nutka.pl Re: uważaj żeby cie nie wydupcył 05.07.09, 08:59 jestes pewien,ze to facet? bo kobity mnie nie rajcuja...pod tym wzgledem a tak.tak po prawdzie...to po przekroczeniu pewnej granicy...wieku...rajcowanie nia zaburza myslenia...nawet u kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ulem 05.07.09, 09:03 to pewnie ten szajbus maruder. Zgubne skutki lagodnego wychowania w dziecinstwie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Ulem 05.07.09, 09:06 wariatow traktuje sie lagodnie... warjatki zresztom tesz jak to mowiom Francuz: nie dajmy sie zwariowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Ulem ...i sztuka tolerancji 05.07.09, 09:13 polski_francuz napisał: > to pewnie ten szajbus maruder. > > Zgubne skutki lagodnego wychowania w dziecinstwie... > > PF nie wiem kto(co)? jest 'ulem',ale wydaje mi sie czym jest sztuka toleracji. bo ze jest to sztuka,nie ulega dla mnie watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 no i ...? 05.07.09, 09:32 nutka.pl napisała: > nie wiem kto(co)? jest 'ulem',ale wydaje mi sie czym jest > sztuka toleracji. > bo ze jest to sztuka,nie ulega dla mnie watpliwosci explcite, jeśli łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: no i ...? 05.07.09, 09:56 pro100 napisał: > nutka.pl napisała: > > > nie wiem kto(co)? jest 'ulem',ale wydaje mi sie czym jest > > sztuka toleracji. > > bo ze jest to sztuka,nie ulega dla mnie watpliwosci > > explcite, jeśli łaska. i...? sztuka...to sztuka...a ja nie mam jawnych kwalifikacji do wykladania tej sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: no i ...? 05.07.09, 10:24 nutka.pl napisała: > sztuka...to sztuka...a ja nie mam jawnych kwalifikacji do > wykladania tej sztuki ukryte masz? to spróbuj tymi ukrytymi, bo używanie pojęć niezrozumiałych (lub rozumianych błędnie) przez używającego nie jest comme il fault. dla przypomnienia - hasło "tolerancja" -> sztuka tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: no i ...? 05.07.09, 10:29 pro100 napisał: > ukryte masz? to spróbuj tymi ukrytymi, bo używanie pojęć niezrozumiałych > (lub rozumianych błędnie) przez używającego nie jest comme il fault. dla przyp > omnienia - hasło "tolerancja" -> sztuka tolerancji moje jawne i ukryte zdolnosci sztuki toleracji sprawiaja...ze z toba nadal wymieniam posty. potrzebujesz jeszcze jasniej? bede teraz nietolerancyjna w wymowie i pismie wroc do piaskownicy...i tam poszukaj drogowskazu do...sztuka tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 eeech 05.07.09, 10:34 nutka.pl napisała: > pro100 napisał: > > > ukryte masz? to spróbuj tymi ukrytymi, bo używanie pojęć > niezrozumiałych > > (lub rozumianych błędnie) przez używającego nie jest comme il > fault. dla przyp > > omnienia - hasło "tolerancja" -> sztuka tolerancji > > moje jawne i ukryte zdolnosci sztuki toleracji sprawiaja...ze z toba > nadal wymieniam posty. > potrzebujesz jeszcze jasniej? > bede teraz nietolerancyjna w wymowie i pismie > wroc do piaskownicy...i tam poszukaj drogowskazu do...sztuka > tolerancji w mojej wypowiedzi jest byk, liczyłem że będę mógł burnyje appłodismienty, szkoda...... ps. póki ty mnie nie do kieszeni a ja tobie nie do gardła to zawsze można rozmawiać - tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: eeech 05.07.09, 10:37 pro100 napisał: > ps. póki ty mnie nie do kieszeni a ja tobie nie do gardła to zawsze można rozma > wiać - tolerancja? tak.tak ale... tolerancja ograniczona ...w czasie i zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: eeech 05.07.09, 10:40 nutka.pl napisała: > pro100 napisał: > > > ps. póki ty mnie nie do kieszeni a ja tobie nie do gardła to > zawsze można rozma > > wiać - tolerancja? > > tak.tak > ale... > tolerancja ograniczona ...w czasie i zakresie widzziałaś coś wiecznego ... kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: eeech 05.07.09, 10:50 pro100 napisał: > > widzziałaś coś wiecznego ... kiedyś? moze sobie...kiedys?...przypomne Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ja OK dla tolerancji 05.07.09, 09:34 Ty OK dla odrzucania tabu? PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Ja OK dla tolerancji 05.07.09, 09:58 polski_francuz napisał: > Ty OK dla odrzucania tabu? > > PF zza kulis...tak.tak Odpowiedz Link Zgłoś