Dodaj do ulubionych

J. Zawadzki niestety jest Polakiem!

IP: *.netlandia.pl 12.11.03, 19:50
Mam nadzieje, ze jest w mniejszosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Zawadzki Biedny Glen. To nawet nie Twoja wina że jesteś głu IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 19:55
      pcem. Poalków na tym forum rzeczywiście jest niewielu. Zdominowane jest ono przez takich głupich Żydów jak Ty, snajper, peerła, miriamfist i paru innych. Jesteście cali mokrzy od tych wracających do was plwocin. Godni pogardy jesteście i straszliwie obrzydliwi.
      • perla_ Re: Biedny Glen. To nawet nie Twoja wina że jeste 12.11.03, 19:59
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> pcem. Poalków na tym forum rzeczywiście jest niewielu. Zdominowane jest ono
        prz
        > ez takich głupich Żydów jak Ty, snajper, peerła, miriamfist i paru innych.
        Jest
        > eście cali mokrzy od tych wracających do was plwocin. Godni pogardy jesteście
        i
        > straszliwie obrzydliwi.

gdbyś durniu honor miał to wyniósł byś się z forum tego. Ono nasze jest, a ty
        możesz co najwyżej poszczekać tu. Aj! co ja mówię poszczekać, poskamleć możesz.
        Chyba, że sie zmienisz, to sie zobaczy.

Perła
      • Gość: Glen Joziu! Zlodzieju i smutasie! IP: *.netlandia.pl 12.11.03, 23:54
        Zlodzieju bo w oczywisty sposob korzystasz z internetu i
        sorzetu za ktory placimy My wszyscy, czyli nas okradasz.
        Po drugie sadzac z Twojej nieustannej aktywnosci pod
        wieloma nickami robisz to w godzinach pracy w szkole co
        znowu jest kradzieza.
        Po trzecie jestes glupszy niz ustawa przewiduje i wstyd
        glupota nie tylko pogladami przynosisz nam wszystkim
        normalnym.
      • Gość: Janina Rybi Wuj na kaczych nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:02
        Gdyby takich jak Jozef Z bylo wiecej w Polsce udalabym sie na emigracje conajmniej wewnetrzna! Plugawy jezyk i kompetne bezmysle!
    • Gość: Józef Zawadzki Ha , ha, perłowa kanalio, cywilną śmierć poniosłeś IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 20:36
      kapusiu z mojej ręki. Juz nie piszesz się Perła, nie ma też snajKiedy to a kanalia snajper55 już się kończy. Wasze , wasze to bagienko jest , jak cała Gadzinówka Wybiórcza. Ale ja tu będę wskazywał was do odstrzału jako kanalie , które dłużej kalać nie mogą nawet takiego jak to bagna. Kiedy taka wsza łonowa jak perla, były Perła, wieczny Głupek z Lublina to zrozumie.Może poktako_camelotu mu to wytłumaczysz.
      • Gość: Glen Jezyk "prawdziwego polaka" Hurra! IP: *.netlandia.pl 14.11.03, 00:45

> kapusiu z mojej ręki. Juz nie piszesz się Perła, nie ma
        też snajKiedy to a kana
        > lia snajper55 już się kończy. Wasze , wasze to bagienko
        jest , jak cała Gadzinó
        > wka Wybiórcza. Ale ja tu będę wskazywał was do
        odstrzału jako kanalie , które d
        > łużej kalać nie mogą nawet takiego jak to bagna. Kiedy
        taka wsza łonowa jak per
        > la, były Perła, wieczny Głupek z Lublina to
        zrozumie.Może poktako_camelotu mu
        > to wytłumaczysz.
      • Gość: GH Jozio- ha ha ha! Nielot jezykowo-umyslowy IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 22:40
    • breslau1 panie zawadzki..... 12.11.03, 20:42
      ma pan pełną rację , że perła to zwykła kanalia i dureń- temu nie da się
      zaprzeczyć
      jednak obrażanie Polaków , którzy mają inne korzenie niż polskie, lub tych co
      są innej wiary niż katolicka , to zwykła głupota i nieuczciwość.
      nie stawia pana taki sposób pisania w zbyt dobrym swietle
      może trochę refleksji?
      a może musi pan pogrzebać w życiorysie przodków...a jak się okaże...smile))
      hitler też chciał być czystym aryjczykiem- a co się okazało?
      oby się prawda z pana nie zaśmiała
      • Gość: Józef Zawadzki panie wrocław.Bez ściem.Kogo ja tu obrażam. IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 20:51
        Odpłacam tylko pieknym za nadobne. O czym panie wrocław pan mówi. Potrafi się pan jaśniej wyrazić. Aha.Nazwisko i pan pisze się z dużej litery panie wrocław.Proszę pomyśleć zanim otworzy Pan swoje usta i uraczy słuchaczy mądrym słowem.
        • kanalia11 Robisz sie coraz bardziej nieznosny Joziu 12.11.03, 20:58
          Tak sie biedaku zacietrzewiles, ze trudno zrozumiec co piszesz. Ale sa i dobre
          tego strony-od takich zachowan tylko krok do zawalu a wtedy to forum uwolni sie
          od twojej nienawistnej osoby.
          • Gość: BZYK Re: Robisz sie coraz bardziej nieznosny Joziu IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 12:43
        • breslau1 Re: panie wrocław.Bez ściem.Kogo ja tu obrażam. 12.11.03, 21:08

> Odpłacam tylko pieknym za nadobne. O czym panie wrocław pan mówi. Potrafi
          się p
          > an jaśniej wyrazić. Aha.Nazwisko i pan pisze się z dużej litery panie
          wrocław.P
          > roszę pomyśleć zanim otworzy Pan swoje usta i uraczy słuchaczy mądrym
          słowem.

panie zawadzki
          czemu tak ostro do mnie
          jestem panu w 50 % przyjazny- to już wiele , jak na to forum
          czy szuka pan następnego wtroga?
          a obraża pan i to często - religię mojżeszową i polaków z korzeniami żydowskimi
          to źle świadczy o nas polakaCH I KATOLIKACH
          POZDRAWIAM
          • kanalia11 Jozek to ludzkosci jako takiej 12.11.03, 21:13
            • kanalia11 Mialo byc: Jozek to obraza... 12.11.03, 21:14
          • Gość: Józef Zawadzki 50% panie przyjazny.Proszę wziąć i te 50%.Już panu IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 21:20
            wszystko wyjaśniłem, ale widać te drugie 50% panu przeszkadza. Proszę łaskawy panie wrocław nie wchodzić mi w drogę.
        • Gość: Lukasz Co to za ciul ten Jozef Z? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:02
          Przedstaw sie Jozek. Podstawowke chyba skonczyles? Ale marna? Z polskiego to dali Ci swiadecdtwo aby juz nie miec z Toba nic do czynienia? Co teraz robisz?
    • perla_ Zawadzki hańbą jest 12.11.03, 21:14
      Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo
      porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać.

Perła
      • breslau1 Re: Zawadzki hańbą jest 12.11.03, 21:19
        perla_ napisał:

> Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo
        > porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać.
        >
        > Perła

to że ty jesteś perła kanalia i donosiciel - wszyscy wiemy
        to , że zawadzkiego zbyt zaszczuliście- to też wiemy
        a co ci ukradł zawadzki?
        czyżby pisał za ciebie i reżyserkę donosy do zakładów pracy na forumowiczów?
        takim kanalią on już nie jest. to tylko ty i twoja ...
        a więć nie masz prawa oskarżać zawadziego- szczególnie ty szujo i donosicielu
        • perla_ cześć LIMAK 12.11.03, 21:21
          breslau1 napisała:

> perla_ napisał:
          >
          > > Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo
          >
          > > porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać.
          > >
          > > Perła
          >
          > to że ty jesteś perła kanalia i donosiciel - wszyscy wiemy
          > to , że zawadzkiego zbyt zaszczuliście- to też wiemy
          > a co ci ukradł zawadzki?
          > czyżby pisał za ciebie i reżyserkę donosy do zakładów pracy na forumowiczów?
          > takim kanalią on już nie jest. to tylko ty i twoja ...
          > a więć nie masz prawa oskarżać zawadziego- szczególnie ty szujo i donosicielu
        • Gość: Lechu Breslau. Co jest. To takie piekne miasto a Ty pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 19:11
          lisz. Wstydz sie! Jezeli ktos nie chce oddac cudzej wlasnosci to jest zlodziejem!
    • maniekxxx Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! 12.11.03, 23:54
      Perla to jest duren jakiego malo.Albo zwierze w skorze
      czlowieka.Durniu Perlo -ile jestescie winni palestynczykom-okolo
      600 miliardow dolcow.Niewspominaj wiec bestio przyglupia o
      jakis pieniadzach bydlaku.Wyrownajcie rachunki z
      palestynczykami-tak,tak winni jestescie okolo 600 miliardow, o
      tym bydlaku niewspominasz zakalo zydowska.Wyrzuciliscie
      palestynczykow na poniewierke, ukradliscie ich domostwa,
      ziemie.Tego nieliczysz smieciu zydowski!!!!!
      • perla_ Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! 12.11.03, 23:57
        ty maniek najpierw oddaj mienie żydowskie w Polsce złodzieju.
        • Gość: Katol Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:25
          To sa pozydki i nie oddamy!
    • Gość: Józef Zawadzki JESTEM POLAKIEM IP: 65.83.21.* 15.11.03, 13:51
      Gość portalu: Glen napisał(a):

> Mam nadzieje, ze jest w mniejszosci.

Glupim, ale Jestem!
      • Gość: GH JESTEM POLAKIEM i to jest smutne Joziu IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 16:44
        • Gość: Palnick JESTEŚ Chorym POLAKIEM i to jest smutne Joziu IP: *.stenaline.com 15.11.03, 18:12
          Drogi, niezwykle oryginalny, pełen żaru panie Józefie!

Podejmuje pan na tym forum okreslone tematy w specyficzny sposób. Za każdym
          razem jest pan pełen niezachwianej pewnosci swoich racji.
          Chciałbym niniejszym jedynie wykazać panu, ze nie wszystko co sie panu
          wydaje być prawdą, jest w rzeczy samej tym co ma pan na myśli.

Oto niepodważalny dowód:

www.chuj.com/
          htpp://www.dupa.nl/
          www.cipa.org/
          CND. wink)))))
          • Gość: Zybi Palnick. A moze posluchac J.Tuwima IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 23:12
            Do Jozia "F" manka itp:
            ....proznos sie repliki spodziewal - nie dam Ci
            przyczka ani klapsa, nie powiem nawet pies Cie jebal,
            bo to mezalians bylby dla psa"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka