ellenai 24.03.05, 19:09 pokoj,tez mnie naszlo w wielki tydzien hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak_m Re: maluje! 24.03.05, 20:12 Nie ma co, niezły hardcore. Ale zważywszy na Twoje położenie geograficzne to właściwie nic nadzwyczajnego. A na jaki kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 24.03.05, 20:14 kolor zolty,cos w kolorze masla,kurde majak,pomoz mi przesunac biurko,jasny pieron jakie ono ciezkie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 24.03.05, 20:36 dobra i jeszcze mi tasme podklej na sufice bo za mala jestem i kurde nie dostane!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to malowanie idzie mi dzis do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: maluje! 24.03.05, 21:26 Keine problema. Chociaz Ja tez za wysoki nie jestem. Ale od czego sie ma drabine, prawda? I po jednym, żeby to malowanie dobrze szło! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 24.03.05, 21:57 ja wlasnie drabiny cholera jasna nie mam!!!!!!!!!!!!!!!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 25.03.05, 00:06 no popatrz,ja sie jeszcze drabiny nie dorobilam,ale za to przesuwam biurko z kata w kat i ono mi sluzy za drabine,wlasciwie pokoj juz caly pomalowany z wyjatkiem jednej sciany nad ktora sie znastanawiac czy nie zostawic jej dla kontrastu bialej~cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: maluje! 25.03.05, 00:22 W tej kwesti chyba Ci nie pomogę. Z poczuciem estetyki to u mnie marnie, ale to powszechne w mojej branzy. Wazniejsze działanie (funkcjonalnosc) niz wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 25.03.05, 01:20 hehehe no tak,ale to nic,w innych dziedzinach jestescie przydatni! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: maluje! 25.03.05, 03:43 No pewnie, jak chcesz cos zepsuc to mow, ja juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 25.03.05, 04:01 o moj drogi ja nie psuje niczego nigdy hehe nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz prawo jest jak plot-zmija zawsze sie przesliznie a bydlo stoi i czeka- powtorzone za delfin Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: maluje! 25.03.05, 09:47 jestem bardzo zawiedziony po takim watku "maluje" , bylem pewien ze zaczelas przygode ze sztuka,a Ty biedna ,po prostu ciezko tyrasz, o! tyle powiem.Sprawy malowania to robie tylko ja (tzw.chlop),plec piekna moze tylko powiedziec czy efekt koncowy ,przypadl jej do gustu czy nie ,jezeli chodzi o sprzatanie to zdania sa podzielone hehe a tak serio ,to nie ciagnie Cie do innego malowania ?? mam znajma ktora zaczela dosc pozno i calkiem ladnie jej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maluje! 25.03.05, 17:05 to inne malowanie tez mnie ciagnie heheh,ale malowanie pokoi to tutaj jest czysto damska sprawa,nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: maluje! 27.03.05, 20:58 oj ,to Wam dziewczyna tam jest ciezko,nie macie niewolnikow ???? po co bylo znosic ??? Odpowiedz Link Zgłoś