szukaj_mnie 25.11.04, 07:58 Halo, halo... zapraszam na ciasto!! co prawda nie jestem Katarzynką (wszystkim - wszystkiego naj!!), ale cosik słodkiego się dziś u mnie znalazło!! Tak, jak wczoraj obiecałam Lippy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olab1 Re: CIASTO 25.11.04, 08:08 Myślałam, ze to tylko ja lubię słodycze. Jestem już po konsumpcji doskonałej drożdżówki i kawy z mlekiem. Coś pysznego! A teraz poproszę o kawałek Waszego ciasta... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: CIASTO 25.11.04, 08:09 Talerzyk poproszę!! A ja na dodatek mam w biurze Katarzynke, więc imprezka się szykuje :) Odpowiedz Link
emilkaq Re: CIASTO 25.11.04, 08:48 Ja tez poproszę porcyjkę, właśnie co tam dzisiaj serwujecie??? Zresztą to nieważne, skoro ciasto, skoro słodkie... Nie będę dociekliwa, bo mi wszystko zjecie:) Pozdrawiam na słodko- Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link
monika_oli Re: CIASTO 25.11.04, 09:04 Mam nadzieję że się nie spóźniłam. Czy ja też dostanę kawałeczek??? Odpowiedz Link
monika_oli Re: CIASTO 25.11.04, 09:09 Dzięki. Mmmm... smakuje tak dobrze jak wygląda:) Odpowiedz Link
mama.szymona Re: CIASTO 25.11.04, 09:16 Witam! Czy ja się też mogę przyłączyć?? Jestem Katarzynka, ale lutowa;) Pozdrawiam gorąco w mroźny poranek. Kasia Mogę prosić o przepisik na to pyszne ciacho?? Odpowiedz Link
bedada Re: CIASTO 25.11.04, 09:34 Ciasto przepyszne mogę prosić jeszcze o kawkę? W Szczecinie od wczoraj jest jakaś awaria i połowa miasta ma zimne kaloryfery.Tak więc w pracy mam tak zimno,że ręce mi kostnieją.Dobrze,że chociaż w domu ciepło. Odpowiedz Link