perla 03.02.09, 01:07 twoje groźne miny mam w nosie. A to, że pisałaś o swych majtkach na forum tym, to nie moja wina jest. A teraz przeloguj się na kolejną swą pacynkę i spadaj właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belgijska Re: posłuchaj belgia 03.02.09, 01:25 Odpowiem ci: jestem tu niedawno w stosunku to twojego i twoich przyleglosci, stazu - nie pisalam o swoich majtkach - wyrywasz majtki z kontekstu, przypomnij sobie, moze czasem film ci sie urywa.... Ja ci nie groze a jedynie uprzedzam. Na forum "Gazety" zrobiliscie sobie lupanar, prywatny. Zachowujecie sie jak na prywatnym folwarku rozgrywajac tu prywatne partie - mnie to nie obchodzi, dopoty, dopoki nie sa (rowniez publicznie) obrazani moi forumowi przyjaciele i to nie chodzi jedynie o obraze werbalna a o grubianskie zachowania parajezykowe. Nie mam nic wiecej do dodania. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: posłuchaj belgia 03.02.09, 01:53 belgijska napisała: > > Na forum "Gazety" zrobiliscie sobie lupanar, prywatny. Zachowujecie sie jak na > prywatnym folwarku rozgrywajac tu prywatne partie - mnie to nie obchodzi, > dopoty, dopoki nie sa (rowniez publicznie) obrazani moi forumowi przyjaciele i > to nie chodzi jedynie o obraze werbalna a o grubianskie zachowania parajezykowe > . > > Nie mam nic wiecej do dodania. Dobranoc. Ty, Stella Artois, mam ci tutaj przytoczyc, te potworne wyzwiska, jakimi raczysz forumowiczow? Takiego falszu i obludy, to ja jeszcze nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: posłuchaj belgia 03.02.09, 01:55 perla napisał: > A teraz przeloguj się na kolejną swą pacynkę i spadaj właśnie. kolejne sugestie dla Belgijki: Stella Artois i Hercule Poirot. Odpowiedz Link Zgłoś