ellenai 15.06.04, 22:46 to jeden z najlepszych wynalazkow ludzkosci,wlasnie doswiadczam wielu zalet tego przyrzadu!cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: packa na muchy:) 15.06.04, 22:57 ten wynalazek jest bardzo nie humanitarny. sam bym nie zabił takiej muchy na scianie ,kto bedzie potem malował sciane ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: packa na muchy:) 15.06.04, 23:02 no wiesz,to chyba mucha byla niehumanitarna wobec mnie!wielka,tlusna ,czarna oblesna i paskudna latala mi brzeczaco nad glowa,packa wyslala ja do krainy muszej szczesliwosci!niech jej ziemia lekka bedzie!cmok ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: packa na muchy:) 15.06.04, 23:13 jestes taka bezwzgledna ,trzeba ja bylo utopic w akwarium,rybki mialyby uczte he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: packa na muchy:) 16.06.04, 03:26 ta mucha to wieksza od tych rybek,nie moglabym muchy utopic w akwarium bo by mi sie rybki wystraszyly!musialam ja bezdusznie rozkwasic na scianie!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dzis mi niepotrzebna! 16.06.04, 18:35 zimno i tluste ,czarne muchy tu nie lataja na razie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zastosowałaś pewno ucywilizowany odstraszalni 16.06.04, 18:40 temperatura niska jest dobrym odstraszalnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: packa na muchy:) 07.07.04, 02:36 Zgadzam sie z Toba Ellenai.Muchy doskwieraja mi niemilosiernie.Cieplej sie zrobilo i wyszlo to utrapienie z katow! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: packa na muchy:) 07.07.04, 06:05 u nas much nie ma,chyba nie wyjda tego lata z katow,za zimno ehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: packa na muchy:) 08.07.04, 00:40 Właśnie przed chwilą utłukłem taką jedną niemiłosiernie brzęczącą. A i plamy na ścianie udało mi się nie zrobić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a to specjalista jestes! 08.07.04, 00:49 w biciu packa much! u mnie pelno brzeczy nad glowa tego czortostwa! lobuzek ,a swoja droga,jak to milo ze ty tutaj do nas zagladnales!!!!!!!!!!!!! alez fajnie jest wypatrzyc twoj nick wsrod innych!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: a to specjalista jestes! 08.07.04, 18:08 Hehe! Dzięki! Jam przecież "góral depresyjny" z Tarnowa i jak do rodaków zza miedzy nie zaglądnąć? Fajnie że sądeckie forum rośnie w siłę! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a to specjalista jestes! 08.07.04, 20:26 hehe,a ja tez odwiedzam was za miedza!to juz slabosc moja!wasze forum! cmok,rosnijcie w sile! my tez!cmok! Odpowiedz Link Zgłoś