Dodaj do ulubionych

_____pogoda zła a skądś mam taki dobry humor______

24.07.07, 11:00
opowiedzieć Wam i wam jakiś wic?
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: _____pogoda zła a skądś mam taki dobry humor_ 24.07.07, 11:07
      Wal,Haszu.Mam wrazenie,zes po prostu w manakalnej fazie,ale mi to nie
      przeszkadza,a nawet wrecz przeciwnie!wink
      • marouder A jak sie u Hasza objawia faza depresyjna choroby 24.07.07, 11:12
        ...afektywnej dwubiegunowej?
        • pozarski Re: A jak sie u Hasza objawia faza depresyjna cho 24.07.07, 11:23
          Placze nad losem zniewolonego narodu.Zadnych inwektyw,same lamentacje.Co sie
          rzuca w oczy najbardziej,to nieobecnosc Zydow w postach.Po tym poznac,ze ma doly.
          • marouder A czego nalezy zadac Haszowi, zeby z fazy... 24.07.07, 11:26
            ...maniakalnej przeszedl w depresyjna?
            Posluchalbym lamentacji, jako psychopata!
            • hasz0 A gdzie bolszewik, faszysta, haszysta, popapraniec 24.07.07, 11:40
              hm...

cus Was nie poznaję...
              wasi znowuż zamilkli...

ładnie to tak się naigrawać z chorego na depresję...

Chociaż jesli jako socjolog przyznałeś się Marouderze, ze jesteś psychopatą...

marouder napisał:

> ...maniakalnej przeszedl w depresyjna?
              > Posluchalbym lamentacji, jako psychopata!
              • hasz0 od razu posmutniałem...czyżby to za moją przyczyną 24.07.07, 11:41
                jak Ci pomóc?

Myślę, że sama modlitwa nie wystarczy.
                • marouder Ja ci powiem, jak mi pomoc, ale obiecaj, ze ... 24.07.07, 11:44
                  ...obietnicy niesienia mi pomocy dotrzymasz...
              • marouder Jestem antypolskim psychopata, jak to mnie... 24.07.07, 11:43
                ..opisala jedna taka uzytkowniczkasmile

PS. Psychologie tez, a nawet najsamwpierw skonczylemsmile
            • pozarski Re: A czego nalezy zadac Haszowi, zeby z fazy... 24.07.07, 11:46
              Gdybym wiedzial,to bym go trzymal w tym stanie permanentnie.Sa jednak 2
              tematy,ktore moga go wpedzic w depresje:Wroclaw i nieskoszona trawka.Kazdy inny
              temat,a zwlaszcza te dotyczace watpliwej polskosci i patriotyzmu interlokoturow
              sa elementem wprowadzajacym w manie i wtedy nalezy jak najszybciej wycofac sie z
              dyskusji.
              • hasz0 to prawda trawę skosiłem przed deszczem na dzień 24.07.07, 11:49
                przed wywózką smieci...
                Tu moja obietnica pomocy.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=66398010
                a tu oświadczenie:

"Zawzięcie" haszowe dobiegło końca.
                #

• hasz0 a humor... wyśmienity pozostał!/n 24.07.07, 11:51
              • marouder O Wroclawiu to wiem...czyli o koszeniu bede musial 24.07.07, 11:52
                ...sobie poczytac...malo wiem o koszeniu. Jako nastolatek kosilem mechanicznie
                trawnik i pogryzly mnie osy...nadaloby sie takie cos na poczatek wyprowadzania z
                manii?
                • pozarski Re: O Wroclawiu to wiem...czyli o koszeniu bede m 24.07.07, 11:54
                  Co ci bede radzil?Ty jestes psychologiem,wiec sproboj swoich sztuczek.wink
                  • marouder Z Haszem nie tak latwo:( Orla moze wywinac, przy.. 24.07.07, 12:00
                    ...zbyt silnej demaniakalizaji.
                    • pozarski Re: Z Haszem nie tak latwo:( Orla moze wywinac, p 24.07.07, 12:18
                      Troche jednak mozesz poeksperymentowac?Przysluzysz sie nauce,a przy okazji
                      dostarczysz nam troche rozrywki.Czasami te orly Hasza sa bardzo zabawne!wink
                      • haszysta bardziej niż Wasze nabzdyczanie i pozerstwo okrasz 24.07.07, 13:20
                        one łajnem słownym?

Ja mam depresją maniakalną z powodu życiowych rozczarowań, niespełnionych
                        zamierzeń, niedoceniania, braku sukcesów, samotności w tłumie, niezrozumienia
                        przez bliskich, wrogości obcych, wieku, słabej znajoości języków, biedy, gnicia
                        systemu na coraz to inne sposoby przez całe moje życie, porązababranych reform,
                        marnych perspektyw leczenia i poczatków objawów chorób podeszłego wieku,
                        przegrania w sądzie pracy oczywistych oczywistości...choc wiem, ze gdybym nie
                        machnął ręką dla ochrony resztek zdrowia - wygrałbym po 5 latach, nawet gdyby
                        przyszło odwołać sie do Hagi czy Luksemburga, a jeszcze bardziej z tego powodu,
                        że widzę jakie krętactwa
                        i hucpy wzbudzają Wasz zachwyt,

a z drugiej strony jak kompromitujące pobudki i ich sprowokowane przeze mnie
                        ujawnienia - nie wywołują u was najmniejszego poczucia wstydu
                        i zażenowania...o poprawie nie wspominając.

To jak qrde mam się wyleczyć?
                        • marouder Racjonalizacja, jeden z mechanizmow obronnych 24.07.07, 13:24
                          ...wg. teorii Cattela skladnik tzw. pseudo charakteru.
    • wikul Re: pogoda zła a skądś mam taki dobry humor 24.07.07, 13:22
      To pewnie z powodu żałoby narodowej.
      • marouder Jestes odwazny:) Mnie tez to przyszlo do glowy... 24.07.07, 13:31
        ...ale jako antypolski psychopata nie mialem smialosci glosno wyrzec tej myslismile
      • haszysta Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 13:56
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=66351853&a=66404496
        Konieć XX i XXI wiek podważył wszystkie stare sensy istnienia (religia)i odkrył
        prawdę - jesteśmy sami. Tylko siebie możemy obwiniać za wszystko!!!

Wy obwiniając mnie - tego po prostu nie rozumiecie!

Zerwaliście się z kotwicy!
        Jesetście ludźmi dryfującymi z GóWnem.
        Nie macie punktu oparcia, zaczepienia, brakuje Wam, jak mówią "ontycznych
        ugruntowań". Dostrzegacie wokoło pustkę, brak oparcia, stabilności, trwałego
        miejsca i ładu - łapiecie się tego co wyczytacie na podyplomowych studiach,
        co przynosi chwilowy zysk, co wam podetkną pod nos Wasi idole.

Macie spreparowaną świadomość siebie i tożsamość, zafałszowaną do głębi trzewi,
        bez ducha, bez serca, bez zrozumienia innych, bez empatii i szerszego jej
        wymiaru - religii.

Nie zauważacie WIELKIEGO ZNIEWOLENIA i sterowania waszymi umysłami przez tych
        którzy cwanie dążą do opanowania, kontrolowania i wykorzystania olbrzymich mas
        ludzkich. Nie zauważacie form, metod i kierunków manipulowania rzeczywistości,
        faktami medialnymi jak sterowanym oświetleniem w wielkiej kuglarskiej
        wyświetlarni dla miliardów widzów!
        Paru nieobieralnych ludzi rządzi w ten sposób całymi społeczeństwami?

Interpretują za Was co dobre dla świata
        ponieważ zatraciliście na Amen zdolność samodzielnego odpowiadania na
        pytanie "jak jest", jaka jest niezależna własna Wasza wizja świata.

Co dla was jest dobre?

Potężne machiny gromadzenia i przekazywania informacji robią to za Was i
        dostarczają Wam gotowce.

Zamienili was w towar:
        doświadczenie ludzkie jest rzeczą do sprzedaży łatwowiernym.
        Od niepotzrebnych przedmiotów po myśli, idee.
        Nic nie już bezinteresowne - jest na sprzedaż, jest towarem; nie tylko broń i
        narkotyki, ale światopoglądy, religie, kulty i objaśnienia świata - to co daje
        dryfującemu człowiekowi poczucie zaczepienia, za co gotów jest płacić - jeśli
        nie pieniędzmi to sobą.

To własnie Wy!
        Zamienieni w klientów i konsumentów
        - konsumpcja jest dziś pochłanianiem wszystkiego, co jest towarem.
        Konsumujecie więc nie tylko żywność i odzież, ale wiedzę, idee, moralność, w
        sposób narzucony zorganizowany. Konsumpcja i marketing
        nie ściszacie reklam...

Potężne instytucje i ogromne środki techniczne: media, biznes i handel, a
        przede wszystkim pieniądze, pieniądze i pieniądze...

Jesteście pomimo waszego wykształcenia i zanjomości języków rzeciętnymi ludxmi
        konsumpcji z ulicy jak Dawida walczącego z Goliatem, cozostawił w domu procę.

Nie widzicie diabła! daliście się przekonać , ze go nie ma!
        Tej manipulacji nie widzicie, nie czujecie.
        • haszysta Re: Zdiagnozowałem Was i was jeszcze dokładniej 24.07.07, 14:02
          po tym wyznaniu: ->

gotowi przeklinać Kaczorów

a równoczesnie powoływać się na ogłoszone przez niego

sterowane stadne zachowania

o JAKŻE MI WAS SZKODA....
          • haszysta smiech mi zamarł płaczę nad Wami i wami... 24.07.07, 14:03
          • marouder "o Jakże Mi WAS SZKODA...." i co z tym zrobisz? 24.07.07, 14:04
            Trawke pokosisz?
            • haszysta nie tę już a teraz Was i was/n 24.07.07, 14:06
              • marouder Pieriewiedi na polski. Niczego nie ponimaju:(/nt 24.07.07, 14:10

• haszysta Trawke pokosisz?nie!_ tę już... a teraz Was i was 24.07.07, 15:35
                  już... (skosiłem)
                  a teraz Was i was (koszę)
                  • marouder Acha, czyli odnotujmy, caly czas trwa faza... 24.07.07, 16:04
                    ...maniakalna. Jak bedziesz mial dola, to wolaj!

haszysta napisał:

> już... (skosiłem)
                    > a teraz Was i was (koszę)
        • rycho7 Re: Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 15:47
          haszysta napisał:

> Konieć XX i XXI wiek podważył wszystkie stare sensy istnienia (religia)

To tekst ktory mozna przeczytac o sytuacji sprzed ogloszenia pierwszej
          krucjaty. Omsknelo Ci sie Haszu jakies 1000 lat.

> Nie zauważacie WIELKIEGO ZNIEWOLENIA i sterowania waszymi umysłami przez tych
          > którzy cwanie dążą do opanowania, kontrolowania i wykorzystania olbrzymich
          > mas ludzkich.

Nie boisz sie ekskomuniki piszac tak wprost o papizmie?

> Paru nieobieralnych ludzi rządzi w ten sposób całymi społeczeństwami?

Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski.

> Zamienili was w towar:

Wolisz wersje chlopa sprzedawanego z gleba. "Swieta" wlasnosc kopsciolka
          kutolickiego.

> dryfującemu człowiekowi poczucie zaczepienia, za co gotów jest płacić

Na tace. Wlasnie tak to widze.

> Potężne instytucje i ogromne środki techniczne

Majestat budowli, 2000 lat tradycji. Lutrowi nawet sie nie spodobalo okradanie
          maluczkich na budowle w Watykanie.

> Nie widzicie diabła! daliście się przekonać , ze go nie ma!

Wrecz przeciwnie, dalismy sie przekonac, ze to my jestesmy szatanami. Wraz z
          Welesem, Perunem, Jaryla, Rokita, Boruta, Swiatowidem, Lelum-polelum i innymi
          urojeniami.

Musisz jeszcze ciut popracowac nad diagnoza. I nie rwij sie tak do mojego
          portfela katolski zlodzieju.
          • pozarski Re: Zdiagnozowałem Was i was. 24.07.07, 15:58
            Rychu...wymyslil:
            > Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski.

A gdzie danusi01?Ma byc komplet i parzysto.
            • haszysta Na złodzieju czapka gore i 1. woła "złodzieju!/n 24.07.07, 16:25
              • haszysta Marsz do prokuratora! Złodzieju odważysz się? 24.07.07, 16:26
                To cytat stałych odzywek R7
                • rycho7 Re: Marsz do prokuratora! Złodzieju odważysz się? 24.07.07, 17:21
                  haszysta napisał:

> To cytat stałych odzywek R7

Tak Haszu, za zlamanie zasad wydatkow budzetowych bedzie i prokurator i sad i
                  wiezienie. Wtedy sie zdziwisz? Do "przedawnienia" zastosujemy zasady zbrodni
                  komunistycznej. Wszak Wy to komuna.
              • rycho7 Re: Na złodzieju czapka gore i 1. woła "złodzieju 24.07.07, 17:13
                Ze swoich zlodzieju budujesz trzecia Swiatynie Opaczniosci Bozej?
            • rycho7 Medrcy Syjonu 24.07.07, 17:11
              pozarski napisał:

> Rychu...wymyslil:
              > > Znam ich to Medrcy Syjonu. Drf, patience i pozarski.
              >
              > A gdzie danusi01?Ma byc komplet i parzysto.

Powinno byc chyba 7-oro. Jak u Neptuna pastewnego.

Takie egzemplarze jak Dana33 oraz Fredek52 obowiazkowo. Krzyzowka Ochrany z
              Mossadem. Powab jaszczurko-pawia.
              • pozarski Re: Medrcy Syjonu 24.07.07, 17:38
                Ani Dana ani Fredzio nie uczestnicza w aqua cabal,wiec nie ma ich co dopisywac.
                Danusi01 jednak,co prawda jej pozycja chwiejna i zmienna,bo zalezna od pogody i
                nastroju, jest aquanska bywalczynia.A zreszta - wisi mi to.
                • haszysta Rysiowi się stale myli sprawca z ofiarą rząd z wyb 24.07.07, 20:29
                  orcą
                  co to?
                  - gdzieś pochwalam rozdawnictwo przedwyborcze?

W demokracji wybiera się mniejsze zło bo wybiera stado baranów
                  na kępkę z łąki położoną na piachu.

Dwie partie obiecały koalicję baranom i osłom –jeśli wygra PiS, to stworzy
                  koalicję z PO, Jesli wygra Platforma, tworzy rząd z PiS-em –

Teraz przypomni którzy politycy dotrzymali słowa danego w kampanii wyborczej i
                  rzeczywiście dążyli do zawarcia zapowiedzianej koalicji by nie trzeba było
                  żadnych sztuczek, mielibyśmy stabilny rząd, który mógłby realizować to, co
                  chciałby.

I którzy wyborcy mają prawo czuć się oszukani i mianować się osłami?

Haszyści czy hipokryci?

To hipokryci brną w kłamstwa i oszczerstwa
                  a przedstawiciel haszystów

TYLKO im wciska z powrotem w gardło kłamstwa, manipulacje i fałsz!

Tak ja teraz i 1000 razy wcześniej...c€s rozumiesz czy udajesz dalej wariata?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka