Dodaj do ulubionych

Do Enterol!!

19.08.10, 19:04
Enterol czy mogłabyś napisać jak w Tej chwili twoje zdrówko się ma. Długo się
zmagasz z tym chorubskiem, masz dużą wiedzę. Czy poleciłabyś dr.Ryczkowską
wiem, że u niej byłaś. Ja leczę się bardzo długo, ale jakoś nie mogę z tego wyjść.
Obserwuj wątek
    • enterol250 Re: Do Enterol!! 20.08.10, 14:26
      Witka. Choróbsko nadal mam, ale bardziej w kwestii reakcji nerwicowych - myślę o
      hipnoterapii. Medytuję regularnie i to bardzo pomaga, tonizuje umysł i całe
      ciało. Dr Ryczkowską polecam całym sercem. I jelitami. Mogę też podać namiary na
      współczesnego szamana ajurwedyjskiego, leczy ziołami i dobrymi radami, a raczej
      pokazuje ścieżki samoleczenia. Mam nadzieję, że już niebawem będziemy wszyscy
      zdrowi, piękni, uśmiechnięci i naturalnie opaleni :] Pzdr.
      • jedzierower Re: Do Enterol!! 24.08.10, 21:37
        A mogłabyś napisać co zażywasz? Jakieś probiotyki? Czy nic. Jak Ci pomoże
        hipnoza to napisz na forum, też mam ogromny problem z nerwami.Mam nadzieję, że
        kiedyś będziemy piękni i zdrowi.
        • enterol250 Re: Do Enterol!! 25.08.10, 12:51
          Zjadłam całe opakowanie Triphali, tej z atestami SANEPIDu i nie zauważyłam
          żadnej różnicy. Probiotyków już nie biorę. Gdy mam gorszy dzień biorę węgiel
          leczniczy, ewentualnie Nifuroksazyd, na odtrucie organizmu. Regularnie piję
          dobrej jakości zieloną herbatę (głównie Gunpowder i senchę), czerwoną herbatę
          Pu-erh, kupiłam też zioła w sklepie zielarskim i skomponowałam sobie mieszankę,
          chętnie podam skład. To chyba tyle. Acha, jem sporo nasion, pestek, oleju
          lnianego. Nie jem białego pieczywa ani produktów z białej mąki. Operacja
          "hipnoterapia" nastąpi we wrześniu, dam znać co do efektów. Pzdr.
        • jakub_mikus Re: Do Enterol!! 27.08.10, 09:01
          jedzierower napisała:

> A mogłabyś napisać co zażywasz? Jakieś probiotyki? Czy nic. Jak Ci pomoże
          > hipnoza to napisz na forum, też mam ogromny problem z nerwami.Mam nadzieję, że
          > kiedyś będziemy piękni i zdrowi.

Jeżeli jakaś osoba ma problemy z nerwami to dobry hipnoterapeuta bez problemu mu pomoże wymaga to trochę pracy ale jest łatwe do zrobienia.
          Pozdrawiam Kuba
          • jedzierower Re: Do Enterol!! 27.08.10, 18:04
            Okey, dzięki za odpowiedź. To czekamy do września. Liczę na komentarz po
            hipnoterapi.Pozdro
          • enterol250 Re: Do Enterol!! 28.08.10, 15:08
            Do jakub_mikus: Wiesz coś na ten temat jako pacjent czy hipnoterapeuta? Jeśli to
            drugie pls info na priv. Z góry thx. Pzdr.
          • enterol250 Re: Do Enterol!! 28.08.10, 15:30
            Kuba, już nie pisz! Weszłam na Twoją stronkę, wyguglowałam Cię też :P Zaraz
            sobie poczytam co tam ciekawego napłodziłeś :] Pozdrówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka