Gość: pita IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 10:09 mysle o zalożeniu wyznania nihilistyczno - hedonistycznego ktos jest chetny? piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: wyznanie nihi-hedo 30.05.03, 10:12 Gość portalu: pita napisał(a): > mysle o zalożeniu wyznania nihilistyczno - hedonistycznego > ktos jest chetny? > piszcie! A jakie przewidujesz, Pito, Credo, oraz formy kultu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: wyznanie nihi-hedo IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 10:23 na poczatek mala poprawka pita sie nie odmienia a co do credo i reszty to jeszcze nie wiem ale czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: wyznanie nihi-hedo 30.05.03, 10:31 Gość portalu: pita napisał(a): > na poczatek mala poprawka pita sie nie odmienia > a co do credo i reszty to jeszcze nie wiem ale czekam na propozycje pita ta pisana z dużej litery, bo mała pita też jest nihi-to ja nie wiem co to? hedo-bywa z tym różnie czy hedonistów masz na myśli? a czy to też jakiś -izm? izmów nie lubię-ale pity tak d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: wyznanie nihi-hedo IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 10:35 pita=skrot od peter a nihi-hero= nihilistyczno-hedonistyczny nihilizm-lamanie barier moralnych, myslowych i wszystkich mozliiwych hedonizm-przyjemność jest najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: wyznanie nihi-hedo 30.05.03, 11:05 Gość portalu: pita napisał(a): > pita=skrot od peter > a nihi-hero= nihilistyczno-hedonistyczny > nihilizm-lamanie barier moralnych, myslowych i wszystkich mozliiwych > hedonizm-przyjemność jest najwazniejsza to ja nie wchodzę d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem to moze ja pierwszy! 1 IP: 213.216.66.* 30.05.03, 10:37 BMW w kolorze ciemny grafit. Dwunastocylindrowy silnik a w środku 21 stopni celcjusza z odpowiednim nawilżeniem, z 15 głośników brzdaka sobie "cypres hill" albo theme z filmu "ghost dog" [to koniecznie!]. Szyby prawie czarne, na kanapie z czerwonej i bezowej skory z tyłu siedzą dwie 19 latki białych podkolanówkach i bawełnianych spodniczkach. mają lekko tłustawe brzuszki niezbyt opalone boczusie minimalnie przelewaja sie, piersi rozmiru slusznego samonosne [widac je bez wspomagania stanikiem], usteczka pomalowane w kółeczko [tzw "odkurzacz"], lubiezny minimalny street i zadarty nosek zeby nie przeszkadzał, koniecznie kucyk, jedna ma blond platynowy jak najbardziej sztuczny[...] <-Ocenzurowano. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: to moze ja pierwszy! 1 IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 10:42 ok zgadzam sie i wiekszych poprawek nie wnosze z samochodem bedzie latwo bo sprowadza sie je cez cla z laseczkami tez bedzie latwo bo wole te latwe muza zalatwisz ty interesuje cie jakies okreslone stanowisko w tej instytucji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: to moze ja pierwszy! 1 IP: 213.216.66.* 30.05.03, 10:52 specjalista PR, skoro mowa o szarzyznie pracy to poprosze wysokie biurko i sekretarke mianowac z jednej z tych z tylnego siedzenia. acha to biurko z przeslona i poduszką na kolana dla asystentki. monitor sony 19" ceikłokrystaliczny, kontarst 1:600 odswiezanie 120hz 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: to moze ja pierwszy! 1 IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 11:03 nie ma tematu tylko z kogos trzeba pieniadze na to wszystko sciagnac znasz kogos kto sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem lud, który nas wybrał! /nt dla jego dobra zreszta. IP: 213.216.66.* 30.05.03, 11:06 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: lud, który nas wybrał! / dla jego dobra zre 30.05.03, 11:20 Tak! Tak! Lud ustami swoich przedstawicielek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem my wiemy co jest dla misiow dobre.../nt IP: 213.216.66.* 30.05.03, 11:26 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: wyznanie nihi-hedo 30.05.03, 11:18 Gość portalu: pita napisał(a): > na poczatek mala poprawka pita sie nie odmienia Skoro tak Pita mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: wyznanie nihi-hedo IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 11:50 to co? raptem 3 osoby nie wiedzialem ze polskie spoleczenstwo jest takie kurewskao nudne pita Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: wyznanie nihi-hedo 30.05.03, 14:28 Gość portalu: pita napisał(a): > to co? > raptem 3 osoby > nie wiedzialem ze polskie spoleczenstwo jest takie kurewskao nudne > pita Pognali "wyznawać" nihil-hedo, zamiast czytać co nudzi tutaj Pita... Odpowiedz Link Zgłoś