Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZENIEŚMY FORUM!!!

06.06.07, 17:56
    Wiem, że temat był już poruszany. Gazeta ma pewne zalety których nie ma PHP.
    Nie znam się technicznie, ale graficznie zalety są.

Te reklamy które są tu ostatnio są naprawdę irytujące. To zaczyna być podobne
    do prv.pl. Ciąglę wyskakują jakieś okienka, których nie da się zamknąć
    krzyżykiem Często pod nim jest hiperłącze, które otwiera stronę. Jeżeli nie ma
    wyskakujących okienek to jest ruchoma reklama w nagłówku.

Na uczelni używam netu jakieś 3-5mega i otwiera się to błyskawicznie, ale na
    dziadoskiej neostradzie mieli jak...

PHP z tego co słyszałem co na pewno możecie potwierdzić ma wiele zalet
    zwłaszcza dla administratora, więc nie siedźmy tu!!!

Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski
    forum.legionowo.org velogustlikWYTNIJTO@gmail.com
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.06.07, 18:15
        Ja przesiadkę na PHP popieram od dawna. Niemniej pamiętać trzeba, że ostatnim
        razem to Uzytkownicy byli przeciwni. Chetnie wsłucham się w Ich zdanie ponownie
        (choć odpowiedzi odczytam dopiero w poniedziałek-wtorek).
      • matolek26 Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.06.07, 18:47
        Gustlik jakie ty reklamy widzisz... mi tam nic nie wyskakuje.
        • boruta_wwa Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 08.06.07, 15:00
          u mnie żadne reklamy nie wyskakują więc nie wiem o co chodzi
          poza tym jestem tradycyjnie przeciwko przenosinom, ale nie chce mi się po raz
          kolejny pisać dleczego...
          b.
      • storm00 Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.06.07, 19:11
        Jestem ZA!

Mam DOSYĆ.
        Mnie tam reklamy nie wyskakują (czytaj: uzywam aktywnie Block content z Opery), ale jak mam się logować NTY raz tego samego dnia na to Forum, to mnie skręca i odechciewa się... W dodatku TO JA musze pamiętać kto ostatnio co i kiedy napisał, nie ma opcji: "Pokaż wszystkie nowe posty od ostatniej wizyty"... Co ja jestem? Pamiętnik tego Forum? Maszynka do zapamiętywania?!
        To Forum ma informować mnie o ostatnich postach kolorowymi ikonkami, a nie na odwrót.

Jest TYLE serwerów (poszukajcie sobie w Google frazy: "darmowe fora"), a my się gnieździmy na forum Gazetowym, jakby nie było innej, wygodniejszej propozycji...
        I nie mam tu nic do założyciela tegoż miejsca - Skelera. Kiedyś na pewno nie było innej możliwości - ale dzisiaj mozna je liczyć co najmniej dziesiątkami.
        Wszystko idzie naprzód - my też powinniśmy ewoluować. Liczyć nie tylko na ilość - ale i na jakość.

Swoją drogą to:
        - dla WMK powinno się znaleźć mnóstwo serwerów, które same powinny NAM zaproponować hosting - ze względu na MARKĘ, którą ma WMK i rzeszę ludzi, ktora wspiera nasze działania.
        - a jeśli nawet nie, to stać nas chyba na płatny hosting (?)?
        • mackofff Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.06.07, 20:42
          jest serwer masowy... ja mam na kompie aktualne phpbb by przemo, phpbb zwykle
          rowniez... pogadam ze Skelerem, zainstaluję i zobaczymy czy ten pomysł wypali
        • xun_vixx Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.06.07, 23:09
          storm00 napisał:

> Swoją drogą to:
          > - dla WMK powinno się znaleźć mnóstwo serwerów, które same powinny NAM zapropon
          > ować hosting - ze względu na MARKĘ, którą ma WMK i rzeszę ludzi, ktora wspiera
          > nasze działania.
          > - a jeśli nawet nie, to stać nas chyba na płatny hosting (?)?

Na servku masowym nie powinno byc wiekszych problemow postavic phpBB lub cos podobnego... O ile sie orientuje servek spelnia wszystkie wymagania, kwestia dogadania, wybrania adminow, podzielenia tego wszystkiego na odpowiednie dzialy... i najgorsze - odpowiedniej reklamy by wszyscy z tego miejsca wiedzieli gdzie nas szukac...

Ale jak zobacze jeszcze jedno forum z wtylu tego z portalika ozarowskiego gdzie ktos wpadl na genialny pomysl sortowania postow od najnowszego do najstarszego to chyba osobiscie sie powatyguje i kodem binarnym wykopie mu w tylku wszystkie moje argumenty dlaczego powinno byc od najstarszego do najnowszego... :D
          • storm00 Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 07.06.07, 02:24
            ...i ja Ci w tym z przyjemnością pomogę :D
      • velogustlik Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 07.06.07, 12:43
        A gdzie głosy władzy?
        • sebeqx Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 07.06.07, 13:33
          Witam!

Ostatnio użytkownicy zadecydowali, że zostajemy i do czasu jak Skeler lub ktoś
          inny nie wymyśli czegoś nowego temat zamknięty.
          • skeler forum zostaje 07.06.07, 14:38
            dokladnie
            koniec tematu
            • storm00 Re: to forum WYMAGA ZMIANY 11.06.07, 14:45
              Ostrzeżenie: czepiam się.

Sebeqx napisał:
              >> Ostatnio użytkownicy zadecydowali, że zostajemy i do czasu jak Skeler
              >> lub ktoś inny nie wymyśli czegoś nowego temat zamknięty.

Ostatnio = kiedy?
              Użytkownicy = kto? Jakie bylo kworum podejmujące decyzję?
              Znaczy się CO ma Skeler lub ktoś inny wymyślić? Nowe Forum a la phpBB? Inne
              rozwiązanie informatyczne, czy co?

Skeler odpisał:
              > dokladnie
              > koniec tematu

Moim zdaniem, ponieważ ten temat ciągle jest przywoływany na tym Forum i cały
              czas powraca pod różnymi postaciami - oznacza to, że potrzebujemy wreszcie
              dokonać odpowiedniej ZMIANY, która z całą pewnością mogłaby się odbić na:
              - ilości osób odwiedzających Forum (podwyższając ją)
              - ilości osob udzielających się tu na Forum (też podwyższając tą liczbę)
              - jakości - działanie i możliwości "byle" phpBB nie wspominając o Invision
              Power Board biją na głowę 'jakieś_tam' fora gazety.
              - wreszcie wygląd... Może jedna z mniej istotnych spraw, ale jak patrzę na te
              to gazetowe to... Niech gazeta.pl zatrudni jakiegoś magika od grafiki w
              końcu... I niech dopłacą temu OMC programiście, co by się naumiał operować
              ciasteczkami, co bym nie musiał się dziesięć razy logować na forum na kilku
              komputerach, bo forum nie umie zapamiętać na każdym z nich mojego ID i hasła...
              - na koniec najważniejszy argument - nie każdemu chce się zakładać co chwilę
              konto na siakimś portalu, aby mieć dostęp do wszystkich for znajdujących się na
              nim, w tym także na WMK.

Wreszcie. Korzystamy z możliwości Zielonego Mazowsza, które ma swoje Forum, na
              dobrym serwerze, z Forum na phpBB - czmeu my nie możemy się iść tak jak oni - w
              przyszłość, korzystając z nowoczesnej techniki? Czemu musimy stać w miejscu?
              Czy to, że walczymy o równe prawa dla rowerzystów na drogach, o ścieżki
              rowerowe, nie powinno oznaczać mówiąc wprost konieczności zadbania także o
              wizerunek Forum? O to aby mieć własne miejsce dyskusji?

Stać nas na więcej.
              (P.S. google -> "darmowe fora" = 1,180,000 wyników, w tym na 1 stronie bez liku
              serwerów, które oferują usługe prowadzenia Forum za darmo)
              • sebeqx Re: to forum WYMAGA ZMIANY 11.06.07, 15:45
                Witam!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=54614863
                • storm00 Re: to forum WYMAGA ZMIANY 11.06.07, 21:41
                  Sebeqx - pozwolę sobie odpowiedzieć na zarzuty stawiane przez innych autorów sprzed pół roku.

1. rumburok - jeśli uważasz, że phpBB jest kompletnie neiczytelne, to ja stwierdzam, że to tutaj to jest b...l w biały dzień i komplet sajgonek w Sajgonie + Wietnamie w jednym.

2. Dziury były i wyszły, a obecne forum by Przemo jest co chwilę updejtowane, naprawiane, poprawiane, zresztą jak nie phpBB to IPB czy vBulletin. Wybór jest TAAAAKKIIII! Pomijam fakt, że nie ma softu w 100% bezpiecznego i zawsze się znajdzie jakieś wejście, dziurka, tylna furtka itd.

3. Odnośnie plotek i głownych tematów itd - w phpBB jestem w stanie przejrzeć kilka pierwszych zdań w danym temacie bez klikania i wchodzenia weń. W tym forum - mogę sobie tylko o tym pomarzyć.

4. Mi też jest ŻAL tego starego rowera Pelikana, na ktorym kiedyś jeździłem. Ale wiem, że wyrosłem z niego, jest dla mnie zbyt powolny, ma mnóstwo wad i raptem jedną zaletę - jest składakiem i jest mały. Potrzeba przenoszenia jest, bo to forum zachowuje się i wygląda A R C H A I C Z N I E.

5. "Bo takie były początki" - to ja proponuję powrót do pierwszych rowerów - monocykli. Od dzisiaj WSZYSCY NA MASIE JEŹDZIMY NA MONOCYKLACH!!! ;-P

6. Jeśli nie wiesz po co zmieniać coś co dobrze działa, to może.... zostań przy Reksiu/monocyklu/napędzie na parę, siedzeniu przy świeczce... A właściwie to po co Ci komputer??? ;-P

7. Adres jest tylko przekierowaniem (aliasem), mozna zrobić je gdzie indziej i osoba z "zewnątrz" nie odczuje żadnej różnicy.

8. Jeśli jest tak łatwo lekko i przyjemnie to może wróćmy na chodniki? Powooooollliii, dostojnie.... bez hałasu, trąbienia, bez wycia syrenami... Bez walki - spokojnie jeździjmy tam gdzie według niektórych polityków jest nasze miejsce...?
                  • sebeqx Re: to forum WYMAGA ZMIANY 11.06.07, 23:28
                    Witam!

Czy nie zauważyłeś, że wszyscy byli przeciwko?
                    Jak tak bardzo chcesz to stwórz forum i przenieś do niego wątki z tego...
                    • dro77nar Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 01:19
                      Gadać można dużo i namiętnie. Założyłem właśnie forum wmk.xad.pl. Działa na phpBB by Przemo, bo takie forum administruję od lat i znam je dość dobrze. Jeśli chcecie - można się tam przenieść (bez postów, ale coś za coś). Władzę chętnie oddam organizatorom WMK. Sobie mogę pozostawić honorowe administrowanie ;)

A teraz poproszę o falę poparcia i krytyki ;)
                      • dro77nar Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 01:20
                        Adres forum: wmk.xad.pl - w poprzednim poście wcisnęła mi się niepotrzebna kropka.
                        • mzbrzezniak Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 06:01
                          Lipne te forum wmk.xad.pl, 200 wątków, wygląda jak pół miliona innych. Ja
                          jestem za pozostaniem w gazecie, ma swój urok
                          • storm00 Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 10:39
                            > Lipne te forum wmk.xad.pl, 200 wątków, wygląda jak pół miliona innych. Ja
                            > jestem za pozostaniem w gazecie, ma swój urok

Jak już napisałem - Pelikan też miał swój urok, Wagant, damka także. Stoją w
                            szopie, mogę Ci jeden oddać.

Chwała dro77nar za wmk.xad.pl (już pamiętam).
                            • dro77nar Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 11:24
                              Hm, ja to forum założyłem żeby ruszyć nieco temat. Jeśli szefostwo zdecyduje jednak, że nie chcą tam iść i wolą zostać tutaj, to je zlikwiduję. Specjalnie założyłem je na serwerze, na którym już wszystko jest, żeby nie mieć żalu, jak się napracuję, żeby coś działało, a potem się okaże, że nikt tego nie chce ;)
                              Nie jest moim celem podzielenie nas na dwie grupy i to ze względu na forum ;) Nie tędy droga ;)
                              Dałem po prostu przykład, jak można uporządkować forum. Jednak powtarzam - nie chcę tworzyć podziałów.
                              • trawers01 Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 11:41
                                dro77nar - nie atakuję cię; fajnie, że założyłeś to testowe forum, ale to co
                                mnie odrzuca od niego, to właśnie grafika. Jest taka sama jak w tysiącach
                                innych. I nie bardzo pomoże tu zmiana kolorystyki. Trzeba by "odtechnicyzować"
                                ten kształt, zaproponować fajną kolorystykę, grafikę. Same funkcje
                                (wyszukiwarka, statystyki, album, download) są interesujące i mogą być na pewno
                                niekiedy użyteczne. Ale to spora praca dla grafika i programisty. Gdyby ktoś
                                stworzył autorski projekt takiego forum i zapuścił na razie jako np. "forum
                                nocnej masy" - może ludzie by się zainteresowali...
                                Zachęcam do podjęcia wyzwania.
                                A co z tematem spamu? Na php nie atakują was spamem? Słyszałem, że to bardzo
                                poważny problem ostatnio...

Pozdro
                                Bogdan
                                • dro77nar Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 11:59
                                  Co do grafiki, to myślę, że na forum są ludzie, którzy się na tym znają i mogliby takie coś przygotować. Nie mówię o całym szablonie, ale o jakimś logo itp. Nie jestem pewien, czy na xad.pl można dodawać własne całe style... Ale dostępnych jest ponad 70, więc jest w czym wybierać :) Na razie zainstalowałem na tamtym forum jakieś hyba 5.

Wygląd jest taki... forumowy :) Tak, jak to forum wygląda jak listy dyskusyjne, tak tamto forum wygląda jak forum ;)

A co do spamu, to ja u siebie ( forum.oaza.pl ) nie mam takiego problemu. Mam obowiązkową rejestrację użytkowników potwierdzaną jeszcze mailem. Jak się pojawiły jakieś boty, to dodałem dodatkowe pole tekstowe, które zlikwidowało problem - nie są się w stanie przez to przebić. Poza tym, tak jak pisał bodajże raffi - tam jest możliwość wyedytowania swojego posta, jak się zapomni czegoś dopisać, albo zrobi literówkę. Poza tym jest możliwość moderowania dyskusji i utrzymania jakiegoś porządku. Jak się robi OT, to się go wydziela do kolejnego tematu i jest cacy, bo w oryginalnym jest porządek, a i OT może sobie dalej istnieć już jako pełnoprawny temat. Więc wadą zasadniczo, wg mnie, jest tylko ta kwadratowość :)

Ja osobiście wolę tatmą strukturę, choć ta też mi specjalnie nie przeszkadza poza problemem z wyszukiwaniem w starszych wiadomościach.
                                  • trawers01 Spam na forum 12.06.07, 12:17
                                    Gdybyście mieli problem ze spamem na forum, polecam ten darmowy programik.
                                    Działa ze wszystkim, co opiera się o PHP i formularze słane metodą POST.
                                    Definitywnie wykluczył mi spamerów na forum :-)
                                    sblam.com/
                                • roweroraffi Re: to forum WYMAGA ZMIANY 12.06.07, 13:36
                                  trawers01 napisał:

> A co z tematem spamu? Na php nie atakują was spamem? Słyszałem, że to bardzo
                                  > poważny problem ostatnio...

Olbrzymi. Boty zakładający dziesiątki kont na forum ZM były normą do niedawna.
                                  Nie wyrabialiśmy się z kasowaniem kont, blokowaniem IP i usuwaniem tego co boty
                                  "napisały".
                                  Dopiero autorskie zmiany Olka w kodzie popsuły nieco szyki spambotom i chwilowo
                                  jest spokój.
                            • trawers01 Re: NIE ZMIENIAJMY FORUM 12.06.07, 11:30
                              Jaka chwała? Takich szablonów są w sieci tysiące, nie różnią się od siebie
                              wyglądem, przecież można to forum skonfigurować w kwadrans.
                              Między innymi dlatego wolę stare forum, że wyróżnia się od innych
                              układem, grafiką, jest przejrzyste. Forum php jest potwornie szablonowe,
                              kanciaste, ramkowe. Kolorystyka też mi się nie podoba (tę można zmienić,
                              zresztą na pewno wiele można zmienić, zmodyfikować).
                              To że ma więcej funkcji to na pewno zaleta, ale kiedy zadaję sobie pytanie,
                              jakich nowych funkcji mi tutaj brakuje, to nie bardzo znam odpowiedź.
                              Najpiękniejsza jest prostota i czytelność a tę akurat dostrzegam w starym forum.
                              Myślę, że przysięgli zwolennicy php mogliby założyć jakieś forum (np. nocnej
                              masy) na nowej platformie i być może po pewnym czasie przekonają nas, że jest
                              zdecydowanie lepsze i warto się na nią przenieść.
                              Pozdro
                              Bogdan
                              • storm00 Re: NIE ZMIENIAJMY FORUM 12.06.07, 12:54
                                To nie szablony, tylko skrypt.
                                I właśnie to, że konfigurując toto w kwadrans, można dojść do o niebo lepszych
                                efektów niż tutaj na tym czymś.
                                Kanciaste ani ramkowe nie musi być, nie musi to być phpBB, może to być
                                cokolwiek innego.
                                Zresztą - czemu sam niczego nie zaproponujesz? Tak bardzo obawiasz się
                                zmiany... na lepsze?
                                Prostota tu jest. Do bólu. NICZEGO tu nie ma. Ani pokazywania nowych wątków,
                                ani ich oznaczania, ani szukania, ani filtrowania... NIC. DNO. Kompletne DNO.
                                Czytelność? Chyba nie korzystałeś z phpBB/IPB/vBulletina...

Odnośnie propozycji nowego forum dla konkretnej części WMK - owszem, to może
                                być jakiś mały krok naprzód, ale mimo wszystko za mały. Stać nas na więcej.
                            • velogustlik Dygresja o urokliwych rowerach. 12.06.07, 14:35
                              storm00 napisał:

Jak już napisałem - Pelikan też miał swój urok, Wagant, damka także. Stoją w
                              > szopie, mogę Ci jeden oddać.

Jak już rozdajesz to ja chętnie wezmę;o). Mówie poważnie. Stan nie ma znaczenia.
                              Zdecyduj tylko który.

Może choć z tej dyskusji tylę bedzie dobrego;o).

Pozdrawiam
                              VeloGustlik

P.S. Jeżeli mówiłeś poważnie to naspisz na priv (poniżej)
                              • storm00 Re: Dygresja o urokliwych rowerach. 12.06.07, 16:24
                                Nie tyle co rozdaję, tylko leży takie toto w szopie i nie ma co z tym za bardzo
                                zrobić... Stan jest bez znaczenia? Hmmmm.... Nim zrobiłem poziomkę, nim kupiłem
                                Saphixa myślałem o remoncie Waganta i... Podsumowałem koszta...:
                                - rama jest do remontu, lakierowania itd
                                - support jest zespawany (!!!)
                                - jedno koło się ostało, oczywiście tylne, przednie chyba wyparowało...
                                - z przerzutek działała tylna
                                - hamulec jeden był "sprawnawy", ale nie pamiętam który

Generalnie... Najgorszy makrokesz rozregulowany jakim jeździłem w ostatnich
                                dwóch latach był w lepszym stanie niż ten Wagant, na którym popylałem chwilami
                                z dekadę temu...
          • velogustlik Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 07.06.07, 14:55
            No to niech myślą szybko, bo przestane tu pisać;o)

• user0001 Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 07.06.07, 20:53
        Nie będę wnikał w różnice techniczne, administracyjne, czy Look'n'Feel.

Jeśli jednak denerwują Ciebie reklamy na tym serwerze w domowej neostradzie, to
        polecam przesiadkę na firefoxa, dodanie adblocka i skonfigurowanie go. Jeśli nie
        masz czasu na konfigurowanie Adblocka to mogę podesłać gotowy zestaw filtrów, po
        którym forum.gazeta.pl staje się bardzo przyjazne dla użytkownika.

(nie przesyłam od razu, aby nie zostać posądzonym o spamerstwo) ;-)
        • schwefel skonczcie z tymi zmianami 08.06.07, 00:26
          Dajcie spokój z tymi zmianami. Średnia raz na miesiąc ktoś wyskakuje z taką
          inicjatywą.
          Ktoś mówił o wrzuceniu na serwer masowy -> już widzę jak będzie 100 nowych
          tematów dlaczego forum nie działa, bo ten serwer więcej wisi niż działa. Poza
          tym na forum by Przemo często siada baza danych, często jest nie do odratowania.
          • dro77nar Re: skonczcie z tymi zmianami 08.06.07, 11:58
            Odnośnie forum by Przemo absolutnie się nie zgadzam. Używam tego forum już ponad 4 lata, mam zarejestrowanych ponad 2800 użytkowników i ponad 213000 postów. Baza siadała - owszem, ale na starych wersjach forum i zawsze dawała się odratować. Na nowej NIGDY nie miałem problemów z bazą.
          • mackofff Re: skonczcie z tymi zmianami 08.06.07, 13:17
            schwefel napisał:

> Ktoś mówił o wrzuceniu na serwer masowy -> już widzę jak będzie 100 nowych
            > tematów dlaczego forum nie działa, bo ten serwer więcej wisi niż działa.

To już nie ten serwer masowy ;P Teraz już jest nowy
        • velogustlik Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 09.06.07, 21:32
          Nie napisałem, ze mam Neostradę. Nie miałem,nie mam i nie bedę miał;o).

Korzystam z internetu na mniej więcej 12 komputerach na uczelni. Nie będę ich wszystkich konfigurował. Większości się nie da. Poza tym reklamy to nie jedyna sprawa. Mimo wszystko możesz mi wysłać. Jak już założe w domu to się przyda. (Mail w podpisie). Z góry dziękuje.

• ssj44 Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 12.06.07, 08:58
            Ja nie mam żadnych reklam co prawda mam firefoxa a le nic nie konfigurowałem. JA
            CHCE ZOSTAĆ W GAZECIE
            • trawers01 Re: NIE PRZENOŚMY FORUM!!! 12.06.07, 10:19
              Hahahaha! Znakomity temat na sezon ogórkowy; mam nadzieję, że nie pokłócimy się
              i temat forum nas nie podzieli.
              Może i platforma php jest nowocześniejsza, ma więcej fajerwerków (które po
              pewnym czasie i tak do niczego nie są potrzebne), ale ja też uważam, że ludzie
              przyzwyczaili się do obecnej nieskomplikowanej formuły i tak powinno zostać.
              Żadnych wyskakujących reklam nie mam (maxton browser), a fakt umieszczenia
              naszego forum na serwerze GW nie uważam za popieranie linii programowej tej
              gazety.
              Forum działa dobrze, bez zakłóceń, spamu, jest nieźle rozreklamowane. Ja
              zaglądam do niego głównie w poszukiwaniu świeżych informacji a nie dokonywania
              głębokich analiz postów sprzed 5 lat, sortowania czy filtrowania pod kątem
              użycia jakiegoś słowa. I tak pozostanie głównym sposobem porozumiewania między
              nami, choćby sobie Skeler założył i 50 grup dyskusyjnych na googlu. Ale jedno
              nie musi wykluczać drugiego.
              A tak w ogóle, proponuję poopalać się na słoneczku albo pokręcić na rowerze -
              taka piękna pogoda :-)
              Pozdrawiam
              Trawers
              • beno1 Re: NIE PRZENOŚMY FORUM!!! 12.06.07, 18:41
                trawers01 napisał:
                > Forum działa dobrze, bez zakłóceń, spamu, jest nieźle rozreklamowane. Ja
                > zaglądam do niego głównie w poszukiwaniu świeżych informacji a nie
                dokonywania
                > głębokich analiz postów sprzed 5 lat, sortowania czy filtrowania pod kątem
                > użycia jakiegoś słowa. I tak pozostanie głównym sposobem porozumiewania
                między
                > nami.

Nic dodać, nic ująć. Mamy niewielkie, dobrze działające forum, gdzie posty
                mieszczą się na jednym ekranie. Dobrych rzeczy nie zmienia się.

Beno
      • kladek Re: PRZENIEŚMY FORUM!!! 06.08.07, 17:15
        uhh... zmieniło się, na gorsze ;/
      • mackofff PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 17:17
        Hmmm... nadal chcecie aby to forum było na Gazecie ???
        • stary_bej Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 18:24
          przepraszam za wyrazenie...

Wu Te K***A eF?

szit madafaka oddajcie stare forum...
          • beno1 Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 19:40
            stary_bej napisał:
            > szit madafaka oddajcie stare forum...

A ja powiem wprost: fakingszit

Mniej widać niż wczesniej, wtedy można się było skupić na treści,
            teraz to jakaś strona dla dzieci.

Beno
          • velogustlik Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2. Ostatnie? 06.08.07, 20:07
            Otworzyłem i pomyślałem, że kolejny monitor szlak trafia;o).

Do tego wolniej działa, chyba, że tak jak zawsze ale ta sraka daje takie wrażenie...

No to kto zmienił zdanie? Nadal zostajemy?
            _____________________________________________________________________
            Prawie wszyscy kierowcy chcą Cie zabić... Prawie robi wielką różnice.
        • storm00 Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 20:18
          mackofff napisał:

> Hmmm... nadal chcecie aby to forum było na Gazecie ???

ABSOLUTNIE NIEEEEEE!!!!!

PLS!
          jakiekolwiek phpBB, IPB, VBulletin!!!! COKOLWIEK!!!

PLS..... Miejscie litość.... Jeśli nie dla poziomkowca*, to dla samych siebie ;-)

* a ja dzisiaj Kellysem w Warszawie byłem ;-)
          • velogustlik Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 20:32
            Nie wiem od jak dawna tak jest i czy jutro się nie zmieni, ale jest jeden plus. Nie ma reklam.

Ciekawe czy wogule na neostradzie512 będzie się chciało otwierać jak naładuja...

Skeler podejmij męską decyzje i zmień.

Michnik kończ waść wstydu oszczędź;o)
            _____________________________________________________________________
            Prawie wszyscy kierowcy chcą Cie zabić... Prawie robi wielką różnice.
            • mackofff Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 20:35
              velogustlik napisał:

> Nie wiem od jak dawna tak jest i czy jutro się nie zmieni, ale jest jeden plus.
              > Nie ma reklam.

To masz waćpan przeglądarkę z jakimś bonusem bo mnie na samym wejściu wita
              wielka reklama Google.
              • scenic_8 Re: PRZENIEŚMY FORUM - PODEJŚCIE 2 06.08.07, 21:12
                U mnie też nie ma reklam, ale to zapewne dla tego, że mam Mozille firefoxa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka