Gość: Glen IP: *.netlandia.pl 12.11.03, 19:50 Mam nadzieje, ze jest w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józef Zawadzki Biedny Glen. To nawet nie Twoja wina że jesteś głu IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 19:55 pcem. Poalków na tym forum rzeczywiście jest niewielu. Zdominowane jest ono przez takich głupich Żydów jak Ty, snajper, peerła, miriamfist i paru innych. Jesteście cali mokrzy od tych wracających do was plwocin. Godni pogardy jesteście i straszliwie obrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: Biedny Glen. To nawet nie Twoja wina że jeste 12.11.03, 19:59 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > pcem. Poalków na tym forum rzeczywiście jest niewielu. Zdominowane jest ono prz > ez takich głupich Żydów jak Ty, snajper, peerła, miriamfist i paru innych. Jest > eście cali mokrzy od tych wracających do was plwocin. Godni pogardy jesteście i > straszliwie obrzydliwi. gdbyś durniu honor miał to wyniósł byś się z forum tego. Ono nasze jest, a ty możesz co najwyżej poszczekać tu. Aj! co ja mówię poszczekać, poskamleć możesz. Chyba, że sie zmienisz, to sie zobaczy. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Joziu! Zlodzieju i smutasie! IP: *.netlandia.pl 12.11.03, 23:54 Zlodzieju bo w oczywisty sposob korzystasz z internetu i sorzetu za ktory placimy My wszyscy, czyli nas okradasz. Po drugie sadzac z Twojej nieustannej aktywnosci pod wieloma nickami robisz to w godzinach pracy w szkole co znowu jest kradzieza. Po trzecie jestes glupszy niz ustawa przewiduje i wstyd glupota nie tylko pogladami przynosisz nam wszystkim normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Rybi Wuj na kaczych nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:02 Gdyby takich jak Jozef Z bylo wiecej w Polsce udalabym sie na emigracje conajmniej wewnetrzna! Plugawy jezyk i kompetne bezmysle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Ha , ha, perłowa kanalio, cywilną śmierć poniosłeś IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 20:36 kapusiu z mojej ręki. Juz nie piszesz się Perła, nie ma też snajKiedy to a kanalia snajper55 już się kończy. Wasze , wasze to bagienko jest , jak cała Gadzinówka Wybiórcza. Ale ja tu będę wskazywał was do odstrzału jako kanalie , które dłużej kalać nie mogą nawet takiego jak to bagna. Kiedy taka wsza łonowa jak perla, były Perła, wieczny Głupek z Lublina to zrozumie.Może poktako_camelotu mu to wytłumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Jezyk "prawdziwego polaka" Hurra! IP: *.netlandia.pl 14.11.03, 00:45 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > kapusiu z mojej ręki. Juz nie piszesz się Perła, nie ma też snajKiedy to a kana > lia snajper55 już się kończy. Wasze , wasze to bagienko jest , jak cała Gadzinó > wka Wybiórcza. Ale ja tu będę wskazywał was do odstrzału jako kanalie , które d > łużej kalać nie mogą nawet takiego jak to bagna. Kiedy taka wsza łonowa jak per > la, były Perła, wieczny Głupek z Lublina to zrozumie.Może poktako_camelotu mu > to wytłumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Jozio- ha ha ha! Nielot jezykowo-umyslowy IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 panie zawadzki..... 12.11.03, 20:42 ma pan pełną rację , że perła to zwykła kanalia i dureń- temu nie da się zaprzeczyć jednak obrażanie Polaków , którzy mają inne korzenie niż polskie, lub tych co są innej wiary niż katolicka , to zwykła głupota i nieuczciwość. nie stawia pana taki sposób pisania w zbyt dobrym swietle może trochę refleksji? a może musi pan pogrzebać w życiorysie przodków...a jak się okaże...)) hitler też chciał być czystym aryjczykiem- a co się okazało? oby się prawda z pana nie zaśmiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki panie wrocław.Bez ściem.Kogo ja tu obrażam. IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 20:51 Odpłacam tylko pieknym za nadobne. O czym panie wrocław pan mówi. Potrafi się pan jaśniej wyrazić. Aha.Nazwisko i pan pisze się z dużej litery panie wrocław.Proszę pomyśleć zanim otworzy Pan swoje usta i uraczy słuchaczy mądrym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia11 Robisz sie coraz bardziej nieznosny Joziu 12.11.03, 20:58 Tak sie biedaku zacietrzewiles, ze trudno zrozumiec co piszesz. Ale sa i dobre tego strony-od takich zachowan tylko krok do zawalu a wtedy to forum uwolni sie od twojej nienawistnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZYK Re: Robisz sie coraz bardziej nieznosny Joziu IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 Re: panie wrocław.Bez ściem.Kogo ja tu obrażam. 12.11.03, 21:08 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Odpłacam tylko pieknym za nadobne. O czym panie wrocław pan mówi. Potrafi się p > an jaśniej wyrazić. Aha.Nazwisko i pan pisze się z dużej litery panie wrocław.P > roszę pomyśleć zanim otworzy Pan swoje usta i uraczy słuchaczy mądrym słowem. panie zawadzki czemu tak ostro do mnie jestem panu w 50 % przyjazny- to już wiele , jak na to forum czy szuka pan następnego wtroga? a obraża pan i to często - religię mojżeszową i polaków z korzeniami żydowskimi to źle świadczy o nas polakaCH I KATOLIKACH POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki 50% panie przyjazny.Proszę wziąć i te 50%.Już panu IP: *.icm.edu.pl 12.11.03, 21:20 wszystko wyjaśniłem, ale widać te drugie 50% panu przeszkadza. Proszę łaskawy panie wrocław nie wchodzić mi w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Co to za ciul ten Jozef Z? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:02 Przedstaw sie Jozek. Podstawowke chyba skonczyles? Ale marna? Z polskiego to dali Ci swiadecdtwo aby juz nie miec z Toba nic do czynienia? Co teraz robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Zawadzki hańbą jest 12.11.03, 21:14 Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 Re: Zawadzki hańbą jest 12.11.03, 21:19 perla_ napisał: > Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo > porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać. > > Perła to że ty jesteś perła kanalia i donosiciel - wszyscy wiemy to , że zawadzkiego zbyt zaszczuliście- to też wiemy a co ci ukradł zawadzki? czyżby pisał za ciebie i reżyserkę donosy do zakładów pracy na forumowiczów? takim kanalią on już nie jest. to tylko ty i twoja ... a więć nie masz prawa oskarżać zawadziego- szczególnie ty szujo i donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ cześć LIMAK 12.11.03, 21:21 breslau1 napisała: > perla_ napisał: > > > Zawadzki Józef hańbi Polaków, którzy w większości porządnymi ludźmi są. Bo > > > porządni ludzie chcą oddać co nie ich jest. Tylko Zawadzki nie chce oddać. > > > > Perła > > to że ty jesteś perła kanalia i donosiciel - wszyscy wiemy > to , że zawadzkiego zbyt zaszczuliście- to też wiemy > a co ci ukradł zawadzki? > czyżby pisał za ciebie i reżyserkę donosy do zakładów pracy na forumowiczów? > takim kanalią on już nie jest. to tylko ty i twoja ... > a więć nie masz prawa oskarżać zawadziego- szczególnie ty szujo i donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Breslau. Co jest. To takie piekne miasto a Ty pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 19:11 lisz. Wstydz sie! Jezeli ktos nie chce oddac cudzej wlasnosci to jest zlodziejem! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! 12.11.03, 23:54 Perla to jest duren jakiego malo.Albo zwierze w skorze czlowieka.Durniu Perlo -ile jestescie winni palestynczykom-okolo 600 miliardow dolcow.Niewspominaj wiec bestio przyglupia o jakis pieniadzach bydlaku.Wyrownajcie rachunki z palestynczykami-tak,tak winni jestescie okolo 600 miliardow, o tym bydlaku niewspominasz zakalo zydowska.Wyrzuciliscie palestynczykow na poniewierke, ukradliscie ich domostwa, ziemie.Tego nieliczysz smieciu zydowski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! 12.11.03, 23:57 ty maniek najpierw oddaj mienie żydowskie w Polsce złodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katol Re: J. Zawadzki niestety jest Polakiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:25 To sa pozydki i nie oddamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki JESTEM POLAKIEM IP: 65.83.21.* 15.11.03, 13:51 Gość portalu: Glen napisał(a): > Mam nadzieje, ze jest w mniejszosci. Glupim, ale Jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH JESTEM POLAKIEM i to jest smutne Joziu IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick JESTEŚ Chorym POLAKIEM i to jest smutne Joziu IP: *.stenaline.com 15.11.03, 18:12 Drogi, niezwykle oryginalny, pełen żaru panie Józefie! Podejmuje pan na tym forum okreslone tematy w specyficzny sposób. Za każdym razem jest pan pełen niezachwianej pewnosci swoich racji. Chciałbym niniejszym jedynie wykazać panu, ze nie wszystko co sie panu wydaje być prawdą, jest w rzeczy samej tym co ma pan na myśli. Oto niepodważalny dowód: www.chuj.com/ htpp://www.dupa.nl/ www.cipa.org/ CND. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Palnick. A moze posluchac J.Tuwima IP: *.netlandia.pl 15.11.03, 23:12 Do Jozia "F" manka itp: ....proznos sie repliki spodziewal - nie dam Ci przyczka ani klapsa, nie powiem nawet pies Cie jebal, bo to mezalians bylby dla psa" Odpowiedz Link Zgłoś