ellenai 26.05.05, 02:23 podajcie jakies,bo ja kaca nigdy nie mialam wiec nie wiem jakie jest na to antidotum poza tym zeby nie pic wczesniej,majak cierpi bo swietowal chyba mecz heheheh~ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: sposoby na kaca! 26.05.05, 06:24 hmmmm mnie pomaga piwo ale raczej tej metody nie zalecam bo to ponoc może byc pierwszy krok do alkoholizmu. Cóż..... dużo wody i cierpliwie czekac bo to choc dotkliwa choroba ale szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Nie cierpie! 26.05.05, 07:55 Zeby byla jasnosc! Ale moze dlatego ze oszukalem dziada. Przed snem woda, woda, woda (czyste H2O!!!). Teraz wstalem i tez duzo jej pochlanalem. I wszystkie znaki wskazuja na to, ze sie uda. Jezu, ze wogole wstalem tak wczesnie to juz cud. Ale musialem gdzies te wczesniejsze hektolitry odprowadzic. Dzieki Ci ellen za taki watek. Proponuje dopisywac wiecej sposobow, zeby na przyszlosc mogly sluzyc nie tylko mnie, ale i innym. Poza tym swietujemy dalej! Jurek Dudek!!! Jurek Dudek!!! Jurek Dudek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: sposoby na kaca! 26.05.05, 09:14 oczywiscie ,nie mam co rownac sie z zawodowcami,ale czasem zdarzalo mi sie kaca miec,nie jest to przyjemne wiec dlatego staram sie kontrolowac,zeby sie potem nie meczyc.Kolega bardziej doswiadczony zawsze mowi walnij sobie klina(50 g),ja mu wierze,ale nie potrafie sie przelamac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sposoby na kaca! 26.05.05, 16:06 no a co z woda po ogorkach kiszonych,nie pomaga?hehehe Odpowiedz Link Zgłoś