i-love-2-bike 04.04.08, 15:59 ambasada polska w izraelu sie domaga jak widac rzad polski zajety czym innym to zleca kolesiom aby sie zajeli bublem) wiadomosci.onet.pl/1722770,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu O, na cos zescie sie przydala:) 04.04.08, 16:03 Chetnie wespre starania rzadu o wywalenie kretyna z youtube i wysle prywatne zadanie usuniecia jego tzw. klipow. Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Re: O, na cos zescie sie przydala:) 04.04.08, 18:23 Nie moge wyjsc ze zdziwieni maroudny, zes taki wytresowany i tak sie zydkow boisz. Jak ktos tylko o zydkach wspomnie w jakimkolwiek kontekscie, to tobie z mordy zaraz jezyk wyskakuje, zeby polizac zydowskie du*py. Fu, odraza Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Ü maruder a ty do czego sie przydajesz ? 04.04.08, 19:25 z domu naluki nie idom w las co nie ? de.youtube.com/watch?v=HcM1Xo0fk3c Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 19:35 w tępieniu tępoty na forach gw i chwała mu. Nie każden to rozumi. maglara > Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 19:45 off_nick napisała: > w tępieniu tępoty na forach gw i chwała mu. > Nie każden to rozumi. > > > maglara > nie kazdy tez rozumi ze tempota objawia sie w niekumatosci ironiji offnicowa. A wiesz notabene ze ten podskajujacy w szalu w pasiaki czlek to czystej wody zyd ? antysemita do tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 20:08 Ironia to jest wyższa szkoła jazdy obca Tobie przede wszystkim. Ciekawam jak długo będziecie obie z Vicky eksploatować temat parchatego Żyda wroga wszystkiego co polskie. Ale jak mawiał Ben Akiba,każdy ma takie rozrywki na jakie zasługuje "5 minut rozmowy z durniem wystarczy by zidiocieć na rok" to też Ben Akiba - Żyd. maglara > Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 20:14 off_nick napisała: > Ironia to jest wyższa szkoła jazdy obca Tobie przede wszystkim. > Ciekawam jak długo będziecie obie z Vicky eksploatować temat > parchatego Żyda wroga wszystkiego co polskie. > Ale jak mawiał Ben Akiba,każdy ma takie rozrywki na jakie > zasługuje > "5 minut rozmowy z durniem wystarczy by zidiocieć na rok" to też Ben > Akiba - Żyd. > > > dalej staczasz sie, a dawalam ci szanse offnikowa, a propos dojrzalas juz do tego zeby sie dowiedziec kto tak smiesznie podskakuje w pasiakach czy mam ci pomoc nieboze ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 20:17 off_nick napisała: > Ironia to jest wyższa szkoła jazdy obca Tobie przede wszystkim. > Ciekawam jak długo będziecie obie z Vicky eksploatować temat > parchatego Żyda wroga wszystkiego co polskie. > psze pra szam ,ze sie ftrace,ale jak dlugo zamierzac nas klepac po pleckach,bo ja osobiscie cie nie zapraszam do zabierania glosu na tematy luzne. masz cos do wystekania ad rem to dodaj a te twoje dowcipaski to mozesz wziac razem z twoim psem i wyjsc na dwor.co cie obchodzi co mnie obchodzi,nie twoj business nie twoje zmartwienie. robisz sie nudna jak mame,moze dlatego,ze objadasz sie zbytnio jej czulentem.to co jest nam obce to my znamy i widzimy co dzien na naszych wpisach,ale nie dosc,ze jest to nam obce to jest to i dosc starczo nudnawe. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Cenię sobie zdrowie psychiczne 04.04.08, 20:30 5 minut rozmowy z durniem wystarczy by zidiocieć na rok;od moich psów wara od czulentu też a i od Polski wara,do Michalkiewicza odmaszerować i do prymas.notlong.com/,ma on forum gdzie naprawdę możesz błysnąć i-love-2-bike > Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Zdrowia nie masz psychicznego 04.04.08, 20:36 bo latwo popadasz w histerie. Poszukaj wreszcie tego szalikoffca, on jest wasz tak mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Cenię sobie zdrowie psychiczne 04.04.08, 20:37 ja tez ciociu dlatego twoje rady sa dobre dla twych psow,ktore zapewne maja tak samo zdrowa psychike jak ty,uwielbiaja koszer czulent,ba powiem wiecej zapewne sluchaja cie z zaciekawieniem graniczacym z uwielbieniem dla swej pani. jesli chodzi o mnie to jesli masz ochote to mozesz sobie maszerowac gdzie chcesz tylko uwazaj by przeciag zamykanych drzwi nie skrobnal cie w piety.i jeszcze jedno ciociu,nie lubie by byle jakie wsiuty mowily mi co JA mam robic,ale tyle to nawet chyba i ty skapnelas i jesli laska to: won ston do swego siola. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Cenię sobie zdrowie psychiczne 04.04.08, 20:44 sorry,omsknęło się,prawidłowy link:rydz.notlong.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Cenię sobie zdrowie psychiczne 04.04.08, 20:52 off_nick napisała: > sorry,omsknęło się no wiesz nie musisz byc az taka ekshibicjonistka ciociu. przynudzasz,przysmradzasz i jak zwykle belkoczesz nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Cenię sobie zdrowie psychiczne 04.04.08, 20:58 off_nick napisała: > sorry,omsknęło się,prawidłowy link:rydz.notlong.com/ > > Faktycznie mialam racje - z debilem nie pogadasz, zegnaj off Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Marouder ma ogromne zasługi 04.04.08, 19:45 off_nick napisała: > w tępieniu tępoty na forach gw i chwała mu. > Nie każden to rozumi. > > a szczegolnie ten co sam tepym jeZd a sam udaje jenteligenta z..psem,a poza tym te fora to podobno ma agora,czyli taka spolka offnicknieta,ktorom jak ciem przycisnie glod to mozesz se na gieldzie kupic w akcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: O, na cos zescie sie przydala:) 05.04.08, 18:14 Yeah , NIGDY WIECEJ !!! )) ,... =================================================================== Chetnie wespre starania rzadu o wywalenie kretyna z youtube i wysle prywatne zadanie usuniecia jego tzw. klipow ,... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O, na cos zescie sie przydala:) 05.04.08, 18:28 spitme napisał: > Yeah , NIGDY WIECEJ !!! )) ,... aj waj polska nie wasz kraj Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike hahhahaha 04.04.08, 16:08 nawet koles barburek wtrAca sie w ten boj nasz ostatni,ze swoja nowomowa pSZyjazni etniczno-erudyczno-czystej wyborowej eksportowej. grzmi slowami "scierwiaste filmiki" i "kaprawa morda" a lud tepy slucha bubla. no no dobrze,ze nas do europki wcielili,przynajmniej takich do wiezien posla a nie do tubek. prawdalezynawierzchu.salon24.pl/68610,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ciebie do Europy wcielili sieroto po Brezniewie? 04.04.08, 16:15 Nie ma takiej Europy jaka by cie chciala Vickulec. Takiej Polski, jaka by byla zadowolona, zescie Polka, takze nie ma. Siedzcie sobie, gdzie siedzicie, bo poza Ameryka i ewentualnie Arabia Saudyjska oraz romantyczna Gaza nigdzie dla was miejsca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Napisalam apel do Eli Barbura, cytujem: 04.04.08, 17:31 Pan Leszek powinien sie odchudzic o ok 30 kg Jak na Prawdziwego Polaka do cna wyzyskanego przez Zydow, ma troche zbyt duzo tkanki tluszczowej. Mysle ze nasza ambasada go potraktowala zbyt powaznie. Toz gosc zrobil takie gieniaaalne disco polo, ze moim zdaniem przebil Kononowicza Jesli ktos nie pamieta, to ten gosc w sweterku, co obiecal, ze jak go ludzie wybiora na posla, to w Bialymstoku nic nie bedzie... Uchachalam sie po pachy przy komentarzach. Co za wyobraznia, co za inwencja, jakis gosc radzi kasztelanowi zamku zeby wsadzil Bublowi szable w tylek, a na to Bubel osobiscie, ze jest prawdziwym antysemita i jest z tego dumny. Toz Mrozek by czegos takiego nie wymyslil. Ludzie, toz skasownie tego bedzie prawdziwa strata dla literatury kuchennej heheeeeeeeee prawdalezynawierzchu.salon24.pl/68610,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Napisalam apel do Eli Barbura, cytujem: 04.04.08, 17:39 musze powiedziec,ze ten barburek nie dosc,ze jest dosc chamski sam to ma cieniutka skorke jesli chodzi o klamstwa,ktore plodzi,a plodzi ich dosc sporo. nie wiem czy sie utrzymasz,bo on ma alergie na niektorych piszacych to czego on nie popiera. w sumie to niezly cienias. a co do bubla,no coz jesli tu mamy idiote borata,a w polsce mamy rozne dody i bufetowe i fiki miki to chyba mozemy zniesc kogos innego. przynajmniej tak ja rozumiem wolnosc slowa o ktora tak walczymy Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Puściłem sobie wczoraj 04.04.08, 17:45 tego Bubla. Genialny klip. Uśmiałem się do rozpuku. Nikt jeszcze tak nie wyśmiał antysemityzmu. Pewnie dlatego chcą go usunąć. Antysemityzm to poważna sprawa. Z czego będą żyli zwalczacze. Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Puściłem sobie wczoraj 04.04.08, 17:48 oleg3 napisał: > tego Bubla. Genialny klip. Uśmiałem się do rozpuku. Nikt jeszcze tak nie wyśmia > ł > antysemityzmu. Pewnie dlatego chcą go usunąć. Antysemityzm to poważna sprawa. Z > czego będą żyli zwalczacze. > > Oleg pare numerkow ma fajnych,faktycznie troche sie utuczyl,ale mozna sie posmiac do lez. oczywiscie nie wkleje tu niczego bo michnikoidy bylyby obrazone i zaczely by swoje dementyczne klikania. z czego oni beda zyc,no zawsze mozna chodzic i szpiclowac co w bramie robi dziadek z babcia,tam tez moze byc pelzajacy antysemityzm,ktory tworzymy na zamowienie zleceniodawcow i spin doctors tzw. szpeniow od PR. mamy tu ich pare) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Puściłem sobie wczoraj 04.04.08, 17:52 oleg3 napisał: > tego Bubla. Genialny klip. Uśmiałem się do rozpuku. Nikt jeszcze tak nie wyśmia > ł > antysemityzmu. Pewnie dlatego chcą go usunąć. Antysemityzm to poważna sprawa. Z > czego będą żyli zwalczacze. heheee 100 proc zgody, ja sobie z 5 razy puscilam, wczoraj i dzisiaj. I sie delektuje komentarzami, sa rowni9e gieniaalne jak ten klip. Szkoda ze pan Leszek nie nosi sweterka, ale moge sie zalozyc, ze sie pojawia na Allegro helmy rycerskie > > Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Napisalam apel do Eli Barbura, cytujem: 04.04.08, 17:50 Ja go oceniam na calkiem fajnego goscia i swietnego reportazyste. Na jego plus swiadczy, ze sam z siebie wyladowal na salonie. Daj mu czas, przejdzie mu szczekoscisk i dojdzie do glosu poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Zyrynowski=Bubel 04.04.08, 18:18 Zyrynowski i Bubel to zydowscy experci do zagospodarowywania marginalnych elektoratow. Skuteczne narzedzie , ktorego zydzi nie zdazyli zastosowac w roku 1930 w Republice Weimarskiej, aby lansowac "swoja" partie ultra-nazistowska i "swojego" ultra-radykalnego Shlomo Hetlera Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: usuna czy nie usuna:) 04.04.08, 20:28 i-love-2-bike napisała: > ambasada polska w izraelu sie domaga jak widac rzad polski zajety czym > innym to zleca kolesiom aby sie zajeli bublem) > > wiadomosci.onet.pl/1722770,12,item.html BUBEL naszym najlepszym towarem exportowym na youtube, doprowadza do wscieklosci tych zydow co ponoc ich nie ma w Polsce, jakos dziwnie hurtowo odslaniaja sie anonimowo by protestowac, ale ich przeciez sladowe osoby sa, nie ma ich - te glosy polskojezyczne to z edenu sa, albo im nagle mowa polska sie przypomniala, ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: usuna czy nie usuna:) 04.04.08, 20:32 maglara napisała: > > BUBEL naszym najlepszym towarem exportowym na youtube, doprowadza do > wscieklosci tych zydow co ponoc ich nie ma w Polsce, to towarzystwo wogole jakies kwasno-miekkie. albo kabluje na innych albo przysysa sie do tych,ktorych nie znosi. masochosci jacys czy co,a nasi forumowi to juz szczegolnie niedopieszczeni chociaz maja 100 for,gdzie te same osoby miela w swym wlasnym gronie na te same tematy..sobie a muzom w takt jakis dziwnych muzyczkies. nu a co najciekawsze,ze kazdy z nich polakiem ponoc jest. to juz faktycznie bardziej smieszne od bubla,ktory sobie jaja robi z tych kwasnych lebkow az milo. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: usuna czy nie usuna:) 04.04.08, 21:15 A ja sie z was obojga tez nabijam. I tez jestem zachwycona z produkcji Bubla Macie hieroiczne, prawdziwie propolskie komentarze, co by to nie mialo znaczyc Czyli wsszyscy sa happy i-love-2-bike napisała: > maglara napisała: > > > > > BUBEL naszym najlepszym towarem exportowym na youtube, doprowadza do > > wscieklosci tych zydow co ponoc ich nie ma w Polsce, > > > to towarzystwo wogole jakies kwasno-miekkie. albo kabluje na innych albo > przysysa sie do tych,ktorych nie znosi. masochosci jacys czy co,a nasi forumowi > to juz szczegolnie niedopieszczeni chociaz maja 100 for,gdzie te same osoby > miela w swym wlasnym gronie na te same tematy..sobie a muzom w takt jakis > dziwnych muzyczkies. nu a co najciekawsze,ze kazdy z nich polakiem ponoc jest. > to juz faktycznie bardziej smieszne od bubla,ktory sobie jaja robi z tych > kwasnych lebkow az milo. > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: usuna czy nie usuna:) 04.04.08, 21:20 patience napisała: > A ja sie z was obojga tez nabijam. I tez jestem zachwycona z produkcji Bubla > Macie hieroiczne, prawdziwie propolskie komentarze, co by to nie mialo znaczyc > > > Czyli wsszyscy sa happy > no to siostro kazdy z kazdego sie nabija i kazdy jest jak bubel..happy. tfu nie kazdy bo jakas offnieta troszke jakby spieta ostatnio. i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/bylysobieswinki3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Korekta: 04.04.08, 21:53 2 posty na odpowiedź durniom wystarczy by zidiocieć na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Korekta: 04.04.08, 21:56 off_nick napisała: > 2 posty na odpowiedź durniom wystarczy by zidiocieć na rok. > > nu ciotka to ty juz zidiocialas do konca swego zycia. jak widac lubisz co swojskie i w czym ci do twarzy.pelna zgoda:nie ma to jak idiotka z psami..dobrze,ze choc zwierze nieco rasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: usuna czy nie usuna:) 04.04.08, 21:36 patience napisała: > A ja sie z was obojga tez nabijam. I tez jestem zachwycona z produkcji Bubla > Macie hieroiczne, prawdziwie propolskie komentarze, co by to nie mialo znaczyc > Niech tak bedzie, ale zauwaz ze pare osob unika mego pytania KIM jest wreszcie facet ktory podskakuje w takt bubla. To jest STRASZNA odpowiedz, facet ktory to robi jest zydem polskim ktory sam kpi z tych poplecznikow niepotrzebnych nikomu. Szabesgoje zaraz sie odezwa .... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:11 usmialem sie, Bubel ma nawet talent Moze jechac z powodzeniem na Eurowizje, piosenka melodyjna, latwa do zanucenia przy goleniu) Zdradz Maglarciu, kto tanczy w tym szalu, bo nie kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:15 cyniol napisał: > usmialem sie, Bubel ma nawet talent a bzykajacy rabin gorszy...)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:33 i-love-2-bike napisała: > cyniol napisał: > > > usmialem sie, Bubel ma nawet talent > > a bzykajacy rabin gorszy...)) > Wlasnie wysluchalem bzykajacego rabina To o tym naczelnym rabinie aszkenazyjskim Yona Metzger co to niedawno w Polsce byl z wizyta duszpasterska?) Ponoc facet jurny jest)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:35 cyniol napisał: > ) > > > Wlasnie wysluchalem bzykajacego rabina To o tym naczelnym rabinie > aszkenazyjskim Yona Metzger co to niedawno w Polsce byl z wizyta > duszpasterska?) Ponoc facet jurny jest)) a czemu nie skoro wolno i sa chetni.zyje sie raz nawet jak sie wyglada ..nu powiedzmy sobie nieszczegolnie Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:36 cyniol napisał: > usmialem sie, Bubel ma nawet talent Moze jechac z powodzeniem na Eurowizje, > piosenka melodyjna, latwa do zanucenia przy goleniu) Zdradz Maglarciu, kto > tanczy w tym szalu, bo nie kojarze? Bolesław Szenicer, to m.in. wieloletni dyrektor Cmentarza Żydowskiego w Warszawie Smieszne nie ? dlatego offnikowa i inne dany nagle nabraly wody w geMbie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:43 maglara napisała: > > > Bolesław Szenicer, to m.in. wieloletni dyrektor Cmentarza > Żydowskiego w Warszawie > > )))aj waj bzyku bzyk..faktycznie sa jeszcze fajni wsrod nich) pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Szenicer Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:46 > > Bolesław Szenicer, to m.in. wieloletni dyrektor Cmentarza > Żydowskiego w Warszawie > > Smieszne nie ? dlatego offnikowa i inne dany nagle nabraly wody w > geMbie > Dodam ze czysty zyd z dziada pradziada - w 68 nikt jego rodziny nie wyrzucal bo nie byl ani dyrechtorem po podstawowce ani katem ubeckim, normalny czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:47 maglara napisała: > > > > > Dodam ze czysty zyd z dziada pradziada - w 68 nikt jego rodziny nie > wyrzucal bo nie byl ani dyrechtorem po podstawowce ani katem > ubeckim, normalny czlowiek to faktycznie szczyt szczytow,ze taaki zyd nie pisze u dany tylko sie z bublem wyglupia.no jak dla mnie to zupelna potwarz Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:50 maglara napisała: > cyniol napisał: > > > usmialem sie, Bubel ma nawet talent Moze jechac z powodzeniem na > Eurowizje, > > piosenka melodyjna, latwa do zanucenia przy goleniu) Zdradz > Maglarciu, kto > > tanczy w tym szalu, bo nie kojarze? > > > Bolesław Szenicer, to m.in. wieloletni dyrektor Cmentarza > Żydowskiego w Warszawie > > Smieszne nie ? dlatego offnikowa i inne dany nagle nabraly wody w > geMbie Boleslaw Szenicer to przewodniczacy Gminy Starozakonnych RP. Od lat walczy z korupcja w Zwiazku Gmin Zydowskich. Wygryziono go z funkcji dyrektora cmentarza posugujac sie obrzydliwymi insynuacjami, ze hodowal tam marihuane!!! Ktora zapewne noc wczesniej posadzili ci, ktorzy chcieli go z tej funcji usunac. pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Szenicer Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to chodzi o klip Longinus Zerwimycka? 04.04.08, 22:53 cyniol napisał: > Od lat walczy z > korupcja w Zwiazku Gmin Zydowskich. Wygryziono go z funkcji dyrektora cmentarza > posugujac sie obrzydliwymi insynuacjami, ze hodowal tam marihuane!!! Ktora > zapewne noc wczesniej posadzili ci, ktorzy chcieli go z tej funcji usunac. > pl.wikipedia.org/wiki/Boles%C5%82aw_Szenicer no jak wiadomo kto nie znami ten przeciwko nam,ten slogan inny zyd wymyslil aby dowiesc,ze tylko on slusznie mysli a jak to inne towarzystwo sie zachowuje to widac po czulenciej pieknosci,ta zawsze pachnie garami z przypalonymi resztkami niestrawnej michy. Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze słuszn 04.04.08, 22:18 wobec Grossa nie wyciagnieto konsekwencji za paszkwil Strach Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:21 antka_pustak napisała: > wobec Grossa nie wyciagnieto konsekwencji za paszkwil Strach e kkkktttttooobbby sieeee taaam pperla mmarttwil,jjjak nnnasz bbubel ttaaaki mmunnndry,ze aaz sssmiccchh sskkkreca cczzlleka. i pomylsec,ze nadredaktor nawet po polskiemu mowic nie umi)) dzieci myjcie zeby bo wam nadredaktora puscimy w lazienkach cobysta wiedzialy ,ze zeby niemyte sie ppppsuja) www.youtube.com/watch?v=QlSsg7QkjrY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:40 rochellina ty niczyja..... ty pognaj moze na zieleniak, bo ci wiednie kompletnie.... 1 wpis dzisiaj.... i to ty sama do siebie.... cusik mi sie zdaje, ze sama na rynku zostalas razem z tymi zwiedlymi brukwiami i innymi pietruszkami... jeszcze pare dni i bedzie mozna powiedziec, ze ci rochellinka, zamkneli 3 fora i jeden blog, a ty sama zwiedlas na zieleniaku dobrowolnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:42 dana33 napisała: > rochellina ty niczyja..... ty pognaj moze na zieleniak, bo ci wiednie > kompletnie.... 1 wpis dzisiaj.... i to ty sama do siebie.... > cusik mi sie zdaje, ze sama na rynku zostalas razem z tymi zwiedlymi > brukwiami i innymi pietruszkami... > jeszcze pare dni i bedzie mozna powiedziec, ze ci rochellinka, > zamkneli 3 fora i jeden blog, a ty sama zwiedlas na zieleniaku > dobrowolnie.... Dana jak tam Szenicer ? un Kffitnie >?? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:45 dana33 napisała: > zamkneli 3 fora i jeden blog, a ty sama zwiedlas na zieleniaku > dobrowolnie.... niedlugo mi je zamkna,nie ciesz sie ciotka tylko pracuj. jak widzisz bloga wypracowalysmy wspolnie..w..agorze hej hej bzyku bzyk...a w agorze tylko kwik Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:53 ja z toba rochellina nic nie wypracowalam.... ty mnie powiedz gdzie mam sie smiac z tego twojego postu? z twojego bzykania? Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:56 dana33 napisała: > ja z toba rochellina nic nie wypracowalam.... > ty mnie powiedz gdzie mam sie smiac z tego twojego postu? > z twojego bzykania? üj dana przykro nie, nawet ta sladowa ilosc zydowska przeciffko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:58 maglara napisała: > > üj dana przykro nie, nawet ta sladowa ilosc zydowska przeciffko ?? daj kobicie spokoj bo nie moze towarzystwo znalesc mego bloga) ale mam ubaw,faktycznie iscie bublowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 23:28 ktos ci rochellino powiedzial, ze szukamy twojego bloga? a po co mamy sie wysilac? po 3 forach i jednym blogu, plus setki wpisow, to juz wiadomo co tam jest na tym twoim ukrytym blogu... oprocz tego nie masz zadnego... ty potrzebujesz publiki, wiec nic nie bedziesz ukrywac.... )) ty wiesz moze, ile glupoty moze byc w jednej jedynej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 23:26 nie wiem dlaczego u was pisanie po polsku tak jak wy piszecie, ma byc przedrzeznianiem zydow lub dowcipne... bo ani to, ani to. polscy zydzi, dzisiejsi w kazdym razie, mowia i pisza po polsku doskonale. nu, ale poczucie humoru to nie znajduje sie na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 00:20 dana33 napisała: > nie wiem dlaczego u was pisanie po polsku tak jak wy piszecie, ma > byc przedrzeznianiem zydow lub dowcipne... bo ani to, ani to. > polscy zydzi, dzisiejsi w kazdym razie, mowia i pisza po polsku > doskonale. nu, ale poczucie humoru to nie znajduje sie na ulicy... Heh. Polscy Zydzi mowia po polsku czesto lepiej niz polscy Polacy. Z prostego powodu, ze przez 40 lat mozna sie nauczyc sztuki przetrwania, takze w ojczystym jezyku. Nawet jesli komunistyczna wladza sobie tego nie zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 00:25 patience napisała: > dana33 napisała: > > > nie wiem dlaczego u was pisanie po polsku tak jak wy piszecie, ma > > byc przedrzeznianiem zydow lub dowcipne... bo ani to, ani to. > > polscy zydzi, dzisiejsi w kazdym razie, mowia i pisza po polsku > > doskonale. nu, ale poczucie humoru to nie znajduje sie na ulicy... > > Heh. Polscy Zydzi mowia po polsku czesto lepiej niz polscy Polacy. Z prostego > powodu, ze przez 40 lat mozna sie nauczyc sztuki przetrwania, takze w ojczystym > jezyku. Nawet jesli komunistyczna wladza sobie tego nie zyczy i mowiom tak z glembokom troskom upierd....odoliwym wam rynce pszy samych lokciach Odpowiedz Link Zgłoś
patience Z zadnom troskom ;) 05.04.08, 00:29 Reszty postu nie zrozumialam zw wzgledu na jego pidgin polish. Ale poczyniam starania. Mze w przyszlosci zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 00:30 patience napisała: > dana33 napisała: > > > nie wiem dlaczego u was pisanie po polsku tak jak wy piszecie, ma > > byc przedrzeznianiem zydow lub dowcipne... bo ani to, ani to. > > polscy zydzi, dzisiejsi w kazdym razie, mowia i pisza po polsku > > doskonale. nu, ale poczucie humoru to nie znajduje sie na ulicy... > > Heh. Polscy Zydzi mowia po polsku czesto lepiej niz polscy Polacy. Z prostego > powodu, ze przez 40 lat mozna sie nauczyc sztuki przetrwania, takze w ojczystym > jezyku. Niestety nie dla wszystkich Zydow jest to ojczysty jezyk Ponadto Zydzi nauczyli sie jezyka polskiego, poniewaz musieli) Tak jak ja musialem nauczyc sie angielskiego czy tez francuskiego:0 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 00:41 Ty masz racje, nie wszyscy to byli Polscy Zydzi. Niektorzy sie podszywali, bo im tak bylo latwiej propagandowo wystepowac jako Polacy niz jako Rosjanie. Ale osobiscie mam w nosie, kto byl kto. Gdyz po 40 latach kultywacji jezyka, proukcji ksiazek i gazet juz nikt nikomu nic nie musi udowadniac. Najnowsza generacja emigrantow moze pozazdroscic. Po 2 latach udaja ze nie mowia po polsku. cyniol napisał: > patience napisała: > > > dana33 napisała: > > > > > nie wiem dlaczego u was pisanie po polsku tak jak wy piszecie, ma > > > byc przedrzeznianiem zydow lub dowcipne... bo ani to, ani to. > > > polscy zydzi, dzisiejsi w kazdym razie, mowia i pisza po polsku > > > doskonale. nu, ale poczucie humoru to nie znajduje sie na ulicy... > > > > Heh. Polscy Zydzi mowia po polsku czesto lepiej niz polscy Polacy. Z pros > tego > > powodu, ze przez 40 lat mozna sie nauczyc sztuki przetrwania, takze w ojc > zystym > > jezyku. > > Niestety nie dla wszystkich Zydow jest to ojczysty jezyk > Ponadto Zydzi nauczyli sie jezyka polskiego, poniewaz musieli) Tak jak ja > musialem nauczyc sie angielskiego czy tez francuskiego:0 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 00:49 akurat pracowalam i do dzis zarabiam jako tlumacz, z dosyc specjalnej dziedziny. Mam wyczulone ucho na bajerantow. Tylko generacje 68 bylo stac na wlasne, komercyjne gazety i ksiazki. Dzisiejsi emiranci sa nieczytaty i niepisaty, sadzac po zapotrzebowaniach intelektualnych. To cos mowi Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 05.04.08, 03:44 patience napisała: Najnowsza > generacja emigrantow moze pozazdroscic. Po 2 latach udaja ze nie mowia po polsk > u. Nie generalizuj. Ci co kiepsko w Polsce mowili po polsku to i na emigracji kiepsko posluguja sie obcym jezykiem. Moje dzieci pisza i mowia po polsku tak, ze wielu forumowiczow mogloby pozazdroscic. Nie wiem czy tak wielu przeczytalo Wojne i Pokoj, Mistrza i Malgorzate(po polsku) itd, a moje dzieci przeczytaly i to po polsku, w Polsce nikt nie jest w stanie odroznic, ze nie chodzily do szkoly w Polsce. Czasami maja wpadki, w banku na przyklad, nie znajac slow jak na przyklad parafka Ale to sa bardzo rzadkie sytuacje, akcentu obcego nie maja, a polski jest ich trzecim jezykiem pod wzgledem bieglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:57 dana33 napisała: > ja z toba rochellina nic nie wypracowalam.... > ty mnie powiedz gdzie mam sie smiac z tego twojego postu? > z twojego bzykania? jakto nie ,w agorze wywalilsmy bloga wspolnie ciotka,razem z twoim czulentem,ale jak widac pamiec masz slabiuchna bo tesknisz po innych rzeczach zabranych ci sprzed duzego nosa doprawdy z tym blogiem doprowadzacie mnie do wspanialego nastroju. tyle psow weszy i nic jeszcze nie wyweszylo. starzejecie sie kapcie i cpacie co popadnie to sie wam i mozgi lasuja. hej hej bzyku bzyk a u ciotki ten sam kwik Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Czy to prawda? 04.04.08, 23:22 Koniec Polonii w Ameryce? www.prawica.net/node/443 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 04.04.08, 23:30 off_nick napisała: > Koniec Polonii w Ameryce? > > www.prawica.net/node/443 > > > a ja sie zastanawiam nad jednym czy ktos kto zadaje takie pytanie jest: 1.infantylny 2.niedouczony 3.prymitywny 4.nieobyty 5.po prostu ograniczony moze kazda odpowiedz jest dobra a wiec dam ci szanse wybrac najlepiej do ciebie pasujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Czy to prawda? 05.04.08, 00:03 i-love-2-bike napisała: > > > a ja sie zastanawiam nad jednym czy ktos kto zadaje takie pytanie jest: > 1.infantylny > 2.niedouczony > 3.prymitywny > 4.nieobyty > 5.po prostu ograniczony > > moze kazda odpowiedz jest dobra a wiec dam ci szanse wybrac najlepiej do ciebie > pasujaca. > > Jesli zadaje offnick to tlumok, jesli zadaje dana to tlumok panstwowy, koniec kropka, tata stalinista tak nauczajet byl. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy to prawda? 04.04.08, 23:31 e tam koniec.... rochellina juz gna na pomoc.... moze zostanie moskalowa?????? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Czy to prawda? 04.04.08, 23:42 off_nick napisała: > Koniec Polonii w Ameryce? > > www.prawica.net/node/443 Tusk odbył w Nowym Jorku ponadgodzinne spotkanie z elitą Polonii amerykańskiej. Szef rządu przyjechał na Greenpoint o godz. 19.00 lokalnego czasu (północ czasu warszawskiego) bezpośrednio z lotniska im. Johna F. Kennedy'ego, dokąd przyleciał rejsowym samolotem z Warszawy. Towarzyszyli mu minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski, szef gabinetu politycznego prezesa Rady Ministrów Sławomir Nowak oraz Krzysztof Lisek, szef Komisji Spraw Zagranicznych PO. Premier powitał przybyłych na spotkanie polonijnych przedsiębiorców, naukowców i artystów słowami: Jesteście moją ojczyzną tutaj, świadectwem, że polskie interesy są reprezentowane przez ludzi pracowitych i uczciwych. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,9739008,wiadomosc.html "Nowa" Polonia chce pomóc rządowi w stosunkach z USA Oprócz rozmowy z prezydentem Bushem, premier Donald Tusk spotkał się z przedstawicielami młodych polskich elit profesjonalnych w Waszyngtonie, którzy pragną pomóc krajowi w zabieganiu o polskie interesy i w poprawie pozycji Polski w USA. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,9743258,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Czy to prawda? 05.04.08, 01:00 off_nick napisała: > Koniec Polonii w Ameryce? > > www.prawica.net/node/443 > Tam masz odpowiedź, cyt: "Orzeł na czele baranów może coś zrobić, ale baran na czele orłów nic nie zrobi" A ja tylko dopowiem, że wszystkie orły na forach GW siedzą i ani im w głowie kultywowanie Polskości na ziemiach obcych. Sztukę i kulturę mają w internecie, przykładem służy oczywista oczywistość Aquanet (nie wiem czy się nie powtarzam, bo nie czytałam innych postów) owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 01:05 owca_czarna napisała: > > > > > Tam masz odpowiedź, cyt: "Orzeł na czele baranów może coś zrobić, ale baran na > czele orłów nic nie zrobi" A ja tylko dopowiem, że wszystkie orły na forach GW > siedzą i ani im w głowie kultywowanie Polskości na ziemiach obcych. Sztukę i > kulturę mają w internecie, przykładem służy oczywista oczywistość Aquanet : > D > > (nie wiem czy się nie powtarzam, bo nie czytałam innych postów) > > owca_czarna > a ty te poslkosc tak kultywujesz sama? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Czy to prawda? 05.04.08, 03:27 i-love-2-bike napisała: > > > > a ty te poslkosc tak kultywujesz sama? a to dobre)) tak ona polskosc kultywuje poprzez gnojenie Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 04:34 cyniol napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > a ty te poslkosc tak kultywujesz sama? > a to dobre)) tak ona polskosc kultywuje poprzez gnojenie Polakow e tam ona coraz bardziej wsiowo beczy BEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Czy to prawda? 05.04.08, 08:11 i-love-2-bike napisała: > cyniol napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > > > > > > a ty te poslkosc tak kultywujesz sama? > > a to dobre)) tak ona polskosc kultywuje poprzez gnojenie Polakow > > e tam ona coraz bardziej wsiowo beczy BEEEEEEEEEEEEEEE A co beczałabym niewsiowo, gdybym była tak jak Ty za rozgłośnią Rydzyka? Wystarczy, że Ty tu beczysz światowo BEEEEEEEEEEEEEEE. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 16:49 owca_czarna napisała: > A co beczałabym niewsiowo, gdybym była tak jak Ty za rozgłośnią Rydzyka? > Wystarczy, że Ty tu beczysz światowo BEEEEEEEEEEEEEEE. > > > a co ja mam do rydzyka? wiocha ma to wspolnego,ze kolorow nie rozroznia tylko beczy na jedna melodie,i to dosc smetnie i glupawo czepiajac sie kostek innych,ktorzy tego nie musza robic. w przeciwienstwie do ciebie ja becze tak jak chce i nie latam za innymi beskami,ktore mi nie odpowiadaja a wasza wspolna cecha jest nie tylko chamstwo ale i natretne tuptanie za NAMI milego wypasu Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 18:39 owieczko coś Ci powiem nie tuptaj za rachelcią bo Cię z błotem zmiesza,nieważne jak i co napiszesz,albo jak już tupiesz to koniecznie w jej rytmie. znam to aż za dobrze.Widzi chamstwo tam gdzie go nie ma. ale oczywiście z rady korzystać nie musisz.)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 18:44 ariadna-enta napisała: > owieczko coś Ci powiem > nie tuptaj za rachelcią bo Cię z błotem zmiesza,nieważne jak i co > napiszesz,albo jak już tupiesz to koniecznie w jej rytmie. > znam to aż za dobrze.Widzi chamstwo tam gdzie go nie ma. > > ale oczywiście z rady korzystać nie musisz.)) > widze chamstwo tam,gdzie chamstwo sobie pozwala nie bedac zaczepiane przez nikogo. problem z paroma jest taki,ze uzurpuja sobie monopol i na lazenie za nami i na dowolne obrazanie nas,podczas ,gdy w waszej polsce na waszych oczach wasza flaga ktos tarza w g...nie,wy sie czepiacie emigracji,ze nie krzewi polskosci w zadowalajacym was wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:04 no jak ty rachel widzisz chamstwo u owcy to zmień okulary na silniejsze poza tym jakbyś nie zauważyła forum jest OTWARTE dla każdego i kto chce moze się wpisać czy ci się to podoba czy nie i nie ma w regulaminie forum punktu,że vicky 17 vel I love-bike ma zawsze rację i że pod grożbą sankcji nie wolno pisać co sie waćpannie nie podoba zakładasz wątek,więc ludzie się dopisują,nie zawsze na twoje widzimisię nie podoba się idz na forum prywatne,gdzie będziesz miała kilku podwładnych co ci buty lizać będą. a propos flagi podpisałam protest. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:11 ariadna-enta napisała: > no jak ty rachel widzisz chamstwo u owcy to zmień okulary na > silniejsze > kazdy widzi to co chce widziec a poza tym nie widze juz zadnego powodu dla ktorego ty mialabys dawac mnie rady. ani sie znamy ani poznamy a wiec dodaj co chcesz,gdzie chcesz tylko bez personalnych uwag.nie robie tego rozmawiajac z innymi,nie zajmuj sie i tym co ja robie,jak mowie,jak mysle,co pisze,czym sie zajmuje,z kim i jak rozmawiam i jak odczytuje chamstwo w stosunku do mnie.lubisz mnie miec na swojej muszce,ale nie lubisz jak ci sie przypomni gdzie jestes. trudno takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:25 rachel żadnych rad ci nie daję stwierdzam trudny do pojęcia dla ciebie fakt,że na tym forum każdy moze się wpisać nawet ci,których nie znosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:30 ariadna-enta napisała: > rachel żadnych rad ci nie daję > stwierdzam trudny do pojęcia dla ciebie fakt,że na tym forum > każdy moze się wpisać nawet ci,których nie znosisz. > lidka mam czasem wrazenie,ze albo ty nie czytasz tego co piszesz,albo nie rozumiesz co piszesz bo chyba mowimy podobnym dialektem. slowem nie klep mnie ciagle po pleckach oki?ja nie mam problemu z forum,ani z tym co kto na nim pisze,ale mam problem z ludzmi uzurpujacymi sobie prawo do wylacznosci na obrazanie mnie i moich pogladow. ty jestes jedna z nich i czasem zniszaz sie wraz ze swoimi kolesiami do poziomu wibratorkow,a te jak wiesz sa raczej niesmaczne dla wielu z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:55 ty mimozo specjalistko od wibratorów ja cię nie klepię po plecach i ani myślę sie z tobą spoufalać za długo cię znam. co do poziomu dyskusji racz mnie nie rozśmieszać.Zaatakowałaś bezpardonowo forumowiczkę najgrzeczniejszą chyba na forum bo napisała coś co ci się nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 19:59 ariadna-enta napisała: > ty mimozo specjalistko od wibratorów > nie obludnico,ty sie wibrujesz razem z marudnym i zawsze na moj temat, a teraz odczep sie bo przynudzasz jak zwykle. nie mysl,ze bedzie ci wolno dowolne glupoty pisac a twojej grupce wtorowac za frico. obnazam wasze chamstwo i wasze trolowanie paru nickow,a dlaczego to robicie..no coz..macie chyba sklonnosci nie tylko do chamstwa ale i komplesy ,ze sami nie istniejecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 20:20 masz fioła kobieta pokaż mi jedno wulgarne lub chamskie słowo w moich postach no czekam.U ciebie natomiast aż się roi od tego. i nie jestem Wy tylko JA piszę za siebie i nie odpowiadam niebogo za innych pojmiesz to czy za trudne dla ciebie? i skończ tę cienką psychoaanalizę na temat moich kompleksów ty jesteś po prostu wdzięcznym obiektem,żeby trochę się zabawić nic więcej.)) akurat dzisiaj mam kaprys trochę cię powkurzać.) mozesz odejść i nie odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy to prawda? 05.04.08, 20:38 ariadna-enta napisała: > masz fioła kobieta > pokaż mi jedno wulgarne lub chamskie słowo w moich postach > no czekam. burp burp nasza lidka juz sie w mame zamienila. ile przybylas na wadze? tia ty myslisz,ze ja sie stawiam do apelu,ale pomysl troszke wolniej bo zaczynasz juz zle odmieniac rzeczowniki przez przypadki a pokaz to sobie mozesz mowic do kolesi,moze cie wysluchaja.nie lidka ty mnie nie wkurzasz,ty mnie rozsmieszasz,ale i nudzisz a wiec koncze te wymiane zdan z kims kto po prostu nie jara ale mysli,ze upierdliwoscia kogos wezmie pod wlos. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o nerwy nie wytrzymują?:) 05.04.08, 20:45 marudna istotka i wibrujaca kolezanka faktycznie maja nerwy na postonku zwiazane w supel ignoruj chamstwo,bo szkoda na nie naszych nerwow. to sa tzw. zadymiacze..nigdy na temat,ale zawsze cos przyczepia by zaczac jatki slowne. potem tuptaja obrazeni moimi komentarzami. niezle co. jedno co widac,ze slabo im wychodza wlasne watki,za watle miesnie maja by je zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zwyczjnie, zamknij jape chude krowsko:)!/nt 05.04.08, 21:04 maruder daj spokój.) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 05.04.08, 20:45 no proszę odpisała a tak ją nudzę i takaie głupoty piszę dobra nasza.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy to prawda? 06.04.08, 00:13 nie wiem dlaczego, ariadno, ale taki kaprys jak ty dzisiaj, to ja mam zawsze.... mozesz mi to psychoanalitycznie a la rochellina wytlumaczyc? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy to prawda? 06.04.08, 00:12 ty ariadno nie rozumiesz zupelnie co rochellina pisze... a ona przeciez pisze bardzo wyraznie: ja nie mam problemu z forum,ani z tym co kto na nim pisze, ale mam problem z ludzmi uzurpujacymi sobie prawo do wylacznosci na obrazanie mnie i moich pogladow teraz zrozumialas? nie umiesz czytac, nie przeczytalas ani jednej ksiazki w swoim zyciu, wiec i nie mozesz zrozumiec, co rochellina chce powiedziec... ja ci to wytlumacze dokladnie, bo przeczytalam juz jedna ksiazke i rozumiem wiecej niz ty: rochellina nie ma problemu ani z forum, ani z tym, co ktos tam pisze, ona ma tylko problem z forum i z tymi, ktorzy pisza to, co jej sie nie podoba, czyli ktorzy ja krytykuja. tego pisac nie mozna, bo z tym ona ma problem, mimo, ze nie ma problemu... teraz zrozumialas????? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy to prawda? 06.04.08, 00:20 nie Dana całkiem zagmatwałaś.))) to znaczy piszcie ludzie ,ale ładnie i pod dyktando naszej gwiazdy forumowej biada temu kto sie ośmieli napisć coś nie w smak naszej lady tak?.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dokladnie tak:))) 06.04.08, 00:23 Zawsze mnie zastanawialo czego szukaja w jej towarzystwie osoby takie jak akus, badz co badz jednak dochtor, albo ghotir czterofakultetowy? ariadna-enta napisała: > nie Dana całkiem zagmatwałaś.))) > to znaczy piszcie ludzie ,ale ładnie i pod dyktando naszej gwiazdy > forumowej > biada temu kto sie ośmieli napisć coś nie w smak naszej lady > tak?.)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Ariadno! 05.04.08, 23:06 ariadna-enta napisała: > owieczko coś Ci powiem > nie tuptaj za rachelcią bo Cię z błotem zmiesza, Mam mnóstwo pracy i pewnie całą noc i pół jutrzejszej niedzieli będę siedziała przy kompie, ale i tak nie miałabym ochoty na czytanie jej postów, a tym bardziej odpisywanie na te beznadziejne zaczepki. Wiem jedno, nigdy nie dyskutuje się z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. pozdrawiam i zmykam do swojej robótki. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno! 05.04.08, 23:11 również pozdrawiam owieczko i nie przemęczaj się za bardzo.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike no to jak 05.04.08, 23:18 wycmokalyscie sie na mym wpisie jak trza, to idzcie sobie pobeczec na laczke anosia. tam trawka zielona i mozna spotkac tylko polskie barany,a wiec swojsko,milo i pachnie tym co lubicie.nie widze powodow do mek panskich i smetnego podbekiwania nie na temat watku. orewuar dziewczyneczki Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no to jak 05.04.08, 23:22 słuchaj rachel czy ja się wtrącam jak się cmokasz i na wirtualne randki na skype i GG z krystkiem umawiasz na otwartym forum? no to teraz odjazd ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no to jak 05.04.08, 23:24 słuchaj sierotko wątek twój to będzie wtedy kiedy sobie na swoim straganie założysz Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no to jak 05.04.08, 23:25 ariadna-enta napisała: > słuchaj rachel > czy ja się wtrącam jak się cmokasz i na wirtualne randki na skype i > GG z krystkiem umawiasz na otwartym forum? > > no to teraz odjazd ode mnie. a kto jest na kim,wez no ty wytrzezwiej i nie podwachuj kazdego. zal ci czegos to sie z kims umow a nie wtryniaj mi tu dyrdymalow nie pytana i nie martw sie o moje kontakty przyzwoitko dla ubogich. ty sie dokladnie we wszystko wpieprzasz,wszystko co nie twoje.nos w swoj sos. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no to jak 05.04.08, 23:34 nie rachelka to tobie żal,ześmy się z owcą pozdrowiły i dałaś temu wyraz w niesmacznym wpisie. z kim utrzymujesz prywatne kontakty poza forum nie obchodzi mnie ,dlatego nie komentowałam tego idiotycznie tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Czy to prawda? 05.04.08, 08:19 cyniol napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > a ty te poslkosc tak kultywujesz sama? > a to dobre)) tak ona polskosc kultywuje poprzez gnojenie Polakow Proszę podaj przykład, gdzie ja gnoję Polaków. Jakoś sobie nie przypominam, abym kogokolwiek tu g_n_o_i_ł_a. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 23:29 nu, widze, ze wracasz do siebie po ostatnich kleskach.... znowu lzesz jak w amoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ciekawe co perla na to- wszak twierdził, ze s 04.04.08, 22:40 antka_pustak napisała: > wobec Grossa nie wyciagnieto konsekwencji za paszkwil Strach No wlasnie, ambasada izraelska w Warszawie w ogole nie zareagowala na ten antypolski paszkwil, polska ambasada w Izraelu tez cicho siedziala. Jak widac nasze ambasady zmienily zakres swojej dzialanosci, zamiast zajmowac sie paszkwilami, oczernianiem, klamstwami i wybrykami antypolskimi na swiecie (wlasciwie jest to zadanie Polonii) to z nudow zajeli sie walka z antysemityzmem i to za pieniadze polskich podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak czasem mysle, że sie to polakom należy 04.04.08, 23:42 za glupote płaci sie niestety. Odmóżdżeni polacy biegają i krzyczą, ze Rydzyk dostaje pieniadze za swoja prace - przekazywane dobrowolnie w dowolnej, wygodnej dla darczyńcy wysokości. Za to nie widza, ze z abonamentu taka lisowa Hanna, mdła dostaje co miesiac 60 tys. Za co? Pytam? www.pudelek.pl/artykul/9284/zycie_na_wypasie/ I zobaczcie gdzie ma cycki!!!Koło łokci jej latają!!Stanik wymień!! Nawet ta torebka od Louis Vuitton'a nie tworzy eleganckiego wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Nie na darmo to lisy n/t 05.04.08, 00:38 antka_pustak napisała: > za glupote płaci sie niestety. > Odmóżdżeni polacy biegają i krzyczą, ze Rydzyk dostaje pieniadze za swoja prace > - przekazywane dobrowolnie w dowolnej, wygodnej dla darczyńcy wysokości. Za to > nie widza, ze z abonamentu taka lisowa Hanna, mdła dostaje co miesiac 60 tys. Z > a > co? Pytam? > www.pudelek.pl/artykul/9284/zycie_na_wypasie/ > I zobaczcie gdzie ma cycki!!!Koło łokci jej latają!!Stanik wymień!! Nawet ta > torebka od Louis Vuitton'a nie tworzy eleganckiego wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Nie na darmo to lisy n/t 05.04.08, 08:41 ee tam , wiadomo ze owce nie lubiOM lisow Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Coscie sie tak rozjadly, Maglara i Vickcia.. 05.04.08, 10:38 ...czlowieka jeden wieczor na forum nie ma, to bedziesz sobie prukwiasta kretynerio pozwalac wzgledem moich znajomych, myslisz? Mam cie prymitywna lobuzerio antypolska znow zaczac rozumu uczyc? Tylko powiedz jedna z druga a masz jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
patience eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 05.04.08, 22:10 Ma szczekoscisk. Chyba trzeba poczekac, az wyluzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 05.04.08, 22:51 patience napisała: > Ma szczekoscisk. Chyba trzeba poczekac, az wyluzuje. > > ty jestes optymistka czy naiwna,elzuni przejdzie..co,a moze kiedy to zupelnie walniety natchniony ajwaj,jak go skubniesz to lata gorzej niz dana z absztyfem w duecie Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 05.04.08, 22:53 mówiłam ,żeby dał spokój bo ciebie ruszyć to jak nie powiem co zaraz buziuchnę rozwierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Po co te okrętki, nie ruszaj goowna 05.04.08, 22:56 ariadna-enta napisała: bo ciebie ruszyć to jak nie powiem co Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 05.04.08, 22:57 ariadna-enta napisała: > mówiłam ,żeby dał spokój > bo ciebie ruszyć to jak nie powiem co > zaraz buziuchnę rozwierasz. no wlasnie mowilam,zebys sie odczepila a ty nic nie kumasz. odpowiadam patientce wiec nie wciskaj sie miedzy tych,co nie o tobie rozmawiaja. idz do swoich,masz ich tu do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 06.04.08, 00:16 lata sie w duecie???? a jak to? wyjasnij dokladniej, to sobie polece z absztyfikantem w duecie wlasnie i ci opisze, jak bylo... ))) nu, ja nie moge.... latac w duecie... ) a spiewam z ariadna parami nie? przeciez to trzeba opatentowac... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak Re: eli sie nie dal przekonac ze to smieszne 06.04.08, 00:22 dana33 napisała: > lata sie w duecie???? a jak to? wyjasnij dokladniej, to sobie polece > z absztyfikantem w duecie wlasnie i ci opisze, jak bylo... ))) > > nu, ja nie moge.... latac w duecie... ) > a spiewam z ariadna parami nie? > przeciez to trzeba opatentowac... ))) no dajże spokój dana, cudze pomysły chcesz patentować? to karalne jest własnie Odpowiedz Link Zgłoś
patience Umiesz przetlumaczyc poczucie humoru? 06.04.08, 00:23 Gosc na tym klipie kiwa palcem i robi gesty. Gdyby ktos intencjonalnie chcial robic parodie z antysemitow, to nie wiem, czy by tak dobrze wyszlo. Mimo, ze Eli sie nastroszyl zasadniczo, ja sie dalej smieje, jak na to patrze. Ale zwatpilam, czy jestem w stanie mu wytlumaczyc, czemu sie smieje. ana33 napisała: > lata sie w duecie???? a jak to? wyjasnij dokladniej, to sobie polece > z absztyfikantem w duecie wlasnie i ci opisze, jak bylo... ))) > > nu, ja nie moge.... latac w duecie... ) > a spiewam z ariadna parami nie? > przeciez to trzeba opatentowac... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: usuna czy nie usuna:) 08.04.08, 20:31 i-love-2-bike napisała: > ambasada polska w izraelu sie domaga jak widac rzad polski zajety czym > innym to zleca kolesiom aby sie zajeli bublem) > > wiadomosci.onet.pl/1722770,12,item.html Znów pójdzie do paki i znów będzie się czuł pokrzywdzony. Jego zachowanie to zwykła recydywa i prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: usuna czy nie usuna:) 08.04.08, 22:46 foruminum napisała: > > > Znów pójdzie do paki i znów będzie się czuł pokrzywdzony. Jego zachowanie to > zwykła recydywa i prowokacja. > ojojoj a kto jeszcze z nim do paki pojdzie,bo o ile mnie pamiec nie myli kazdy zlodziej komuszy jak dotad na wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: usuna czy nie usuna:) 08.04.08, 22:57 i-love-2-bike napisała: > > ojojoj a kto jeszcze z nim do paki pojdzie,bo o ile mnie pamiec nie myli kazdy > zlodziej komuszy jak dotad na wolnosci? Paki powoli zapelnia sie antysemitami, a zlodzieje wyroki beda odsiadywac w aresztach domowych Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: usuna czy nie usuna:) 08.04.08, 22:59 cyniol napisał: > > Paki powoli zapelnia sie antysemitami, a zlodzieje wyroki beda odsiadywac w > aresztach domowych a zlodzieje i ich popluczynymi wiesz czym trzesa ze smichu ty co tu sie na forum porobilo,jakis wysyp nienormalnych dzisiaj..moze wiosna rabnelo kogos po czubku..ja musze zaczac antyhistaminy cpac bo kicham jak glupia.. Odpowiedz Link Zgłoś