cyborg.jr 02.07.09, 19:25 Franc ma dzisiaj obsession na tle Kalifornii , to i zasłużył … Co ja z tym wariatem mam … chyba zmienię akwen … barneynut.multiply.com/video/item/10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:30 dzisiaj nie denerwuj. Przegralem z Rosjaniniem w tenisa i zalapalem do tego bol w sciegnie (tendinitie). Szukam ofiary by sie wyladowac! PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:31 już kocham Ivana który ci po tenisowej dupie dał ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Rosjana schlagiem chcesz trafic podszywko? 02.07.09, 19:35 polski_francuz napisał: > Niech go szlag... > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:37 Moglo byc gorzej ,... ================================================================== Przegralem z Rosjaniniem w tenisa ,... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Oui 02.07.09, 19:40 Rosjanin, gdyby byl niechetny mojej zonie, moglby mnie wydupcyc...upieklo mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:40 franc ! (tendinitie) , tendinitis jest chorobą zapalną ( zapalenie ścięgna) i jest medycznym pojęciem na zapalne stany chorobowe ścięgna w ramach innych chorób z kręgu reumatyzmu. Masz do dupy lekarza i żle cie zdiagnozował , to na korcie nie mogło się to zdarzyć. .. jesteś reumatol ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:45 Komu ty to mowisz. To juz 3 czy 4 tendinite ktore zalapalem. Zalapuje sie ze wzgledu na nadmiar sportu i leczy sie masazami kinezyterapeuty i zmniejszeniem dawki sportu. Ostatnie dwa tygodnie gralem prawie codziennie i sie body zbuntowalo. Bole reumatyczne to sa bole i degeneracje kosci. Czyli tzw artrozy. Tez maja sportowcy i ja tez... Wniosek? Ciut schudnac by mniej wagi przenosic na korcie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 19:50 no to zaproś maglarę na sexparty i ubędzie ci paręnaćie kilo ... przecie wy się nawzajem uwielbiacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Niestety 02.07.09, 20:04 Maglara nie ma bilet do Lille, Aaki ma klopot z tolerancja seksualna, a ja nie place za sex! Moze nie tak do konca, ze nie plac e, ale raz mi sie zdazylo, ze prostytutka okazala sie shemalem i wtedy nie zaplacilem..tzn. nie chcialem zaplacic, ale by nie dac zadosc jej/jego wrodzonej agresywnosci, zaplacilem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Ty mnie lepiej 02.07.09, 20:06 Znowu ci sie popieprzylo. Ona na aakiego leci. Sport i sex przyspiesza tylko metabolizm. Trzeba mniej jesc by moc schudnac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Dlaczego 02.07.09, 20:10 ten obzerajacy sie rzezanymi kogutami chlopek, mnie imituje? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Tenis jest dla ciot 02.07.09, 20:56 Ja chodzę 2x w tygodni na mordobicie do czarnego klubu bokserskiego i 2x w tygodniu na strzelnicę oraz jako aerobic codziennie dmucham moją piekną żoneczkę. Nie wstyd wam cioty w białych spOdniczkach po kortach biegac? Tfu, obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Trnavy Jozin 02.07.09, 21:24 marksistowski napisał: > Ja chodzę 2x w tygodni na mordobicie do czarnego klubu bokserskiego Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Tenis jest dla ciot 02.07.09, 21:49 "Ja chodzę 2x w tygodni na mordobicie" Widac to z twoich postow. Czerep jak po wstrzasie mozgu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francus Odpjordol sie od pana Jozia cioto a podszywko!/nt 02.07.09, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś