Dodaj do ulubionych

krotki i tani nr GG

28.04.04, 01:09
Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG. Kontakt ze mna pod nr GG
15233.
nr 5 cyfrowe od 40 zl
nr 6 cyfrowe od 20 zl

pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • ouimet Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 03:13
      krotkie numerki do sprzedania?Wyjasnij,prosze w czym prawdziwie ...rzecz.

ps.dyskretnie wyjasnij mi,co to jest GG/prosze powaznie/Naprawde!
      • ellenai Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 03:36
        oumiet ty chyba nie chcesz krotkich numerkow???????????????????/a moze sie myle!
      • 0kowita Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 06:51
        ouimet napisał:

> ps.dyskretnie wyjasnij mi,co to jest GG/prosze powaznie/Naprawde!

GG to jest coś bardzo podobnego do forum.....tyle, że dwuosobowe.
        Mógłbyś sobie na nim spokojnie (bez innych czytających i wtrącających się)
        pogadać np.z............. Adasiem.
        Wiem, wiem.. wolałbyś z jakąś miłą dziewczyną...
        • ouimet Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 12:05
          oj,Okowito,Okowito!
          Narobilas mi "smaku"/z ta mlodka/,ale nadal niewiele wiecej wiem na temat....
          • 0kowita Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 17:25
            Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które
            uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak.

Zapytaj na forum Gorlice. Tamtejsza młodzież na pewno chętnie Ci wyjaśni jak to
            zainstalować. Potem podasz im swój numer i może dziewczyny klikną do Ciebie.

Baw się dobrze !
            • ellenai Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 18:26
              hehehe mlodziez radosnie udzieli info,nie wiem czy sie dokopiesz do info,bo
              ostatnio nasza moc przerobowa istotnie wzrosla cmok ,ale poczekaj jak ci zboki
              roznej masci i pokroju beda oferowac rozne numerki,po zainstalowaniu tego cudu
              techniki cmok(:((((heeheh
            • ouimet Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 02:34
              0kowita napisała:

> Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które
              > uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak.

Okowito-moja prosba dotyczyla objasnienia co "To" jest GG,a nie z kim Ty
              gawedzisz i na jakich zasadach na GG.

> Zapytaj na forum Gorlice. Tamtejsza młodzież na pewno chętnie Ci wyjaśni jak
              to zainstalować. Potem podasz im swój numer i może dziewczyny klikną do
              Ciebie.
              > Baw się dobrze !

Tez nic nie pisalem o checi ...zainstalowania,ale skoro polecasz,to dopytam co
              i jak i za ile.../hi,hi,hi/
              • 0kowita Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 03:58
                ouimet napisał:

> 0kowita napisała:
                >
                > > Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które
                >
                > > uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak.
                >
                > Okowito-moja prosba dotyczyla objasnienia co "To" jest GG,a nie z kim Ty
                > gawedzisz i na jakich zasadach na GG.
                >

Było to tylko uzasadnienie mojej kiepskiej na ten temat wiedzy ale jak zwykle
                (zarozumialstwo?)musiałam tu wsadzić coś o sobie........przepraszam.
    • milennik11 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 20:30
      ...zepsulem gg...chociaz to prawie niemozliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka