ulunia_dominiczek 07.03.10, 18:04 Powiedzcie mi czy do drugiej operacji potrzebny jest kolejny koagulogram?jesli tak,to jak długi czeka się na wynik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakja Re: koagulogram 07.03.10, 18:45 Tak potrzebny z tego co wiem to przed każdą operacja jest wymagany, a co do wyniku to my mieliśmy tego samego dnia co badanie do odbioru Odpowiedz Link
ulunia_dominiczek Re: koagulogram 07.03.10, 19:24 Dzięki.We wtorek mamy przeszczep na KOziej a mieliśmy miec 11 marca,na szybko robilismy mocz,ob,morfologie.Nie dostalam karty żadnej i dopiero dzis znalazlam starą a tam,że wymagany jest koagulogram.Jutro miałam dzwonic z wynikami rano.Mam nadzieje,że nam nie przelożą. Odpowiedz Link
kaskazuza Re: koagulogram 07.03.10, 20:19 Zrób rano po południu będziesz mieć wyniki. Myślę, że nie przełożą Ci zabiegu jeśli dziecko zdrowe i powiesz, że do zabiegu wyniki będą :) Powodzenia! Odpowiedz Link
olindaola Re: koagulogram 08.03.10, 10:16 uluniadominiczek - my też mamy operację we wtorek na koziej, jesteśmy chyba pierwsi bo na 15:30, więc chyba się spotkamy. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
ulunia_dominiczek Re: koagulogram 08.03.10, 10:52 Czesc.My planowo mamy na 17:30.Wlaśnie Pani z Koziej mowiła,że przed nami będzie operowana dziewczynka mniej więcej w tym samym wieku.A skąd jesteście? Do zobaczania jutro....ULKA. Odpowiedz Link
olindaola Re: koagulogram 08.03.10, 14:47 jesteśmy z Cieszyna - jakieś 350 km o Warszawy :(. Wracamy po operacji do domu, mam nadzieję. Do końca nie wiemy czy będziemy mieli przeszczep, czy tylko korektę warg i nosa. Do zobaczenia jutro. Ola Odpowiedz Link
ulunia_dominiczek Re: koagulogram 08.03.10, 15:08 my z Leszna więc też mamy daleko,tez mam nadzieje,że wrocimy do domu.Boje sie tylko tej nocy po operacj,bo mały mi się przez to,że nosek mu sie zapycha wybudza w nocy i płacze,pije wode a tak bardzo chcialabym zeby ta męka po nocach już się skończyła.Czekam teraz na tel.z Koziej bo mamy podwyższone leukocyty w morfologii i APTT troche obniżone. do zobaczenia. Odpowiedz Link