gadacz 21.10.02, 15:10 Marysiu Twoja nieobecność jest już cokolwiek za długa. Gdzie się zgubiłaś ? Wracaj ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZAK Re: Nieobecna Marysia IP: milea:* / 192.168.1.* 21.10.02, 22:36 MOŻE KANDYDUUUUJJJEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Nieobecna Marysia 23.10.02, 11:32 Gadacz, jestes pewien, że Marysi tu nie ma ? :))) No pomyśl........ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nieobecna Marysia 23.10.02, 14:11 Mam typ ale wolę nie zadzierać z Gertrudą :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Nieobecna Marysia 23.10.02, 19:07 Co do początku wątku odpowiadam : Dzięki za pamięć ale moje życie w tzw realu nieco się spętliło .Jestem w pobliżu, można powiedzieć, że stoję tuż za rogiem ulicy ale jakoś nie mam ochoty dowcipkować na forum. Co do dalszej części wątku odpowiadam : OOOOOOOOOOczywiście wszyskie kobiece nicki na tym forum to ja. Nawet pewnie ta Ewa.T co to zgubiła dziecko i ta Maja co podpatrzyła moje kropki to wszystko ja.A może i używam męskich nicków?Ja jestem Graalem ,Nabijaczem i Chrobrym, niezapomnianym Lechem Niedzielskim ? Georghe pamięta, ja byłam ponoć Szpiegiem , pierwszą osobą która narobiła badziewa na tym forum.A może , moi Kochani Panowie "G" poza Wami i paru Waszymi znajomymi wszyscy inni to ja. IP nieważne . W końcu w kawiarence internetowej taniej niż w domu przez tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Oj MARYŚKA MARYŚKA 24.10.02, 00:49 Gdzie ta kobieta (albo i nie) co mi potrawiła napyskować,no gdzie ,za rogiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nieobecna Marysia 24.10.02, 08:35 m.a.r.y.s.i.a napisała: > OOOOOOOOOOczywiście wszyskie kobiece nicki na tym forum to ja. Nawet pewnie ta Ewa.T co to zgubiła dziecko i ta Maja co podpatrzyła moje kropki to wszystko ja.A może i używam męskich nicków?Ja jestem Graalem ,Nabijaczem i Chrobrym, niezapomnianym Lechem Niedzielskim ? Georghe pamięta, ja byłam ponoć Szpiegiem , pierwszą osobą która narobiła badziewa na tym forum.A może , moi Kochani Panowie "G" poza Wami i paru Waszymi znajomymi wszyscy inni to ja. IP nieważne . W końcu w kawiarence internetowej taniej niż w domu przez tpsa. To Marysiu że jesteś Chrobrym i Graalem wiedziałem już od początku - ale że Nabijaczem to nie sądziłem. :) Tamtych wcieleń nie znam ale poszukam w prehistorii. Właściwie zasiałaś we mnie niepewność muszę uważniej przyjżeć się Georghowi hm. może Georghu to ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 13:08 Nie wierz nigdy kobiecie..... Marysia oczywiście ironizuje przywołując tutaj wszystkie albo prawie wszystkie kontrowersyjne postaci naszego forum, ale pewne spostrzeżenia pozostawię dla siebie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 13:14 georghe napisał: > Nie wierz nigdy kobiecie..... > > Marysia oczywiście ironizuje przywołując tutaj wszystkie albo prawie wszystkie > kontrowersyjne postaci naszego forum, ale pewne spostrzeżenia pozostawię dla > siebie. :)) Dobra, dobra zdemaskowałem Cię MARYSIU vel Georghu - już Ci nic nie pomoże - tłumaczą się winni.. pogadamy na meczu :)) PS. Kiedy i o której mecz ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 13:33 gadacz napisał: > Dobra, dobra zdemaskowałem Cię MARYSIU vel Georghu - już Ci nic nie pomoże - > tłumaczą się winni.. pogadamy na meczu :)) > PS. Kiedy i o której mecz ? ŁO MATKO CO ZA ŁAJZA !! Musisz tak przy wszystkich ?? Wiem, że jako Gadacz lubisz "nawijać" ale czasem mógłbyś się w jęzor ugryźć. (a tak długo się udawało) No dobra. W związku z tym, że zostałem(am) razszyfrowana(y) postanawiam rozstać się z jednym z tych nicków, tylko jeszcze nie wiem z którym..... PS. Jeszcze nie wiem kiedy i o której, ale jutro napiszę. Ty mi lepiej powiedz Kolego ile mam płyt CD przynieść coby je na "pełne" zamienić ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 13:37 No wiesz ?!!! to jest nielegalne . Weź dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 13:44 A ten dalej chlapie..... ech..... co za gadacz. Wezmę trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 18:39 georghe napisał: > Nie wierz nigdy kobiecie..... > > Marysia oczywiście ironizuje przywołując tutaj wszystkie albo prawie wszystkie > kontrowersyjne postaci naszego forum, ale pewne spostrzeżenia pozostawię dla > siebie. :)) Żałuję, że się odezwałam. Wy przecież wiecie lepiej.Każdy może mieć spostrzeżenia, ja też.No i zauważyłam, że panowie "G" dokładnie w każdej sprawie, w każdym sporze zawsze się nawzajem popierają. Zawsze mają identyczne zdanie. No i przez to w dyskusjach z nimi nikt nie ma szans.Dobrze by było gdybym i ja miała jakąś Małgosię, która pod moimi postami by pisała "Marysia ma rację" No to idę znowu za róg ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: (Nie) Obecna Marysia :)) IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 18:41 Masz rację Marysiu. Ale nie zatrzymuj się za rogiem.Idź dalej, dalej.... Biegnij Marysiu, biegnij ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 24.10.02, 18:42 Masz rację Małgosiu.Pobiegnę. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 25.10.02, 07:21 hłe, hłe, hłe............. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: (Nie) Obecna Marysia :)) 25.10.02, 08:56 Hm. czyżby więc Georghu to gadacz i odwrotnie ? Aż się boje iść na mecz ... Marysiu nie uciekaj. "Brawo Wook" reanimowałem bo też uważam, że było wtedy milutko a atmosferka uciekła również wtedy kiedy i Ty . Skoro matka chrzestna zostawia swoje dziecko dołączam do nicków Marysi - Ewa T. Odpowiedz Link Zgłoś