Gość: EUROMIR IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan To nie wódka. 02.08.03, 01:00 To to: absolut.com/ Odleciał nam Euromirowy byt pierwotny i doskonały. Z prawej do lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Pan Euromir czeka az sie wystrzelamy z argumentow 02.08.03, 01:05 ...i potem uderzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e... Re: To nie wódka. IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 01:06 ...eeetam, zabraklo tylko literki...b Serdecznie mila bande szakali przepraszam: Euromir Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Zawiesiło się coś w Sieci 02.08.03, 01:09 Wielce Szanowny Panie Euromirze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROMIR Re: Zawiesiło się coś w Sieci IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 01:49 A czemoz to - w Sieci - z duzej litery ? Wiem, iz tlumaczy Pan z niemieckiego. Tym niemniej, nie uwazam, aby wprowadzanie zwyczajow normalnych pisowni niemieckiej, sluzylo dobrze naszej narodowej, jezykowej tradycji. Totez goraco protestuje, przeciw Panskim nowomodnym, nieprzyzwoirtm - Scanie - probom PODDANIA W WATPLIWOSC naszej polskiej obyczajowosci. Pozdrawiam : Euromir Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Zawiesiło się coś w Sieci 02.08.03, 13:48 Pytasz szanowny Euromirze czemu napisałem "w Sieci" dużą literą? Co jak co, ale braku dbałości o przestrzeganie kanonów naszej narodowej (nie rosyjskiej) pisowni nikt nie może mi zarzucić. A napisałem dużą literą tylko dlatego, że jest to nazwa własna bożka, przed którym spędzamy niemało czasu. Przy okazji prostuję - niemieckiego nie znam poza kilkoma obiegowymi zwrotami jak Goethe, Schiller, Rilke, Brahms i parę innych. Wzajemnie, S. Gość portalu: EUROMIR napisał(a): > A czemoz to - w Sieci - z duzej litery ? Wiem, iz tlumaczy Pan z niemieckiego. Tym niemniej, nie uwazam, aby wprowadzanie zwyczajow normalnych pisowni niemieckiej, sluzylo dobrze naszej narodowej, jezykowej tradycji. Totez goraco protestuje, przeciw Panskim nowomodnym, nieprzyzwoirtm - Scanie - probom PODDANIA W WATPLIWOSC naszej polskiej obyczajowosci. Pozdrawiam : Euromir Odpowiedz Link Zgłoś
kunce to nie euromir 02.08.03, 13:53 tak serce mi mówi a i rozum przytakuje, iż to nie ręce Pana Euromirowe złożyły z liter te 'osceniczne' tekściki Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: to nie euromir 03.08.03, 17:19 Czy naprawdę to nie on? Może więc zdementuje??? Swoją drogą, moim zdaniem, ci zarzucający nadużywanie napojów wysokoprocentowych, głównie siebie mają za wzór (nadużywania)(( Pan Euromir wszak wiele razy tropił tu owo nadużycie: czyżby sam zna ten stan?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOSIK Re: POJECIE OCSCENICZNOSCI..- EUROMIR IP: *.acn.pl 03.08.03, 20:53 BEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROMIR ODPOWIEDZ ZBIORCZA IP: *.cm-upc.chello.se 03.08.03, 23:08 Drodzy Panstwo, trudno oczywiscie odpowiedziec na wiekszosc zadanych tu pytan, abstrachujac od kontekstu sytuacji, w ktorej zakladalem watek. A watek (tytul w kazdym badz razie) mial byc przesmiewczy i surrealistyczny - co sadzilem - lacno (i tylko na podstawie bardzo pobieznej obserwacji) mozna bedzie stwierdzic. Tak w ogole, to watkow (alter.tytulow), o tej samej nazwie bylo poczatkowo dwa. Gdy idzie o ich ilosc, to nie wynikala ona z kolejnego, mego abstrakcyjnego pomyslu. Byla wynikiem (zapewne prymitywnego w swym szalenstwie) bledu serwera, ktory ja, z tylko sobie znanych powodow, zwielokrotnil. Tedy podejrzewanie mnie o to, iz to nie ja jestem autorem watku (Pani Kunce), i w konsekwencji zadanie abym wystapil z odpowiednim oswiadczeniem (Pani Felicia), jest oczywistym nieporozumieniem. Wiem, iz trudno jest mowic O SCENICZNOSCI popelnionego przeze mnie zartu, chociaz teraz, post factum, wygodnie dorabiajac do niego filozofie, moglbym powolac sie na kilka (zapewne przypadkowo) swietnie pasujacych do tak sprytnie skonstuowanej teorii postow. Ba, moglbym mowic tez o OBSCENICZNOSCI wielu majacych pozniej w watkach zachowan. Lecz nie bede - skoro nie widze powodu. Pozdrawiam uczestnikow dyskusji : Euromir PS A propos spekulacji suponujacych, iz bylem nietrzezwy (feralnej nocy). Oswiadczam, ze sa nietrafne. Jesli pilem, to tylko piwo. Zreszta w niewielkich ilosciach. Gość portalu: KTOSIK napisał(a): > BEE Odpowiedz Link Zgłoś