republican 17.07.07, 05:16 Ten kandydat z wioska kolo Jasla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marywita Re: Co ma wspolnego Czelusniak z Czelusnica? 20.07.07, 07:31 Na pytanie postawione w tytule odpowiedzieć nie umiem ale........ zajrzyj Republikan do poczty. Masz tam to co na forum parę razy wspominałeś... ..umpa umpa przy glorietce :) Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Co ma wspolnego Czelusniak z Czelusnica? 27.07.07, 11:14 marywita napisała: > Na pytanie postawione w tytule odpowiedzieć nie umiem ale........ > zajrzyj Republikan do poczty. Masz tam to co na forum parę razy wspominałeś... > ..umpa umpa przy glorietce :) Widzialem, odpowiedzialem, dostalas Marysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Co ma wspolnego Czelusniak z Czelusnica? 27.07.07, 20:27 Dostałam :) Cała przyjemność o mojej stronie Republican. Miło jest pamiętać o kimś, zrobić dla niego zdjęcie, wysłać i dostać fajny list : A cysorza nie było.... mało tego, słuchaczy tylu co członków orkiestry. Ech, nie wiedzą ludzie co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
republican Cysorz 29.07.07, 21:20 marywita napisała: > Dostałam :) > Cała przyjemność o mojej stronie Republican. Miło jest pamiętać o kimś, zrobić > dla niego zdjęcie, wysłać i dostać fajny list : > A cysorza nie było.... mało tego, słuchaczy tylu co członków orkiestry. > Ech, nie wiedzą ludzie co dobre. A tu wiecej o Cysorzu „Cysorz to ma fajne Zycie, No i wyzywienie klawe. Zaraz rano, juz o świcie, Dają mu do lózka kawę. A do kawy jajecznicę. A gdy juuuz podezre zdrowo, To przynoszą mu w lektyce, Bardzo pikną Cysarzową! Po obiedzie zlota cytra Gra przemilą melodyjkę. Cysorz bierze z szafy litra I odbija berlem szyjkę. Potem Zonę otruć kaze Albo ciiichcem otruć stryjca. Dobrze, dobrze być Cysorzem, Choć to świnia i krwiopijca! Oho, ho, ho hooo!!!” Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Cysorz 31.07.07, 00:53 republican napisał > Cysorz bierze z szafy litra > I odbija berlem szyjkę. > Potem Zonę otruć kaze to jeszce akceptuje... > Albo ciiichcem otruć stryjca. to mi sie nie podoba...mam swoje lata,ale tak szybko???? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Cysorz 31.07.07, 05:43 ...no i (jako widać) w tym oto wątku jest całkiem o czym innym niż było na początku, Chociaż ...(kto wie) może się okaże że nasz Czeluśniak zostanie cesarzem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cuski I to maja byc zawodowi admini ??? 09.08.07, 17:49 I to maja byc zawodowi admini ??? Obraza sie osoby publiczne i zero reakcji ??? Brak mi slow dla takich "gazeciarzy" jak wyyyyyyyyyyyyyyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: I to maja byc zawodowi admini ??? 10.08.07, 16:18 cuski napisał: > I to maja byc zawodowi admini ??? > Obraza sie osoby publiczne i zero reakcji ??? > > Brak mi slow dla takich "gazeciarzy" jak wyyyyyyyyyyyyyyyy... Chodzi ci o to , że obrażono cesarza ? On już dawno nie żyje a piosenka (chyba Grześkowiaka) jest znakomita . Wyluzuj . Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: I to maja byc zawodowi admini ??? 13.08.07, 17:35 Nie chodzi mi o zadnego cesarza, tylko o tresc zawarta w tytule tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: I to maja byc zawodowi admini ??? 15.08.07, 19:07 Może precyzyjniej ! Co jest obraźliwego w tytule wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: I to maja byc zawodowi admini ??? 15.08.07, 19:09 Kogo obraża tytuł wątku Cuski ? Czeluśniaka ? Czy Czeluśnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
republican Wrocmy do tematu 18.08.07, 04:16 vfv napisał: > Kogo obraża tytuł wątku Cuski ? Czeluśniaka ? Czy Czeluśnicę ? To nie byla obraza, tylko niewinne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś