hasz0 24.07.07, 11:00 opowiedzieć Wam i wam jakiś wic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: _____pogoda zła a skądś mam taki dobry humor_ 24.07.07, 11:07 Wal,Haszu.Mam wrazenie,zes po prostu w manakalnej fazie,ale mi to nie przeszkadza,a nawet wrecz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A jak sie u Hasza objawia faza depresyjna choroby 24.07.07, 11:12 ...afektywnej dwubiegunowej? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A jak sie u Hasza objawia faza depresyjna cho 24.07.07, 11:23 Placze nad losem zniewolonego narodu.Zadnych inwektyw,same lamentacje.Co sie rzuca w oczy najbardziej,to nieobecnosc Zydow w postach.Po tym poznac,ze ma doly. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A czego nalezy zadac Haszowi, zeby z fazy... 24.07.07, 11:26 ...maniakalnej przeszedl w depresyjna? Posluchalbym lamentacji, jako psychopata! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A gdzie bolszewik, faszysta, haszysta, popapraniec 24.07.07, 11:40 hm... cus Was nie poznaję... wasi znowuż zamilkli... ładnie to tak się naigrawać z chorego na depresję... Chociaż jesli jako socjolog przyznałeś się Marouderze, ze jesteś psychopatą... marouder napisał: > ...maniakalnej przeszedl w depresyjna? > Posluchalbym lamentacji, jako psychopata! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 od razu posmutniałem...czyżby to za moją przyczyną 24.07.07, 11:41 jak Ci pomóc? Myślę, że sama modlitwa nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ja ci powiem, jak mi pomoc, ale obiecaj, ze ... 24.07.07, 11:44 ...obietnicy niesienia mi pomocy dotrzymasz... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jestem antypolskim psychopata, jak to mnie... 24.07.07, 11:43 ..opisala jedna taka uzytkowniczka PS. Psychologie tez, a nawet najsamwpierw skonczylem Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A czego nalezy zadac Haszowi, zeby z fazy... 24.07.07, 11:46 Gdybym wiedzial,to bym go trzymal w tym stanie permanentnie.Sa jednak 2 tematy,ktore moga go wpedzic w depresje:Wroclaw i nieskoszona trawka.Kazdy inny temat,a zwlaszcza te dotyczace watpliwej polskosci i patriotyzmu interlokoturow sa elementem wprowadzajacym w manie i wtedy nalezy jak najszybciej wycofac sie z dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 to prawda trawę skosiłem przed deszczem na dzień 24.07.07, 11:49 przed wywózką smieci... Tu moja obietnica pomocy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=66398010 a tu oświadczenie: "Zawzięcie" haszowe dobiegło końca. # Odpowiedz Link Zgłoś
marouder O Wroclawiu to wiem...czyli o koszeniu bede musial 24.07.07, 11:52 ...sobie poczytac...malo wiem o koszeniu. Jako nastolatek kosilem mechanicznie trawnik i pogryzly mnie osy...nadaloby sie takie cos na poczatek wyprowadzania z manii? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O Wroclawiu to wiem...czyli o koszeniu bede m 24.07.07, 11:54 Co ci bede radzil?Ty jestes psychologiem,wiec sproboj swoich sztuczek. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Z Haszem nie tak latwo:( Orla moze wywinac, przy.. 24.07.07, 12:00 ...zbyt silnej demaniakalizaji. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Z Haszem nie tak latwo:( Orla moze wywinac, p 24.07.07, 12:18 Troche jednak mozesz poeksperymentowac?Przysluzysz sie nauce,a przy okazji dostarczysz nam troche rozrywki.Czasami te orly Hasza sa bardzo zabawne! Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta bardziej niż Wasze nabzdyczanie i pozerstwo okrasz 24.07.07, 13:20 one łajnem słownym? Ja mam depresją maniakalną z powodu życiowych rozczarowań, niespełnionych zamierzeń, niedoceniania, braku sukcesów, samotności w tłumie, niezrozumienia przez bliskich, wrogości obcych, wieku, słabej znajoości języków, biedy, gnicia systemu na coraz to inne sposoby przez całe moje życie, porązababranych reform, marnych perspektyw leczenia i poczatków objawów chorób podeszłego wieku, przegrania w sądzie pracy oczywistych oczywistości...choc wiem, ze gdybym nie machnął ręką dla ochrony resztek zdrowia - wygrałbym po 5 latach, nawet gdyby przyszło odwołać sie do Hagi czy Luksemburga, a jeszcze bardziej z tego powodu, że widzę jakie krętactwa i hucpy wzbudzają Wasz zachwyt, a z drugiej strony jak kompromitujące pobudki i ich sprowokowane przeze mnie ujawnienia - nie wywołują u was najmniejszego poczucia wstydu i zażenowania...o poprawie nie wspominając. To jak qrde mam się wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Racjonalizacja, jeden z mechanizmow obronnych 24.07.07, 13:24 ...wg. teorii Cattela skladnik tzw. pseudo charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: pogoda zła a skądś mam taki dobry humor 24.07.07, 13:22 To pewnie z powodu żałoby narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jestes odwazny:) Mnie tez to przyszlo do glowy... 24.07.07, 13:31 ...ale jako antypolski psychopata nie mialem smialosci glosno wyrzec tej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 13:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=66351853&a=66404496 Konieć XX i XXI wiek podważył wszystkie stare sensy istnienia (religia)i odkrył prawdę - jesteśmy sami. Tylko siebie możemy obwiniać za wszystko!!! Wy obwiniając mnie - tego po prostu nie rozumiecie! Zerwaliście się z kotwicy! Jesetście ludźmi dryfującymi z GóWnem. Nie macie punktu oparcia, zaczepienia, brakuje Wam, jak mówią "ontycznych ugruntowań". Dostrzegacie wokoło pustkę, brak oparcia, stabilności, trwałego miejsca i ładu - łapiecie się tego co wyczytacie na podyplomowych studiach, co przynosi chwilowy zysk, co wam podetkną pod nos Wasi idole. Macie spreparowaną świadomość siebie i tożsamość, zafałszowaną do głębi trzewi, bez ducha, bez serca, bez zrozumienia innych, bez empatii i szerszego jej wymiaru - religii. Nie zauważacie WIELKIEGO ZNIEWOLENIA i sterowania waszymi umysłami przez tych którzy cwanie dążą do opanowania, kontrolowania i wykorzystania olbrzymich mas ludzkich. Nie zauważacie form, metod i kierunków manipulowania rzeczywistości, faktami medialnymi jak sterowanym oświetleniem w wielkiej kuglarskiej wyświetlarni dla miliardów widzów! Paru nieobieralnych ludzi rządzi w ten sposób całymi społeczeństwami? Interpretują za Was co dobre dla świata ponieważ zatraciliście na Amen zdolność samodzielnego odpowiadania na pytanie "jak jest", jaka jest niezależna własna Wasza wizja świata. Co dla was jest dobre? Potężne machiny gromadzenia i przekazywania informacji robią to za Was i dostarczają Wam gotowce. Zamienili was w towar: doświadczenie ludzkie jest rzeczą do sprzedaży łatwowiernym. Od niepotzrebnych przedmiotów po myśli, idee. Nic nie już bezinteresowne - jest na sprzedaż, jest towarem; nie tylko broń i narkotyki, ale światopoglądy, religie, kulty i objaśnienia świata - to co daje dryfującemu człowiekowi poczucie zaczepienia, za co gotów jest płacić - jeśli nie pieniędzmi to sobą. To własnie Wy! Zamienieni w klientów i konsumentów - konsumpcja jest dziś pochłanianiem wszystkiego, co jest towarem. Konsumujecie więc nie tylko żywność i odzież, ale wiedzę, idee, moralność, w sposób narzucony zorganizowany. Konsumpcja i marketing nie ściszacie reklam... Potężne instytucje i ogromne środki techniczne: media, biznes i handel, a przede wszystkim pieniądze, pieniądze i pieniądze... Jesteście pomimo waszego wykształcenia i zanjomości języków rzeciętnymi ludxmi konsumpcji z ulicy jak Dawida walczącego z Goliatem, cozostawił w domu procę. Nie widzicie diabła! daliście się przekonać , ze go nie ma! Tej manipulacji nie widzicie, nie czujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta Re: Zdiagnozowałem Was i was jeszcze dokładniej 24.07.07, 14:02 po tym wyznaniu: -> gotowi przeklinać Kaczorów a równoczesnie powoływać się na ogłoszone przez niego sterowane stadne zachowania o JAKŻE MI WAS SZKODA.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder "o Jakże Mi WAS SZKODA...." i co z tym zrobisz? 24.07.07, 14:04 Trawke pokosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta Trawke pokosisz?nie!_ tę już... a teraz Was i was 24.07.07, 15:35 już... (skosiłem) a teraz Was i was (koszę) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Acha, czyli odnotujmy, caly czas trwa faza... 24.07.07, 16:04 ...maniakalna. Jak bedziesz mial dola, to wolaj! haszysta napisał: > już... (skosiłem) > a teraz Was i was (koszę) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 15:47 haszysta napisał: > Konieć XX i XXI wiek podważył wszystkie stare sensy istnienia (religia) To tekst ktory mozna przeczytac o sytuacji sprzed ogloszenia pierwszej krucjaty. Omsknelo Ci sie Haszu jakies 1000 lat. > Nie zauważacie WIELKIEGO ZNIEWOLENIA i sterowania waszymi umysłami przez tych > którzy cwanie dążą do opanowania, kontrolowania i wykorzystania olbrzymich > mas ludzkich. Nie boisz sie ekskomuniki piszac tak wprost o papizmie? > Paru nieobieralnych ludzi rządzi w ten sposób całymi społeczeństwami? Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski. > Zamienili was w towar: Wolisz wersje chlopa sprzedawanego z gleba. "Swieta" wlasnosc kopsciolka kutolickiego. > dryfującemu człowiekowi poczucie zaczepienia, za co gotów jest płacić Na tace. Wlasnie tak to widze. > Potężne instytucje i ogromne środki techniczne Majestat budowli, 2000 lat tradycji. Lutrowi nawet sie nie spodobalo okradanie maluczkich na budowle w Watykanie. > Nie widzicie diabła! daliście się przekonać , ze go nie ma! Wrecz przeciwnie, dalismy sie przekonac, ze to my jestesmy szatanami. Wraz z Welesem, Perunem, Jaryla, Rokita, Boruta, Swiatowidem, Lelum-polelum i innymi urojeniami. Musisz jeszcze ciut popracowac nad diagnoza. I nie rwij sie tak do mojego portfela katolski zlodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 15:58 Rychu...wymyslil: > Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski. A gdzie danusi01?Ma byc komplet i parzysto. Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta Marsz do prokuratora! Złodzieju odważysz się? 24.07.07, 16:26 To cytat stałych odzywek R7 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Marsz do prokuratora! Złodzieju odważysz się? 24.07.07, 17:21 haszysta napisał: > To cytat stałych odzywek R7 Tak Haszu, za zlamanie zasad wydatkow budzetowych bedzie i prokurator i sad i wiezienie. Wtedy sie zdziwisz? Do "przedawnienia" zastosujemy zasady zbrodni komunistycznej. Wszak Wy to komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Na złodzieju czapka gore i 1. woła "złodzieju 24.07.07, 17:13 Ze swoich zlodzieju budujesz trzecia Swiatynie Opaczniosci Bozej? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Medrcy Syjonu 24.07.07, 17:11 pozarski napisał: > Rychu...wymyslil: > > Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski. > > A gdzie danusi01?Ma byc komplet i parzysto. Powinno byc chyba 7-oro. Jak u Neptuna pastewnego. Takie egzemplarze jak Dana33 oraz Fredek52 obowiazkowo. Krzyzowka Ochrany z Mossadem. Powab jaszczurko-pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Medrcy Syjonu 24.07.07, 17:38 Ani Dana ani Fredzio nie uczestnicza w aqua cabal,wiec nie ma ich co dopisywac. Danusi01 jednak,co prawda jej pozycja chwiejna i zmienna,bo zalezna od pogody i nastroju, jest aquanska bywalczynia.A zreszta - wisi mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta Rysiowi się stale myli sprawca z ofiarą rząd z wyb 24.07.07, 20:29 orcą co to? - gdzieś pochwalam rozdawnictwo przedwyborcze? W demokracji wybiera się mniejsze zło bo wybiera stado baranów na kępkę z łąki położoną na piachu. Dwie partie obiecały koalicję baranom i osłom –jeśli wygra PiS, to stworzy koalicję z PO, Jesli wygra Platforma, tworzy rząd z PiS-em – Teraz przypomni którzy politycy dotrzymali słowa danego w kampanii wyborczej i rzeczywiście dążyli do zawarcia zapowiedzianej koalicji by nie trzeba było żadnych sztuczek, mielibyśmy stabilny rząd, który mógłby realizować to, co chciałby. I którzy wyborcy mają prawo czuć się oszukani i mianować się osłami? Haszyści czy hipokryci? To hipokryci brną w kłamstwa i oszczerstwa a przedstawiciel haszystów TYLKO im wciska z powrotem w gardło kłamstwa, manipulacje i fałsz! Tak ja teraz i 1000 razy wcześniej...c€s rozumiesz czy udajesz dalej wariata? Odpowiedz Link Zgłoś