mistrz_ognia 11.10.07, 17:54 we Wrocławiu. Jeśli możecie polecić jakaś solidna firmę bardzo proszę o numer telefonu. Sprawa jest bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Potrzebuję koparki 11.10.07, 17:59 Idz do pierwszej lepszej firmy co kserokopiuje. Wszystkie sa solidne, bo by nie przezyly na rynku. Jest ich duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm kobieto 11.10.07, 18:05 mam zelcenie na głowie a pewnien dureń z wrocka w ostatniej chwili wycofał się z umowy! PS Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ja trudno jest wynająć koparke w dzisiejszych czasach! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: mezczyzno ;) 11.10.07, 18:11 Pewnie nie mam. Ale mi nigdy nikt nie nawalil. Moze mas jakis specjal, totez sie nie wtracam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm słuchaj 11.10.07, 18:14 sprawa jest prosta jak budowa cepa. - potrzebuję koparki z operatorem we Wroławiu po 15 października ======= znasz jakąś fimę? te z netu juz obdzwoniłem.... ================================ Jeśli nie znasz to nie odzywaj się idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ???? 11.10.07, 18:07 o czym ty do mnie!? Jakie ksero!? Ja potrzebuję KOPARKĘ z młotem do przebijania twardych nawierzchni! W dodatku tak co mi dół do 4 metrów wykopie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ???? 11.10.07, 18:52 hiperrealizm napisał: > o czym ty do mnie!? > Jakie ksero!? > Ja potrzebuję KOPARKĘ z młotem do przebijania twardych nawierzchni! > W dodatku tak co mi dół do 4 metrów wykopie!!!!!!!! Co za róznica. Koparka, kopiarka, dla pacjentki wsio rawno. Odpowiedz Link Zgłoś