hiperrealizm 08.04.08, 17:50 mógł Najwyższego nie prowokować! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80273,5098390.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: no to abszty narozrabiał 08.04.08, 17:51 to dopiero sie zacznie bo mnie zyczyl rychlego odejsca z tego padolu a dobry Najwyzszy nie lubi zlych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant powtorze swoje wczesniuejsze wpisy 08.04.08, 17:55 Nie chce mi sie nic nowego wymyslac, zebym jeszcze mial dla kogo... W Szczecinie urodzila sie najwieksza ku.. wszechczasow - caryca Katarzyna II. W Szczecinie grasowal pedofil ksiadz Andrzej Dymer, prasa pisala osoatnio jak metropolici szczecinsko-kamienscy go kryli przez lata. Ze Szczecina jest Komolowski, Piechota, Jurczyk, Brudzinski, Lapinski i Radek Majdan. Ponadto Maglara i masa slynnych mafiosow. Na szczescie Absztyfikant niczym biblijny Lot ewakuowal sie z tej Sodomy i Gomory images.wikia.com/nonsensopedia/images/f/f8/Herb_Szczecina.png Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Nie powtarzaj tych rzygowin absztyfikant 08.04.08, 18:04 Jak Szwaby przejma Szczecin to snieg tam nigdy padac nie bedzie i bedzie wieczna tecza na pogodnym atolskim niebie w bezgrzesznym miescie Stettin. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie powtarzaj tych rzygowin absztyfikant 08.04.08, 18:07 www.dziedzictwo.ekai.pl/_files/mp3/LUDU_MOJ_LUDU.mp3 Ratzinger to kto, Aborygen? Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Re: Nie powtarzaj tych rzygowin absztyfikant 08.04.08, 18:11 Absztyfikant to kto? Pudel z pejsami? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Nie powtarzaj tych rzygowin absztyfikant 08.04.08, 18:09 Te, lala, a tak z ciekawości: czy twoi rodzice wiedzą, jak ty sie brzydko bawisz przy komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Re: Nie powtarzaj tych rzygowin absztyfikant 08.04.08, 18:15 3promile, a swoj dyzur babci klozetowej w Szczecinie skonczylas? Wez prysznic, bo przy swiecy niejeden klijent z sedesem cie pomylil i smierdzisz gorzej niz absztyfikant. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:21 Kupe lat temu, a co Cie to obchodzi? Nie interesuj sie innymi, bo inni sie Toba zainteresuja. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:24 absztyfikant napisał: > Kupe lat temu, a co Cie to obchodzi? Nie interesuj sie innymi, bo inni sie Toba > zainteresuja. > uuu towarzyszu toba to nie jeden sie interesuje na FSZ. wez no tam paru popedz bo i imiona i koneksje leca jak mysli mamuski.. ciebie chyba na taczuszce na rogatki podwiezli.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:25 Widzisz jaki jestem znany i lubiany? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:27 absztyfikant napisał: > Widzisz jaki jestem znany i lubiany? > sa rozne definicje bycia znanym i lubianym. ted bundy tez byl znany i lubiany. trzeba przyznac,ze dyzma przy tobie to neptek. nasadz na jesien bulwy narcyzow,na wiosne bedziesz mogl sie z nimi fajnie fotografowac pod warunkiem ,ze jestes fotogeniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:31 Ciotka, bez urazy, ale nie znasz kontekstu i nie umiesz filtrowac tego co czytasz na FSZ. To raz. Jak nakrece klip o Tobie to mnie w koncu zobaczysz. To dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:37 absztyfikant napisał: > Ciotka, bez urazy, ale nie znasz kontekstu i nie umiesz filtrowac tego co > czytasz na FSZ. To raz. Jak nakrece klip o Tobie to mnie w koncu zobaczysz. To > dwa. > > wujciu bez urazy,ale nie zalezy mnie na tym by ciebie zobaczyc a czytam co mi w oczy wpadnie i tyle . krec co chcesz,z kim chcesz,ale raczej dla inych odbiorcow,bo chyba na tyle trzezwy jestes by rozumiec slowo pisane. pospiewaj cos dla tych kobitek,ktore na forach obslugujesz a to raczej inny krag od tego co ja lubie. w kazdym razie czasem jak widac draznisz ludzi tak,ze rozne rzeczy o tobie mowia a zachowujesz sie dosc podle i dosc malostkowo. typowe dla karierowiczow i tyle. no zmykaj teraz do swego stadka bo rozmowa dzisiaj jakos sie nie klei a mnie szkoda dnia na tete a tete z narcyzem. wole sport i wiesz o tym bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:43 Ja malostkowy? Ciotka, no bez jaj! Buzka ciotuniu i nie zabij sie na rowerze, przeciez wiesz, ze smierci to ja nikomu nie zycze. Z wyjatkiem dla tych od proroka MACHO-mineta. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 18:48 absztyfikant napisał: > Ja malostkowy? Ciotka, no bez jaj! Buzka ciotuniu i nie zabij sie na rowerze, > przeciez wiesz, ze smierci to ja nikomu nie zycze. Z wyjatkiem dla tych od > proroka MACHO-mineta. > > powiem wiecej jestes wiekszy narcyz od moich ogrodowych,a tych nie tykaja nawet moje jelenie rower juz naszykowany,ale na razie bieg pod gore trenuje bo bede niedlugo po niezlych klifach sie piac ale WSZYSTKO jest warte widku z gory wujciu. lubie klify,tylko trzeba nie dac sie wciagnac a czleka korci wysokosc. czasem warto czesciej sie posmiac wujciu bo smiech to zdrowie a o nie warto dbac ,podobnie jak o figure.niestety na tych forach coraz wiecej jakis sfrustrowanych wariatow i ich dziwnych napedzaczy,czyli szkoda marnowac tyle czasu na nic Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant gadkies szmatkies 08.04.08, 18:51 I tak tutaj wrocisz. Znam Cie na wylot - bez skojarzen, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zwiałeś z miasta? n/t 08.04.08, 19:24 alez rochellina ty niczyja..... absztyfikant spiewa mi 2 razy dziennie pod moim balkonikiem serenady: na dzien dobry i na dobranoc... ma piekny baryton.... jak trafia na muezina, co to akurat wyje, to go przydlawia letko..... ty co tu zaczelas urzedowac na aqua? co z zieleniakiem? bylam dzisiaj na rynku i warzywa jeruszalamskie stoja o niebo wyzej, od tych twoich na zieleniaku.... podnioslas rece i wiecej o warzywkach pisac nie chcesz? nawet cie rozumiem... trudno pluc na zydow przez warzywka... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm nie bój się, nie pracuję w skarbówce 08.04.08, 18:33 z twoich postów wynikało że mieszkasz w Szczecinie. Widocznie dokonałem nadinterpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś