soberek 28.04.04, 01:09 Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG. Kontakt ze mna pod nr GG 15233. nr 5 cyfrowe od 40 zl nr 6 cyfrowe od 20 zl pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 03:13 krotkie numerki do sprzedania?Wyjasnij,prosze w czym prawdziwie ...rzecz. ps.dyskretnie wyjasnij mi,co to jest GG/prosze powaznie/Naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 03:36 oumiet ty chyba nie chcesz krotkich numerkow???????????????????/a moze sie myle! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 06:51 ouimet napisał: > ps.dyskretnie wyjasnij mi,co to jest GG/prosze powaznie/Naprawde! GG to jest coś bardzo podobnego do forum.....tyle, że dwuosobowe. Mógłbyś sobie na nim spokojnie (bez innych czytających i wtrącających się) pogadać np.z............. Adasiem. Wiem, wiem.. wolałbyś z jakąś miłą dziewczyną... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 12:05 oj,Okowito,Okowito! Narobilas mi "smaku"/z ta mlodka/,ale nadal niewiele wiecej wiem na temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 17:25 Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak. Zapytaj na forum Gorlice. Tamtejsza młodzież na pewno chętnie Ci wyjaśni jak to zainstalować. Potem podasz im swój numer i może dziewczyny klikną do Ciebie. Baw się dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 18:26 hehehe mlodziez radosnie udzieli info,nie wiem czy sie dokopiesz do info,bo ostatnio nasza moc przerobowa istotnie wzrosla cmok ,ale poczekaj jak ci zboki roznej masci i pokroju beda oferowac rozne numerki,po zainstalowaniu tego cudu techniki cmok(:((((heeheh Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 02:34 0kowita napisała: > Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które > uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak. Okowito-moja prosba dotyczyla objasnienia co "To" jest GG,a nie z kim Ty gawedzisz i na jakich zasadach na GG. > Zapytaj na forum Gorlice. Tamtejsza młodzież na pewno chętnie Ci wyjaśni jak to zainstalować. Potem podasz im swój numer i może dziewczyny klikną do Ciebie. > Baw się dobrze ! Tez nic nie pisalem o checi ...zainstalowania,ale skoro polecasz,to dopytam co i jak i za ile.../hi,hi,hi/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 03:58 ouimet napisał: > 0kowita napisała: > > > Wiesz Ouimet, ja to używam GG rzadko i to tylko do rozmów z osobami, które > > > uważam za bardzo bliskie.....więc dokładnie Ci nie objaśnię co i jak. > > Okowito-moja prosba dotyczyla objasnienia co "To" jest GG,a nie z kim Ty > gawedzisz i na jakich zasadach na GG. > Było to tylko uzasadnienie mojej kiepskiej na ten temat wiedzy ale jak zwykle (zarozumialstwo?)musiałam tu wsadzić coś o sobie........przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 20:30 ...zepsulem gg...chociaz to prawie niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś