marccel1 11.09.06, 22:07 Szukałem na forum, ale nic nie mogę znaleść więc proszę o pomoc. poszukuję pilnie firmy z dolnegośląska, która zajmuje się serwisem instalacji V generacji firmy Vialle. proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marccel1 Re: instalacja Vialle 12.09.06, 21:29 często odwiedzam forum na www.mamlpi.prv.pl. na razie trochę jeszcze słabe. na forum v40 na którym kolega gogas pisuje też szukałem. nigdzie nie mogę znaleść żadnego warsztatu od vialle na dolnymśląsku, a potrzebuje pilnie bo zaczyna się dławić na gazie. właściwie to nie musi być dolnyśląsk ale żeby chociaż było w miare blisko bo do Łodzi lub warszawy z Lubina w którym mieszkam to mi się nie uśmiecha Odpowiedz Link
alan57 Re: instalacja Vialle 28.09.06, 12:16 marccel1 napisał: > Szukałem na forum, ale nic nie mogę znaleść więc proszę o pomoc. poszukuję piln > ie firmy z dolnegośląska, która zajmuje się serwisem instalacji V generacji fir > my Vialle. proszę o jakieś namiary. Mam do sprzedania butlę Viale wraz z pompą po reganeracji na gwarancji a także komplet przewodów gazowych i wtryskiwacze. Z tego co wiem to serwis tylko w Warszawie na Laurowej. Odpowiedz Link
brunika Re: instalacja Vialle 29.09.06, 19:59 Polecłbym zainteresować się czystością filterka gazu, bo takowy występuje. Odpowiedz Link
marccel1 Re: instalacja Vialle 01.10.06, 20:20 właśnie się interesuje i dlatego szukam serwisu Odpowiedz Link
arjaros Re: instalacja Vialle 03.06.07, 20:55 czy znalazłes jakis dobry serwis firmy vialle? Odpowiedz Link