Dodaj do ulubionych

POJECIE OCSCENICZNOSCI..

IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 00:49
Obserwuj wątek
    • institoris1 koniec z wodka na dzisiaj, widze jakby podwojnie 02.08.03, 00:54
      • institoris1 a ja czekam w tym watku 02.08.03, 01:00
    • pan.scan To nie wódka. 02.08.03, 01:00
      To to:

absolut.com/
      Odleciał nam Euromirowy byt pierwotny i doskonały. Z prawej do lewej.
      • institoris1 Pan Euromir czeka az sie wystrzelamy z argumentow 02.08.03, 01:05
        ...i potem uderzy!!!
      • Gość: e... Re: To nie wódka. IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 01:06
        ...eeetam, zabraklo tylko literki...b

Serdecznie mila bande szakali przepraszam:

Euromir
        • pan.scan Zawiesiło się coś w Sieci 02.08.03, 01:09
          Wielce Szanowny Panie Euromirze?
          • Gość: EUROMIR Re: Zawiesiło się coś w Sieci IP: *.cm-upc.chello.se 02.08.03, 01:49
            A czemoz to - w Sieci - z duzej litery ? Wiem, iz tlumaczy Pan z niemieckiego.
            Tym niemniej, nie uwazam, aby wprowadzanie zwyczajow normalnych pisowni
            niemieckiej, sluzylo dobrze naszej narodowej, jezykowej tradycji. Totez goraco
            protestuje, przeciw Panskim nowomodnym, nieprzyzwoirtm - Scanie - probom
            PODDANIA W WATPLIWOSC naszej polskiej obyczajowosci.

Pozdrawiam :

Euromir
            • pan.scan Re: Zawiesiło się coś w Sieci 02.08.03, 13:48
              Pytasz szanowny Euromirze czemu napisałem "w Sieci" dużą literą? Co jak co, ale
              braku dbałości o przestrzeganie kanonów naszej narodowej (nie rosyjskiej)
              pisowni nikt nie może mi zarzucić. A napisałem dużą literą tylko dlatego, że
              jest to nazwa własna bożka, przed którym spędzamy niemało czasu. Przy okazji
              prostuję - niemieckiego nie znam poza kilkoma obiegowymi zwrotami jak Goethe,
              Schiller, Rilke, Brahms i parę innych.
              Wzajemnie,
              S.

Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> A czemoz to - w Sieci - z duzej litery ? Wiem, iz tlumaczy Pan z
              niemieckiego. Tym niemniej, nie uwazam, aby wprowadzanie zwyczajow normalnych
              pisowni niemieckiej, sluzylo dobrze naszej narodowej, jezykowej tradycji. Totez
              goraco protestuje, przeciw Panskim nowomodnym, nieprzyzwoirtm - Scanie - probom
              PODDANIA W WATPLIWOSC naszej polskiej obyczajowosci.

Pozdrawiam :

Euromir
    • institoris1 a niech te dwa watki razem beda 02.08.03, 01:42
      • kunce to nie euromir 02.08.03, 13:53
        tak serce mi mówi
        a i rozum przytakuje, iż to nie ręce Pana Euromirowe złożyły z liter
        te 'osceniczne' tekściki
        • felicia Re: to nie euromir 03.08.03, 17:19
          Czy naprawdę to nie on? Może więc zdementuje???
          Swoją drogą, moim zdaniem, ci zarzucający nadużywanie napojów
          wysokoprocentowych, głównie siebie mają za wzór (nadużywania)sad(( Pan Euromir
          wszak wiele razy tropił tu owo nadużycie: czyżby sam zna ten stan?...
    • Gość: KTOSIK Re: POJECIE OCSCENICZNOSCI..- EUROMIR IP: *.acn.pl 03.08.03, 20:53
      BEE
      • Gość: EUROMIR ODPOWIEDZ ZBIORCZA IP: *.cm-upc.chello.se 03.08.03, 23:08
        Drodzy Panstwo,

trudno oczywiscie odpowiedziec na wiekszosc zadanych tu pytan, abstrachujac od
        kontekstu sytuacji, w ktorej zakladalem watek.
        A watek (tytul w kazdym badz razie) mial byc przesmiewczy i surrealistyczny -
        co sadzilem - lacno (i tylko na podstawie bardzo pobieznej obserwacji) mozna
        bedzie stwierdzic.

Tak w ogole, to watkow (alter.tytulow), o tej samej nazwie bylo poczatkowo dwa.
        Gdy idzie o ich ilosc, to nie wynikala ona z kolejnego, mego abstrakcyjnego
        pomyslu. Byla wynikiem (zapewne prymitywnego w swym szalenstwie) bledu serwera,
        ktory ja, z tylko sobie znanych powodow, zwielokrotnil.

Tedy podejrzewanie mnie o to, iz to nie ja jestem autorem watku (Pani Kunce), i
        w konsekwencji zadanie abym wystapil z odpowiednim oswiadczeniem (Pani
        Felicia), jest oczywistym nieporozumieniem.

Wiem, iz trudno jest mowic O SCENICZNOSCI popelnionego przeze mnie zartu,
        chociaz teraz, post factum, wygodnie dorabiajac do niego filozofie, moglbym
        powolac sie na kilka (zapewne przypadkowo) swietnie pasujacych do tak sprytnie
        skonstuowanej teorii postow.

Ba, moglbym mowic tez o OBSCENICZNOSCI wielu majacych pozniej w watkach
        zachowan. Lecz nie bede - skoro nie widze powodu.

Pozdrawiam uczestnikow dyskusji :

Euromir

PS
        A propos spekulacji suponujacych, iz bylem nietrzezwy (feralnej nocy).
        Oswiadczam, ze sa nietrafne. Jesli pilem, to tylko piwo. Zreszta w niewielkich
        ilosciach.

Gość portalu: KTOSIK napisał(a):

> BEE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka