widel123
18.09.14, 23:09
Dlaczego ja?
- Pisaniem prac maturalnych zajmuje się od 3 lat, przez ten czas zdobyłam odpowiednie doświadczenie i wiedzę aby móc pomagać osobom które czeka egzamin maturalny z języka polskiego.
- Praca może być napisana na podstawie wybranych przeze mnie lektur jak i utworów które odpowiadają Tobie.
- Napisana przeze mnie praca jest kompletna, zawiera konspekt wraz z planem ramowym, tezą, argumentacją i wnioskami, kompletną bibliografię,tekst właściwy oraz gratis przykładowe pytania jakie mogą pojawić się na egzaminie ustym.
- Każda praca jest oryginalna a ja przykładam się do niej z pełnym zaangażowaniem.
- Twoja praca będzie napisana w sposób łatwy, spójny, prosty w rozumieniu a jednocześnie profesjonalny.
- Kontakt ze mną jest prosty i przyjemny, zawsze odpowiadam na e-maile i telefony.
Ile to kosztuje?
Cena pracy maturalnej wynosi 60 zł.
Nie biorę zaliczek, po napisaniu pracy wysyłam bibliografię wraz z danymi do przelewu. Po otrzymaniu przelewu wysyłam całość prezentacji.
Przelew można wysłać na konto bankowe oraz za pośrednictwem paypal’a.
W przypadku odbioru pracy Pocztą Polską do ceny pracy proszę doliczyć 10zł.
W jakim terminie napiszę Ci pracę?
Termin oczekiwania na pracę nie powinien przekraczać 7 dni, zazwyczaj wynosi 3 dni.
O szacunkowym terminie napisania pracy poinformuję Cię w wiadomości e-mail po złożeniu zamówienia.
Do wysyłki Pocztą Polską należy doliczyć dwa-trzy dni na dojście listu.
-----------------------------------------------
Zapraszam do zamawiania prac na mojej stronie internetowej:
pracematuralne.eu
oraz do polubienia mojego fanpage:
fanpage:
www.facebook.com/pisanieprezentacjimaturalnych
Pozdrawiam! :)