bwadas 21.04.04, 13:33 Witajcie po powrocie....oderwijcie się od biurek i ławek i zobaczcie co tracicie ;) www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/galeria&path=/gory/beskid Czekam na opinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: Już z Beskidu... 21.04.04, 17:39 Krajobrazy wschodnich czesci Beskidu Niskiego przypominaja mi moje rodzinne strony (troche bardziej na wschod i polnoc od Grabu i Ozennej) i mam to sczescie, ze nie potrzebowalem plecaka, by miec na codzien takie wedrowki.. Ale cos innego mnie zaciekawilo: "Wino chlopskie" produkcji Pektowinu z wizerunkiem rolnika na etykiecie......ciekawosc mnie zzera co do receptury tego fermentu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai adas! 21.04.04, 17:42 mnie tez to wino chlopskie najpierw rzucilo sie w oczy!zastanawialam sie nad skladem chemicznym tego specyfiku,brrrrrrrrr,straszliwe podejrzenia we mnie to wzbudzilo,ale chlopi tez musza miec swoj trunek!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Już z Beskidu... 21.04.04, 19:09 Piękne zdjęcia !!!!! Bwadas, jesteś WIELKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś