vicky17 30.08.08, 18:41 no prosze bez nadzoru adminow gie wu i jak do przodu ida, lamiac kazde gazetowe prawo i KK (wedlug interpretacji naszej admilicji) www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=489 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 19:23 nawet nie zapomniał o najważniejszym: Autor: michalkiewicz@michalkiewicz.pl · Redaktor strony: webmaster@michalkiewicz.pl · Formularz kontaktowy michalkiewicz Konto dewizowe: Multibank PL26 1140 2017 0000 4612 0038 0386 Swift/BIC: BREXPLPWMUL Wyślij PayPal'em » michalkiewicz Konto złotówkowe: Multibank 75 1140 2017 0000 4002 0542 5287 Dokładne dane kont » Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 19:26 a000000 napisała: > nawet nie zapomniał o najważniejszym: > > > Autor: michalkiewicz@michalkiewicz.pl · Redaktor strony: > webmaster@michalkiewicz.pl · Formularz kontaktowy > michalkiewicz > Konto dewizowe: Multibank PL26 1140 2017 0000 4612 0038 0386 Swift/BIC: > BREXPLPWMUL Wyślij PayPal'em » > michalkiewicz > Konto złotówkowe: Multibank 75 1140 2017 0000 4002 0542 5287 Dokładne dane ko > nt » no mycnik za darmoche tez nie robi,nie mowiac o adminach zawodowych. poza tym agora zyje z reklam,ktorych tam nie ma i wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:02 vicky17 napisała: > no prosze bez nadzoru adminow gie wu i jak do przodu ida, lamiac kazde > gazetowe prawo i KK (wedlug interpretacji naszej admilicji) Mają swoich adminów i swoje gazetowe prawo bardzo podobne do naszego. "Forum jest moderowane. Ingerencje moderatorów dotyczą wyłącznie usuwania wypowiedzi obraźliwych, agresywnych, łamiących regulamin naszego forum, rażąco naruszających zasady netykiety oraz sprzecznych z polskim prawem. Działania moderatorów są jawne i można się od nich odwoływać." www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=2&t=7 S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:05 snajper55 napisal: Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana. Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami" zrobic.)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:14 pozarski napisał: > snajper55 napisal: > > Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana. > Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami" > zrobic.)) Nie raz już tu za Żyda robiłem. Nie nowina mi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36 ciekawe jakby się o Rydzyku coś napisało nie po lini co by się stało?.) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:39 ariadna napisala: To zalezaloby od tego,czy pan M.wstal lewa,czy prawa noga. Wystarczy popatrzec na zmiany ideologiczne w zyciu niejakiego JR Nowaka,zeby nigdy niczego nie byc pewnym. A w ogole,to sproboj. Zobaczymy!) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:20 mogłabym nie wytrzymać tego co tam jest napisane na tym forum juz samo czytanie Michałkiewiecza powoduje u mnie ból zębów.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:24 ariadna-enta napisała: > mogłabym nie wytrzymać tego co tam jest napisane na tym forum > juz samo czytanie Michałkiewiecza powoduje u mnie ból zębów.) wlasnie o to chodzi by cie zeby bolaly,bo jak widze kazdego polaczka boli,ze konkurencja istnieje i ma sie dobrze. lepiej jak mielibysmy monopol na prawde i jak kazdy by cpal czulent gie wu,lecz wtedy nie zeby by innych bolaly a jelita raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:19 to wierzysz rachel,że Michałkiewiecz,Nowak i Rydzyk samą prawdę i tylko prawdę mówią? tak trzymaj wiara czyni cuda,a prawda nas wyzwoli.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:36 ariadna-enta napisała: > to wierzysz rachel,że Michałkiewiecz,Nowak i Rydzyk samą prawdę i > tylko prawdę mówią? > tak trzymaj wiara czyni cuda,a prawda nas wyzwoli.)) sama prawde to tylko ty,pasztet i nadredaktor mowi..i tak nie trzymac wlasnie lidka.. juz sie nameczylas dzisiaj i spocznij sobie dzieweczko i odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:45 ajaj rachelka zamiast odpowiedzieć na proste pytenie rzucasz sie z inwektywami nie umiesz biedulo inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:46 ariadna-enta napisała: > ajaj rachelka zamiast odpowiedzieć na proste pytenie > rzucasz sie z inwektywami > nie umiesz biedulo inaczej? a co mowienie,ze ty mowisz prawde to inwektywa..nu cholercia dzieki za szczerosc..tu sie zgadzamy w pelni Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:16 Ty naprawde mało bystra jesteś rachelka gdzie i kiedy napisałam,że mam monopol na prawdę? ja tylko zapytałam czy wierzysz,że tamci panowie tylko prawdę piszą od razu trzeba było mówić,że to za trudne pytanie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:21 ariadna-enta napisała: > Ty naprawde mało bystra jesteś rachelka nu dlatego ze mna rozmawiasz.. ty lidka slabo jarasz,dosc wybiorcza masz pamiec,dosc chetnie wtykasz mi komplementy na mych watkach, a sama jeszcze chetniej za moimi plecami obrabiasz mi d.. wiesz jak cenie takie osoby..a teraz idz i wyplacz sie na moj temat do swojej przelozonej..tej od inteligencji,prawdy niepodwazalnej , dobrego smaku..i gustu wlasnie..oki? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:43 gdzie za plecami obrabiam ci tyłek? pokaż,albo nie pisz bzdur mam coś do ciebie to wale prosto z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:22 ariadna-enta napisała: > ciekawe jakby się o Rydzyku coś napisało nie po lini > co by się stało?.) powiedzielibysmy alleju i do poszlibysmy jak on do PRZODU.. zaczynam doceniac ojca r..,ktory gra na nosie POpluczynom komuszym a jak widac wbrew temu co komando giewu donosi jego popularnosc wcale nie maleje. mial sie czolgac przed czerwonym sralonem a on ci wbrew ichnich kaznodzieji kwitnie. nu wstyd straszliwy..ze nie jest on takim jasnie panem singerem...nu fakt,mialby wiecej przyjemnosci z zycia niz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:31 Jakas ty naiwna,Rachelciu! Jak pijane dziecko we mgle. Komuchow u Rydzyka skolko ugodno,a jego glowny Goebbels to nie tylko komuch,ale i TW.Szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ludzie Rydzyka 30.08.08, 21:35 Kim są najwierniejsi pretorianie ojca Rydzyka? Jeden chwalił się walką w szeregach NKWD, drugi, zgodnie ze wskazówkami propagandy, ostro potępiał antykomunistycznych biskupów. Inni wychwalali dyktaturę proletariatu i marksizm. wiadomosci.onet.pl/1217824,720,kioskart.html?drukuj=1 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ludzie Rydzyka 30.08.08, 21:40 pan.scan napisał: > Kim są najwierniejsi pretorianie ojca Rydzyka? > Jeden chwalił się walką w szeregach NKWD, drugi, zgodnie ze > wskazówkami propagandy, ostro potępiał antykomunistycznych biskupów. > Inni wychwalali dyktaturę proletariatu i marksizm. > no tate i mame nadredaktora tez byli z tamtych zacnych i co nie przeszkadza ci to krasnal,a ilu wspolpracownikow nadredaktora to tzw.byle komuszki? masz jeszcze jakies rewelki na temat rydzyka chetnie poslucham..zawsze wprawiaja mnie w dobry humor twoje przyklady,moze dlatego,ze nie jestem twoim wielbicielem jak azerka. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:37 pozarski napisał: > Jakas ty naiwna,Rachelciu! Jak pijane dziecko we mgle. Komuchow u Rydzyka skolk > o > ugodno,a jego glowny Goebbels to nie tylko komuch,ale i TW.Szkoda slow. no w gie wu nie ma komuchow pozarski..mow do mnie jeszcze i zamknij drzwi na mysiej please,bo sie zaraz sie przeciag zrobi.. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:42 Rachelciu,jestes jak z Radia Erewan. No,smiechu z toba tyle,ze na komedie do kina nie ma co isc. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:47 pozarski napisał: > Rachelciu,jestes jak z Radia Erewan. No,smiechu z toba tyle,ze na komedie do > kina nie ma co isc. no dobrze,ze smieszy cie fakt komuszkow z gie wu..ja tam ich rozpoznaje po mac trwac kulturze..a te trudno zapomniec,bo bynajmniej smieszna nie byla. kazdy swietlany zyciorys to albo papcio,mame,wujcio,brat lub sam LUN w partii wyrastali czerpiac z niej korzysci.. i ci dzisiaj narzekaja na NKWD..tozto ich rodziny w niej sluzyli..i dalej sluza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:50 Wiesz,czesto dzieci komunistow sa antykomunistami. To nie jest takie rzadkie. A poza tym skad wiesz,ze rodzice czy dziadkowie redaktorow Gazety byli komunistami? Np. myslisz,ze rozdzice Kurskiego byli komuchami? Ja nie wiem. A moze Zydami? Tez nie wiem. Moze mnie oswiecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:53 pozarski napisał: > Wiesz,czesto dzieci komunistow sa antykomunistami. To nie jest takie rzadkie. A > poza tym skad wiesz,ze rodzice czy dziadkowie redaktorow Gazety byli > komunistami? Np. myslisz,ze rozdzice Kurskiego byli komuchami? Ja nie wiem. A > moze Zydami? Tez nie wiem. Moze mnie oswiecisz? ha,ha teraz ty mnie rozbawiles swa "niewiedza" tia to zacna rodzina i zacne dzieci..bynajmniej sie nie wyrodzily bo idee komusze jak widze w redakcji maja sie dobrze i wiecznie zyja..jak lenin opozycja.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?391608 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:55 Ale u kogo? Daj nazwiska. Uwazasz,ze Michnik jest komuch? No,chyba nie. Nie dzis. To kto? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:34 pozarski napisał: > snajper55 napisal: > > Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana. > Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami" > zrobic.)) ty wielbisz kogo inego niz ja ..masz cos przeciwko takiemu stanowi rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36 Naturalnie,ze mam. Wolalbym,zebys czytala cos lepszego,niz antysemicki, nacjonalistyczny chlam jakiegos polinteligenta. No, ale to twoj wybor i nic mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:19 pozarski napisał: > Naturalnie,ze mam. Wolalbym,zebys czytala cos lepszego,niz antysemicki, > nacjonalistyczny chlam jakiegos polinteligenta. No, ale to twoj wybor i nic mi > do tego. o wlasnie..zyczyc kazdemu by byl takim polinteligentem jak Michalkiewicz,by pisal i wyrazal sie po polsku jak on i by mial jego odwage..jak mowie..mamy inne swiatopoglady i ja do twoich cudakow nie doczepiam sie tak czesto jak ty do moich..jakis szczegolny powod jest ku temu,ze tak dbasz o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:34 Jasne,ze jest. Dbam,bo nie lubie jak sie panienki marnuja w jakims nieodpowiednim towarzystwie. On ma taka publike, bo wlasnie jest polinteligentem,rozumiesz? I co z ta jego odwaga? Gdzie on jest odwazny? Jak? Moze daj cytat. Albo najlepiej link do jego slow odwaznych.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:44 pozarski napisał: > Jasne,ze jest. Dbam,bo nie lubie jak sie panienki marnuja w jakims > nieodpowiednim towarzystwie. On ma taka publike, bo wlasnie jest > polinteligentem,rozumiesz? I co z ta jego odwaga? Gdzie on jest odwazny? Jak? > Moze daj cytat. Albo najlepiej link do jego slow odwaznych.)) prawdziwa cnota krytyk sie nie boi a odwaga Michalkiewicza nie raz byla pokazana jak sam zmagal sie z hunta podajacych go o byle g.. do sadu obrazalskich jak ty. a ja na zle tworzystwo nie narzekam, wszak na tych forach sama tylko smietanka z korzuchem wystepuje,a ta najlepiej mac trwac zna lacine.. no coz poduczylam sie nieco,ale jak widzisz zyje i jestem wystarczajaco silna by sama walczyc nie zjadajac tych korzuchow smietankowych wlasnie brr nie znosze tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:54 Wiesz,tak juz jest,ze jak kogos obrazisz (nie na anonimowym forum), musisz zaplacic,jesli sprawe przegrasz. A pan M. lubi lgac o zyciorysach swoich wrogow,wiec tez musi od czasu do czasu za to zaplacic. Tak juz to dzis biega. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:57 pozarski napisał: > Wiesz,tak juz jest,ze jak kogos obrazisz (nie na anonimowym forum), musisz > zaplacic,jesli sprawe przegrasz. A pan M. lubi lgac o zyciorysach swoich > wrogow,wiec tez musi od czasu do czasu za to zaplacic. Tak juz to dzis biega. odwrotnie..on wlasnie procesy wygral i nie placil wlasnie..znowu czegos nie zrozumiales Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:14 Niemozliwe. Wygral procesy? A z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:15 pozarski napisał: > Niemozliwe. Wygral procesy? A z kim? z twoimi,a ktozby inny go sadzic chcial i po co i za co Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:39 Rachelcia,to po prostu niemozliwe. Facet bredzi od rzeczy,wiec sila rzeczy musi procesy przegrywac. Wez sprawdz i daj znac. Z moimi,czy nie z moimi.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:45 pozarski napisał: > Rachelcia,to po prostu niemozliwe. Facet bredzi od rzeczy,wiec sila rzeczy musi > procesy przegrywac. Wez sprawdz i daj znac. Z moimi,czy nie z moimi.)) ktory facet,bo widze tu paru co bredzi faktycznie a tych co wlasnie nie bredza probuje sie znanymi metodami ponizyc..w tej materii mamy PRL bis.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:59 pozarski napisał: > Pisz na Berdyczow. ja nie musze bo i czemu. jak wiedac Michalkiewicz rosnie wsile i zdobywa popularnosc to znaczy,ze ubeckie metody ,ktorymi chciano go zastraszyc,pomniejszyc czy zlikwidowac nie dzialaja wlasnie. Sprawa posadzania go o tzw.antysemityzm w zwiazku z odpyskowaniem na ataki singera na polske ,sie nie powiodla i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:33 snajper55 napisał: > > "Forum jest moderowane. Ingerencje moderatorów dotyczą wyłącznie usuwania > wypowiedzi obraźliwych, agresywnych, łamiących regulamin naszego forum, rażąco > naruszających zasady netykiety oraz sprzecznych z polskim prawem. Działania > moderatorów są jawne i można się od nich odwoływać." > www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=2&t=7 > > S. no i zobacz jakie teksty tam uchodza i jak widac,ze nie rzadzi tam klika wraz z zaprzyjaznionymi adminami ochotnikami strazy pozarnej vide twoj nick. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_door Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:30 nic z tego vicky,Agora ma poparcie NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:34 easy_door napisał: > nic z tego vicky,Agora ma poparcie NATO. raczej AIPAC Odpowiedz Link Zgłoś
easy_door Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36 Oczywiscie ze nato wychodzi bo nato to tylko komando ichnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:22 nie idą do konkurencji, tylko w portalu Agoru pracowicie zasuwają jak mróweczki przy pisaniu postów i mnożeniu wątków. Dzięki czemu Agora zgarnia niezłą kasę z reklam. )))) Perła, w środę nie założyłeś żadnego wątku. Popraw się. )) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:32 rachelka i perła działają jako forpoczta walki z zakłamaną agorą,maja misję do spełnienia szerzą tu prawdę i tylko prawdę.)) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:33 snajper55 napisał: > nie idą do konkurencji, tylko w portalu Agoru pracowicie zasuwają jak mróweczki > przy pisaniu postów i mnożeniu wątków. Dzięki czemu Agora zgarnia niezłą kasę z > reklam. )))) Perła, w środę nie założyłeś żadnego wątku. Popraw się. )) > > S. dobrze,ze agora to docenia...skoda tylko,ze tyle watkow wywala zapewne poczytnosc bylaby wieksza,wiec wplywy z reklam znaczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dobry żart tynfa wart ,snajper 31.08.08, 00:34 www.wirtualnemedia.pl/article/2413822_Slaby_wynik_Agory_zysk_spadl_o_345.htm Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: dobry żart tynfa wart ,snajper 31.08.08, 00:59 aaki napisała: > www.wirtualnemedia.pl/article/2413822_Slaby_wynik_Agory_zysk_spadl_o_345.htm Dlatego teraz Perła z Vicki tak się starają. Zobacz jak harują. Jak stachanowcy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 [...] 31.08.08, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś