Dodaj do ulubionych

Zapraszam Forumowiczów do poszukiwań

IP: *.pl 26.12.01, 12:28
Zapraszam Forumowiczów do poszukiwań.

Max oskarżył mnie w wątku dot. Moshego, że mówiłem jakoby on przesyłał wirusy
do Moshe. Ja nie mam świadomości takiego oskarżenia z użyciem imienia Moshego.

Jeśli się mylę, ogłoście mnie kłamcą.

Zapraszam do szukania.
Obserwuj wątek
    • Gość: wild wiec spytaj sie o to Scana! cytat wypowiedzi Scana IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 13:00
      Autor: Gość portalu: Scan
      Data: 23-12-2001 02:31 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
      Sorry, spadaj gówniarzu. U niektórych, co są dr. hab. ekonomii czy
      profesorami - szmat po sprzątaniu podłogi u nich byś nie mógł wykręcać. Ich
      winą jest tylko to,że gówniarza traktują jak poważnego człowieka. Dość tego.
      Zazwyczaj walę prosto z mostu. Więc walę - idiotą jesteś. U Tereka siedziałbyś
      na oślej ławce, durniu. Z ekonomii. Z życia i mądrości też. Ale że facet do
      Ciebie na priv napisał, tłumacząc ci ( z dobrego serca) o koloniach na
      Madagaskarze ( boś tu też głupi) - to zrobiłeś aferę i oplułeś człowieka,
      idioto. A że napisał do Ciebie o "metodologii" - to tylko dlatego, że durniem
      jesteś i na jego post jw. nazwales go faszystą, kretynie. A on na to czuły
      jest. Faszyści wymordowali mu rodzine. Waż słowa, "wesołku forumowy".
      Libertarianizm ekonomiczny mogłbyś studiować u Tereka.O ile by cię dopuścił do
      egzaminu.
      Scan

P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci.
      Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kryłem
      ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że coś
      z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
      krzywdzie.
      To potrafisz, pozorowany wesołku.

Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
      Moshe - napisz kretynowi - jak było.
      Scan

Linki tego postu - bo lubisz, wysyłam do Moszego i Tereka. Wszystko ma swe
      granice. Idioto.
      ---------------------------------------------------------------------------

zostałes wymieniony obok Moshe! czemu? spytaj sie o to Pana Scan...
    • Gość: wild a po za tym czy Profesor wie kto to OSZCZERCA? IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 13:48
      Gość portalu: Terek napisał(a):

> Zapraszam Forumowiczów do poszukiwań.
      >
      > Max oskarżył mnie w wątku dot. Moshego, że mówiłem jakoby on przesyłał wirusy
      > do Moshe. Ja nie mam świadomości takiego oskarżenia z użyciem imienia Moshego.
      >
      > Jeśli się mylę, ogłoście mnie kłamcą.
      >
      > Zapraszam do szukania.

to osoba która nie podaje ŻADNYCH faktów a tylko insynujuje ze ktos cos

ale co?

wiec porozmawiaj ze Scanem dlaczego próbuje Ciebie wrobić w te kłamstwo z
      wirusami do Mosze OK? podając Ciebie jako jednego ze sprawcow insynuacji?

tak czy siak jestes albo KŁAMCA (albo KŁAMCA jest Scan ) albo TY jestes OSZCZERCA
      czy to jasne?
      co Profesor (PRAWA??) wybiera?
    • Gość: wild fajny metodolog?:)czy warto poznac takiego w realu IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 14:01
      ale tym samym przyznaje sie ze bez zadnych dowodow mnie oskarzał! smile
      cały czas bez zajakniecia i bez argumentu dlaczego?
      a tu plask Scan i jego wymienia! A ON niby zdzwiony! smieszne nie?
      cały czas facet insynuował jak na metodologa przystało a On zdziwienie!smile

to sie nazywa przekret działania? i a ku ku! smile

to umysł totalisty... ZERO faktów tylko pomówienia...
    • Gość: wild ta wiec od wrzesnia Terek za plecami Mosze urabiał IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 14:17
      gdy za kazdym razem pytałem sie o dowod NIC nie odpowiadał!

a Bogu ducha Pan Mosze nic o tym nie wiedział! no bo jak?

dlatego jest teraz zdziwiony o co MI(!!!!!!) chodzi...

Pan Terek za cel stawiał sobie tylko insynuacje a nie ukazanie jakiegokolwiek
      DOWODU!

niewolnik Izauur;]
    • Gość: Terek Czekam na dowody w sprawie! IP: *.pl 26.12.01, 23:18

>
      > do Moshe. Ja nie mam świadomości takiego oskarżenia z użyciem imienia Moshego.
      >
      >
      > Zapraszam do szukania.

Czekam na dowody w sprawie!

Dużo maxie cytujesz, tylko nie to co jest istotne w sprawie. Jeszcze wdzięczniej
      przekręcasz cytaty i odpowiednio kontekstowo je ustawiasz. TYPOWE ESBECKIE
      ZAGRANIA. O dowody ja pytam ciebie.

Ja nie powiedziałem, że do mnie wirusów nie wysyłałeś, a jedynie że wysyłanie
      wirusów do Moshego nie było przedmiotem mojej publicznej wypowiedzi. Również w
      tej materii nie powoływałem się na Scana. Czytaj powoli i cytuj uważnie, a
      dojdziesz do prawdy. Nieraz dwa razy trzeba przeczytać, co się napisało, nim
      puści się to w sieć.

Próba wplątania mnie, Scana i Moshego w kłótnię jest złudna. To nie są trzy baby
      na targowisku, które zaraz wezmą się za łby, bo ktoś doniósł, że zakulisowo jedna
      drugą obmawiała. Twoje nieustanne wkracznie do czyichś wątków i bez przerwy
      spamowanie może być jedynie chęcią udowodnienia, że istniejesz; jest też wyrazem
      choroby: kiedyś dawali na to niebieskie papiery. Rzeczywiście istniejesz, ale w
      najgorszym wydaniu.

Warto byłoby abyś przywołał korespondencję sprzed 11 września na omawiany temat.
      • Gość: wild Jakim prawem mnie oskarzyłes ze wysyłam wirusy? IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 23:25

> Gość portalu: Terek napisał(a):
        >
        > > Zapraszam Forumowiczów do poszukiwań.
        > >
        > > Max oskarżył mnie w wątku dot. Moshego, że mówiłem jakoby on przesyłał wir
        > usy
        > > do Moshe. Ja nie mam świadomości takiego oskarżenia z użyciem imienia Mosh
        > ego.
        > >
        > > Jeśli się mylę, ogłoście mnie kłamcą.
        > >
        > > Zapraszam do szukania.
        >
        >
        > Czekam na dowody w sprawie!
        >
        > Dużo maxie cytujesz, tylko nie to co jest istotne w sprawie. Jeszcze wdzięcznie
        > j
        > przekręcasz cytaty i odpowiednio kontekstowo je ustawiasz. TYPOWE ESBECKIE
        > ZAGRANIA. O dowody ja pytam ciebie.
        >
        > Ja nie powiedziałem, że do mnie wirusów nie wysyłałeś, a jedynie że wysyłanie
        > wirusów do Moshego nie było przedmiotem mojej publicznej wypowiedzi. Również w
        > tej materii nie powoływałem się na Scana. Czytaj powoli i cytuj uważnie, a
        > dojdziesz do prawdy. Nieraz dwa razy trzeba przeczytać, co się napisało, nim
        > puści się to w sieć.
        >
        > Próba wplątania mnie, Scana i Moshego w kłótnię jest złudna. To nie są trzy bab
        > y
        > na targowisku, które zaraz wezmą się za łby, bo ktoś doniósł, że zakulisowo jed
        > na
        > drugą obmawiała. Twoje nieustanne wkracznie do czyichś wątków i bez przerwy
        > spamowanie może być jedynie chęcią udowodnienia, że istniejesz; jest też wyraze
        > m
        > choroby: kiedyś dawali na to niebieskie papiery. Rzeczywiście istniejesz, ale w
        >
        > najgorszym wydaniu.
        >
        > Warto byłoby abyś przywołał korespondencję sprzed 11 września na omawiany temat
        > .

sam dla Siebie? czy wyreczajac Pana Mosze? Powolił Ci to robić????

TO TY MASZ WSKAZAC MI DOWOD ZE JA WYSŁAŁEM WIRUSY!

TOBIE? jezeli nie to KOMU?

gdzie ten dowod?

• Gość: wild a gdzie Twoj cytat mojej wypowiedzi?a?:) IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 00:08
      wskaz mi Profesorze! gdzie ON!smile
    • Gość: wild z wykładów Profesora Terek... cd IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 00:15
      ------------------------------------------------------------------------------
      eceived: from mailis02.poczta.gazeta.pl ([194.149.231.61]) by
      poczta.gazeta.pl ;
      Mon, 17 Dec 2001 01:45:57 +0100
      Received: from mail.astercity.net ([212.76.33.52]) by
      mailis02.poczta.gazeta.pl ;
      Mon, 17 Dec 2001 01:45:56 +0100
      Received: from f8s9q3 (unknown [10.128.135.236])
      by mail.astercity.net (SECureMail) with SMTP id 19E4B1C43B0
      for <max_bialystock@poczta.gazeta.pl> Mon, 17 Dec 2001 01:45:55 +0100
      (CET)
      Message-ID: ?c18695$49ba9be0$ec87800a@home.astercity.net>
      From: "Terek" <terek@poczta.gazeta.pl>
      To: <max_bialystock@poczta.gazeta.pl>
      ----------------------------------------------------------------------------

Kolonie polskie. Doskonale wiesz, że cosik trzeba było zrobić z przeludnioną
      wsią, bezrobociem i Żydami. Myślano o Liberii i Madagaskarze jako o koloniach;
      o
      Argentynie oraz Palestynie myślano zdaje się jedynie w kontekście żydowskim.
      Polskie żądania kolonialne były bardzo mocne oraz wyraźnie wypowiedziane. Były
      wyraźnie prezentowane w Lidze Narodów. Powstała nawet w RP parazmilitaryzowana
      organizacja, bardzo popularna wśród młodzieży, Liga Morska i Kolonialna.
      Organizacja ta działała pod hasłami nieograniczonego dostępu Polski do morza i
      kolonii. Liderzy Ligii głosili teorię, że uderzenie Hitlera pójdzie w kierunku
      afrykańskim: stąd wyprowadzano wniosek, że Rzeszę trzeba uprzedzić.
      Z środków Ligii zbudowano ORP Orzeł. Wydawano miesięcznik (może i inna
      częstotliwość, nie pamiętam) Morze a później Morze i Kolonie.
      Słyszałem, że Ligę Morską reaktywowano (ale już bez Kolonialnej).

Pozdrawiam,

Terek, Twój ulubieniec i vice versa.

------------------------------------------------------------------------------

idąc tym samym tropem "myslenia" Pan Terek mógłby udawac ulicznego skina
      po to by namalowac np swastyke na murze! czekajac na reakcje przechodniow!
      np. brak reakcji - oznaczałby grupowy antysemityzm...

Ten Facet cynicznie manipuluje pogladami ( myslac ze ma jakis prawny glejt na
      takie manipulacje )

przepraszam za wyrazenie jemu i powtarzanie sto razy "shalom" nie pomoze!
      fakty mówią same za siebie - gdybym był Żydem teraz parsknąłbym na jego
      pseudoreligijnosc! tak jak budzi we mnie tylko smiech politowania jego "my
      katolicy"

ten Facet to typ człowieka manipulatora... czy ktos ma wątpliowsci?

-------------------------------------------------------------------------------

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=706552&aid=708297

Jestem metodologiem i chyba już skończyłem pisać pracę nt. metodologii badań
      masowych zachowań społecznych, ze szczególnym uwzględnieniem internetu. Dziś mogę
      już Ci powiedzieć, że cały czas byłeś poddawany eksperymentowi i na Tobie też
      sprawdzałem swoje metody badawcze. Myślę, że zweryfikowałem je pozytywnie. Twoje
      spontaniczne zachowanie, miotanie się z jednej skrajności w drugą było mi bardzo
      pomocne. Szczególnie cenne było Twoje zachowanie przy wątkach dot. wirusów.
      Wczorajsze wysłanie do Ciebie maila też było elementem eksperymentu.
      Na Twoim przypadku, że się tak wyrażę, zweryfikowałem technikę - nazwijmy ją -
      wymuszonego spontanicznego zachowania w skali masowej.

Dzięki Ci ogromne Max. Ogromne dzięki.

Jedna rzecz wymaga wyjaśnienia, bo widzę, że Ci się zamieszało w głowie od mojego
      eksperymentu. Raz mnie wyzywasz od parszywego Żyda, kiedy indziej od faszysty i
      katola. Dla Twojej informacji: nie miałem żadnego na to wpływu, w rodzinie z
      jakimi korzeniami urodziłem się. Jestem dumny z tych korzeni, z tej kultury,
      której cząstkę jedynie dane było mi dotknąć.
      --------------------------------------------------------------------------------

do tej pory szuka cytatu w ktorym pisze do niego "parszywy Żyd" ( metodologizm
      projekcji co kto ma powiedzic by ten człowiek czuł sie szczesliwy ... )

---------------------------------------------------------------------------------

dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=712190&aid=712190

Miotać się jak...
      Autor: terek@poczta.gazeta.pl
      Data: 17-12-2001 23:04

Max, nie wiem, czemu się tak miotasz? Wyciągam do Ciebie rękę, podaję Ci
      uprzejmie wiedzę, której łakniesz, a Ty gryziesz jak mały szczeniak.

Szkoda mi Cię, bo widzę, że jesteś w złym stanie psychicznym. Głowa do góry. Po
      co walić nią na oślep, może lepiej choć raz spojrzeć pozytywnie na ludzi. Nie
      tylko masz wrogów, chyba że na siłę chcesz ich mieć. Nie radzę Ci jednak tego.
      Wiem doskonale, że mnie ugryziesz i powiesz, że Cię pouczam.

Z drugiej strony, obojętnie co nie napiszę, to i tak w przeinaczonym kontekście
      przedstawisz, jak to że wysyłam do Ciebie faszystowskie spamy. Uderz się
      najpierw we własne piersi i zapytaj, czy nie jesteś bez grzechu i dlaczego
      szukasz ciągle wrogów dookoła siebie?

Życzę Ci lepszego zdrowia, przede wszystkim psychicznego!

-----------------------------------------------------------------------------

a teraz powiedz jak bedziesz sie czuł jak ktos oskarzy Ciebie ( tak jak Pan Terek
      mnie ) np. o wysyłanie wirusow bez zadnego dowodu?
      • Gość: wild "nieustanne wkracznie do czyichś wątków" :) IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 01:35
        Autor: Gość portalu: Terek
        Data: 26-12-2001 23:18 adres: *.pl

Twoje nieustanne wkracznie do czyichś wątków i bez przerwy
        spamowanie może być jedynie chęcią udowodnienia, że istniejesz; jest też wyrazem
        choroby: kiedyś dawali na to niebieskie papiery. Rzeczywiście istniejesz, ale w
        najgorszym wydaniu.

1 ------
        • Gość: wild cd ... :) IP: *.net.bialystok.pl 27.12.01, 01:36
          Data: 22-11-2001 23:26 adres: *.pl

Podjąłem kiedyś taki wątek. Reakcja: księżom wolno, to z przyzwoleniem Boga,
          oni też są ludzmi. To prawda, tyle że jedni mają za sztandar moralność, a ci
          wyżej wsopomniani nie i jeszcze uzurpują sobie prawo wychowania, tylko jakiego,
          młodego pokolenia. A fe!

Terek i jego sztandar moralność!
          Autor: Gość portalu: max
          Data: 22-11-2001 23:34 adres: *.net.bialystok.pl

> Podjąłem kiedyś taki wątek. Reakcja: księżom wolno, to z przyzwoleniem Boga,
          > oni też są ludzmi. To prawda, tyle że jedni mają za sztandar moralność, a ci
          > wyżej wsopomniani nie i jeszcze uzurpują sobie prawo wychowania, tylko
          jakiego,
          >
          > młodego pokolenia. A fe!

"jeszcze uzurpują sobie prawo wychowania"

Za kogo sie Ty sie Terek uwazasz?smile

Zabolało księżulka? Ej, to codzienność!
          Data: 23-11-2001 00:22 adres: *.pl

• Gość: Hiacynt Re: z wykładów Profesora Terek... cd IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:10
        dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=706552&aid=708297

Jestem metodologiem i chyba już skończyłem pisać pracę nt. metodologii badań
        masowych zachowań społecznych, ze szczególnym uwzględnieniem internetu. Dziś
        mogę
        już Ci powiedzieć, że cały czas byłeś poddawany eksperymentowi i na Tobie też
        sprawdzałem swoje metody badawcze. Myślę, że zweryfikowałem je pozytywnie.
        Twoje
        spontaniczne zachowanie, miotanie się z jednej skrajności w drugą było mi
        bardzo
        pomocne. Szczególnie cenne było Twoje zachowanie przy wątkach dot. wirusów.
        Wczorajsze wysłanie do Ciebie maila też było elementem eksperymentu.
        Na Twoim przypadku, że się tak wyrażę, zweryfikowałem technikę - nazwijmy ją -
        wymuszonego spontanicznego zachowania w skali masowej.

Dzięki Ci ogromne Max. Ogromne dzięki.

Jedna rzecz wymaga wyjaśnienia, bo widzę, że Ci się zamieszało w głowie od
        mojego
        eksperymentu. Raz mnie wyzywasz od parszywego Żyda, kiedy indziej od faszysty i
        katola. Dla Twojej informacji: nie miałem żadnego na to wpływu, w rodzinie z
        jakimi korzeniami urodziłem się. Jestem dumny z tych korzeni, z tej kultury,
        której cząstkę jedynie dane było mi dotknąć.

do tej pory szuka cytatu w ktorym pisze do niego "parszywy Żyd" ( metodologizm
        projekcji co kto ma powiedzic by ten człowiek czuł sie szczesliwy ... )

----------------------

metodolodzy na forum

Hiacynt
    • Gość: ethanol Re: Zapraszam Forumowiczów do poszukiwań IP: 151.112.27.* 27.12.01, 06:44

> Zapraszam do szukania.

Frajerow szukasz pitolu ???
    • wild hop! :) 13.05.02, 17:51

>
      >
      >
      > Zapraszam do szukania.

• Gość: Scan Re: hop! :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:10
        To ty też archiwista, Max? Znajdz odpowiedź Moszego a potem moją na nią - do
        Ciebie wątek.
        Dla mnie sprawa zamknięta od 6 miesiecy.
        Czy może chcesz, abym Cię przeprosił ponownie? Lepiej zacytuj i nie zawracaj
        tyłka. Fakt, że ogórki.
        • bykk Re:do Scana 24.06.02, 16:49
          Scan,cos Ty?Nie widzisz kto to wyciąga?
          Jeden archiwista na F. jest.
          pozdrawiam Cię
          hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka