unison 25.09.06, 19:36 Od pewnego czasu spotykam ludzi,ktorzy nie lubia historii.Mozecie powiedziec mi dlaczego tak jest?Co Was odpycha od historii?Co jest w niej takiego trudnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklarysa Re: historia 02.10.06, 03:35 unison napisał: > Od pewnego czasu spotykam ludzi,ktorzy nie lubia historii.Mozecie powiedziec > mi dlaczego tak jest?Co Was odpycha od historii?Co jest w niej takiego > trudnego? może polityka??? ja lubie historie, mysle ze kazdy powinien znac chociaz podstawy bo jak sie nie zna przeszlosci to trudno zrozumiec to, co dzieje sie teraz Odpowiedz Link
ada_adecka Re: historia 17.10.06, 20:08 > > Od pewnego czasu spotykam ludzi,ktorzy nie lubia historii.Mozecie powiedz > iec > > mi dlaczego tak jest?Co Was odpycha od historii?Co jest w niej takiego > > trudnego? Żeby nauczyć się historii trzeba poświęcić sporo czasu i zapału, bo fakty i daty nie "zapamiętają się" same. Materiału jest naprawdę dużo, często jest on dość skomplikowany, więc większość osób idzie na łatwiznę :) Osobiście uwielbiam historię :P Pozdrawiam Odpowiedz Link
kein_engel Re: historia 29.10.06, 21:22 ja [mat-fiz-in-brydz :D] bardzo lubie historie w przeciwniestwie do 99% moich kolegow, bno uwazam, ze po pierwsze wyksztalconemu czlowiekowi nie wypada pewnych rzeczy nei wiedziec, a po drugie, jesli wydarzenia przedstawione sa w sposob ciekway i logiczny, to nei ma zadnego problemu ze zrozumieniem i zapamietaniem czegokolwiek. poza tym, historia lubi sie powtarzac.... Odpowiedz Link