Dodaj do ulubionych

Antysemityzm

• Gość: bobik Re: Antysemityzm IP: *.berlikomm.net 16.10.03, 21:37
      nie pekaj to sa bardzo wartosciowi ludzie i do tego wyksztalceni, wzbudzaja
      zazdrosc i dlatego sie ich wszyscy czepiaja.
      w nowym jorku mieszka ich 1.5 miliona i jak ameryka prosperuje , tylko dzieki
      zydom.
      wiele by pisac ale ciemna polska masa musi miec wroga aby swojej nedzy i
      glupoty nie widziec.....
      • Gość: sp;lit Re: Antysemityzm ,... Litka i obroncy :) IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.10.03, 22:32
        Typowy przyklad tolerancji zydowskiej ,... Przeczytaj uwaznie ostatni akapit !

==============================================================================

A do ciebie bobik ,... Wszyscy ? (sie czepiaja ?) Nie wszyscy , ale cos w tym
        jest ; Wszyscy sie myla ,... Caly swiat ,... Tylko bobik nieomylny ,... Aha
        dzieki za prosperity , do dzisiaj myslalem ze zawdzieczam wlasnej pracy ,...

A tak na marginesie ,... Zaraz po wojnie byla tylko garstka Zydow i tez
        prosperowalismy , wystarczyla ze glowa domu pracowal ,... Zwykly spawacz w
        stoczni ,... Wystarczylo na dom , auta , wyzsze wyksztalcenie dla 3 je dzieci ,
        porzadne ubezpieczenie i odlozyc na stare lata ,... Ale wtedy nie mielismy
        "little bully" Izraela na "kroplowce" , Egiptu i innych na Bliskim Wschodzie ,
        ktorych traktaty "kupilismy" W Camp David i kupujemy corocznie do dzisiaj ,...
        I kosztuje nas to coraz wiecej ,... Chcecie prosperowac , prosperujcie , ale
        wasz brudna lapa w mojej (podatnika) kieszeni to troche za duzo ,... Pomoc
        komus raz to zrozumie ale to co robia Syjonisci to troche za duzo ,...
        Podtrzymywanie trupa na kroplowce i jego lapa w naszych kieszeniach to powod
        ze "szyscy ich sie czepiaja"jak to okresliles ,...

The Zionist experiment has practically collapsed. It can run for many years to
        come on life-support, brain-dead and vegetating. It can kill some people, maybe
        even start the next world war. But it cannot become alive.

• Gość: tewie Tak sobie siedze, skubie sie w brode i mysle... IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 00:13
          o czym byscie dyskutowali gdyby Zydow nie bylo...
    • cs137 Litko! Po raz wtóry. 17.10.03, 00:35
      Nie mogę się ustosunkowac do tych "strachów na Lachy", które tutaj roztoczył
      przed Tobą Spliciaszek. Miałem, de facto, jednego doktoranta, który był Żydem
      (ale tylko według etnicznej klasyfikacji, bo i on, i jego rodzice byli
      totalnymi agnostykami) i był żonaty z gojką (czyli "sziksą"). I też mieli
      dwoje dzieci. No i faktycznie małżeństwo sie rozpadło! Z tym, że to nie on ją,
      a ona jego puściła w trabę. Chłopak był zaprzeczeniem wszystkich cech
      tradycyjnie przypisywanych Żydom (był nieśmiałym, zamiast hucpy posiadał
      antyhucpę), po doktoracie zdołał znaleźć pierwszą pracę z pensją $ 40 000 /rok
      zaledwie, więc jego żona sie wściekła, porzuciła go, rozwiodła się i na złość
      mu wyszła zaraz za mąż za managera "Seven-Eleven", żeby mu dobitnie pokazać,
      co myśli o jego wykształceniu (jeśli nazwa "Seven-Eleven" Ci niewiele mówi, to
      Twój chłopak Ci zaraz wyjaśni, co to za instytucja). Uzasadniała to tym, że
      dziadowała z nim wspolmnie w czasie robienia doktoratu, oczekując, że jak on w
      końcu go zrobi, to ona zacznie żyć, jak pani
      • cs137 Re: Litko! Po raz wtóry. PS do listu 17.10.03, 00:39
        PS. Ja pisze o Splicie "Spliciaszek"
        • Gość: sp;lit Re: Litko! Po raz wtóry. PS do listu IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 17.10.03, 01:12
          cs137 napisała:

> PS. Ja pisze o Splicie "Spliciaszek"
        • Gość: litka Re: Litko! Po raz wtóry. PS do listu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 12:02
          Do cs: bardzo dziękuję za rzeczowe wypowiedzi (w porównaniu z chłamem, jaki tu
          czytam, to naprawdę miłe przeczytać coś do rzeczy). Ale, ale: kto mówił, że ja,
          u licha, myślę o małżeństwie? Ja chcę tylko móc iść na spacer albo do kina i
          nie narażać się na jakieś głupie komentarze.
          • cs137 Re: Litko! Po raz TRZECI 19.10.03, 02:35
            Gość portalu: litka napisał(a):

> Do cs: bardzo dziękuję za rzeczowe wypowiedzi (w porównaniu z chłamem, jaki
            tu
            > czytam, to naprawdę miłe przeczytać coś do rzeczy). Ale, ale: kto mówił, że
            ja,
            >
            > u licha, myślę o małżeństwie? Ja chcę tylko móc iść na spacer albo do kina i
            > nie narażać się na jakieś głupie komentarze.

Litko, czy w którymkolwiek z moich postów skierowanych do Ciebie padło
            słowo "małżeństwo"?

Powiedziałaś "mój chłopak". Ja jestem już staruszkiem, widzisz,
            najprawdopodobniej starszym od Twojego Taty. Ludzie z Twojego pokolenia, z
            którymi mam głównie kontakt, to "graduate students", czyli doktoranci i
            magistranci. U nas stosunki pomiędzy "ciałem" i studentami są o wiele mniej
            formalne, niż w Polsce.

No więc, jak u nas studentka mówi, że ma chlopaka, lub jeśli student mówi, że
            ma dziewczynę, to znaczy, że razem mieszkają
            • cs137 Re: Litko! PS do "Po raz TRZECI" 19.10.03, 02:41
              Sprawdziłem, faktycznie coś przebąknąłem o ślubie. Ale, to ze starego
              przyzwyczajenia, jako relikt przeszłości, osobnik "ze starego portfela",
              dinozaur. Potraktuj to, że mi sie wydarzył "slip of tongue".
              • Gość: split Re: Litko! PS do 'Po raz TRZECI' IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 19.10.03, 23:31
                cs137 napisała:

> Sprawdziłem, faktycznie coś przebąknąłem o ślubie. Ale, to ze starego
                > przyzwyczajenia, jako relikt przeszłości, osobnik "ze starego portfela",
                > dinozaur. Potraktuj to, że mi sie wydarzył "slip of tongue".

Oberwales i dobrze , uczynnosc nie poplaca : Nie dzis ,... Dziewczyna tylko
                chce sprobowac "obrzynka" a ty zaraz do oltarza ,... Uprzedz tez zeby nie
                zrozumiala zle ten "slip" ,... BJ z "lollipop" , perhapssmile ,....

Wyjdz czasami na ulice , jezyk sie troche zmienil od ostatniego spaceru ,...

• cs137 Re: Litko! PS do 'Po raz TRZECI' 20.10.03, 03:40
                  Gość portalu: split napisał(a):

>
                  > Oberwales i dobrze , uczynnosc nie poplaca : Nie dzis ,... Dziewczyna
                  tylko
                  > chce sprobowac "obrzynka"....

Kolego, nie bądź wulgarny. Może lepiej zostaw to typom w rodzaju PolishAM.

• Gość: sp;lit Re: Litko! PS do 'Po raz TRZECI' IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 20.10.03, 19:14
                    cs137 napisała:

> Gość portalu: split napisał(a):
                    >
                    > ==============================================================================
                    > >
                    > > Oberwales i dobrze , uczynnosc nie poplaca : Nie dzis ,... Dziewczyna
                    > tylko
                    > > chce sprobowac "obrzynka"....
                    >
                    > Kolego, nie bądź wulgarny. Może lepiej zostaw to typom w rodzaju PolishAM.

=============================================================================

My friend , zycie to nie lab , bialy fartuch i sterylizowane rekawiczki ,...
                    Jak juz nadmienilem ; Wyjdz od czasu do czasu na spacer ,... Dzisiaj dodam ,
                    skrec i zajrzyj do zakopconego baru ,... Tam tez ludzie , moze nie z Twojego
                    srodowiska ale interesujacy ,... Moze cos ze szkoly zycia ?, bo renia ci kit
                    sprzedala , za "fiuta" Cie ma , jak wynika z jej ostatniego zdania i dobrze bo
                    nieproporcjonalnie w swej tyradzie znowu skopales Polakow ,... A ona Polka .

But ,... What's new ? ,... Same old song , so predictible , so pathetic ,...

>
                    Cordially , down to dirt ,if provoked ,... sp;lit
                  • natallia DO CS137 I TYCH, KTÓRYCH TO OBCHODZI. 20.10.03, 19:54
                    Tak mnie wychowano, że nie mam zamiaru sypiać z nikim aż do ślubu - to tylko na
                    marginesie. W moim poprzednim poście miałam na myśli to, że nie problem
                    mieszanych małżeńswtw czy związków mnie tak zaprząta. To, że bywa trudno, sama
                    widzę. Próbowałam tylko zrozumieć (i o to pytałam na samym początku), skąd
                    bierze się antysemityzm in general. te wszystki teorie spisku śmieszą mnie
                    tylko. Dlaczego akurat Żydzi? Dlaczego to nie Niemcy, Włosi czy mafia z Pcimia
                    trzęsie światem? A może Islandczycy? Podejrzanie mało wiem o mieszkańcach
                    Islandii. Może to właśnie oni są odpowiedzialni za całe zło świata, a potem
                    cichcem zwalają winę na innych. Połowa ludzi na tym forum ma jakąś paranoję,
                    naprawdę.
                    • Gość: litka natallia=litka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 19:56
                      zalogowałam się przez pomyłkę, no. zaraz będę miała pewnie w skrzynce bombę
                      atomową albo inne świństwo
                      • Gość: sp;lit Re: natallia=litka IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 20.10.03, 23:27
                        Gość portalu: litka napisał(a):

> zalogowałam się przez pomyłkę, no. zaraz będę miała pewnie w skrzynce bombę
                        > atomową albo inne świństwo

=============================================================================

Nie przesadzaj , litko , natalio , "reniu" whoever you're ,... Ja rozumiem
                        od poczatku ,... Poznan , boyfriend w Stanach , kino , autorzy , cicha woda ,
                        no oczywiscie praca na szydelku ,..

Loguj sie ostrozniej , my dear ,... Zmien nicka narazie smile
                  • Gość: sp;lit Add an insult to your injury , sucker :) n/t IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 20.10.03, 23:11
                    cs137 napisała:

> Gość portalu: split napisał(a):
                    >
                    > ==============================================================================
                    > >
                    > > Oberwales i dobrze , uczynnosc nie poplaca : Nie dzis ,... Dziewczyna
                    > tylko
                    > > chce sprobowac "obrzynka"....
                    >
                    > Kolego, nie bądź wulgarny. Może lepiej zostaw to typom w rodzaju PolishAM.

Gdybys nie napisal ze masz rodzine i dzieci , to pisal bys dalej ,...
                    >
    • Gość: Historyk82 RASISTOWSKIE zydowski dziela o miesznym malzenstwi IP: *.rasserver.net 17.10.03, 23:58
      RASISTOWSKIE zydowski ksiazki o BOJKOCIE goji

W spolczesnej Ameryce we WSZYSTKICH ksiegarniach mozesz kupic MASY ksiazk
      ZYDOWSKICH nauczajacych NIE TOLRERANCJI i RASIZMU zydowskiego.

Gdy na przyklad wziolam zydowska ksiazke pt.:

"To Raise a Jewish Child: A Guide for Parents"

autorstwa jakiegos RASISTY zydowskiegom o nazwisku Hayim Halevy Donin, ktory
      jest "rabbi" czyli duchowy przywdca zydow.

www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0465086357/qid=1066423288/sr=1-
      2/ref=sr_1_2/104-9929740-4535959?v=glance&s=books

Zaczolam czytac to NIE WIERZYLAM WLASNYM OCZOM, ze cos takiego zostalo
      wydrukowane w kraju USA, co mieni sie na caly swiat krajem tolerancji.

Ta ksiazka naucza zydowskich rodzicow jak BOJKOTOWAC swoje wlasne dzieci, gdy
      ODWAZA sie wstapic w zwiazk malzenski z nie-zydami lub nie-zydowka.
      I tak np. nucza ta ksiazka aby:

1. Rodzice zydzi NIE POWINI uczestniczyc w uroczystosciach zwiazanych z
      zawarciem malzenstwa zyda z nie-zydowka lub nie-zydem. To ma oznaczc BRAK
      AKCEPTACJI rodzicow do takiego malzenstwa (strona 135, rozdzial: "Reacting to a
      Mixed Marriage")

2. Rodzice zydzi powinni seperowac sie od malzenstw meszanych zyd z nie-zydowka.

3. Rodzice zydzi NIE powini zapraszac na urzoczystosci rodzinne mieszane
      malzenstwa zyd z nie-zydem lub nie-zydowka.

4. Malzenstwomieszane zyd z nie-zydowka lub nie-zydem to WIELKA porazka dla
      zydowskich rodzicow i spoleczenstwa zydowskiego.

5. Rodzice zydzi nie powinni odwiedzac swoich krewnych, ktore sa mieszanymi
      malzenstwami zyd z nie-zydowka lub nie zydem.

To tylko niektore wnoski ze stron tego „dziela zydowskiego” z nauk „rabina”.

Ta ksiazka tez oczywiscie naucza jak wogole ZAPOBIEGAC i wychowywac zydowskie
      dzieci, aby „nie ponizaly” i NIE ZDAWALY sie z NIE-zydami lub nie-zydowkami w
      kontaktach damsko-meskich itp.

Inna ksiazka nauczajaca SZOWINIZMU i NACJONALIZMU zydowskiego jest np.
      to „dzielo zydowskie” pt.:

"40 Things You Can Do to Save the Jewish People"

autorstwa jakiegos innego RASISTY zydowskiegom o nazwisku Joel Lurie Grishaver.

www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1881283224/ref=lpr_g_2/104-9929740-4535959?v=glance&s=books

Ta ksiazka tez NAUCZA np. w rozdziale 37 jak ma BOJKOTOWAC rodzina zydowska
      malzenstwa mieszane zyd z nie-zydowka lub nie-zydem.

Ta ksiazka tez naucza jak ignorowac inne relegie, oraz inspiruje do BOJKOTU
      swiata kultury chrzescijanskiej.

NIE TOLERANCJA zydow do NIE-ZYDOW ma swoje glebokie podloze w nauczaniu zydow
      wlasnie przez przywodcow „duchowych” judaizmu tzn. rabinow, ktorzy pisza
      takie „dziela”, ktore ZRADZAJA NIENAWISC zydow do otaczajcych ich innych ludzi.

Z tad wlasnie biora sie BARDZO POWAZNE KONFLIKTY zydow z innymi narodowosciami.

Nauczanie i teologia judaizmu jest PIERWOTNYM negatiwizmem swiata zydowskiego,
      w stosunku do innych, a KONFLIKTOWOSC zydostwa ze swiatem zewnetrznym jest
      dopiero WTORNYM zjawiskiem, dlatego zydzi sa tak bardzo SKLUCENI i
      SKOFLIKTOWANI ze WSZYSTKIMI.

Co kilkanascie lat ONZ organizuje wielka konferencje swiatowa na temat RASIZMU
      na swiecie na ktorej potepia sie kraje RSISTOWSKIE.

Ostania taka konferencja odbyla w Durbanie (RPA) i trwala dwa tygodnie.
      Przyjechalo na nia 6000 tysiecy delegatow ze 159 panstw swiat.

Konferencja zakonczyla sie 8 wrzesnia 2001 roku oglosiloszeniem GLOWNEJ
      rezolucji przeglosowanej pozytywnie wiekszoscia panstw i spolecznosci swiata
      ktora uznala ze:

IZRAEL to RASISTOWSKI kraj, a zydzi to RASISISCI, ktorzy zostali porownani do
      hitlerowskich niemcow a izraelska gwaizda Dawida byla zrownana z faszystowska
      sfastyka.

Aby odwrucic uwage opini swiatowej od tej rezolucji POTEPIAJACEJ Izrael za
      RASIZM zawalono 3 dni puzniej WTC w Nowym Jorku tzn. 11 wrzesnia 2001 roku.

• Gość: Palnick Źródło antysemityzmu... IP: *.stenaline.com 18.10.03, 02:03
      Jeden Polak to patriota, dwóch Polaków to trzy partie polityczne, trzech
      Polaków to anarchia.
      Jeden Żyd to żebrak, dwóch Żydów to diaspora, trzech Żydów to bank
      międzynarodowy.
      • Gość: diabelek Re: Źródło antysemityzmu...w Malezji IP: *.dial.allstream.net 18.10.03, 14:36
        Czy ta wypowiedz premiera Malezji jest przejawem antysemityzmu, czy nie?

Premier Malezji Mahathir Mohamad na miedzynarodowej konferencji oswiadczyl
        jakoby miel Zydzi rzadzic swiatem poprzez swoich niezydowskich podwladnych.

Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad:
        ''The Europeans killed 6 million Jews out of 12 million, but today the Jews
        rule the world by proxy, they get others to fight and die for them."
        • snajper55 Re: Źródło antysemityzmu...w Malezji 19.10.03, 04:09
          Gość portalu: diabelek napisał(a):

> Czy ta wypowiedz premiera Malezji jest przejawem antysemityzmu, czy nie?
          >
          > Premier Malezji Mahathir Mohamad na miedzynarodowej konferencji oswiadczyl
          > jakoby miel Zydzi rzadzic swiatem poprzez swoich niezydowskich podwladnych.
          >
          > Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad:
          > ''The Europeans killed 6 million Jews out of 12 million, but today the Jews
          > rule the world by proxy, they get others to fight and die for them."

A mnie się wydaje, że jest odwrotnie. To goje rządzą światem za pomocą swoich
          żydowskich podwładnych. Co powiecie o takim stwierdzeniu ?

Snajper.
          • Gość: diabelek Re: Źródło antysemityzmu...w Malezji IP: *.dial.allstream.net 19.10.03, 19:30
            "Zydzi rzadza swiatem" to slogan dobrze znany nad Wisla i wsrod innych ludow
            poslugujacych sie w domu jezykiem slowianskim.
            Pan premier Malezji wypowiadal sie publicznie w jezyku angielskim ale po
            sprawdzeniu znaczenia wyrazow w slowniku mowa ta wydala mi sie jakas taka
            znajoma.
            Co to moze byc, ze w dalekiej Malezji ludzie mysla podobnie?
            Niedawno w wywiadzie ze Zbigniewem Brzezinskim padlo pytanie:

-Jaki Pana zdaniem byl prawdziwy motyw interwencji. (w Iraku)?

- "Uwazam, ze to byla kombinacja glupoty i fanatyzmu. Glupoty u poszczególnych
            osób na wysokim szczeblu, tzn. bardzo uproszczona wizja swiata, dodatkowo
            zaogniona przez obawy spowodowane zamachami 11 wrzesnia. Z drugiej strony byl
            fanatyzm grupy tzw. neokonserwatystów majacych bliskie powiazania z partia
            Likud w Izraelu, z która wspólpracowali od lat jeszcze przed przyjsciem do
            wladzy. Neokonserwatysci dostrzegli okazje do rozwalenia Iraku -
            najsilniejszego panstwa arabskiego - zeby wzmocnic pozycje Izraela."

Nie da sie ukryc wplywu obywateli pochodzenia zydowskiego na podejmowane w USA
            decyzje w polityce wewnetrznej i zagranicznej.
            Nie sa tajemnica talenta Zydow w biznesie i bankowosci, tzw glowa do interesow.
            "Nalezy tez zwrócic uwage, ze demokratyczne wybory, które raz po raz do
            godnosci przedstawicieli narodu wynosza ludzi gloszacych - przynajmniej
            werbalnie - odmienne przekonania, nie powoduja zadnej istotnej zmiany w
            polityce budzetowej. Wyglada na to, ze finanse publiczne z nieznanych szerzej
            przyczyn uniezaleznily sie od woli demokratycznie wybranych przedstawicieli.-
            Takie rozumowanie jest bardzo powszechne wsrod antyglobalistow i nie jest ono
            pozbawione oparcia w faktach.
            Slogan "reklamowy": "X, czy Y rzadzi swiatem" nie mialby w rzeczywistosci
            znaczenia , bo wiadomo, ze scieraja sie tutaj wplywy roznych grup interesow
            niekoniecznie zwiazanych etnicznym sentymentem , ale...
            Wladza czesto komunikuje sie ze swoimi poddanymi przy pomocy roznych takich
            sloganow , a ten uzyty zreszta przez premiera dosc duzego panstwa jest moim
            zdaniem dla Zydow niebezpieczny ;
            bo kto wszystkim rzadzi to za wszystko jest odpowiedzialny. W ten sposob mozna
            Zydom przypisywac odpowiedziealnosc za wszelkie zlo i niesprawiedliwosc na
            calym swiecie.
            Jezeli chodzi o slogan goje rzadza swiatem to jest on bez znaczenia
            bo wlasciwie na nikogo nie wywiera wplywu.
      • Gość: Zybi Matecznik antysemityzmu w PL to kler katolicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:02
        ktory nie slucha nawet JP II !!!
    • maniekxxx adwokat amerykanski broni antysemityzmu 21.10.03, 01:01
      www.network54.com/Hide/Forum/thread?
      forumid=145962&messageid=1066539234&lp=1066539234
      www.sierratimes.com/archive/files/nov/14/edes111401.htm
      • maniekxxx Re: adwokat amerykanski broni antysemityzmu 21.10.03, 01:03
        www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=145962&messageid=1066539234&lp=1066539234
        • Gość: Basia Maniak spadaj z forum! IP: *.netlandia.pl 21.10.03, 21:26
          Wstyd Polakom i Polsce przynosisz.
          • Gość: sp;lit Re: Maniak spadaj z forum! IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 01:43
            Gość portalu: Basia napisał(a):

> Wstyd Polakom i Polsce przynosisz.

===============================================================================

Bo podal link , idiotko ? Nie wspominaj Polakow , please !
            • maniekxxx Re: Maniak spadaj z forum! 22.10.03, 02:45
              no wiesz ona chcialaby polakow dupo-lizcow zydowskich , z
              takimi to moze ona pogawedzic-zydowska prostytuta.Jeszcze
              niewidzialem prostytuto ze przeflancowali to forum na jude-
              forum, pokaz gdzie to jest napisane?
              • Gość: Basia Re: Maniak spadaj z forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:46
                No i widzisz! Szydlo samo wyszlo z worka. Nie przynosi nam wstydu? Ja go znam!
                • Gość: sp;lit Re: Maniak spadaj z forum! IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 22.10.03, 17:24
                  Gość portalu: Basia napisał(a):

> No i widzisz! Szydlo samo wyszlo z worka. Nie przynosi nam wstydu? Ja go znam!

================================================================================

Odwoluje epitet , sorry ,... Nadmienie ze prowokowalas (co nie
                  usprawiedliwia jego lingo) , a nie mialas powodu bo zamiescil tylko link ,...

Sorry again .
                • maniekxxx Re: Maniak spadaj z forum! 22.10.03, 18:30
                  OD tego jest forum -anie od wzajemnej adoracji
                  towarzysto.To raz -PO DRUGIE widocznie niemasz pojecia co
                  to jest forum-jest to otwarte do otwartej dyskusji ,
                  komu sie tylko podoba.Mam miec prawo do wlasnego
                  zdania, jak kazdy czlowiek na swiecie , i mnie
                  niepouczaj co jest dobre a co zle.Czyzbys uwazala
                  ze masz prawo dyktowac ludziom , jak maja myslec i
                  pisac, ja uwazam ze mam , racjie, a ty uwazasz ze
                  ty masz racjie-nie ja zaczelem ta glupia
                  dyskusjie.Natomiast chcac dyskutowac prywatnie-od tego sa
                  czaty lub usnet.Lub niezabieraj glosu wogole.Podalem pod
                  dyskusjie link- czy to byl powod twojego chamskiego
                  zachowania-naucz sie demokracji, jeszcze tyrannia
                  niezapanowala nad swiatem.Mi twoje posty nieodpowiadaja
                  rowniez, gdyz czytalem parokrotnie-ale czy powiedzialem
                  ci cos zlego, a moze myslisz ze masz wiecej praw i
                  mozesz obrazac innych a ci w zamian beda ci
                  dziekowac???
              • Gość: Glen Re: Maniak spadaj z forum! Do IEN RM IP: *.netlandia.pl 05.11.03, 16:40
                Manius. Jest forum dla Ciebie. W tzw. Instytucie Edukacji Narodowej RM Rydzyka.
                • Gość: Palisander Re: Maniak spadaj z forum! Do IEN RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:18
                  Do milujacego ludzi ojca rydzyka! Moze bys rzeczywiscie sprobowal na forum IEN. To fajne doswiadczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka