Dodaj do ulubionych

Najmniej drastyczny film z Iranu

18.01.09, 01:29
To jest najmniej drastyczny film z Iranu, jaki posiadam. To robi iranska
mlodziez, mniej wiecej w wieku 20 lat zycia.

www.youtube.com/watch?v=nP7R5mDVcS4
Obserwuj wątek
    • patience Na poprzednich filmach... 18.01.09, 01:38
      Na poprzednich filmach pokacalismy co robi hamas. Tu macie następną fazę. Iran.
      Filmy robione przez samych Irańczyków, bardzo młodych ludzi. To jest najmniej
      drastyczny film, jaki posiadam. Krto zechce, moze zobaczyc jak są wieszani jego
      tworcy...

Totalitaryzm...
    • melord jeden z rzucajacych kamienie,mycke nosi... 18.01.09, 01:47
      ta "pejczowana" tez niezle swoja propagandowa role gra...dalej skladanka
      niewyrazna troche west bank przypomina

tutaj co robi izraelska mlodziez,miej wiecej w wieku...sama ocen
      www.infowars.com/articles/ww3/israel_kids_write_messages_on_bombs.htm
      • patience Re: jeden z rzucajacych kamienie,mycke nosi... 18.01.09, 01:57
        Debilu. Chcesz poznac moje emocje? Rozpacz. hamas dopiero zaczyna. Chcesz
        zobaczyc cos opricz video clipu? ja te filmy mam. Z prawdziwego kamieniowania. Z
        obcinania konczyn. Chcesz to zobaczyc?
        No problem.
        • marouder.eu Ale po co zaraz wyzywac? 18.01.09, 02:02
          Moze nie widzial, moze nie chce wiedziec?
          Ja, kiedy pierwszy raz zobaczylem dokument, na ktorym kamienuje sie dwie
          kobiety, zrzygalem sie po prostu.
          Z bezsilnej zlosci i obrzydzenia do tych dwunoznych istot, tak dalece
          potrafiacych symulowac przynaleznosc do mojego gatunku.
          • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac? 18.01.09, 02:09
            ja to w kolko ogladam, od czasow Afganistanu. Pierwszy raz jak to widzialam to
            sie porzygalam. teraz placze, co jest sykces, bo slabsza reakcja. Niemniej mam
            dowody na cos niewyobrazalnego, co sie europejczykom w ogole w glowach nie miesci.
            • melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:17
              kazdy oglada to co chce i widzi co chce...
              co nas Polakow gdziekolwiek zamieszkalych Iran obchodzi...szczegolnie o 2 nad ranem
              interesuja cie rowniez Papuasi i Pigmeje na Malajach? napisz cos o nich
              poczytam...
              • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:21
                No coz. Juz dzisiaj cie nic nie obchodzi. Bo to nie izrael zabija? Coz. A ja te
                filmy mam.
              • terran Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:27
                ...zadziwiajaca jest twoja mentalna selektywnosc melord sad
                Papuasi Pigmeje na Malajach i Zydzi...

www.youtube.com/watch?v=lkk4542uNkY
                • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:31
                  On nie kapuje. nic nie widzial. jeden zbiorowy grob, od razu by oprzytomnial.
                  • melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:46
                    patience napisała:

> On nie kapuje. nic nie widzial. jeden zbiorowy grob, od razu by oprzytomnial.
                    >
                    czy kapuje czy nie ,czy widzialem cos czy nie...nie bede sie licytowal tym
                    bardziej od idiotow ciebie wyzywal,ale...
                    staram sie ciebie zrozumiec ,jak rowniez twoj szok po obejrzeniu wielu
                    zbiorowych grobow w Iranie...o nim w koncu piszesz.
                    na przestrzeni ostatnich kilkudziesieciu lat Iran nikogo nie zaatakowal,nikogo
                    nie ma zamiaru a to co robi we wlasnym kraju to ich sprawa...
                    islam jest okrutny w stosunku do tych ktorzy nie przestrzegaja jego
                    kanonow...ale to nie moja broszka

• patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:54
                      Gwoli scislosci, zbiorowe groby rozgrzebywalam gdzies indziej. Mam na mysli
                      tylko tyle, ze nie masz pojecia co przezywaja 30letni iranczycy. Ktorych wladza
                      pcha do intifady, a tymczasem morduja swoich. Osobiscie mi brak slow, moze ktos
                      uzna ze peeepsze, nic na to nie poradze. Ale dla mnie totalitaryzm to totalitaryzm
                      • rzezbiarz.to.ja Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:30
                        To wszystko dlatego pejsze-ns ze w Iranie nie ma syjonistow.
                    • awuk Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 19:09
                      melord napisał:

> patience napisała:
                      >
                      > > On nie kapuje. nic nie widzial. jeden zbiorowy grob, od razu by
                      oprzytomn
                      > ial.
                      > >
                      > czy kapuje czy nie ,czy widzialem cos czy nie...nie bede sie
                      licytowal tym
                      > bardziej od idiotow ciebie wyzywal,ale...
                      > staram sie ciebie zrozumiec ,jak rowniez twoj szok po obejrzeniu
                      wielu
                      > zbiorowych grobow w Iranie...o nim w koncu piszesz.
                      > na przestrzeni ostatnich kilkudziesieciu lat Iran nikogo nie
                      zaatakowal,nikogo
                      > nie ma zamiaru a to co robi we wlasnym kraju to ich sprawa...
                      > islam jest okrutny w stosunku do tych ktorzy nie przestrzegaja jego
                      > kanonow...ale to nie moja broszka

Nie dziwi mnie twoja ignorancja po przeczytaniu kilku twoich postów.
                      Dziwi mnie fakt że się nią chwalisz.
                  • terran Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:58
                    patience napisała:

> On nie kapuje. nic nie widzial. jeden zbiorowy grob, od razu by oprzytomnial.
                    .......
                    Bardzo selektywny obronca oprawcow sad

www.youtube.com/watch?v=uJI_A7RcK3Q
                    • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:03
                      terran napisał:
                      \
                      > Bardzo selektywny obronca oprawcow sad

no wasnie... tortury jako "cel"...
                      >
                      > www.youtube.com/watch?v=uJI_A7RcK3Q
                • melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:32
                  terran napisał:

> ...zadziwiajaca jest twoja mentalna selektywnosc melord sad
                  > Papuasi Pigmeje na Malajach i Zydzi...
                  >
                  o Iranczykach zapomniales..
                  • terran Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:42
                    melord napisał:

> terran napisał:
                    >
                    > > ...zadziwiajaca jest twoja mentalna selektywnosc melord sad
                    > > Papuasi Pigmeje na Malajach i Zydzi...
                    > >
                    > o Iranczykach zapomniales..

Nie zapomnialem, o publicznych egzekucjach....Iran jest w swiatowej czolowce,bije nawet Chiny w stosunku do liczby mieszkancow...sad

• melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 02:54
                      dlaczego Iran a nie Pakistan ,te same praktyki islamu a kraj duzo
                      wiekszy......tylko dlatego,ze dalej polozony od eretza????
                      wspomnialem o Papuasach bo tam anarchia panuje,strach na ulice wyjsc
                      oczywiscie nikogo to nie interesuje,mnie tez...ale dla rownowagi
                      • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:01
                        wiesz, praktyki jednak nie sa te same. Ja sie opowiadam przeciw interwencji
                        militarnej w Iranie, uwazam, ze tam juz sie wyksztalcilo cos w rodzaju
                        tamtejszej Solidarnosci. Trzeba ich popierac.
                        • melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:14
                          Dalej nie bardzo rozumiem dlaczego akurat Iran jest w obrebie twojego
                          zainteresowania jesli mowisz o okropnosciach islamu.
                          Pakistan cie nie interesuje,ok...to moze Nigeria(duzy i ludny kraj),tam
                          obowiazuje szariat wiec wszystko to co zamiescilas na youtube plus obowiazkowe
                          obrzezanie kobiet...nie zastanawiasz sie nad tamtymi 30 latkami jakie okropnosci
                          sprowadza na nich ekstremalny islam???

ps. w Iranie nie ma totalitarnego systemu,wybory sa w miare
                          demokratyczne,szariatu jeszcze nie ma
                          • patience Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:21
                            yeebac wszystkich totalitarystow. We will be your light.
                            • melord Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:26
                              patience napisała:

> yeebac wszystkich totalitarystow

jesli tak twierdzisz to ich yeb...powodzenia
                              mnie wolaja na lunch,tobie bym radzil rowniez cos zjesc
                              bys miala sile yebac..
                              nara

• spitt Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 03:22

I do wink ,...
                            ===================================================================
                            Dalej nie bardzo rozumiem dlaczego akurat Iran jest w obrebie
                            twojego zainteresowania ,...
                        • internet_wolna_europa Re: Ale po co zaraz wyzywac?....no wlasnie 18.01.09, 19:48
                          > tamtejszej Solidarnosci. Trzeba ich popierac.
                          Trzeba ich zniszczyć.
            • rzezbiarz.to.ja Re: Ale po co zaraz wyzywac? 18.01.09, 03:23
              sa rozne zboczenia aby do orgazmu dojsc.Ja ogladam ladne laski z duzymi cyckami
              i dipami.Torturowanie i zabijanie mnie nie podnieca.
              Opisz co przezywasz i jak wyglada twoje gorowanie?
    • rzezbiarz.to.ja Re: Najmniej drastyczny film z Iranu 18.01.09, 03:16
      Kto to rezyserowl spielberg w hoolywooodzie czy tez u siebie w piwnicy?
    • pro100 mały misiu 18.01.09, 07:52
      widzisz, że drzewko a lasu ni czorta. toż rozwój torturowania w iranie szedł stąd, od nas. najlepsi fachowcy z ub w izraelu szkolili, potem ci z izraela savak szkolili, jak szacha obalili to najlepsi fachowcy do usa uciekli w usa szkolili ci z usa tych w ameryce pd szkolili ...... i co by sie talenty nie marnowały dziś też sobie torturują. to światowe dziedzictwo a ty tu płaczesz że niektórzy są bardziej bezpruderyjni w wykonastwie. wstydź sie lewaczko.
    • internet_wolna_europa Kamieniowanie to egzekucja. Prawo. 18.01.09, 10:38
      A prawo musi być przestrzegane, niezależnie od tego co nakazuje.
    • internet_wolna_europa Krytykując irański "system" popierasz bezprawie. 18.01.09, 19:48
    • spitt Re: Najmniej drastyczny film z Iranu 18.01.09, 20:20

Mnie interesuje timing , dlaczego puszczasz to dzisiaj i dlaczego
      nie miesiac temu czy dwa dla przykladu ??? ,...
      ===================================================================
      To jest najmniej drastyczny film z Iranu, jaki posiadam. To robi
      iranska mlodziez, mniej wiecej w wieku 20 lat zycia ,...
      • pro100 Re: Najmniej drastyczny film z Iranu 18.01.09, 21:06
        spitt napisał:

>
        > Mnie interesuje timing , dlaczego puszczasz to dzisiaj i dlaczego
        > nie miesiac temu czy dwa dla przykladu ??? ,...
        > ===================================================================

bo u szwedów paręset latach obcinania dłoni za kradzież przyniosło pozytywne efekty. a nasza rasistka woli by inni tych efektów nie odczuli.
        i wątpię by miała informacje od omleta, że jutro bombardowanie iranu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka