superspec 07.09.09, 16:09 miłością. Co widać po forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla zwolennik PO marzy 07.09.09, 16:25 o jednopartyjnej władzy, i ponad 2/3 w sejmie aby zmieniać konstytucję dowolnie i blokować prezydenta. A polską sprawę narodową traktuje z wrogością. A i faktycznie, nienawiść do urzędującego prezydenta oraz do konkurencji politycznej, jest u zwolennika PO powyżej 42 stopni Celsjusza właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Zwolennik PiS marzy żeby wiedzieć o czym marzy ... 07.09.09, 16:33 ...zwolennik PO. perla napisał: > o jednopartyjnej władzy, i ponad 2/3 w sejmie aby zmieniać konstytucję dowolnie i blokować prezydenta. > A polską sprawę narodową traktuje z wrogością. > A i faktycznie, nienawiść do urzędującego prezydenta oraz do konkurencji > politycznej, jest u zwolennika PO powyżej 42 stopni Celsjusza właśnie. Co ty możesz powiedzieć o czym marzy zwolennik PO ? Wiesz tyle samo co supersocjaldemokrata wie kto czym zionie. Wypowidaj się raczej o czym marzy zwolennik PiS, tu możesz coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
perla to do mnie misiu? 07.09.09, 16:36 nie jestem zwolennikiem PiSu. Jeszcze nigdy im kreski nie dałem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: to do mnie misiu? 07.09.09, 16:43 perla napisał: > nie jestem zwolennikiem PiSu. Jeszcze nigdy im kreski nie dałem właśnie. Też, do ciebie PiSiu ! Mniej wiecej co drugi zwolennik PiS nie przyznaje sie do swojej sympatii do Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to do mnie misiu? 07.09.09, 16:50 ja się przyznaję do partii polskich, narodowych, o wartościach katolickich, uczciwych, nie używających retoryki antyniemieckiej, antyrosyjskiej czy antysemickiej. Ale ty dzięciole i tak wiesz lepiej na kogo ja głosuję właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: to do mnie dzięciole ? 07.09.09, 17:03 perla napisał: > ja się przyznaję do partii polskich, narodowych, o wartościach > katolickich, uczciwych, nie używających retoryki antyniemieckiej, > antyrosyjskiej czy antysemickiej. Ale ty dzięciole i tak wiesz > lepiej na kogo ja głosuję właśnie. A konkretnie, dzięciole, jaką partię masz na myśli ? Twoja retoryka, sympatie, poglady czy w końcu te ptasie wtręty cię demaskują. Za długo czytam twoje posty. P.S. Tobie mozna wiedzieć lepiej, innym nie wolno. Nawet jak odpowiadają tylko na zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Perła stawiał kreski Romku Koniu. 07.09.09, 16:51 Teraz, z braku odpowiednio ideowej formacji pewnie da kreskę Prezesowi. Albo SLD. Jeden czort. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Romek był ok 07.09.09, 16:58 dużo zrobił jako minister i ponoć już nauczyciele za nim tęsknią. Może wróci, a jak nie, to zawsze coś bliskiego dla siebie znajdę właśnie. A! zdaje się, że to ty byłeś zwolennikiem postkomunistów i Kwaśniewskiego. Widzisz Scan, to że jakiś tam Farfał czy jak to się pisze, wybełkotał w wieku 18 lat "Heil Hitler", to to nie do wybaczenia jest. Do końca życia owego Farfała. Ale zupełnie nie widzisz niczego zdrożnego w istnieniu w polityce i w życiu społecznym ludzi, którzy byli komunistami w czasach stalinowskich właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Bynajmniej 07.09.09, 18:36 Zawsze głosowałem na UW, bo jestem łżewykształciuchem. Teraz na PO, jako że są lepszą grypą niż cholera kaczyzmu. Najchętniej głosowałbym na UPR, gdyby miał szanse i o ile by nie był kojarzony z Qrwinem, którego organicznie nie cierpię. Kwas, choć na niego nie oddałem swej kreski nie był złym preziem, znał angielski, nie weciakował, nie był preziem swojej partii. Najlepszy dowód jego dwie kadencje. Co do ostatniego punktu - niczego zdrożnego nie widzę. Ci ludzie albo już nie żyją, albo mają mente captus z okładem z pampersów. Jeśli idzie o młodszych - na SLD nie głosuję, z życia (jakiegokolwiek) nikogokolwiek nie wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec I tak trzymaj.:) 07.09.09, 18:45 >z życia (jakiegokolwiek) nikogokolwiek >nie wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś