Dodaj do ulubionych

GAZETA=TRYBUNA LUDU?

IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 10.10.03, 10:15
Marek Jan Chodakiewicz uhonorowany zostały wczoraj tegoroczną Nagrodą im.
Józefa Mackiewicza.

Niestety nie udalo mi sie doszukac informacji o tym wydarzeniu na stronach
Gazety. Czyzbym przeoczyl?
Obserwuj wątek
    • Gość: niepoprawny polit. Re: GAZETA=TRYBUNA LUDU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:24
      Oczywiście, że Gazeta to gadzinówka na miarę Trybuny Ludu, a wypisywana przez
      nich Prawda na bilbordach, pisana być powinna cyrylicą! Zobacz mój tekst "Włącz
      TV TRWAM - zdziwisz się" sprzed kilku dni. Pozdrawiam, niech żyje zdrowy
      rozsądek i normalność!
    • snajper55 Przeoczyłeś. ____nt 10.10.03, 16:34
      Gość portalu: Fredag napisał(a):

> Marek Jan Chodakiewicz uhonorowany zostały wczoraj tegoroczną Nagrodą im.
      > Józefa Mackiewicza.
      >
      > Niestety nie udalo mi sie doszukac informacji o tym wydarzeniu na stronach
      > Gazety. Czyzbym przeoczyl?
      • Gość: fredag Re: Przeoczyłeś. ____nt IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 10.10.03, 16:56
        Po co te bredzenie o wrogach i przyjaciolach? Nie prosciej podac odnosnik?
        Taka grandilokwencja w tym miejscu jest nie na miejscu i zastrzezona jest dla
        niejakiego euromira.
        • snajper55 Ależ proszę, skoro mi na słowo nie wierzysz... 10.10.03, 17:21
          Gość portalu: fredag napisał(a):

> Po co te bredzenie o wrogach i przyjaciolach? Nie prosciej podac odnosnik?
          > Taka grandilokwencja w tym miejscu jest nie na miejscu i zastrzezona jest dla
          > niejakiego euromira.

... a i innych wątków nie czytasz...

www1.gazeta.pl/kultura/1,34791,1714663.html

Snajper.
          • Gość: Fredag Re: Ależ proszę, skoro mi na słowo nie wierzysz.. IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 10.10.03, 23:42
            Wiara nie ma tu nic do rzeczy - licza sie konkrety. Nie sposob dotrzec do
            wszystkiego. Dziekuje mimo wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka