Dodaj do ulubionych

Operacja w klinice prof. Dudkiewicz

15.02.11, 13:25
Jestem mamą 3 mies. chłopca z całkowitym prawostronnym rozszczepem wargi, podniebienia i wyrostka zębodołowego. Szukam osób, które pierwszą operację zszycia wargi i podniebienia u dziecka wykonywali w klinice prof. Dudkiewicz na ul. Koziej. Jakie są wasze doświadczenia i odczucia odnośnie tak szybkiego wypisu po operacji? Czy może lepiej czekać dłużej na zabieg w IMiDzie bo tam wychodzi się dopiero po kilku dniach od operacji? Proszę ewentualnie o kontakt na e-mail: an_waw2@op.pl
Obserwuj wątek
    • kasiulkawpk Re: Operacja w klinice prof. Dudkiewicz 15.02.11, 19:33
      My mieliśmy operację w IMI-dzie i po trzeciej dobie uciekliśmy do domu...było ciężko ale w domu jednak inaczej, jak dla mnie lepiej....ktoś zawsze może Ci pomóc, fakt lekarza nie masz pod ręką ale chyba najgorsza jest pierwsza doba:)
      • kati830 Re: Operacja w klinice prof. Dudkiewicz 17.02.11, 19:27
        Witam serdecznie,
        Mój mały miał operacje na Koziej i operowała go Prof. Dudkiewicz też tak jak twoje dziecko miał rozszczep po prawej stronie tyle że u nas była warga i wyrostek. Jeżeli chodzi o całokształt to super. Na IMED nie zdecydowałam się z 1 głównego powodu - bałam się że moje dziecko może się przeziębić albo jakiś katar złapać i wtedy s powrotem do domu 500km.Obsługa super ale najważniejsze to dobrze zrobiona warga naprawdę ma kobitka fach w rękach.Jak chcesz wiedzieć więcej to napisz na e-maila kati8301@op.pl Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla Małego
        • kati830 Re: Operacja w klinice prof. Dudkiewicz 17.02.11, 19:28
          ups gdzie ta moja ortografia :O prof.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka