.

Perła

• Gość: ts nie ona jedna IP: 195.94.204.* 24.04.03, 13:55
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: Piotr.. napisał(a):
        > mam odmienną opinię względem programu tego. Red. Czajkowska zachowywała się
        po
        > chamsku po prostu. Lepper przy niej wypadł jako kulturalny człek właśnie.

Prawda, z zażenowaniem patrzyło sie na Czajkowską, była bardzo nieelegancka. Co
        nie wyklucza tego, że Lepper spacyfikował ja merytorycznie.
        Dziwne to, jak z takich politpoprawnych wychodzą ostatnio niezłe ziółka -
        Huebnerowa też bluznęła jadem na człowieka bardzo brzydko ostatnio, jak się jej
        jego zdanie o traktacie akcesyjnym nie spodobało.
        • wicehrabia Re: Do panów: Perły i ts 24.04.03, 14:20
          Gość portalu: ts napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Piotr.. napisał(a):
          > > mam odmienną opinię względem programu tego. Red. Czajkowska zachowywała si
          > ę
          > po
          > > chamsku po prostu. Lepper przy niej wypadł jako kulturalny człek właśnie.
          >
          > Prawda, z zażenowaniem patrzyło sie na Czajkowską, była bardzo nieelegancka.
          Co
          >
          > nie wyklucza tego, że Lepper spacyfikował ja merytorycznie.
          > Dziwne to, jak z takich politpoprawnych wychodzą ostatnio niezłe ziółka -
          > Huebnerowa też bluznęła jadem na człowieka bardzo brzydko ostatnio, jak się
          jej
          >
          > jego zdanie o traktacie akcesyjnym nie spodobało.

Bardzo Panów przepraszam, czy Panowie, jako reprezentanci prawicy, popieracie
          lewackie pomysły gospodarcze pana Leppera tylko dlatego, że on sprzeciwia się
          wstapieniu do unii?
          Przypomina mi się taki stary rysunek pana Andrzeja Mleczki: pies goni kota, a z
          boku stoi mysz, owacyjnie oklaskując psa - ów się odwraca i warczy do
          myszy: "Ale to wcale nie oznacza, że popieram ciebie, ty nędzny gryzoniu!"
          Tak, tak... psy to bardzo mądre stworzenia...
          Pozostaję z szacunkiem dla obu Panów.
    • ada08 Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską 24.04.03, 11:24
      Programu nie oglądałam.
      Chcę tylko powiedzieć, że Lepper przeważnie doskonale
      sobie radzi z dziennikarzami.
      Największe dziennikarskie wygi nie dają mu rady.
      I to nie dlatego , ze Lepper jest taki świetny
      tylko dlatego, ze dziennikarze są słabi. Że juz
      nie wspomnę o takich ich cechach jak serwilizm,
      tchórzostwo itp....
      a.
    • indris Ale nie telewidzów 24.04.03, 11:28
      Wynik audiotele był jednak dla Leppera najdelikatniej mówiąc niekorzystny.
      Ciekawe na ile wpłynęła na to forma głosowania - SMS-y. Wydaje mi się, że taka
      forma z góry przesądzała o wyniku, bo wśród posiadaczy komórek Lepper ma chyba
      znacznie gorsze notowania niż wśród ogółu Polaków.
      • eliot Re: Ale nie telewidzów 24.04.03, 11:32
        indris napisał:

> Wynik audiotele był jednak dla Leppera najdelikatniej mówiąc niekorzystny.
        > Ciekawe na ile wpłynęła na to forma głosowania - SMS-y. Wydaje mi się, że
        taka
        > forma z góry przesądzała o wyniku, bo wśród posiadaczy komórek Lepper ma
        chyba
        > znacznie gorsze notowania niż wśród ogółu Polaków.

Oczywiście masz na myśli tych polaków pozbawionych jakichkolwiek komórek...????
        wink
      • eliot Re: Ale nie telewidzów 24.04.03, 11:32
        indris napisał:

taka
        chyba

Oczywiście masz na myśli tych Polaków pozbawionych jakichkolwiek komórek...????
        wink
      • ada08 Re: Ale nie telewidzów 24.04.03, 11:35
        indris napisał:

taka
        chyba

Takie głosowania o czym świadczą ? O niczym.
        Bo kto ogląda takie programy ?
        W Polsce życiem politycznym tak na codzień interesuje się jakieś
        10% dorosłych obywateli, z czego tylko część oglądała ten program,
        z której to części tylko część ma komórki.

A pozostali dlaczego dzwonili i wysyłali SMSy ?
        A bo tak !!! smile
        a.

• Gość: Piotr.. Re: Ale nie telewidzów IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.04.03, 11:37
        Niestety nie byłbym nadmiernym optymistą. Sytuacja kraju jest krytyczna.
        Bezrobocie oficjalne (ok. 20 % ) Realne ok 30 %. Brak jakichkolwiek perspektyw
        wyjścia. Elity zachowują się tak jakby ich to nie dotyczyło. Lepper mówi to o
        czym mówią wyborcy a dla elit to powód do złośliwego uśmieszku. Nie ma się z
        czego śmiać. Chyba że się chce czmychnąć na jakąś ciepłą posadkę w Brukseli.
        • Gość: Biret. Re: Ale nie telewidzów IP: *.12.14.vie.surfer.at 24.04.03, 14:07

> Niestety nie byłbym nadmiernym optymistą. Sytuacja kraju jest krytyczna.
          > Bezrobocie oficjalne (ok. 20 % ) Realne ok 30 %. Brak jakichkolwiek
          perspektyw
          > wyjścia. Elity zachowują się tak jakby ich to nie dotyczyło. Lepper mówi to o
          > czym mówią wyborcy a dla elit to powód do złośliwego uśmieszku. Nie ma się z
          > czego śmiać. Chyba że się chce czmychnąć na jakąś ciepłą posadkę w Brukseli.
          > Albo nastepna w Watykanie.(Ukochana,najwspanialsza cora tego Narodu-Hanna.Ta
          praca Jej sie zalezala "za wyjatkowe zaslugi").
    • eliot Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską... 24.04.03, 11:28
      ... takie świństwa pokazywali w TVPublicznej przed 23.00 ???????
      wink
    • Gość: babariba Jondruś Leppiej nikogo nie spacyfikował IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 11:56
      nie dał się po prostu przep..dolić red. Czajkowskiej, na co ta miała chęć wprost seksualną. Zdarza mi się oglądać 'Linie Specjalne' i dawno już nie było w wykonaniu Czajkowskiej takiego koncertu przerywania wypowiedzi gościowi, jak wczoraj.
      • cheech Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 12:39
        Zwróćcie też uwage na to, że nie ma sensu zapraszać Leppera do jakiegokolwiek
        programu "na zywo", bo on nigdy nie odpowiada na żadne pytania, a czas antenowy
        wykorzystuje na reklamę własnej osoby i własnej partii. Ile wywiadów i rozmów z
        nim słyszałem, zawsze zadane pytanie pozostawało "sobie, a muzom", a Lepper
        gadał swoje manifesty. Jedni dziennikarze, machają na to ręką i z programu robi
        się gówno. Inni, jak red. Czajkowska, próbuja utrzymać program w ryzach zasad,
        ale wtedy Lepper zarzuca im brak kultury (sic!), skarży się, że mu przerywają
        itp. itd. To tak, jakby uczeń w szkole, zapytany przez nauczyciela historii o
        Władysława Jagiełłę, zaczął mówić o przewrocie majowym i miał żal do
        nauczyciela, ze ów mu przerywa i nie pozwala mówić tego, co on (uczeń) chce.
        Dziwne, że wielu ludzi daje się nabierać na takie sztubackie (nie dziwota, że
        Lepper je stosuje, wszak on jeno podstawówkę ukończył, pewnie...) sztuczki
        wodza Samoobrony.
        • ada08 Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 13:09
          cheech napisał:

> Zwróćcie też uwage na to, że nie ma sensu zapraszać Leppera do jakiegokolwiek
          > programu "na zywo", bo on nigdy nie odpowiada na żadne pytania, a czas
          antenowy
          >
          > wykorzystuje na reklamę własnej osoby i własnej partii. Ile wywiadów i rozmów
          z
          >
          > nim słyszałem, zawsze zadane pytanie pozostawało "sobie, a muzom", a Lepper
          > gadał swoje manifesty. Jedni dziennikarze, machają na to ręką i z programu
          robi
          >
          > się gówno. Inni, jak red. Czajkowska, próbuja utrzymać program w ryzach
          zasad,
          > ale wtedy Lepper zarzuca im brak kultury (sic!), skarży się, że mu przerywają
          > itp. itd.

Lepper jest w znacznym stopniu kreaturą dziennikarzy.
          Mógłby teraz spokojnie powiedzieć:

- Jakiego mnie stworzyliście, takiego mnie macie.

a.
          • ksch Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 13:35

> cheech napisał:
            >
            > > Zwróćcie też uwage na to, że nie ma sensu zapraszać Leppera do jakiegokolw
            > iek
            > > programu "na zywo", bo on nigdy nie odpowiada na żadne pytania, a czas
            > antenowy
            > >
            > > wykorzystuje na reklamę własnej osoby i własnej partii. Ile wywiadów i roz
            > mów
            > z
            > >
            > > nim słyszałem, zawsze zadane pytanie pozostawało "sobie, a muzom", a Leppe
            > r
            > > gadał swoje manifesty. Jedni dziennikarze, machają na to ręką i z programu
            >
            > robi
            > >
            > > się gówno. Inni, jak red. Czajkowska, próbuja utrzymać program w ryzach
            > zasad,
            > > ale wtedy Lepper zarzuca im brak kultury (sic!), skarży się, że mu przeryw
            > ają
            > > itp. itd.
            >

Lepper mówi o tym co jest dla niego wygodne. Postawiono w tym watku tezę, że to
            dziennikarze są dla niego za słabi. Fakt dziennikarze telewizyjni nie są w
            naszym kraju dość dobrzy, tyle tylko, że normalnie argumentujący dziennikarz ma
            małe szanse z gadającym w kółko to samo Lepperem. Na niego potrzeba chama,
            zgodnie z tezą że chamstwo należy leczyć chamstwem.

ada08 napisała:
            > Lepper jest w znacznym stopniu kreaturą dziennikarzy.
            > Mógłby teraz spokojnie powiedzieć:
            >
            > - Jakiego mnie stworzyliście, takiego mnie macie.

Stworzył go raczej Tymochowicz. Lub inaczej Tymochowicz stworzył go na nowo.
            ksch
            • ada08 Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 13:47
              Dziennikarze mocno utorowali mu droge na szczyty.

Owszem, Tymochowicz trochę porzeźbił w tym klocu , jakim Lepper był.
              Co nie znaczy , ze L. przestał być chamem.

Zreszta .... niechby sobie był.
              Gdyby miał jakieś sensowne pomysły , gdyby miał program i mądrych
              ludzi za sobą, to niechby sobie nawet był chamem , który smarka w
              rękaw.
              Ale on nie ma. Jest to ogładzony ćwok. Głupi, ale cwany hucpiarz.
              a.
              • wicehrabia Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 14:12
                ada08 napisała:

> Gdyby miał jakieś sensowne pomysły , gdyby miał program i mądrych
                > ludzi za sobą, to niechby sobie nawet był chamem , który smarka w
                > rękaw.
                > Ale on nie ma. Jest to ogładzony ćwok. Głupi, ale cwany hucpiarz.
                > a.

Droga Pani Ado, ja bardzo panią przepraszam, ale pozwolęsobie nie zgodzić się z
                jednym zdaniem łaskawej Pani, cytuję: "...gdyby miał program i mądrych
                ludzi za sobą, to niechby sobie nawet był chamem , który smarka w
                rękaw...". Z doświadczenia (dawnego, z panem Gomułką i niedawnego, z panem
                Wałęsą) wiem, że taki ktoś, prędzej czy później pozbędzie się ze swego
                otoczenia owych mądrych ludzi i otoczy się podobnymi jemu samemu).
                Tak więc, nie dowierzam nikomu, kto w towarzystwie smarka w rękaw. (Co nie
                oznacza, że od razu wierzę komuś tylko dlatego, że posiadł elementarną
                kindersztubę).
                Pozostałe Pani poglądy, dotyczące pana Leppera, podzielam w całej rozciągłości.
                Polecam się pamięci łaskawej Pani.
                • ada08 Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 17:44
                  wicehrabia napisała:

> Tak więc, nie dowierzam nikomu, kto w towarzystwie smarka w rękaw.

No cóż, gdy się jest wicehrabią .... smile

Uważam jednak, że porównywanie Leppera z Gomułką i Wałęsą jest
                  dla Leppera niezasłużonym komplementem.

Tamci dwaj, cokolwiek by o nich myśleć, byli ''jacyś''.
                  Byli ''skądś''.
                  Działali w warunkach nieporównanie trudniejszych , niż L.
                  Również ich sytuacja osobista była trudniejsza.
                  Ryzykowali , jeśli nie życiem, to w kazdym razie utratą
                  wolności.
                  Każdy z nich miał swój wzlot, swój ''gwiezdny czas'' i
                  swój upadek.

A Lepper ? Kto to jest ? Skąd on się wziął ? Co zrobił ?

Jest to sztuczny twór, gadająca namolnie atrapa, tylko
                  nie wiadomo czego atrapa.

I ten typ jest , przynajmniej medialnie, jedną z pierwszych
                  osób w Państwie.

Tragifarsa.

Pozdrawiam smile
                  a.
                  • wicehrabia Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 24.04.03, 18:06
                    ada08 napisała:

> Uważam jednak, że porównywanie Leppera z Gomułką i Wałęsą jest
                    > dla Leppera niezasłużonym komplementem.

Ba, zapewne, ale wszystkich ich łączy jedna cecha: odsuwanie mądrych ludzi i
                    otaczanie sie miernotami. Do Pana Leppera tu zresztą można miec akurat
                    najmniejsze pretensje - on od początku miał wokół siebie mądrych ludzi jak na
                    lekarstwo (ale, co miał - to przegnał). Największym winowajcą w tym względzie
                    jest pan Wałęsa, który "roztrwonił" największy kapitał ludzki. Pan Gomułka
                    plasuje się w tym rankingu, gdzieś pośrodku.

> Tamci dwaj, cokolwiek by o nich myśleć, byli ''jacyś''.
                    > Byli ''skądś''. Działali w warunkach nieporównanie trudniejszych , niż L.
                    > Również ich sytuacja osobista była trudniejsza.
                    > Ryzykowali , jeśli nie życiem, to w kazdym razie utratą wolności.
                    > Każdy z nich miał swój wzlot, swój ''gwiezdny czas'' i
                    > swój upadek.
                    >
                    > A Lepper ? Kto to jest ? Skąd on się wziął ? Co zrobił ?
                    > Jest to sztuczny twór, gadająca namolnie atrapa, tylko
                    > nie wiadomo czego atrapa.
                    > I ten typ jest , przynajmniej medialnie, jedną z pierwszych
                    > osób w Państwie.

Szanowna Pani pamięta niejakiego pana Tymińskiego? O nim można było rzec
                    dokładnie to samo, a jednak co czwarty Polak widział go jako głowę państwa.
                    W świetle tego zjawiska dzisiejsze triumfy pana Leppera dziwią mnie już w
                    umiarkowanym stopniu.
                    Polecam się pamięci łaskawej Pani.

• Gość: wikul Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 01:12
          cheech napisał:

> Zwróćcie też uwage na to, że nie ma sensu zapraszać Leppera do jakiegokolwiek
          > programu "na zywo", bo on nigdy nie odpowiada na żadne pytania, a czas
          antenowy
          >
          > wykorzystuje na reklamę własnej osoby i własnej partii. Ile wywiadów i rozmów
          z
          >
          > nim słyszałem, zawsze zadane pytanie pozostawało "sobie, a muzom", a Lepper
          > gadał swoje manifesty. Jedni dziennikarze, machają na to ręką i z programu
          robi
          >
          > się gówno. Inni, jak red. Czajkowska, próbuja utrzymać program w ryzach
          zasad,
          > ale wtedy Lepper zarzuca im brak kultury (sic!), skarży się, że mu przerywają
          > itp. itd. To tak, jakby uczeń w szkole, zapytany przez nauczyciela historii o
          > Władysława Jagiełłę, zaczął mówić o przewrocie majowym i miał żal do
          > nauczyciela, ze ów mu przerywa i nie pozwala mówić tego, co on (uczeń) chce.
          > Dziwne, że wielu ludzi daje się nabierać na takie sztubackie (nie dziwota, że
          > Lepper je stosuje, wszak on jeno podstawówkę ukończył, pewnie...) sztuczki
          > wodza Samoobrony.

Nareszcie jakaś rozsądna opinia . Tak właśnie było jak piszesz . A wynik tej
          pacyfikacji : ok.28 tys za Lepperem do ok.42 tys. przeciw mówi sam za siebie .
          Pozdrawiam
          • cheech Re: Leppera telewizyjna trybuna wyborcza 26.04.03, 01:22
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> Nareszcie jakaś rozsądna opinia . Tak właśnie było jak piszesz . A wynik tej
            > pacyfikacji : ok.28 tys za Lepperem do ok.42 tys. przeciw mówi sam za siebie .
            > Pozdrawiam

Cześć!
            Wiesz, akurat w przypadku Leppera z wyniku to bym się tak bardzo nie cieszył -
            wiesz: hołota, głosująca na fuehrera i jego Samo-pożal-się-Boże-obronę, rzadko
            miewa komórki czy nawet stacjonarne telefony, więc to może poważnie
            zniekształcać wynik. Myślę jednak, że drań ma o wiele większe poparcie niż to
            wynikło s SMS-owej sondy.
            Pozdrawiam, Cheech.
    • Gość: Piort Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską IP: *.man.polbox.pl 24.04.03, 13:28
      Akurat jestem daleki od akceptacji p.Leppera na jakimkolwiek stanowisku w
      jakichkolwiek władzach, ale muszę mu przynać, że nie pozwolił sprowadzić
      programu do "Proszę odpowiedziec tak lub nie - czy przestał pan bić żonę?". On
      ma wiele racji w tym, że elity zmarnowały gospodarkę i nie wyglada na to zeby
      miały pomysł na jej naprawienie. Co prawda jego pomysły na uzdrowienie
      gospodarki mnie nie przekonują ale wszyscy, którzy liczą na to że coś dostaną,
      poprą go i zostanie premierem. Pora umierać!
      • frank4 Czas na... 24.04.03, 13:58
        Gość portalu: Piort napisał(a):

Co prawda jego pomysły na uzdrowienie
        > gospodarki mnie nie przekonują ale wszyscy, którzy liczą na to że coś
        dostaną,
        > poprą go i zostanie premierem. Pora umierać!

"Tych, co inżyniera mają wykształcenie
        i tylko z Warszawy swoje pochodzenie.
        Ale i na takich chwila prawdy przyszła,
        bo chłop ze wsi wyszedł - wieś z chłopa nie wyszła" :o))))

Obawiam się, że poza emigracją polityczną i zarobkową wkrótce grozi nam kolejna
        fala wyjazdów spowodowana przez głupotę kolejnych elit rządzących Polską. O
        rozum dla elit modlić się trzeba Panowie. A jeśli rozum do elit nie zechce
        powrócić, to co? To niech wyjadą! My jesteśmy tutejsi. :o))))
        • piotr33k2 Re: dziwię się 24.04.03, 14:22
          dziwię się że ktoś miał ochotę słuchac i ogladać tego knura i chama jak na
          polsacie odbywał się mecz marzenie ,ja mimo że interesuję się polityką wolałem
          mecz, niż demagogie i prostactwo!.
          • Gość: Drakkar Re: dziwię się IP: 212.244.31.* 24.04.03, 14:48
            piotr33k2 napisał:

> dziwię się że ktoś miał ochotę słuchac i ogladać tego knura i chama jak na
            > polsacie odbywał się mecz marzenie ,ja mimo że interesuję się polityką
            wolałem
            > mecz, niż demagogie i prostactwo!.

Nie wypada mężczyźnie tak się wyrażać o kobiecie . Wszak ten styl
            dziennikarstwa rozpropagowany przez Monikę Olejnik uchodzi za dociekliwe wink.
          • Gość: wikul Re: dziwię się IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 01:26
            piotr33k2 napisał:

> dziwię się że ktoś miał ochotę słuchac i ogladać tego knura i chama jak na
            > polsacie odbywał się mecz marzenie ,ja mimo że interesuję się polityką
            wolałem
            > mecz, niż demagogie i prostactwo!.

Była powtórka na Polonii . Ja oglądałem i mecz i Linię . Nie odczułem tego że
            Lepper spacyfikował Czajkowską . On już nawet własnych zwolenników nie potrafi
            spacyfikować (na szczeście). Już dawno żaden z polityków nie miał tak
            kiepskiego wyniku głosowania w tym programie . Jest natomiast prawdą że jak
            zwykle klepał slogany nie dopuszczając Czajkowskiej do głosu . Niektórzy
            dziennikarze na szczęście tego chama bojkotują (np.M.Olejnik) nie chcąc robić
            mu reklamy .
    • zbychooo Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską 24.04.03, 17:20
      Ten cham i prostak, jak go niektórzy nazywają jest liderem drugiej siły
      politycznej w Polsce i ma realne szanse na objęcie stanowiska premiera w
      przyszłym rządzie. Jego marzeniem jest (jak sam wczoraj powiedział) koalicja
      Samoobrony, LPR i PSL, więc pytam czy widzicie siebie w kraju gdzie rządzi taki
      premier i taki rząd???.......

P.S. Zawsze tarzam się ze śmiechu gdy w programie Forum Władek Frasyniuk wdaje
      się w polemikę z Lepperem, wtedy trafia kosa na kamień he, he... ten
      wyszczekany Lepper tak się zapowietrza, że zapomina języka w gębie he, he...
      Faktycznie chama tylko chamstwem można pokonać...
    • flora1 Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską 24.04.03, 17:25

> Ze zdumieniem obserwowałem Leppera w linii specjalnej. Redaktor Czajkowska
      > została sprowadzona do parteru i straciła kompletnie swoje pazury, które tak
      > ostro wyciągała szczególnie wobec polityków prawicy. A może to czysty
      > oportunizm, wszak Lepper jak tak dalej pójdzie będzie premierem i nie warto
      > go za ostro traktować ? To charakterystyczne dla towarzystwa w TVP. A w kraju
      > dalej orkiestra gra, elity się bawią a Titanic tonie. A głodny lud za
      > opłotkami gromadzii się z widłami.

Spacyfikował??? wątpię, według mnie kolejny taz popisał się swoim nieuctwem,
      demagogią w najgorszym wydaniu, brakiem elementarnych zasad dobrego wychowania,
      cwaniactwem, nieudolnym manipulowaniem itd. itd.

• piotr33k2 Re: Lepper spacyfikował redaktor Czajkowską 24.04.03, 18:06
        nie sądze mimo wszystko aby samoobrona stworzyła kiedykolwiek rząd koalicyjny
        z kimkolwiek.jezeliby doszło do aliansu z lpr.to pomijając fakt że byłaby to
        katastrofa gospodarcza ,szybko doszłoby do kłótni i awantury miezy nimi.dwóch
        oszołomów nigdy się nie dogada na dłuższy czas niż miesiąc!.
    • cheech Re: Lepper vs Gołota 24.04.03, 18:14
      Według mnie zamiast pani Czajkowskiej, kobiety delikatnej i subtelnej wywiad z
      Lepperem powinien przeprowadzać Andrzej Gołota. Intelektualnie by do siebie
      pasowali, no i zobaczylibyśmy wtedy, jaki Lepper potrafi byc miły i kulturalny
      i kto by kogo spacyfikował. A niechby tak Lepper spróbował przerywać albo nie
      odpowiadać ściśle na pytania?!!! To byłoby widowisko, po prostu - miodzio wink)))
      • Gość: t Re: Lepper vs Gołota IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:20
        Mówienie, że Leppera "stworzył Tymochowicz" jest delikatnie rzecz ujmując
        naiwnością.
        Lepper nie zachowywał się wczoraj gorzej niż Miller, w "opozycyjnych" czasach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka