maglara 29.05.08, 19:24 ... w "polskim" rzadzie www.niezalezna.pl/index.php/article/show/id/2688 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 19:28 Pejs ci w oko Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 19:43 Zyje dzieki Polakom Przyszedł na świat w żydowskiej rodzinie w Przemyślanach koło Lwowa, jego rodzice zostali zamordowani przez Niemców w czasie wojny. Uratowany w Uniowie koło Przemyślan przez greckokatolicki zakon studytów, którego zwierzchnikiem był Klemens Szeptycki, brat metropolity Andrzeja Szeptyckiego. W klasztorze ochrzczono go i nadano nazwisko Czerwiński; do prawdziwego wrócił dopiero kilka lat po wojnie. W 1946, po rozwiązaniu klasztoru i delegalizacji kościoła greckokatolickiego w ZSRR władze radzieckie przeniosły dzieci do Złoczowa. W 1951 dzięki staraniom ambasady polskiej w Moskwie został repatriowany do Polski, przebywał w domu dziecka w Krakowie. Tu w 1955 ukończył V Liceum im. Witkowskiego. pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Daniel_Rotfeld Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 19:52 ... zauwaz tylko cyniol kto jako pierwszy, prawie natychmiast odezwal sie po tym prowokacyjnym tytule watku Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 20:48 maglara napisała: > ... zauwaz tylko cyniol kto jako pierwszy, prawie natychmiast > odezwal sie po tym prowokacyjnym tytule watku Absztyf dzisiaj na dyzurze, tak jak ja zreszta) Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 20:35 Zydokomuna dbala o swoich ,... =================================================================== W 1951 dzięki staraniom ambasady polskiej w Moskwie został repatriowany do Polski ,... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 19:51 Podobnie jak cala reszta kapusiow idzie w zaparte. Nie współpracowałem z SB, nigdy nie podpisałem żadnego zobowiązania – mówi "Gazecie Polskiej" Rotfeld. wiadomosci.onet.pl/1489335,2677,1,1,entuzjastyczny_pomocnik_rotfeld,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 20:54 cyniol napisał: > Podobnie jak cala reszta kapusiow idzie w zaparte. > Nie współpracowałem z SB, nigdy nie podpisałem żadnego zobowiązania – mó > wi > "Gazecie Polskiej" Rotfeld. > wiadomosci.onet.pl/1489335,2677,1,1,entuzjastyczny_pomocnik_rotfeld,kioskart.html a kto to mowil,ze do ubecji nie nalezal i nigdy nie kablowal..chyba nasz rodzimy amant dla ubogich,ale ten pejsow nie nosi tylko rzekomo szabesgojem sie mieni) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 21:01 cyniol napisał: > Podobnie jak cala reszta kapusiow idzie w zaparte. Ty cyniol dobrze to znasz. Też idziesz w zaparte i do współpracy się nie przyznajesz. Żenada. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 21:02 snajper55 napisał: > cyniol napisał: > > > Podobnie jak cala reszta kapusiow idzie w zaparte. > > Ty cyniol dobrze to znasz. Też idziesz w zaparte i do współpracy się nie > przyznajesz. Żenada. > > S. a ty tak z dobrego sarca tu za nami tupczesz czy z urzedu? faktycznie zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 21:29 snajper55 napisał: > > Ty cyniol dobrze to znasz. Też idziesz w zaparte i do współpracy się nie > przyznajesz. Żenada. > > S. Nu, jeszcze Zydem jestem ponadto)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 23:53 cyniol napisał: > Nu, jeszcze Zydem jestem ponadto)) A kto cię tam wie... S. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 21:28 12-nascie napisał: > > Snajper-wystrzelil a nie nabil. Snajper nieborak slepymi nabojami juz strzela) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nastepny zdrajca spod znaku pejsa 29.05.08, 21:32 cyniol napisał: > > > Snajper nieborak slepymi nabojami juz strzela) raczej z procy i to po omacku,jak kazdy czerwoniec. Odpowiedz Link Zgłoś