pluszaczka 15.07.05, 13:02 napiszcie porosze czy ktos sie tym juz leczyl, czy byly jakie kolwiek efekty, chodzi mi glownie o osoby z grzybica. 6-mies kuracja nie brzmi zachecajaco,a le jakbuy chociaz troche pomogla... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluszaczka Re: AC-Zymes 22.07.05, 11:20 ac zymes to paleczki kwasu mlekowego, szescio miessieczna kuracja podobno powoduje ze grzyby nie wytrzymuja... przeczytalam o tym tutaj: www.nazdrowie.friko.pl/zakazenia-grzybicze.htm na prawde nikt tego nie stosowal?? a moze kwas mlekowy w innej postaci?? czy po prostu nie chcecie pomoc...:( Odpowiedz Link
paszczak44 Re: AC-Zymes 22.07.05, 18:57 Być może nikt nie stosował, ja nie więc co mogę ot ym napisać. Wypróbuj, może na Ciebie zadziała i przekażesz nam dobrą wiadomość. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: AC-Zymes 22.07.05, 19:06 To produkt z Ameryki i zastanawiam się jak bardzo jest przereklamowany. Dziwne jest to, że w Stanach ludzie wychodzą z kandydozy prowadząc samą dietę, lub dietę +probiotyki. Więc może te ich probiotyki rzeczywiście są tak dobre? Zbyt piękne żeby było prawdziwe. Chętnie bym wypróbował ale nie mam już pieniędzy na dodatkowe <paraleki>, więc liczę na Ciebie , Pluszaczko. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: AC-Zymes 23.07.05, 20:05 Sorry, pomylił mi się Ac-zymes z Threelac`kiem. Ac zymes zawiera Lactobacillus Acidophilus, czyli nic nowego w stosunku do innych probiotyków jak Trilac, Lakcid. Odpowiedz Link
pluszaczka Re: AC-Zymes 24.07.05, 12:43 a co to jest ten threelac?? mozesz napisac o nim cos wiecej? albo podac jakas stronke... i w ogole dzikuje ze odpisales... chociaz Ty jeden:) Odpowiedz Link
paszczak44 Re: AC-Zymes 24.07.05, 17:52 Wpisz w google to Ci wyskoczy mnóstwo stron. Ale tych zachodnich. W Polsce nie można tego kupić. A szkoda. Chciałbym to wypróbować, bo skład Threelacu jest inny od składu probiotyków, które sprzedają w naszym kraju. Co ciekawe to na stronach Threelacu po raz pierwszy opisano test ślinowy na candidę. Odpowiedz Link