Dodaj do ulubionych

Laga Republikańska - znowu w akcji !!!

12.12.01, 09:17
Jajka w generała Jaruzelskiego - byłego Prezydenta RP.
Wyzwiska i okrzyki ( Żyd, Żyd ) - wobec obecnego Prezydenta RP.
To pełne oblicze Ligi Republikanskiej "kwiatu młodzieży akademickiej" - prymitywów i bydlaków.
To po to sadzacie dupy w ławach akademickich, żeby nauczyć się takich argumentów - szkoda
czasu, i cudzych ( niestety w tym także moich ) pieniędzy!
p.s.
Eligiusz Niewiadomski - nie był takim szmatą jak wy - przynajmniej miał odwagę - wy potraficie
tylko ujadać.
Obserwuj wątek
    • Gość: komodor Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:24
      Gwoli uzupełnienia- Niewiadomski miał odwagę: ZAMORDOWAŁ prezydenta Narutowicza.
      Hołota republikańska też chętnie by to zrobiła ze wszystkimi ludźmi inaczej
      myślącymi niż oni. 16 grudnia mija 99 rocznica tego obrzydliwego morderstwa.
      Jedno jest pewne:prawica się nie zmieniła.Od pokoleń mają we krwi łajdactwo.
      • Gość: SIEDEM Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: *.tgory.pik-net.pl 12.12.01, 09:35
        > Hołota republikańska też chętnie by to zrobiła ze wszystkimi ludźmi inaczej
        > myślącymi niż oni. 16 grudnia mija 99 rocznica tego obrzydliwego morderstwa.
        > Jedno jest pewne:prawica się nie zmieniła.Od pokoleń mają we krwi łajdactwo.

Oj komodor.
        powiedz jeszcze, że wam zazdrościmy wspaniałej pokojowej trdycji lewicowej [150
        milonów ofiar, to dopiero zacne osiągnięcie].
        7,84
        ps
        a może to były błędy i wypaczenia nieuniknione przy budowie zrębów, hmm
        towarzyszu?
        • Gość: Galba Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: 213.17.161.* 12.12.01, 09:39
          Gość portalu: SIEDEM napisał(a):

> a może to były błędy i wypaczenia nieuniknione przy budowie zrębów, hmm
          > towarzyszu?

Zrębów i podwalin!
        • Gość: komodor Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:44
          Moja tradycja lewicowa jest znacznie krótsza niż twoja - prawicowa.Jeżeli byłeś
          w stanie doliczyć się moich 150 milionów to spróbuj równie skrupulatnie
          policzyć swoje ofiary.W końcu biorąc pod uwagę chronologię to my uczyliśmy się
          od was (niestety,przyznaję, mało skutecznie) a nie odwrotnie.
          To twoi przodkowie zamordowali pierwszego prezydenta RP przy akompaniamencie
          wrzasków prawicowej prasy i oklaskach tłuszczy.
          Macie to we krwi czy tylko obowiązek kontynuacji tradycji?
      • max_bialystock Commudore 64 a kanibalizm?:) 12.12.01, 09:59
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> Gwoli uzupełnienia- Niewiadomski miał odwagę: ZAMORDOWAŁ prezydenta Narutowicza
        > .

mam pytanie czy gdyby jakis marksista chilijski rzucił jajkiem w Generała
        Pinocheta napisałbyś to samo? czy twoj "obiektywizm" wszedłby na wyższy szczebel
        drzewa wiedzy?smile oświecisz mnie?

ale!ale!

Jak byś nazwał kogos który w komentarzu (do tego marksisty) powiedziałby np.
        "ten lewicowiec*! nie miał odwagi! mógł zjesc jego wątrobe jak maoista chinski!"

bo ja bdyby rzucił jajkiem w Pinocheta to bym tylko wzruszył ramionami!smile

i... za kogo sie uwazasz Commudorku?

*nie mówie tu o faszystach!(socjalistach włascicielskich)
        • Gość: komodor Re: Commudore 64 a kanibalizm?:) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:34
          Obrzucanie przeciwników inwektywami,jajkami itp nie jest dla mnie formą
          dyskusji ale chamską agresją.Liga Republikańska systematycznie wyczynia głupie
          brewerie:jajka,petardy,deptanie cudzych flag.Wynika to chyba z kompleksów
          dziecięcych i zazwyczaj przechodzi z wiekiem.Na całe szczęście wrzask jaki
          czyni jest odwrotnie proporcjonalny do ilości członków i wartości ich
          przekonan.Pinochet to ponura postać i najlepiej osądzili go sami chilijczycy,ma
          wprawdzie gorących wielbicieli w Polsce niosących mu ku zdumieniu świata
          ryngraf na wiernej dłoni ale przecież nikt od pałkarzy nie wymaga ani myślenia
          ani poczucia smaku.
          • max_bialystock Re: Commudore 64 a kanibalizm?:) 12.12.01, 14:40

> Obrzucanie przeciwników inwektywami,jajkami itp nie jest dla mnie formą
            > dyskusji ale chamską agresją.Liga Republikańska systematycznie wyczynia głupie
            > brewerie:jajka,petardy,deptanie cudzych flag.Wynika to chyba z kompleksów
            > dziecięcych i zazwyczaj przechodzi z wiekiem.Na całe szczęście wrzask jaki
            > czyni jest odwrotnie proporcjonalny do ilości członków i wartości ich
            > przekonan.Pinochet to ponura postać i najlepiej osądzili go sami chilijczycy,ma
            >
            > wprawdzie gorących wielbicieli w Polsce niosących mu ku zdumieniu świata
            > ryngraf na wiernej dłoni ale przecież nikt od pałkarzy nie wymaga ani myślenia
            > ani poczucia smaku.

ja wiem kim jest Pinochet i nie chce wybielac nikogo, wiem tez dokładnie czego
            ode mnie chce ideologia marksizmu (ulicznej hurtowej grabiezy) itd...

taaak moze to i kwesta smaku porownanie jajka do mordu politycznego...
      • Gość: karol3 Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: 212.160.238.* 12.12.01, 18:24

> Gwoli uzupełnienia- Niewiadomski miał odwagę: ZAMORDOWAŁ prezydenta Narutowicza
        > .
        =================================================
        UWAGA ! Znalazł się "odkrywca" - komodor.
        " od pokoleń łajdactwo " t.zn. tylko prawica mordowała w Katyniu, organizowała
        zsyłki na Sybir, potem utworzyła w 1944r. "z woli ludu" KRN no i bezpiekę.
        A ta bezpieka zapraszała na towarzyskie rozmowy a potem do najlepszych sanatorii,
        gdzie mogli przebywać nawet dożywotnio. ! ! !
        A na koniec "zorganizowała" dla całego narodu t.zw. stan wojenny i strzelała do
        górników i stoczniowców.
        Czy skończony bałwanie - nadal mam ci pisać ile dobrego jeszcze zrobiono ?

• Gość: Galba Trzy proste pytania IP: 213.17.161.* 12.12.01, 09:25
      1. Czy pod nickiem „Palesz” ukrywa się Pan Malesz(ka)?
      2. Czy Twoja nienawiść do braci studenckiej wynika z kompleksu absolwenta
      szkoły specjalnej?
      3. Czy zakończenie Twego postu należy rozumieć jako wezwanie do sięgnięcia po
      terror?
      • Gość: # Re: Trzy proste pytania IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.12.01, 10:35
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> 1. Czy pod nickiem �Palesz� ukrywa się Pan Malesz(ka)?
        > 2. Czy Twoja nienawiść do braci studenckiej wynika z kompleksu absolwenta
        > szkoły specjalnej?
        > 3. Czy zakończenie Twego postu należy rozumieć jako wezwanie do sięgnięcia po
        > terror?

Communodoris sovieticus voluntare libera nos a malo: -"Veni, vidi, non recogniti !"
        Alez to pan Malesz(ka) ! Kommodor zginal w innym watku
        nawet siedem (7,777) interweniowal w jego obronie !!!

• u2 Skurwiałe dzieciaki z LR 12.12.01, 10:44
          So oni wiedza o Polsce lat 70'i 80' -gowno !!!!!!!
          Mieli wtedy po kilka lat ,powini zabrac sie do roboty ,bo wiekszos skorwysynow
          uczyla sie i za moje pieniadze !
          • max_bialystock LOGIKA?:] 12.12.01, 10:54
            u2 napisał(a):

> So oni wiedza o Polsce lat 70'i 80' -gowno !!!!!!!
            > Mieli wtedy po kilka lat ,powini zabrac sie do roboty ,bo wiekszos skorwysynow
            > uczyla sie i za moje pieniadze !

jeszcze raz

>Mieli wtedy po kilka lat ,powini zabrac sie do roboty ,bo wiekszos skorwysynow
            >uczyla sie i za moje pieniadze !

smile a mieli po kilka lat!

PS. rozumiem ze tak jak ja chcesz by studia były w pełni płatne ( przeciez to są
            dorosli i dojrzali ludzie no nie? )
          • Gość: # Re: Skurwiałe dzieciaki z LR IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.12.01, 10:58
            u2 napisał(a):

> So oni wiedza o Polsce lat 70'i 80' -gowno !!!!!!!
            > Mieli wtedy po kilka lat ,powini zabrac sie do roboty ,bo wiekszos skorwysynow
            > uczyla sie i za moje pieniadze !

Szkoda mi Ciebie - ale juz za pozno.
            Pozostale pieniadze zostaw sobie na reperowanie zdrowia,
            bo na efekty stylistyczno-ortograficzne nie masz co liczyc.

Bylo nie harowac, jako przodujaca klasa, na rozwoj n i e d o r o z w o j u
            instytucjonalnego, mentalnego i moralnego, to bybys dzisiaj dumnym antenatem
            patrzacym z uwielbieniem na swych spadkobiercow wysilku ludowego.

Zyczliwy dla utracjuszy #
            • palesz Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam 12.12.01, 11:34
              Wiedziałem, że ten tekst was wkurwi - prawda boli was najbardziej.
              p.s. W 1981 byłem jednym z organizatorów strajku i przeowdniczącym strajku na swoim roku.
              Strajk zakończylismy ( własciwie "zawiesilismy" po wezwaniach członkow Episkopatu - ale skąd wam
              o tym wiedzieć - obszczymurki ) 12.XII.1981 o godz. 19. Co sądziłem o Jaruzelskim, Urbanie i reszcie
              tego towarzystwa wtedy nie muszę chyba mówić - zresztą nie ma do kogo. Co robiłem też - to nie
              spowiedź.
              A wy skurwiele - obszczymurki na chleb mówiliscie wtedy pep. Kombatanctwo LR w 2001
              jest po prostu żałosne.
              p.p.s.
              Do maxa_białostockiego -1. Czy E.N. - był lewicowcem? Dostał bys od niego po buzi za taki tekst.
              Czy to lewica zamawia coroczne msze za jego duszę ? Nie pochwalam morderstwa, ale ten człowiek
              to zrobił, złamał prawo, nie uciekał i otrzymał karę jaka mu się należała. Natomiast chłopcy z LR
              więdzą, że nikt im nic nie zrobi a pozują na kombatantów, pogromców komuny jedynych
              sprawiedliwych w padole łez - są zas kupą zasmarkanych tchórzy.
              2. Tak jestem za pełną odpłatnoscią za studia i ich prywatyzacją - wtedy ci którzy tam studiują zaczną
              szanować pieniądze - swoje - cudzych nigdy nie będą szanować.
              • max_bialystock walczący z nierządem?:) 12.12.01, 11:55
                palesz napisał(a):

> Do maxa_białostockiego -1. Czy E.N. - był lewicowcem? Dostał bys od niego po bu
                > zi za taki tekst.

dla mnie mógł być CYRKOWYM AKROBATĄ! :]
                był mordercą!...
                • palesz Re: walczący z nierządem?:) 12.12.01, 15:33
                  max_bialystock napisał(a):

> palesz napisał(a):
                  >
                  > > Do maxa_białostockiego -1. Czy E.N. - był lewicowcem? Dostał bys od niego
                  > po bu
                  > > zi za taki tekst.
                  >
                  > dla mnie mógł być CYRKOWYM AKROBATĄ! :]
                  > był mordercą!...
                  ależ dla mnie też - ja tylko zapytałem członkiem jakiego stronictwa był? kto zamawiał za niego msze?
                  jaka prasa usprawidliwiała jego czyn - przypadkiem nie związana z
                  praszczurem szefa talibów polskich ( LPR ) pana G.
                  Osobiscie nie uważam LPR za partię prawicową, ale dla wiekszosci pajaców co tu piszą
                  to wzorzec prawicowosci.
                  • Gość: max Re: walczący z nierządem?:)))) IP: *.net.bialystok.pl 12.12.01, 17:33
                    palesz napisał(a):
                    > ale dla wiekszosci pajaców co tu
                    > piszą
                    > to wzorzec prawicowosci.

trudno posądzić (tylko po tym tekscie) Ciebie o kolektywizm(?) ale wskarz tę
                    osobe z nicka ( jedną, dwie ) dla których to wzorzec "prawicowosci"
              • Gość: siedem Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam IP: *.tgory.pik-net.pl 12.12.01, 12:07
                palesz napisał(a):
                > Wiedziałem, że ten tekst was wkurwi - prawda boli was najbardziej.
                > p.s. W 1981 byłem jednym z organizatorów strajku i przeowdniczącym strajku na s
                > woim roku.
                > Strajk zakończylismy ( własciwie "zawiesilismy" po wezwaniach członkow Episkopa
                > tu - ale skąd wam
                > o tym wiedzieć - obszczymurki ) 12.XII.1981 o godz. 19. Co sądziłem o Jaruzelsk
                > im, Urbanie i reszcie

paleszka nie zawiodłeś!!! smile
                zaraz gdy zobaczyłem ten wątek wiedziałem, że będziemy mieli kolejnego wojownika
                podziemia. Przyparty do muru będziesz histerycznie kwiczał jak nosiłeś boso w
                śniegu po pas maszyne offsetową dla solidarnościowej drukarni, jak rozdzierałeś
                koszulę przed jadącymi na tłum czołgami. etc
                jeszcze raz chciałbym ci podziękować za mocne potwierdzenie mojej "Wielkiej
                Teorii Obrony Lewaków W Sytuacjach Kompletnego Braku Argumentów" [WTOLWSKBA].

A więc "wtolwskba" głosi: jeśli zawiodły cię argumenty w stylu: "a w usa to
                murzynów biją", to napisz, że walczyleś 20 lat temu w szeregach twojego obecnego
                przeciwnika ALE [!!!] teraz przejrzaleś na oczy i możesz swobodnie nazwać się
                człowiekiem oświecenia i postępu [dalszego...]
                6,89
                • palesz Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam 12.12.01, 15:36
                  Gość portalu: siedem napisał(a):

> palesz napisał(a):
                  > > Wiedziałem, że ten tekst was wkurwi - prawda boli was najbardziej.
                  > > p.s. W 1981 byłem jednym z organizatorów strajku i przeowdniczącym strajku
                  > na s
                  > > woim roku.
                  > > Strajk zakończylismy ( własciwie "zawiesilismy" po wezwaniach członkow Epi
                  > skopa
                  > > tu - ale skąd wam
                  > > o tym wiedzieć - obszczymurki ) 12.XII.1981 o godz. 19. Co sądziłem o Jaru
                  > zelsk
                  > > im, Urbanie i reszcie
                  >
                  > paleszka nie zawiodłeś!!! smile
                  > zaraz gdy zobaczyłem ten wątek wiedziałem, że będziemy mieli kolejnego wojownik
                  > a
                  > podziemia. Przyparty do muru będziesz histerycznie kwiczał jak nosiłeś boso w
                  > śniegu po pas maszyne offsetową dla solidarnościowej drukarni, jak rozdzierałeś
                  >
                  > koszulę przed jadącymi na tłum czołgami. etc
                  > jeszcze raz chciałbym ci podziękować za mocne potwierdzenie mojej "Wielkiej
                  > Teorii Obrony Lewaków W Sytuacjach Kompletnego Braku Argumentów" [WTOLWSKBA].
                  >
                  > A więc "wtolwskba" głosi: jeśli zawiodły cię argumenty w stylu: "a w usa to
                  > murzynów biją", to napisz, że walczyleś 20 lat temu w szeregach twojego obecneg
                  > o
                  > przeciwnika ALE [!!!] teraz przejrzaleś na oczy i możesz swobodnie nazwać się
                  > człowiekiem oświecenia i postępu [dalszego...]
                  > 6,89

Jakich argumentów mnie zawiodły pajacu? Żeby analizować argumenty trzeba mieć cos więcej
                  niż gówno między uszami - jak to jest w twoim i tobie podobnych przypadku.
              • Gość: Adams Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam IP: 213.25.60.* 12.12.01, 12:15
                palesz napisał(a):

> Wiedziałem, że ten tekst was wkurwi - prawda boli was najbardziej.
                > p.s. W 1981 byłem jednym z organizatorów strajku i przeowdniczącym strajku na s
                > woim roku.
                > Strajk zakończylismy ( własciwie "zawiesilismy" po wezwaniach członkow Episkopa
                > tu - ale skąd wam
                > o tym wiedzieć - obszczymurki ) 12.XII.1981 o godz. 19. Co sądziłem o Jaruzelsk
                > im, Urbanie i reszcie
                > tego towarzystwa wtedy nie muszę chyba mówić - zresztą nie ma do kogo. Co robił
                > em też - to nie
                > spowiedź.
                > A wy skurwiele - obszczymurki na chleb mówiliscie wtedy pep. Kombatanctwo LR w
                > 2001
                > jest po prostu żałosne.
                > p.p.s.
                > Do maxa_białostockiego -1. Czy E.N. - był lewicowcem? Dostał bys od niego po bu
                > zi za taki tekst.
                > Czy to lewica zamawia coroczne msze za jego duszę ? Nie pochwalam morderstwa, a
                > le ten człowiek
                > to zrobił, złamał prawo, nie uciekał i otrzymał karę jaka mu się należała. Nato
                > miast chłopcy z LR
                > więdzą, że nikt im nic nie zrobi a pozują na kombatantów, pogromców komuny jedy
                > nych
                > sprawiedliwych w padole łez - są zas kupą zasmarkanych tchórzy.
                > 2. Tak jestem za pełną odpłatnoscią za studia i ich prywatyzacją - wtedy ci któ
                > rzy tam studiują zaczną
                > szanować pieniądze - swoje - cudzych nigdy nie będą szanować.

Nie drzyj mordy czerwona kanalio .
                • Gość: komodor Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:37
                  Tylko tobie wolno? I tak wychodzi z was prawda.
                • palesz Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - potwierdzam 12.12.01, 15:39
                  Gość portalu: Adams napisał(a):

>
                  > Nie drzyj mordy czerwona kanalio .

No jestem pod wrażeniem chłopie, no takie cos - poprostu geniusz.
                  p.s.
                  Co studiujesz chłopczyku?
                  • Gość: Adams Re: Skurwiałe dzieciaki z LR - Do Palesza. IP: 213.25.60.* 17.12.01, 15:51
                    palesz napisał(a):

> Gość portalu: Adams napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Nie drzyj mordy czerwona kanalio .
                    >
                    > No jestem pod wrażeniem chłopie, no takie cos - poprostu geniusz.
                    > p.s.
                    > Co studiujesz chłopczyku?
                    Próbowałem tylko dostosować się do prezentowanego przez Ciebie poziomu.
                    Nic nie studiuję chłopczyku. Dawno mam to za sobą
      • o+o-o Re: Trzy proste pytania 12.12.01, 19:29
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> 1. Czy pod nickiem „Palesz” ukrywa się Pan Malesz(ka)?
        > 2. Czy Twoja nienawiść do braci studenckiej wynika z kompleksu absolwenta
        > szkoły specjalnej?
        > 3. Czy zakończenie Twego postu należy rozumieć jako wezwanie do sięgnięcia po
        > terror?

• Gość: Hiacynt Towarzysz generał IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 12:16
      palesz napisał(a):

> Eligiusz Niewiadomski - nie był takim szmatą jak wy - przynajmniej miał odwagę
      > - wy potraficietylko ujadać.

Palesz piszesz o odwadze?

Przed wojna, rzeczą niewyobrażalną było, by oficer plamił mundur w taki sposób
      jak Jaruzelski to czyni. Rzeczą niewyobrażalną było, by oficer nie bronił
      swojego honoru.

A cóż robi towarzysz generał?
      Od wielu lat notorycznie uchyla się, od stanięcia przed sądem stosując różne
      kruczki prawne. Niedawny wybieg - jego obrońca okazał się eksprokuratorem, który
      zabił kilkuletnią dziewczynką - włos nie spadł mu z głowy nawiasem mówiąc -
      oczywiście zmiana obrońcy, nowe zapoznawanie się z aktami.
      Czy tak postępuje oficer? Tylko towarzysz generał, wsparty na Michniku od
      dziesięciu lat, nie może znaleźć w sobie dość sił, by właśnie stanąć przed sądem
      i tam się bronić.

Hiacynt
      • palesz Re: Towarzysz generał 12.12.01, 15:42
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> palesz napisał(a):
        >
        >
        > > Eligiusz Niewiadomski - nie był takim szmatą jak wy - przynajmniej miał od
        > wagę
        > > - wy potraficietylko ujadać.
        >
        > Palesz piszesz o odwadze?
        >
        > Przed wojna, rzeczą niewyobrażalną było, by oficer plamił mundur w taki sposób
        > jak Jaruzelski to czyni. Rzeczą niewyobrażalną było, by oficer nie bronił
        > swojego honoru.
        >
        > Hiacynt
        p.s.
        Było się uczyć historii chłopcze ( nie tylko od dziadzka co to Panie ho, ho... 0
        p.p.s.
        Prawica i takie ksywka, no, no, no ... jakiej orientacji seksualnej jestes ( chyba jednak niepotrzebnie
        pytam smile. Ciao.

• Gość: Hiacynt Re: Towarzysz Palesz IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 16:01
          palesz napisał(a):

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
          >
          > > palesz napisał(a):
          > >
          > >
          > > > Eligiusz Niewiadomski - nie był takim szmatą jak wy - przynajmniej mi
          > ał od
          > > wagę
          > > > - wy potraficietylko ujadać.
          > >
          > > Palesz piszesz o odwadze?
          > >
          > > Przed wojna, rzeczą niewyobrażalną było, by oficer plamił mundur w taki sp
          > osób
          > > jak Jaruzelski to czyni. Rzeczą niewyobrażalną było, by oficer nie bronił
          > > swojego honoru.
          > >
          > > Hiacynt
          > p.s.
          > Było się uczyć historii chłopcze ( nie tylko od dziadzka co to Panie ho, ho...
          > 0
          > p.p.s.
          > Prawica i takie ksywka, no, no, no ... jakiej orientacji seksualnej jestes ( ch
          > yba jednak niepotrzebnie
          > pytam smile. Ciao.
          >

Wy to w twoich szeregach się pisze Palesz. Jakieś resentymenty?
          Tylko wycieczki osobiste i pajacowanie - tylko na to ciebie stać.
          Rozwiń jakąkolwiek swoją myśl ułomną, wykaż się znajomością historii.
          Czy zamierzasz zwiać z forum, albo pod innym nickiem pisać?
          Jesteś tchórz czy facet?

Pokaż swoją odwagę.
          Co ma "chłopcze" orientacja seksaualna do płci.
          Pozostań chwilke na forum Palesz. Chętnie się toba zaopiekuje.

• Gość: soko Re: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 18:20
            O co wam chodzi?
            Liga jest cool.
            • Gość: karol3 Re: nie macie prawa IP: 212.160.238.* 12.12.01, 18:35
              Nie macie prawa "politykierować" jeśli jesteście gówniarzami i wtedy sraliście
              dosłownie w majtki.
              Co wy wiecie o stanie wojennym, albo co o takim zdrajcy jak Jaruzelski.
              Czy wasz ojciec lub brat zginął w komunistycznych kazamatach.
              Szczeniaki od siedmiu boleści !!! Na tym poście powinni być obeci ci co wtedy
              mieli przynajmniej 16 lat !!!
              Nie umiecie gówniarze zasrani odróżnić czarnego od białego i zabieracie się do
              dyskusji . Wstyd!
        • Gość: siedem Re: Towarzysz generał IP: *.tgory.pik-net.pl 14.12.01, 09:24
          > > Hiacynt
          > p.s.
          > Było się uczyć historii chłopcze ( nie tylko od dziadzka co to Panie ho, ho...
          > 0
          > p.p.s.
          > Prawica i takie ksywka, no, no, no ... jakiej orientacji seksualnej jestes ( ch
          > yba jednak niepotrzebnie
          > pytam smile. Ciao.
          >

no paleszka popisałeś się
          pytałeś gdzie widziałe brak arrgumentacji u ciebie
          przeczytaj sie wyżej sowiecki pachołku
          7,21
    • mram Siedem już podsumował cię bohaterze.. 12.12.01, 19:59
      ...ja nic więcej dodać nie mogę.
      Łyso mi bo nawet pałką nie dostałem, tylko zawsze tchórzliwie wiałem.
      Bohatera tu mamy, który przejrzał.
      Nie godzi sie bluzgać na ludzi, bo nieładnie, dlatego argumenty twoje
      przyjmuję na kolanach.

Zamiast pozdrowień:

Zesrałeś się tu niesmacznie, podciągnij rajtuzy i pamiętaj:
      Brązowym zawsze do tyłu.

limak?
    • Gość: Indris Laga Republikańska - dobrze że choć oni IP: *.ibspan.waw.pl 12.12.01, 20:06
      NIE jestem sympatykiem LR. Ale Jaruzelowi się to należało, skoro przez 12 lat
      nie można go było postawić przed sądem. Szkoda, że tylko LR zareagowała.
      • Gość: leon Re: Laga Republikańska - dobrze że choć oni IP: 207.129.53.* 14.12.01, 12:52
        Nie tylko. Nie pamiętasz, kiedyś jakiś zdesperowany starszy człowiek rąbnął go
        kamieniem. To tak, jakby po II wojnie światowej Hitler żyłby sobie bezkarnie,
        chodził po Berlinie i tylko raz by go ktoś jajkiem rzucił. Dla mnie bez
        różnicy, czy ktoś jest winny śmierci 20000000 ludzi, czy 200, tak jak te dwie
        kreatury Hitler-Jaruzelski.
        • palesz Re: Laga Republikańska - dobrze że choć oni 27.12.01, 11:18
          Dlaczego kurwa zmuszacie mie do pisania na tym forum o generale?
          Hitler - Jaruzel, porównaj wagę tych nazwisk i nie pierdol!!!
    • Gość: aa Re: Laga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: *.toya.net.pl 17.12.01, 13:14
      ano
      • Gość: soćko Re: Liga Republikańska - znowu w akcji !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 02:41
        mnie się podobał gaz na Gadzinowskiego.
        no ale generał rzeczywiście został bardzo skrzywdzony. Pewnie poszedłby z tym
        do sądu ale te procesy tak długo trwają...
    • Gość: Cisza Przecież oni nie istnieją IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 11:11
      Liga Republikańska już nie istnieje, najwyżej jakichś kilku zagubionych
      zadymiarzy. W tym wszystkim chodziło przecież o to żeby ta kreatura, Kamiński
      dostała posadę i dietę poselską. Jaki antykomunizm? Po prostu orginalna
      promocja gościa, który nic nie potrafi
      • Gość: komodor Re: Przecież oni nie istnieją IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 11:26
        Obawiam się,że mentalnie istnieją w wielu umysłach. Takie poglądy zawsze były
        (i są) popularne wśród osobników o szerokich barach i niskich czołach.
        Wrzask, krzyk,kamienie i chamstwo mają swoje żródło w braku rozumu.
        To bękarty po Hitlerze tresowane przez Stalina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka