Dodaj do ulubionych

konkurencja rosnie w sile

30.08.08, 18:41
no prosze bez nadzoru adminow gie wu i jak do przodu ida, lamiac kazde
gazetowe prawo i KK (wedlug interpretacji naszej admilicji)smile

www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=489
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 19:23
      nawet nie zapomniał o najważniejszym:

Autor: michalkiewicz@michalkiewicz.pl · Redaktor strony:
      webmaster@michalkiewicz.pl · Formularz kontaktowy
      michalkiewicz
      Konto dewizowe: Multibank PL26 1140 2017 0000 4612 0038 0386 Swift/BIC:
      BREXPLPWMUL Wyślij PayPal'em »
      michalkiewicz
      Konto złotówkowe: Multibank 75 1140 2017 0000 4002 0542 5287 Dokładne dane kont »
      • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 19:26
        a000000 napisała:

> nawet nie zapomniał o najważniejszym:
        >
        >
        > Autor: michalkiewicz@michalkiewicz.pl · Redaktor strony:
        > webmaster@michalkiewicz.pl · Formularz kontaktowy
        > michalkiewicz
        > Konto dewizowe: Multibank PL26 1140 2017 0000 4612 0038 0386 Swift/BIC:
        > BREXPLPWMUL Wyślij PayPal'em »
        > michalkiewicz
        > Konto złotówkowe: Multibank 75 1140 2017 0000 4002 0542 5287 Dokładne dane ko
        > nt »

no mycnik za darmoche tez nie robi,nie mowiac o adminach zawodowych. poza tym
        agora zyje z reklam,ktorych tam nie ma i wiesz dlaczego?
    • snajper55 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:02
      vicky17 napisała:

> no prosze bez nadzoru adminow gie wu i jak do przodu ida, lamiac kazde
      > gazetowe prawo i KK (wedlug interpretacji naszej admilicji)smile

Mają swoich adminów i swoje gazetowe prawo bardzo podobne do naszego.

"Forum jest moderowane. Ingerencje moderatorów dotyczą wyłącznie usuwania
      wypowiedzi obraźliwych, agresywnych, łamiących regulamin naszego forum, rażąco
      naruszających zasady netykiety oraz sprzecznych z polskim prawem. Działania
      moderatorów są jawne i można się od nich odwoływać."
      www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=2&t=7

S.
      • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:05
        snajper55 napisal:

Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana.
        Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami"
        zrobic.wink))
        • snajper55 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:14
          pozarski napisał:

> snajper55 napisal:
          >
          > Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana.
          > Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami"
          > zrobic.wink))

Nie raz już tu za Żyda robiłem. Nie nowina mi. wink

S.
          • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:17
            No,kto cie tam wie...wink)
            • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36
              ciekawe jakby się o Rydzyku coś napisało nie po lini
              co by się stało?.)
              • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:39
                ariadna napisala:

To zalezaloby od tego,czy pan M.wstal lewa,czy prawa noga. Wystarczy popatrzec
                na zmiany ideologiczne w zyciu niejakiego JR Nowaka,zeby nigdy niczego nie byc
                pewnym. A w ogole,to sproboj. Zobaczymy!wink)
                • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:20
                  mogłabym nie wytrzymać tego co tam jest napisane na tym forum
                  juz samo czytanie Michałkiewiecza powoduje u mnie ból zębów.)
                  • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:24
                    ariadna-enta napisała:

> mogłabym nie wytrzymać tego co tam jest napisane na tym forum
                    > juz samo czytanie Michałkiewiecza powoduje u mnie ból zębów.)

wlasnie o to chodzi by cie zeby bolaly,bo jak widze kazdego polaczka boli,ze
                    konkurencja istnieje i ma sie dobrze. lepiej jak mielibysmy monopol na prawde i
                    jak kazdy by cpal czulent gie wu,lecz wtedy nie zeby by innych bolaly a jelita
                    raczej.
                    • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:19
                      to wierzysz rachel,że Michałkiewiecz,Nowak i Rydzyk samą prawdę i
                      tylko prawdę mówią?
                      tak trzymaj wiara czyni cuda,a prawda nas wyzwoli.))
                      • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:36
                        ariadna-enta napisała:

> to wierzysz rachel,że Michałkiewiecz,Nowak i Rydzyk samą prawdę i
                        > tylko prawdę mówią?
                        > tak trzymaj wiara czyni cuda,a prawda nas wyzwoli.))

sama prawde to tylko ty,pasztet i nadredaktor mowi..i tak nie trzymac wlasnie
                        lidka.. juz sie nameczylas dzisiaj i spocznij sobie dzieweczko i odpocznij.
                        • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:45
                          ajaj rachelka zamiast odpowiedzieć na proste pytenie
                          rzucasz sie z inwektywami
                          nie umiesz biedulo inaczej?
                          • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:46
                            ariadna-enta napisała:

> ajaj rachelka zamiast odpowiedzieć na proste pytenie
                            > rzucasz sie z inwektywami
                            > nie umiesz biedulo inaczej?

a co mowienie,ze ty mowisz prawde to inwektywa..nu cholercia dzieki za
                            szczerosc..tu sie zgadzamy w pelnismile
                            • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:16
                              Ty naprawde mało bystra jesteś rachelka
                              gdzie i kiedy napisałam,że mam monopol na prawdę?
                              ja tylko zapytałam czy wierzysz,że tamci panowie tylko prawdę piszą
                              od razu trzeba było mówić,że to za trudne pytanie dla Ciebie
                              • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:21
                                ariadna-enta napisała:

> Ty naprawde mało bystra jesteś rachelka

nu dlatego ze mna rozmawiasz.. ty lidka slabo jarasz,dosc wybiorcza masz
                                pamiec,dosc chetnie wtykasz mi komplementy na mych watkach, a sama jeszcze
                                chetniej za moimi plecami obrabiasz mi d..
                                wiesz jak cenie takie osoby..a teraz idz i wyplacz sie na moj temat do swojej
                                przelozonej..tej od inteligencji,prawdy niepodwazalnej , dobrego smaku..i gustu
                                wlasnie..oki?
                                • ariadna-enta Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 23:43
                                  gdzie za plecami obrabiam ci tyłek?
                                  pokaż,albo nie pisz bzdur
                                  mam coś do ciebie to wale prosto z mostu
              • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:22
                ariadna-enta napisała:

> ciekawe jakby się o Rydzyku coś napisało nie po lini
                > co by się stało?.)

powiedzielibysmy alleju i do poszlibysmy jak on do PRZODU.. zaczynam doceniac
                ojca r..,ktory gra na nosie POpluczynom komuszym a jak widac wbrew temu co
                komando giewu donosi jego popularnosc wcale nie maleje. mial sie czolgac przed
                czerwonym sralonem a on ci wbrew ichnich kaznodzieji kwitnie. nu wstyd
                straszliwy..ze nie jest on takim jasnie panem singerem...nu fakt,mialby wiecej
                przyjemnosci z zycia niz ma.
                • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:31
                  Jakas ty naiwna,Rachelciu! Jak pijane dziecko we mgle. Komuchow u Rydzyka skolko
                  ugodno,a jego glowny Goebbels to nie tylko komuch,ale i TW.Szkoda slow.crying
                  • pan.scan Ludzie Rydzyka 30.08.08, 21:35
                    Kim są najwierniejsi pretorianie ojca Rydzyka?
                    Jeden chwalił się walką w szeregach NKWD, drugi, zgodnie ze
                    wskazówkami propagandy, ostro potępiał antykomunistycznych biskupów.
                    Inni wychwalali dyktaturę proletariatu i marksizm.

wiadomosci.onet.pl/1217824,720,kioskart.html?drukuj=1
                    • vicky17 Re: Ludzie Rydzyka 30.08.08, 21:40
                      pan.scan napisał:

> Kim są najwierniejsi pretorianie ojca Rydzyka?
                      > Jeden chwalił się walką w szeregach NKWD, drugi, zgodnie ze
                      > wskazówkami propagandy, ostro potępiał antykomunistycznych biskupów.
                      > Inni wychwalali dyktaturę proletariatu i marksizm.
                      >
                      no tate i mame nadredaktora tez byli z tamtych zacnych i co nie przeszkadza ci
                      to krasnal,a ilu wspolpracownikow nadredaktora to tzw.byle komuszki? masz
                      jeszcze jakies rewelki na temat rydzyka chetnie poslucham..zawsze wprawiaja mnie
                      w dobry humor twoje przyklady,moze dlatego,ze nie jestem twoim wielbicielem jak
                      azerka.
                  • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:37
                    pozarski napisał:

> Jakas ty naiwna,Rachelciu! Jak pijane dziecko we mgle. Komuchow u Rydzyka skolk
                    > o
                    > ugodno,a jego glowny Goebbels to nie tylko komuch,ale i TW.Szkoda slow.crying

no w gie wu nie ma komuchow pozarski..mow do mnie jeszcze i zamknij drzwi na
                    mysiej please,bo sie zaraz sie przeciag zrobi..
                    • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:42
                      Rachelciu,jestes jak z Radia Erewan. No,smiechu z toba tyle,ze na komedie do
                      kina nie ma co isc.wink
                      • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:47
                        pozarski napisał:

> Rachelciu,jestes jak z Radia Erewan. No,smiechu z toba tyle,ze na komedie do
                        > kina nie ma co isc.wink

no dobrze,ze smieszy cie fakt komuszkow z gie wu..ja tam ich rozpoznaje po mac
                        trwac kulturze..a te trudno zapomniec,bo bynajmniej smieszna nie byla. kazdy
                        swietlany zyciorys to albo papcio,mame,wujcio,brat lub sam LUN w partii
                        wyrastali czerpiac z niej korzysci.. i ci dzisiaj narzekaja na NKWD..tozto ich
                        rodziny w niej sluzyli..i dalej sluza.
                        • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:50
                          Wiesz,czesto dzieci komunistow sa antykomunistami. To nie jest takie rzadkie. A
                          poza tym skad wiesz,ze rodzice czy dziadkowie redaktorow Gazety byli
                          komunistami? Np. myslisz,ze rozdzice Kurskiego byli komuchami? Ja nie wiem. A
                          moze Zydami? Tez nie wiem. Moze mnie oswiecisz?
                          • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:53
                            pozarski napisał:

> Wiesz,czesto dzieci komunistow sa antykomunistami. To nie jest takie rzadkie. A
                            > poza tym skad wiesz,ze rodzice czy dziadkowie redaktorow Gazety byli
                            > komunistami? Np. myslisz,ze rozdzice Kurskiego byli komuchami? Ja nie wiem. A
                            > moze Zydami? Tez nie wiem. Moze mnie oswiecisz?

ha,ha teraz ty mnie rozbawiles swa "niewiedza" tia to zacna rodzina i zacne
                            dzieci..bynajmniej sie nie wyrodzily bo idee komusze jak widze w redakcji maja
                            sie dobrze i wiecznie zyja..jak lenin

opozycja.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?391608
                            • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:55
                              Ale u kogo? Daj nazwiska. Uwazasz,ze Michnik jest komuch? No,chyba nie. Nie
                              dzis. To kto?
        • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:34
          pozarski napisał:

> snajper55 napisal:
          >
          > Rachelcia,jak kazdy wielbiciel idealizuje swojego idola. No,to bedzie sklamana.
          > Szczescie,ze nie jestes Zydem, Snajperku,bo by ci kazala cos z "tymi pejsami"
          > zrobic.wink))

ty wielbisz kogo inego niz ja ..masz cos przeciwko takiemu stanowi rzeczy?
          • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36
            Naturalnie,ze mam. Wolalbym,zebys czytala cos lepszego,niz antysemicki,
            nacjonalistyczny chlam jakiegos polinteligenta. No, ale to twoj wybor i nic mi
            do tego.wink
            • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:19
              pozarski napisał:

> Naturalnie,ze mam. Wolalbym,zebys czytala cos lepszego,niz antysemicki,
              > nacjonalistyczny chlam jakiegos polinteligenta. No, ale to twoj wybor i nic mi
              > do tego.wink

o wlasnie..zyczyc kazdemu by byl takim polinteligentem jak Michalkiewicz,by
              pisal i wyrazal sie po polsku jak on i by mial jego odwage..jak mowie..mamy inne
              swiatopoglady i ja do twoich cudakow nie doczepiam sie tak czesto jak ty do
              moich..jakis szczegolny powod jest ku temu,ze tak dbasz o mnie?
              • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:34
                Jasne,ze jest. Dbam,bo nie lubie jak sie panienki marnuja w jakims
                nieodpowiednim towarzystwie.wink On ma taka publike, bo wlasnie jest
                polinteligentem,rozumiesz? I co z ta jego odwaga? Gdzie on jest odwazny? Jak?
                Moze daj cytat. Albo najlepiej link do jego slow odwaznych.wink))
                • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:44
                  pozarski napisał:

> Jasne,ze jest. Dbam,bo nie lubie jak sie panienki marnuja w jakims
                  > nieodpowiednim towarzystwie.wink On ma taka publike, bo wlasnie jest
                  > polinteligentem,rozumiesz? I co z ta jego odwaga? Gdzie on jest odwazny? Jak?
                  > Moze daj cytat. Albo najlepiej link do jego slow odwaznych.wink))

prawdziwa cnota krytyk sie nie boi a odwaga Michalkiewicza nie raz byla pokazana
                  jak sam zmagal sie z hunta podajacych go o byle g.. do sadu obrazalskich jak ty.
                  a ja na zle tworzystwo nie narzekam, wszak na tych forach sama tylko smietanka z
                  korzuchem wystepuje,a ta najlepiej mac trwac zna lacine.. no coz poduczylam sie
                  nieco,ale jak widzisz zyje i jestem wystarczajaco silna by sama walczyc nie
                  zjadajac tych korzuchow smietankowych wlasniesmile
                  brr nie znosze tluszczu.
                  • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:54
                    Wiesz,tak juz jest,ze jak kogos obrazisz (nie na anonimowym forum), musisz
                    zaplacic,jesli sprawe przegrasz. A pan M. lubi lgac o zyciorysach swoich
                    wrogow,wiec tez musi od czasu do czasu za to zaplacic. Tak juz to dzis biega.
                    • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 21:57
                      pozarski napisał:

> Wiesz,tak juz jest,ze jak kogos obrazisz (nie na anonimowym forum), musisz
                      > zaplacic,jesli sprawe przegrasz. A pan M. lubi lgac o zyciorysach swoich
                      > wrogow,wiec tez musi od czasu do czasu za to zaplacic. Tak juz to dzis biega.

odwrotnie..on wlasnie procesy wygral i nie placil wlasnie..znowu czegos nie
                      zrozumialessmile
                      • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:14
                        Niemozliwe. Wygral procesy? A z kim?
                        • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:15
                          pozarski napisał:

> Niemozliwe. Wygral procesy? A z kim?

z twoimi,a ktozby inny go sadzic chcial i po co i za cosmile
                          • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:39
                            Rachelcia,to po prostu niemozliwe. Facet bredzi od rzeczy,wiec sila rzeczy musi
                            procesy przegrywac. Wez sprawdz i daj znac. Z moimi,czy nie z moimi.wink))
                            • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:45
                              pozarski napisał:

> Rachelcia,to po prostu niemozliwe. Facet bredzi od rzeczy,wiec sila rzeczy musi
                              > procesy przegrywac. Wez sprawdz i daj znac. Z moimi,czy nie z moimi.wink))

ktory facet,bo widze tu paru co bredzi faktycznie a tych co wlasnie nie bredza
                              probuje sie znanymi metodami ponizyc..w tej materii mamy PRL bis..
                              • pozarski Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:56
                                Pisz na Berdyczow.
                                • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 22:59
                                  pozarski napisał:

> Pisz na Berdyczow.

ja nie musze bo i czemu. jak wiedac Michalkiewicz rosnie wsile i zdobywa
                                  popularnosc to znaczy,ze ubeckie metody ,ktorymi chciano go
                                  zastraszyc,pomniejszyc czy zlikwidowac nie dzialaja wlasnie. Sprawa posadzania
                                  go o tzw.antysemityzm w zwiazku z odpyskowaniem na ataki singera na polske ,sie
                                  nie powiodla i tyle.
      • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:33
        snajper55 napisał:

>
        > "Forum jest moderowane. Ingerencje moderatorów dotyczą wyłącznie usuwania
        > wypowiedzi obraźliwych, agresywnych, łamiących regulamin naszego forum, rażąco
        > naruszających zasady netykiety oraz sprzecznych z polskim prawem. Działania
        > moderatorów są jawne i można się od nich odwoływać."
        > www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=2&t=7
        >
        > S.

no i zobacz jakie teksty tam uchodza i jak widac,ze nie rzadzi tam klika wraz z
        zaprzyjaznionymi adminami ochotnikami strazy pozarnej vide twoj nick.
    • easy_door Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:30
      nic z tego vicky,Agora ma poparcie NATO.
      • vicky17 Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:34
        easy_door napisał:

> nic z tego vicky,Agora ma poparcie NATO.

raczej AIPACsmile
        • easy_door Re: konkurencja rosnie w sile 30.08.08, 20:36
          Oczywiscie ze nato wychodzi bo nato to tylko komando ichnie.
    • snajper55 Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:22
      nie idą do konkurencji, tylko w portalu Agoru pracowicie zasuwają jak mróweczki
      przy pisaniu postów i mnożeniu wątków. Dzięki czemu Agora zgarnia niezłą kasę z
      reklam. wink)))) Perła, w środę nie założyłeś żadnego wątku. Popraw się. wink))

S.
      • ariadna-enta Re: Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:32
        rachelka i perła działają
        jako forpoczta walki z zakłamaną agorą,maja misję do spełnienia
        szerzą tu prawdę i tylko prawdę.))
      • melord Re: Dobrze, że takie tuzy jak vicky i perla 31.08.08, 00:33
        snajper55 napisał:

> nie idą do konkurencji, tylko w portalu Agoru pracowicie zasuwają
        jak mróweczki
        > przy pisaniu postów i mnożeniu wątków. Dzięki czemu Agora zgarnia
        niezłą kasę z
        > reklam. wink)))) Perła, w środę nie założyłeś żadnego wątku. Popraw
        się. wink))
        >
        > S.

dobrze,ze agora to docenia...skoda tylko,ze tyle watkow wywala
        zapewne poczytnosc bylaby wieksza,wiec wplywy z reklam znaczniejsze
      • aaki dobry żart tynfa wart ,snajper 31.08.08, 00:34
        www.wirtualnemedia.pl/article/2413822_Slaby_wynik_Agory_zysk_spadl_o_345.htm
        • snajper55 Re: dobry żart tynfa wart ,snajper 31.08.08, 00:59
          aaki napisała:

> www.wirtualnemedia.pl/article/2413822_Slaby_wynik_Agory_zysk_spadl_o_345.htm

Dlatego teraz Perła z Vicki tak się starają. Zobacz jak harują. Jak stachanowcy. wink

S.
          • vicky17 [...] 31.08.08, 01:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka