polski_francuz 26.12.08, 09:41 juz wystarczy propagandy na ten ranek! PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 10:09 Z działalności tej małpy z brzytwą jest jednak jakiś pożytek - wznowiła bardzo interesujące wypowiedzi Pani Wolnej Maglarki, które wcześniej jakoś mi umknęły. Właśnie je sobie skopiowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 12:24 ewa8a napisała: > Z działalności tej małpy z brzytwą jest jednak jakiś pożytek - > wznowiła bardzo interesujące wypowiedzi Pani Wolnej Maglarki, które > wcześniej jakoś mi umknęły. Właśnie je sobie skopiowałam. A klawiatura się na Ciebie nie obraziła? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 13:26 no wlasnie mialam zapytac, czy juz nie ma lepszej literatury do przechowywania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 13:30 Na wszelki wypadek zrobiłam to bez udziału klawiatury, ona jest bardzo delikatna. Współpracowałam wyłącznie z myszką. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Skrzywdzilas gryzonia Ewo!/nt 26.12.08, 13:39 To była kara za nieposłuszeństwo, zaczyna coś ostatnio stawać okoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Skrzywdzilas gryzonia Ewo!/nt 26.12.08, 17:31 Wyczysc w srodku !!! ,... =================================================================== zaczyna coś ostatnio stawać okoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 13:33 Wolna Maglarka z imieniem czterysta czterdziesci i cztery, to przecez perlowy szwagier. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 18:46 off_nick napisała: > > A klawiatura się na Ciebie nie obraziła? > Nie, znów Jahwe do niej przemówił za jej pośrednictwem > Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 18:45 ewa8a napisała: > Z działalności tej małpy z brzytwą jest jednak jakiś pożytek - > wznowiła bardzo interesujące wypowiedzi Pani Wolnej Maglarki, które > wcześniej jakoś mi umknęły. Właśnie je sobie skopiowałam. > dobrze zrobiłas, sama nie ejstes zdolna do żadnej wypowiedzi, to choć używaj cudzych paniała? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kuba - paciorek i spac! 26.12.08, 19:53 polski_francuz napisał: > juz wystarczy propagandy na ten ranek! > > PF propagandy FE tez tu starczy i wybiorczej cenzury tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś