jagna100 13.04.12, 13:49 Witam i pytam: czy możecie polecić sprawdzoną kwiaciarnię w Pruszowie, która uplecie komunijny wianek z żywych kwiatów - niedrogo, ale przede wszystkim ładnie? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skucha Mogę polecić 29.04.12, 17:39 Kwiaciarnię na ulicy Emancypantek na tyłach Lidla w takim piętrowym pawilonie. Pani robi ładne wianuszki , ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
matkazla Re: Mogę polecić 07.05.16, 22:25 Zamówiłam w tej kwiaciarni wianek, cena wysoka, wianek ładny, ale chyba jako stroik na stół.Pani która go robiła zrobiła bardzo gruby i ciężki wieniec, w którym dziecko wyglądało bardzo źle.Przy próbie zwrotu pani powiedziała, że nie widzi problemu, bo zamawiany wianek miał być "pełny" (co dla mnie oznaczało pełny okrąg).Zaczęła odejmować kwiatki, poprawiać go, ale my nie mieliśmy już czasu, żeby czekać.I tak dziecko zostało bez wianka, a my bez pieniędzy (i to nie małych). Odpowiedz Link Zgłoś
matkazla Re: Mogę polecić 17.05.16, 12:20 Sprostowanie - pieniądze zostały zwrócone. Odpowiedz Link Zgłoś