Dodaj do ulubionych

n0str0m0-w związku z moim Noblem

06.11.03, 21:58
Jestem osobą łatwowierną, która ma zerowe, oprócz afery Rywina, doświadczenie
w sprawach korupcyjnych. Naiwność jest lepsza niż cynizm, bo cynizm to jest
moralność żywych trupów, a ja jeszcze ciągle żyję. No więc tak, jestem naiwna
i łatwowierna. Wolę dostać po nosie, niż stać się cynikiem, który uważa, że
każdy kantuje

Chyba wiesz kto to powiedział

A.

A.
Obserwuj wątek
    • Gość: n0str0m0 Re: n0str0m0-w związku z moim Noblem IP: 61.149.95.* 07.11.03, 05:23
      cos ty andrzeju
      zlapany na goracym uczynku lenistwa
      w wirze dzialan kamuflujacych bezczynnosc
      naiwnie rozgladam sie za kolem ratunkowym
      lub telefonem do przyjaciela

nostromo
      • Gość: AndrzejG Re: n0str0m0-w związku z moim Noblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 06:36
        Wanda Rapaczyńska na przesłuchaniu przed komisją śledczą
        Jak widzisz są jeszcze na świecie ludzie naiwnie wierzący...

A.
        • wojcd zuch dziewczyna 07.11.03, 06:58
          jej nie jest wszystko jedno. Adas tez zuch bo mogl nie
          isc do prokuratora, a poszedl. Wiec jemu tez nie wszystko
          jedno.

Wojciech
          • andrzejg Re: zuch dziewczyna 07.11.03, 07:03
            w porządku kobita

A.
            • perla_ przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 09:15
              ja chcę tylko napisać, że to miło tak poczytać, jak to inteligencja forum tego
              tak inteligentnie dyskutuje.

Perła
              • Gość: AndrzejG Re: przepraszam, że się wcinam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 09:50
                bo to jest dalszy ciag mojej dyskusji z n0str0m0
                i nie dziwię sie ,że nie łapiesz o co chodzi - ale wcięcia sa wskazane.

W skrócie - n0str0m0 przedstawiłby mnie jako kandydata do nagrody Nobla
                w naiwnosci , gdyby takowa była , a ja sie ucieszyłem ,że nie jestem
                jedynym naiwnym na świecie - jest jeszcze Rapaczyńska , na co wskazuja
                jej słowa,które zresztą czuje doskonale - tak własnie odczuwa cżłowiek naiwny.
                Faktem jest ,ze pojawiła się konkurencja

A.
                • d_nutka Re: przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 10:05
                  Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> bo to jest dalszy ciag mojej dyskusji z n0str0m0
                  > i nie dziwię sie ,że nie łapiesz o co chodzi - ale wcięcia sa wskazane.
                  >
                  > W skrócie - n0str0m0 przedstawiłby mnie jako kandydata do nagrody Nobla
                  > w naiwnosci , gdyby takowa była , a ja sie ucieszyłem ,że nie jestem
                  > jedynym naiwnym na świecie - jest jeszcze Rapaczyńska , na co wskazuja
                  > jej słowa,które zresztą czuje doskonale - tak własnie odczuwa cżłowiek naiwny.
                  > Faktem jest ,ze pojawiła się konkurencja
                  >
                  > A.

być naiwnym jak dziecko co poznaje świat-to wielka zaleta godna nagrody nobla
                  dla każdego dziecka

być naiwnym "dziecięciem" po doświadczeniu,że drabina nie służy po to, aby z
                  niej spadać to już przypomina bardziej głupotę a nie naiwność.
                  a poza tym, dzieci nie powinny wchodzić na drabinę bo to niebezpieczne dla nich
                  d_
                  • Gość: AndrzejG Re: przepraszam, że się wcinam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 10:38
                    to jest całkiem cos innego , bo naiwnosć dziecka jest nieświadoma-
                    ono dopiero sie uczy, a naiwnosc dorosłego ,wyrażająca się wiarą
                    w uczciwośc innych ludzi jest naiwnością z wyboru.Tak jest łatwiej,
                    niż doszukiwać się we wszystkim spisku.To mniej kosztuje , bo tylko
                    pstryczek w nos ,od przypadku do przypadku, w zamian za ciągłą nerwowość.

A.
                    • d_nutka Re: przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 10:54

> to jest całkiem cos innego , bo naiwnosć dziecka jest nieświadoma-
                      > ono dopiero sie uczy, a naiwnosc dorosłego ,wyrażająca się wiarą
                      > w uczciwośc innych ludzi jest naiwnością z wyboru.Tak jest łatwiej,
                      > niż doszukiwać się we wszystkim spisku.To mniej kosztuje , bo tylko
                      > pstryczek w nos ,od przypadku do przypadku, w zamian za ciągłą nerwowość.
                      >
                      > A.

Andrzeju
                      Czy jednak nie mylisz naiwności prawdziwej od naiwności jak sam piszesz "z
                      wyboru"? przy okazji przemyciłeś zarzut, pod moim adresem (?) pisząc o wyborze
                      pomiędzy "naiwnością z wyboru" a "doszukiwaniem się we wszystkim spisku".
                      to są dwa odległe końce tego co pomiędzy nimi, czyli uczenia się w miarę
                      dorastania. chyba nie uważasz, że ucząc się, człowiek zyskuje wiedzę kosztem
                      naiwności, tej własciwej, tej wynikajacej z miłości tak pięknie opisanej przez
                      św. Pawła, który pisze tam między innymi, że miłość "wszystkiego się spodziewa".
                      wszystkiego, to znaczy możliwości oszustwa także, co jednoczesnie nie oznacza,
                      że każda taka możliwość zaistnieje. i taki wybór, pomiędzy naiwnością a
                      doświadczeniem ,nie jest kwestią wyboru wiary w nieistnienie oszustów lub
                      pogodzeniem się z ich istnieniem i wiarą, że będę miał szczęście lub opatrzność
                      boża będzie czuwała nade mną i moim mieniem.
                      linia wyboru pomiędzy naiwnością i wiarą przebiega gdzie indziej(dla mnie) niż
                      ty napisałeś o sobie.
                      d_
                      d_
                      • Gość: AndrzejG Re: przepraszam, że się wcinam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 11:08
                        > Czy jednak nie mylisz naiwności prawdziwej od naiwności jak sam piszesz "z
                        > wyboru"? przy okazji przemyciłeś zarzut, pod moim adresem (?) pisząc o
                        wyborze pomiędzy "naiwnością z wyboru" a "doszukiwaniem się we wszystkim
                        > spisku".

Nie przemycałem , ale Twoja reakcja wskazuje na doszukiwanie się tego spisku

A.
                        • d_nutka Re: przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 11:32

> > Czy jednak nie mylisz naiwności prawdziwej od naiwności jak sam piszesz "z
                          >
                          > > wyboru"? przy okazji przemyciłeś zarzut, pod moim adresem (?) pisząc o
                          > wyborze pomiędzy "naiwnością z wyboru" a "doszukiwaniem się we wszystkim
                          > > spisku".
                          >
                          > Nie przemycałem , ale Twoja reakcja wskazuje na doszukiwanie się tego spisku
                          >
                          > A.

która reakcja i na co?
                          jeśli mi nie dowiedziesz, że "wyznaję spiskową teorię dziejów" to uznam ciebie
                          za kłamcę. i dodam być może -naiwnego kłamcę"
                          d_
                          • Gość: AndrzejG Re: przepraszam, że się wcinam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 11:50
                            Piszesz:

>przy okazji przemyciłeś zarzut, pod moim adresem (?) pisząc o wyborze
                            >pomiędzy "naiwnością z wyboru" a "doszukiwaniem się we wszystkim spisku

Otóż powtarzam Ci ,ze nic nie przemycałem pod Twoim adresem.
                            W ogóle nie myslałem o Tobie pisząc powyzsze teksty,a Ty doszukujesz
                            sie jakis zarzutów.
                            Koniec dowodu.

A.
                            • d_nutka Re: przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 12:08

> Piszesz:
                              >
                              > >przy okazji przemyciłeś zarzut, pod moim adresem (?) pisząc o wyborze
                              > >pomiędzy "naiwnością z wyboru" a "doszukiwaniem się we wszystkim spisku
                              >
                              > Otóż powtarzam Ci ,ze nic nie przemycałem pod Twoim adresem.
                              > W ogóle nie myslałem o Tobie pisząc powyzsze teksty,a Ty doszukujesz
                              > sie jakis zarzutów.
                              > Koniec dowodu.
                              >
                              > A.

"Nie przemycałem , ale Twoja reakcja wskazuje na doszukiwanie się tego spisku"

A.

a znaku zapytania "pod moim adresem(?)" nie zauważyłeś?

jak już ci pisałam moja naiwność przebiega wg innych znaczeń niż twoja, ale nie
                              posuwam się, nawet w swojej naiwności, do publicznej sugestii(bez znaków
                              zapytania), że mój rozmówca reprezentuje moje poglądy czy moje wizje widzenia
                              rzeczywistości co nagminnie mnie spotyka ze strony innych forumowiczów, tym
                              razem z twojej strony
                              d_

• Gość: AndrzejG Re: przepraszam, że się wcinam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 12:25
                                D_nutko

Powtórzę Ci - nawet nie myslałem o Tobie
                                Pisałem o Rapaczyńskiej - sama sie zgłosiłas
                                a teraz publicznie się biczujesz.

Biczuj sie dalej , ale beze mnie.

Pa

A.
                                • d_nutka Re: przepraszam, że się wcinam 07.11.03, 12:42

> D_nutko
                                  >
                                  > Powtórzę Ci - nawet nie myslałem o Tobie
                                  > Pisałem o Rapaczyńskiej - sama sie zgłosiłas
                                  > a teraz publicznie się biczujesz.
                                  >
                                  > Biczuj sie dalej , ale beze mnie.
                                  >
                                  > Pa
                                  >
                                  > A.

będę tym razem upierdliwa jak Gini
                                  gdzieś się w tym wątku dopatrzył mojego samobiczowania?
                                  czyżby w tobie też działała matryca "cierpiącej za miliony" danutki?
                                  twój nobel jest mocno zagrożony takimi stwierdzeniami, bo one nijak się mają do
                                  deklarowanej naiwności
                                  d_
                                  • gini Re: Danka 07.11.03, 12:48
                                    Czy ty nie mozesz jednego dnia wytrzymac bez zaczepiania mnie?
                                    Mnie sie juz naprawde nie chce z toba gadac , tym bardziej, ze nawet nie ma o
                                    czym, bo belkoczesz ostatnio tak, ze ciezko cos z tego zrozumiec.
                                    Belkocz wiec sobie bez zaczepiania mnie.
                                    • d_nutka Re: Danka 07.11.03, 12:53
                                      gini napisała:

> Czy ty nie mozesz jednego dnia wytrzymac bez zaczepiania mnie?
                                      > Mnie sie juz naprawde nie chce z toba gadac , tym bardziej, ze nawet nie ma o
                                      > czym, bo belkoczesz ostatnio tak, ze ciezko cos z tego zrozumiec.
                                      > Belkocz wiec sobie bez zaczepiania mnie.

to nie w temacie wątku
                                      załóż sobie swój własny wątek do wylewania żali na mnie
                                      d_
                                    • breslau1 do gini 08.11.03, 17:14
                                      gini napisała:

> Czy ty nie mozesz jednego dnia wytrzymac bez zaczepiania mnie?
                                      > Mnie sie juz naprawde nie chce z toba gadac , tym bardziej, ze nawet nie ma
                                      o
                                      > czym, bo belkoczesz ostatnio tak, ze ciezko cos z tego zrozumiec.
                                      > Belkocz wiec sobie bez zaczepiania mnie.

Nie możesz zrozumieć, bo żeś durna babo.
                                      Ty już dawno powinnaś być w psychiatryku gini. Co sprzątaczek polskich w
                                      Belgii nie leczą na głowę?
    • limakty niestety andrzejg 08.11.03, 16:42
      D_nutka ma rację . Jesteś osobą niewiarygodną i obłudną. Ona ma prawo tak
      powiedzieć i ja takie prawo mam.
      W tak poza tematem- mam pytanie:
      a.dlaczego nie siedzisz w zamkniętym forum w Rivendell, któr daje ci tyle
      spokoju i relaksu , tylko pchasz się na forum-aktualności, przed którym, tak
      skrzętnie się zamknęliście?
      b. uczciwiej byłoby , gdybyś z tamtąd nie wychylał "pyska", jednak robisz to
      bardzo często i nie zapraszany, a może raczej nie chciany
      c. dlaczego wy rivendellowcy, tak chętnie tu przebywacie, a potem wracacie na
      swoje forum ukryte i obczerniacie forumowiczów z FA, mówiąc jacy to oni
      paskudni, a wy cacy...przecież zamknęliściue się tam aby z nami nie być.

Jedno wiem. To jest wasza obłuda, to jest wasza maska , to jest zwykła wredna
      postawa...
      Kto was tu prosi, a może pogadacie o tym na R- chętnie poczytam wasze dyskusje.

ULME

Wy jak ten głupiec: - chcielibyście zjeść bułkę i mieć bułkę
      • gini Re: do durnej zaslimaczonej swini 08.11.03, 17:19
        Nie adresuj swinio nic do mnie.Nawet ludzi, ktorzy Cie przyjeli , zaufali
        chcieli zebys sie dobrze czul nie umiesz swinio uszanowac.
        Obsmarowujesz ich za to, ze cie zaprosili jak czlowieka.
        To moj ostatni post do ciebie.
        Brzydzisz mnie
        Tfu
        • limakty Re: do durnej zaslimaczonej swini-gini 08.11.03, 17:26
          gini napisała:

> Nie adresuj swinio nic do mnie.Nawet ludzi, ktorzy Cie przyjeli , zaufali
          > chcieli zebys sie dobrze czul nie umiesz swinio uszanowac.
          > Obsmarowujesz ich za to, ze cie zaprosili jak czlowieka.
          > To moj ostatni post do ciebie.
          > Brzydzisz mnie
          > Tfu

jak masz żółte papiery to cię tam przyjmą ?
          zresztą oni cię i z tymi żółtymi papierami tam nie chcą smile))
          gini, w Belgii pracujesz jako szczurołap, czy sprzątasz kible?

• andrzejg Re: niestety andrzejg 08.11.03, 17:19
        Napiszę do Ciebie Kamilu po raz ostatni.Więcej nie spodziewaj się
        ode mnie żadnej reakcji,choćbys wypisywał tu najzmyślniejsze kłamstwa.
        Okazałeś sie kłamcą i oszustem piszącym pod kilkoma nickami,nawoływaczem
        do jakiś krucjat i człowiekiem nie potrafiącym znaleźć się w grupie
        ludzi ,których jedynym celem jest dyskusja.Doskonale wiesz ,że nie tylko
        na Rivendell zawaliłeś sprawę swoim chamskim zachowaniem.

Żegnam i czytaj sobie do woli-lata mi to.

A.

P.S.
        Nie Ty mi będziesz dyktował gdzie moge pisać chłoptasiu.
        • limakty a ja ci andrzejug odpisze 08.11.03, 17:40
          chcesz czytaj , nie chcesz nie czytaj...
          to ty jesteś malutkim gówniarzem, nie tylko tego forum , ale i forum
          riwendell...
          Jak ci tak źle na Fa , to po co tu włazisz?
          A jaką wy dyskusje tam prowadzicie obłudnicy? Czytałem was i czytam nadal!
          Jesteście kupą obłudników (no może nie wszyscy). Dyskusja wg was to pieprzenie
          podtekstami w stylu:
          dyskutant I:- ale dzisiaj
          dyskutant II:- no
          dyskutant II:- trzeba będzie coś zrobić
          dyskutant IV:- no to róbmy

To jest wasza mopsiana dyskusja. Poza tym ja mam w du..e wasze riwendell i
          waszą wrednotę - dlatego was opuściłem.
          A ty koleś nie pisałeś pod wieloma nickami? Zbyt dobrze cię znam. Zbyt długo
          jestem na FA - mnie nie oszukasz patałachu.
          Ty mi też latasz i twoi kolesie.
          Skoro cwaniaczku taki jesteś uczciwy , to po co tu przylatujesz. Najpierw
          obczerniasz forumowiczów w tym waszym ukrytym rivendellu, a potem przybłędo ,
          przychodzisz tu dyskutować. Jak tam tak fajnie, to po h. tu przychodzisz
          pacanie.
          A na koniec...pocałuj mnie w żyć.
          I możecie sobie tam przyjąć gini, bo ona taka sama fałszywa jak wy, i też ma
          żólte papiery.

ULME

• limakty i jeszcze jedno andrzejug... 08.11.03, 18:08
      każdy wróg, może zostać przyjacielem Limaka.
      przyjaciel który zdradził, dożywotnio zostaje jego wrogiem

ULME
      ps. trzeba było pochamować swoją sforę , by mnie na FA nie zaczepiałe
      pisałem to do was ww ostatnim poście
      nie dotrzymaliście słowa , więc nie mam wobec was , żadnych zobowiązań smile))
      Przestrzegałem!
      • perla_ do LIMAKA jest 08.11.03, 18:18
        To Ty byłeś uczestnikiem Camelot i RIVENDELL? Pewno dzięki protekcji - wiadomo
        kogo, bo on Twoim wiekim przyjacielem jest. A popatrz, Dankę w przedpokoju
        zostawili. I co? Wyrzucili, hę? Mnmiejsza o to. Inna sprawa jest. Nie wolno Ci
        upubliczniać tego co tam przeczytałeś. Jeżeli obgadywali ludzi stąd to to
        zachowaj dla siebie. Takie zasady po prostu są. NIE WOLNO UPUBLICZNIAĆ
        INFORMACJI, KTÓRE W ZAUFANIU ZDOBYŁEŚ.

Perła
        • andrzejg Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:24
          perło
          Facet jest chory na głowę.
          Jakie obgadywanie?
          Wiesz jakie?Takie samo jak w Cachalot- czyli żadne

A.
          • perla_ Re: do Andrzeja jest 08.11.03, 18:35
            andrzejg napisał:

> perło
            > Facet jest chory na głowę.
            > Jakie obgadywanie?
            > Wiesz jakie?Takie samo jak w Cachalot- czyli żadne
            >

Jeżeli takie jak w Cachalot to rzeczywiście - żadne.
            Ale nie widzisz, że łamie sie jakaś kolejna bariera na forum tym? Niedawno
            jedna pani pretensje do drugiej pani, mimo, że poza forum wszystko działo się.
            Teraz były uczestnik forów ukrytych zaczyna pluć na nie, pisząc teksty pełne
            niedomówień i oskarżeń. Danka już przyklaskuje temu. I zobaczysz, ale inni też
            znajdą się. Chcą oczernić fora ukryte po prostu. Już Euromir wywód zrobił na
            temat szkodliwości rzekomej ich.

pozdrawiam

Perła
            • limakty Re: do Andrzeja jest 08.11.03, 18:43
              perla_ napisał:

> andrzejg napisał:
              >
              > > perło
              > > Facet jest chory na głowę.
              > > Jakie obgadywanie?
              > > Wiesz jakie?Takie samo jak w Cachalot- czyli żadne
              > >
              >
              >
              > Jeżeli takie jak w Cachalot to rzeczywiście - żadne.
              > Ale nie widzisz, że łamie sie jakaś kolejna bariera na forum tym? Niedawno
              > jedna pani pretensje do drugiej pani, mimo, że poza forum wszystko działo
              się.
              > Teraz były uczestnik forów ukrytych zaczyna pluć na nie, pisząc teksty pełne
              > niedomówień i oskarżeń. Danka już przyklaskuje temu. I zobaczysz, ale inni
              też
              > znajdą się. Chcą oczernić fora ukryte po prostu. Już Euromir wywód zrobił na
              > temat szkodliwości rzekomej ich.
              >
              > pozdrawiam
              >
              > Perła

perła coś ty taki uczciwy się zrobił?
              niedawno ty ze swoją reżyserką praliście intymne brudy tu publicznie na forum
              potem wysyłałeś faksy do pracy w imieniu gminy żydowskiej w łodzi
              ludzie ci mieli przez ciebie i miriam kłopoty w pracy
              A teraz taka moralność?
              Napisz do rivendell, może taką wredną istotę jak ty tam przyjmą
              pasujesz do nich

Limak

ps. od Danki się odwal, nigdy ci krzywdy nie zrobiła , więc co mędzisz
              palancie!

• perla_ Re: do Andrzeja jest 08.11.03, 18:49
                limakty napisał:

> perła coś ty taki uczciwy się zrobił?
                > niedawno ty ze swoją reżyserką praliście intymne brudy tu publicznie na forum

jakie brudy niby?

> potem wysyłałeś faksy do pracy w imieniu gminy żydowskiej w łodzi

ach tak... wysłałem faksy... kto Ci to powiedział?

> ludzie ci mieli przez ciebie i miriam kłopoty w pracy

ok, niech będzie, że przeze mnie. To wszystko było też sprawą poza forumową, z
                tym, że bohater tej afery upublicznił pewne wygodne dla siebie jej aspekty na
                forum tym.

> A teraz taka moralność?

zawsze taka sama jest.

> Napisz do rivendell, może taką wredną istotę jak ty tam przyjmą
                > pasujesz do nich

nie mam zamiaru nigdzie pisać. Ale na pewno bliżej mi do nich niż do Ciebie
                właśnie.

>
                > Limak
                >
                > ps. od Danki się odwal, nigdy ci krzywdy nie zrobiła , więc co mędzisz
                > palancie!
                >

muszkieter jest smile

Perła
        • limakty Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:32
          perla_ napisał:

> To Ty byłeś uczestnikiem Camelot i RIVENDELL? Pewno dzięki protekcji -
          wiadomo
          > kogo, bo on Twoim wiekim przyjacielem jest. A popatrz, Dankę w przedpokoju
          > zostawili. I co? Wyrzucili, hę? Mnmiejsza o to. Inna sprawa jest. Nie wolno
          Ci
          > upubliczniać tego co tam przeczytałeś. Jeżeli obgadywali ludzi stąd to to
          > zachowaj dla siebie. Takie zasady po prostu są. NIE WOLNO UPUBLICZNIAĆ
          > INFORMACJI, KTÓRE W ZAUFANIU ZDOBYŁEŚ.
          >
          > Perła

Nic nie upubliczniam.
          Wychodząc z rivendell dałem warunek, by mnie nie zaczepiano, bo potrafię
          nieźle reagować
          Nie posłuchali
          Zaczepiali
          Nie mam zobowiązań względem nich- choć nic z tamtego czasu nie upubliczniam.
          Piszę o fałszywej moralności...czy to jest jakaś zdrada? Przecież wszyscy o
          tym wiedzą!
          NapisAĆ GŁUPIEMU , ŻE JEST GŁUPI , TO ZDRADA? pRZECIEŻ KAŻDY TO WIDZI.
          Muszę kończyć perełko, bo już mam sygnał , że ten chory na głowę andrzejg jużś
          mnie atakuje.
          Miał nie pisać , a pisze.
          Pozdrówka perła
          Gdybym miał wybierać - wolę ciebie .
          Tyś wróg , ale swój i inteligientny smile))
          Limak

• perla_ Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:42
            ja też jestem uczestnikiem jednego z forów ukrytych. I uwierz mi, ale niejeden
            z jego uczestników walczy tu ze mną na FA, bo sam fakt przebywania na takim
            forum do niczego jeszcze nie zobowiązuje. Także, Twoje pretensje do Camelot i
            RIVENDELL nieuzasadnione są. Oni maja prawo spierać się z Tobą na forum tym, a
            Ty nie masz prawa stawiać im żadnych warunków.

pozdrawiam

Perła

• limakty Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:48
              perla_ napisał:

> ja też jestem uczestnikiem jednego z forów ukrytych. I uwierz mi, ale
              niejeden
              > z jego uczestników walczy tu ze mną na FA, bo sam fakt przebywania na takim
              > forum do niczego jeszcze nie zobowiązuje. Także, Twoje pretensje do Camelot
              i
              > RIVENDELL nieuzasadnione są. Oni maja prawo spierać się z Tobą na forum tym,
              a
              > Ty nie masz prawa stawiać im żadnych warunków.
              >
              > pozdrawiam
              >
              > Perła
              >

Mają takie prawo., o ile nie łamią ustalonych zasad w czasie rozstania
              spierać , a obrażać jest różnica! ja odpowiadam tą samą bronią
              jeżeli ktoś ukrył się w pustelni, bo mu nie pasuje bycie w grupie pewnych
              ludzi, to niech tam siedzi i pokutuje , a nie stosuje zasady- w pustelni
              jestem święty , a na prostytutki od czasu do czasu z nudów warto się wybrać
              jestem przeciwnikiem , podwójnej moralności
              • perla_ Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:53
                limakty napisał:

> Mają takie prawo., o ile nie łamią ustalonych zasad w czasie rozstania
                > spierać , a obrażać jest różnica! ja odpowiadam tą samą bronią
                > jeżeli ktoś ukrył się w pustelni, bo mu nie pasuje bycie w grupie pewnych
                > ludzi, to niech tam siedzi i pokutuje , a nie stosuje zasady- w pustelni
                > jestem święty , a na prostytutki od czasu do czasu z nudów warto się wybrać
                > jestem przeciwnikiem , podwójnej moralności

Nigdzie nie jest zapisane, że nie wolno im tu być. To ich wybór jest, i nam nic
                do tego jest.
                Co do podwójnej moralności, to fakt, istnieje coś takiego. Ja też o tym
                przekonałem się, jak pewien sympatyczny forumowicz o trzyliterowym nicku zaczął
                przekazywać moje listy osobie trzeciej.
                Tak bywa po prostu.

Perła
                • limakty Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 18:59
                  perla_ napisał:

> limakty napisał:
                  >
                  >
                  > > Mają takie prawo., o ile nie łamią ustalonych zasad w czasie rozstania
                  > > spierać , a obrażać jest różnica! ja odpowiadam tą samą bronią
                  > > jeżeli ktoś ukrył się w pustelni, bo mu nie pasuje bycie w grupie pewnych
                  > > ludzi, to niech tam siedzi i pokutuje , a nie stosuje zasady- w pustelni
                  > > jestem święty , a na prostytutki od czasu do czasu z nudów warto się wybr
                  > ać
                  > > jestem przeciwnikiem , podwójnej moralności
                  >
                  > Nigdzie nie jest zapisane, że nie wolno im tu być. To ich wybór jest, i nam
                  nic
                  >
                  > do tego jest.
                  > Co do podwójnej moralności, to fakt, istnieje coś takiego. Ja też o tym
                  > przekonałem się, jak pewien sympatyczny forumowicz o trzyliterowym nicku
                  zaczął
                  >
                  > przekazywać moje listy osobie trzeciej.
                  > Tak bywa po prostu.
                  >
                  > Perła

perła
                  ale pierd...sz
                  najpierw mnie umoralniasz, że nie wolno nic przenosić , a teraz sam wyciągasz
                  poza tym popełniliście z reżyserką najcięższą zbrodnie- donosiliście do pracy
                  na forumowiczów
                  robiliście prywatę , na papierze gminy żydowskiej w łodzi
                  donosicielstwo prywatne , z wykorzystaniem papieru firmowego gminy żydowskiej
                  w łodfzi , to największa podłość jaka zaistniała na tyum forum
                  nikt przed wami się do tego nie posunął
                  nikt nie posunął soę do takiej podłości
                  i ty mnie chcesz omoralniać perła?
                  źle trafiłeś
                  Pozdrawiam wrogu
                  LIMAK

• perla_ Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 19:08
                    a tam donosicielstwo zaraz.... Miriam uspokoiła tylko gościa co uspokoić nie
                    chciał się. Zwróciła sie do opiekuna tyu, aby ten uspokoił go. I o dziwo -
                    pomogło. I w ogóle tu nie o forum chodziło. Poza tym, nie podpisała "życzliwa"
                    tylko podała swoje namiary. tyu mógł ją do sądu podać po prostu.
                    I na koniec: nie było to najmądrzejsze posunięcie Miriam. Ale skuteczne za to.

Perła
                    • limakty Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 19:12
                      perla_ napisał:

> a tam donosicielstwo zaraz.... Miriam uspokoiła tylko gościa co uspokoić nie
                      > chciał się. Zwróciła sie do opiekuna tyu, aby ten uspokoił go. I o dziwo -
                      > pomogło. I w ogóle tu nie o forum chodziło. Poza tym, nie
                      podpisała "życzliwa"
                      > tylko podała swoje namiary. tyu mógł ją do sądu podać po prostu.
                      > I na koniec: nie było to najmądrzejsze posunięcie Miriam. Ale skuteczne za
                      to.
                      >
                      > Perła

to jest nikczemne donosicielstwo
                      szpcle (szpiony) też swoje donosy podpisywali
                      tylko człowiek nikczemny, broni nikczemnej
                      to nie było nienajmądrzejsze posunięcie miriam , to była po podłoiść
                      • perla_ Re: do LIMAKA jest 08.11.03, 19:21
                        limakty napisał:

> to jest nikczemne donosicielstwo
                        > szpcle (szpiony) też swoje donosy podpisywali
                        > tylko człowiek nikczemny, broni nikczemnej
                        > to nie było nienajmądrzejsze posunięcie miriam , to była po podłoiść

żeby pisać o podłości trzeba by znać wszystkie aspekty sprawy. To zna tylko
                        trzy osoby. Miriam, tyu i ja.
                        Lepiej być ostrożnym w ocenach takich, jak się nie ma pełnych danych. A o
                        pewnych aspektach nikt nigdy nie napisze tu.
                        Faks był przegięciem to fakt, ale być może - paradoksalnie - ten faks uratował
                        tyu. Otrzeźwił go po prostu. Bo są ważnejsze sprawy niż forum jakieś.
                        I już nic więcej ode mnie nie dowiesz się w sprawie tej.

Perła
    • d_nutka Re: do wszystkich tu 08.11.03, 18:47
      Limaku
      te małe ludziki z matplanety myślą, że jeszcze rządzą michnixesem
      a nie wiedzą, że sigma ich już rozpracował

bez rozkazu
      d_nutka
      • limakty Re: do wszystkich tu 08.11.03, 18:50
        d_nutka napisała:

> Limaku
        > te małe ludziki z matplanety myślą, że jeszcze rządzą michnixesem
        > a nie wiedzą, że sigma ich już rozpracował
        >
        > bez rozkazu
        > d_nutka

masz racje- pierwszy był sigma smile))
        • d_nutka Re: do wszystkich tu 08.11.03, 19:07
          limakty napisał:

> d_nutka napisała:
          >
          > > Limaku
          > > te małe ludziki z matplanety myślą, że jeszcze rządzą michnixesem
          > > a nie wiedzą, że sigma ich już rozpracował
          > >
          > > bez rozkazu
          > > d_nutka
          >
          > masz racje- pierwszy był sigma smile))

miejsca w pudle wystarczy dla wszystkich smile))
          d_
          • limakty Re: do wszystkich tu 08.11.03, 19:09
            d_nutka napisała:

> limakty napisał:
            >
            > > d_nutka napisała:
            > >
            > > > Limaku
            > > > te małe ludziki z matplanety myślą, że jeszcze rządzą michnixesem
            > > > a nie wiedzą, że sigma ich już rozpracował
            > > >
            > > > bez rozkazu
            > > > d_nutka
            > >
            > > masz racje- pierwszy był sigma smile))
            >
            > miejsca w pudle wystarczy dla wszystkich smile))
            > d_

raczej na pudle smile))
          • limakty Re: do wszystkich tu 08.11.03, 19:14
            d_nutka napisała:

> limakty napisał:
            >
            > > d_nutka napisała:
            > >
            > > > Limaku
            > > > te małe ludziki z matplanety myślą, że jeszcze rządzą michnixesem
            > > > a nie wiedzą, że sigma ich już rozpracował
            > > >
            > > > bez rozkazu
            > > > d_nutka
            > >
            > > masz racje- pierwszy był sigma smile))
            >
            > miejsca w pudle wystarczy dla wszystkich smile))
            > d_

D-nutka , masz odemnie buziaka _smile))
    • limakty a mieliśmy gadać o tym z literką gie_____NT 08.11.03, 19:16
    • limakty to gie pasuje do niego jak ulał___NT 08.11.03, 19:17
    • d_nutka Re:dla niewtajemniczonych 08.11.03, 19:47
      nie każda macica rodzi perłę
      nie każde zmywanie jest po ty, by naczynia były czyste
      nie każdy w wannie zostaje Archimedesem
      i nie każdy leżąc pod gruszą jest Newtonem
      i nie każdy naiwniak noblistą

d_nutka bez smyczka na dachu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się